#İnsan beyni kaç kilodur sokak röportajları

1993 Yılı Başbağlar Katliamında Yaşananlar izle 03:11

1993 Yılı Başbağlar Katliamında Yaşananlar izle

1993 yılında terör ögütünün Erzincan'ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar köyüne yönelik gerçekleştirdiği saldırı ile ilgili haber. Başbağlar köyü sakinlerinin saldırı hakkındaki röportajları. Recep Yazıcıoğlu'nun Başbağ..

1993 Başbağlar Katliamı izle 2 05:02

1993 Başbağlar Katliamı izle 2

1993 yılında terör örgütü tarafından Erzincan'ın Başbağlar köyünde gerçekleştirilen katliam. Başbağlar Katliamı tanıklarının ve saldırıdan kurtulan vatandaşların röportajları...

1999 Düzce Depremi-Düzce'de Gece Yapılan Kurtarma Çalışmaları izle 02:02

1999 Düzce Depremi-Düzce'de Gece Yapılan Kurtarma Çalışmaları izle

Düzce'de gece yapılan arama kurtarma çalışmaları ve İlhan Yazganarıkan'ın röportajları..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Srebrenitsa Anneleri Soykırımı Unutamıyor izle 09:39

Srebrenitsa Anneleri Soykırımı Unutamıyor izle

Srebrenitsa annelerinden Fadila Efendiç ve Hatica Mehmedoviç'in soykırım hakkındaki röportajları..

Çanakkale 1915 izle 26:55

Çanakkale 1915 izle

Çanakkale Savaşı'nın anlatıldığı belgeselde; savaş fotoğrafları ve görüntüleri ile Çanakkale gazileri İsmail Erdoğan, Halil Koç ve Adil Şahin'in röportajları yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.571 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonlu Teyzeden Müthiş Evet Cevabı 01:24

Trabzonlu Teyzeden Müthiş Evet Cevabı

Trabzonlu teyze CHP'li vekil Hüsnü Bozkurt'a meydan okudu Karadenizli teyze: Evet, evet, evet, akşamdan sabaha kadar evet, ölene kadar evet Karadeniz Araklı referandum halk röportajları Trabzonlu teyzeden CHP'li vekile: ..

Hoş Sada 3.Bölüm 50:15

Hoş Sada 3.Bölüm

Gülgün Feyman’ın sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Sadi Hoşses ve Yalçın Turan'ın röportajları yer almaktadır...

Söylediği Sözü Tutmayan Futbolcular 02:16

Söylediği Sözü Tutmayan Futbolcular

Söylediği sözü tutmayan tutmayan türk futbolcuların röportajları seyredelim...

  • OFSAYT tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Magazin Haber Turu 10:47

Magazin Haber Turu

Şarkıcı Gülşen, Metin Hara ve Adriana Lima, Seda Sayan, İdo Tatlıses, Rüzgar Erkoçlar, Alp Navruz, Ece İrtem, Popçu Ediz, Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur, Demet Akalın gibi ünlülerden çok özel görüntüler ve röportajları ..

  • ANKA tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pantene Altın Kelebek Röportajlar 11 Aralık 2017 13:20

Pantene Altın Kelebek Röportajlar 11 Aralık 2017

Pantene Altın Kelebek Röportajları..

  • BETA tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Solcuyum Devrimciyim Ama Oyum Tayyip Erdoğan’a 01:02

Solcuyum Devrimciyim Ama Oyum Tayyip Erdoğan’a

Seçim röportajları tüm hızıyla sürerken Beyoğlu'nda mikrofon uzatılan bir vatandaş, ses getirecek açıklamalarda bulundu. star.com.tr'de yayınlanan video sosyal medyada hızla yayılarak tıklanma rekorları kırdı...

Deniz Tekin - Böyle 05:06

Deniz Tekin - Böyle

Yaşanmamış ve bitmemiş işler var tembelliğimizden Gidilmemiş görülmemiş yerler aynı sebepten Bi gün kaçarız da söz veremem henüz evde değilim Basıp gidemeyiz sağ şeritten kaç kere dedim Bana inan düşündüm gelmeyi ama ..

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak 01:04

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak Kremlin'e yakın bir haber sitesinde yer alan haberde, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağı iddia edild..

Çağrı - Bi Sigara İcimlik Daha Kal 04:23

Çağrı - Bi Sigara İcimlik Daha Kal

gözlerini çekip alma benden bi kenarda dururum rahatsız etmem sözlerin susmasın aman ha gizli öznen olurum kötü söylese de cümlen geeell geeell sevdiğin yemeği ısıttım yendikçe çıkar ayrılığın tadı asıl acı nası..

Serkan Kaya - Sevemiyorum 04:34

Serkan Kaya - Sevemiyorum

Düşünmesem mi, üzülmesem mi Diye daha kaç kez sorabilirim ki Böyle gördüm, böyle yaşadım Sevdim mi sevdim atamadım Beni daha kaç kere vurabilir İncitebilir Üzebilirsin ki Sevemiyorum senden başkasını Sevemiyoru..

