#İnsan beyni kaç kilodur sokak röportajları

Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

Kubat feat. Fuat - KOCA DÜNYA 04:16

Kubat feat. Fuat - KOCA DÜNYA

KOCA DÜNYA şarkı sözleri ile Kötü insanların şerrinden bir gün Yıkılıp gidecek şu koca dünya Namussuz kulların arından bir gün Yıkılıp gidecek şu koca dünya Namussuz kulların einden bir gün Yok olup gidecek şu koca dün..

Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Şaşırmamak Elde Değil 00:23

Şaşırmamak Elde Değil

Sokak sihirbazının kartlarla yaptığı hareket eden insan figürü insanları baya şaşırtmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi 00:59

Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi

Evcil kedi[2][3] (Felis catus[3] ya da Felis silvestris catus), küçük, genelde tüylü, evcilleştirilmiş, etobur memeli. Genelde ev hayvanı olarak beslenenlere ev kedisi,[4] ya da diğer kedigillerden ve küçük kedilerden ay..

  • Cowboy tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

Yener Çevik - Duvar 03:26

Yener Çevik - Duvar

Arıyom bi olanak, eksi bir zemin kat bi oda da Kalıyo biton sokak, kırmızı mavili lambalara Tamam git işi bırak, müdür olmak istiyo hemen çırak Olcak etcekle yalanı bırak, zengin çalar biz kemeri sıkak Haydeeeeeeee, bre ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.271 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pera - Seni Kaybettiğimde 04:27

Pera - Seni Kaybettiğimde

Pera - Seni Kaybettiğimde Şarkı Sözleri Sensiz geçen her bir dakikam her bir saniyem Ne kadar ağır ne kadarda yavaş Seninleyken oysa akıp giderdi su gibi Zamana gücüm yetmezdi neydi bu telaş Dünyayı versen neye yarar se..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Pera - Seni Kaybettiğimde 04:23

Pera - Seni Kaybettiğimde

Pera - Seni Kaybettiğimde Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sensiz geçen her bir dakikam her bir saniyem Ne kadar ağır ne kadarda yavaş Seninleyken oysa akıp giderdi su gibi Zamana gücüm yetmezdi neydi bu telaş Dünyayı versen..

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- - 03:23

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- -

Ne Fark Eder? şarkı sözleri ile Bu da gelir, bu da geçer Fazla ya da eksik ne fark eder Hayatı bilene koymaz mücadele Savaşırız gündüz gece Yaşadıklarım sanki film ya da dizi Eko bastır koçum kim tutar ikimizi Helal ..

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor 08:36

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor

Osmaniye'de ahşap fıçı ustası Ruhi Özat (79), çocuk yaşlarda başladığı dedesinin mesleğini 70 yıldır sürdürüyor. Alibeyli Mahallesi Kadir Çavuş Sokak'ta açtığı dükkanda, şalgam fıçısı, bal teknesi, oklava, yayık ve ekmek..

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info) 02:29

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info)

Söz: SPADE427 Müzik, Mix, Mastering: Info Kayıt: SPADE427 Yönetmen: Berkay Öktem Kurgu, Color: Berkay Öktem Yardımcı Yönetmen: Aytuğ Şenkal Kapak Tasarımı: Alço Oğuz Mekan: Mint Garaj Oyuncular: Tuğba Akbulut Toygun K..

076insan 04:35

076insan

insan suresi Ebubekir Satri..

  • PengoTV tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Makyaj Nasıl Yapılır? 04:28

Makyaj Nasıl Yapılır?

En gerçekçi makyaj nasıl yapılır'ın cevapları!..

  • Cowboy tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Yalnızlık Kötü Bir Şey midir ? 06:06

Yalnızlık Kötü Bir Şey midir ?

Tarih boyunca insanoğlu yalnızlığın algoritmasını çözmeye çalıştı. Birtakım sesler tercih edilmiş yalnızlığın çoğu zaman insan için en faydalı şey olduğu savunurken ; diğerleri insanin sosyal bir varlık olduğunu ve evren..