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:05

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim Şarkı Sözleri Hayat bu kadar mı? Bence değil Bir kaç sözüm var Biraz senin gibi Yıkılmayan duvarları var Bazen esintili Bazen uzak yakınlarım var Ben ben böyleyim kendi yolumda Bırak..

  • PengoTV tarafından
  • 1.931 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü 00:57

Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü

Brezilya’da bir cezaevinde iki ayrı suç çetesi tarafından başlatılan isyanda en az 60 kişi yaşamını yitirdi. Brezilyalı yetkililer pazar günü öğleden sonra başlayan ayaklanmanın ancak sabah saatlerinde kontrol altına al..

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

Türk Askerleri ve ÖSO, El Bab'ın Merkezindeki Bazı Mahallelere Girdi 02:15

Türk Askerleri ve ÖSO, El Bab'ın Merkezindeki Bazı Mahallelere Girdi

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk askerleri destekli Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) birlikleri, merkezdeki bir kaç mahalleye girdi. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El-Bab'ta terör örgütü DEAŞ'e yönelik mücadelesini sür..

Çocuk Şarkıları Kırmızı balık gölde (orijinal müzik ve sözleri) 01:15

Çocuk Şarkıları Kırmızı balık gölde (orijinal müzik ve sözleri)

Kırmızı Balık Gölde Kıvrıla Kıvrıla Yüzüyor Balıkçı Hasan Geliyor Oltasını Atıyor Kırmızı Balık Dinle Sakın Yemi Yeme Balıkçı Hasan Tutacak Sepetine Atacak Kırmızı Balık Kaç Kaç..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Ayda - Boğaz'da Yangın Var 04:27

Ayda - Boğaz'da Yangın Var

Neyin çarpması bu? Bir iç deniz gibi durgunluğa teslim Çöktüm dizlerimin üstüne Ne acı, aşkı yalnız yaşaması... Kaç ya da dur, Git ya da kal! Gölgen benimle... Gün değil, ay değil; Gelmedin doldu Neredeyse, bir ..

Jolly Joker İstanbul - Haluk Levent (Elfida) 04:54

Jolly Joker İstanbul - Haluk Levent (Elfida)

Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzur Çocukluğumun sesi Senden bana Şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın Sessizliğe yakın Kimbilir kaç yüzyıldır ..

Nehirde Mahsur Kalan Orangutanı Kurtaran İyi İnsanlar 01:54

Nehirde Mahsur Kalan Orangutanı Kurtaran İyi İnsanlar

Endonezya'nın Borneo adasındaki Lesan Nehrine düşen orangutanı fark eden bir kaç kişi orangutana yardım etmek için nehre girdi. Bir kaç uğraş sonucu orangutanı ağaç dallarından yapılan köprü ile kurtardı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De 04:26

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De

Ooo Ooo Ooo Kov kov o şeytanları Kov kafandan uzağa O cin fikirlerin seni sonunda düşürmeden tuzağa Koş koş hadi yakala Bence bu son treni kaçırma Benim gibi kalenderini bulamaz ararsın mumla Azıcık eğ o dik başın..

Lila Ve Gri Saç Nasıl Yapılır 05:58

Lila Ve Gri Saç Nasıl Yapılır

Gri saç rengi ve küllü saç renklerini tercih etmek bir kaç yıl öncesine kadar düşünülemezdi bile. Ancak bir kaç yıl içerisinde saç renkleri içinde çok ciddi bir popülerliğe sahip olmayı başardı. Önceleri kadınlar tarafın..

Hozan Besir - Elfida 04:00

Hozan Besir - Elfida

Hozan Besir - Elfida Şarkı Sözleri Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzur çocukluğumun sesi Senden bana şimdi zamanı sızdıran şımartılmamış aşkın Sessiz..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Metin & Eda Özülkü Seninle Olmak Var Ya 03:54

Metin & Eda Özülkü Seninle Olmak Var Ya

Öyle deli gibi esme başım dönüyor Hasretini verme baharın yerine Öyle arada bi bakma içim gidiyor Gözyaşımı derme gülümün yerine Ölüm olda düş peşime Ecel olda al başımı Eriyor içim yanıyor giderek Yine de dayana..

 Bayhan  Seninle Olmak Varya 02:25

Bayhan Seninle Olmak Varya

Öyle deli gibi esme başım dönüyor Hasretini verme baharın yerine Öyle arada bir bakma içim gidiyor Gözyaşımı derme gülümün yerine Ölüm olda düş peşime ecel olda al başımı Eriyor içim yanıyor giderek Yinede dayanama..

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) 02:31

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017)

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) Canlı Performans Beyaz Show’un 10 Mart konuklarından Hayko Cepkin ve Beyaz, Ayla Çelik’in meşhur “Bağdat” şarkısına düet yaptılar! Hayko Cepkin Rock tarzı ile Bey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.942 görüntüleme
  • 8 yıl önce