  • PengoTV tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İtalya'nın İlk Kapsül Oteli Napoli'de 00:21

İtalya'nın İlk Kapsül Oteli Napoli'de

İtalya’nın ilk kapsül oteli açıldı. Napoli kentinde Uluslararası Capodichino Havaalanı’ndaki otelin 42 odası bulunuyor. Otelin geceliği 25 euro. Az alana çok insan sığdırmak amacıyla ilk defa Japonya’da kurulan kapsül o..

Kendini Suratından Paintball Silahı ile Vuran Rahatsız Adam 02:02

Kendini Suratından Paintball Silahı ile Vuran Rahatsız Adam

İnsan neden diye sormadan edemiyor... Jackass tarzı acı dolu bir video çeken adamımız suratının ortasından kendini vurdu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnşaatlarda Kullanılan Beton Demirinin Kırılma Anı 05:11

İnşaatlarda Kullanılan Beton Demirinin Kırılma Anı

İnsan gücüyle kırmanın neredeyse imkansız olduğu inşaat demiri Gavin Free ve Daniel Gruchy'nin deneyinde ortadan ikiye ayrıldı. Ağır çekimde kaydedilen o anlar.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin'de 'Dünyanın En Büyük İç Göçü' Devam Ediyor 00:37

Çin'de 'Dünyanın En Büyük İç Göçü' Devam Ediyor

Çin yeni yılına tüm aile üyeleriyle girmenin en önemli geleneklerden biri olduğu ülkede halkın toplu şekilde memleketlerine gitmesi, modern dünyadaki en büyük insan hareketi olarak da ifade ediliyor...

Nijerya’da 4.7 Milyon Kişi Açlıkla Karşı Karşıya 02:36

Nijerya’da 4.7 Milyon Kişi Açlıkla Karşı Karşıya

Nijerya’da Boko Haram’ın kontrolünde bulunan bölgelerde 4.7 milyon insan açlıkla mücadele ediyor. Dünya Gıda Programı (WFP) yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, 1.8 milyon kişinin acil gıda yardımına ihtiyacı var...

Amcam Yanlış Anladı Yanlış Anlattı Sonuc Izleyın Gülmekten Yıkılacaksınız 01:44

Amcam Yanlış Anladı Yanlış Anlattı Sonuc Izleyın Gülmekten Yıkılacaksı

İnsan anladığını anlatır nihayetinde :) yanlış anlamış olsa bile....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakın Çocuğu Kim Koruyor 01:32

Bakın Çocuğu Kim Koruyor

Çocuk İstismarına Hayır Bir çocuk sahibi olabilmek için dünyaları feda eden insanlar var. Birde yasak karışık yollarla çocuk sahibi olup onu öldüren ölüme terkeden insan bozuntulari var. Bence bu köpekten öğrenecek çok..

 RTÜK Müge Anlı'ya Verdiği Rekor Cezayı Kaldırdı 06:27

RTÜK Müge Anlı'ya Verdiği Rekor Cezayı Kaldırdı

Müge Anlı'ya insan kaçakçılarıyla konuşup onları meşruymuş gibi gösterdi iddiasıyla verdiği RTÜK'ün rekor cezasını yapılan ortak müzakereler sonucu kaldırdığı kesinleşti...

  • ANKA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dubai'de Taksi Hizmeti Drone'lar ile Verilecek! 01:39

Dubai'de Taksi Hizmeti Drone'lar ile Verilecek!

Elektrikli ve sürücüsüz araçlarla birlikte drone'lar geleceğin insan taşımacılığında büyük rol oynayacağa benziyor. World Government Summit'te duyurulan bir haber ise bu insan taşımacılığının Dubai için Temmuz ayında ola..

  • JokerS tarafından
  • 4.078 görüntüleme
  • 8 yıl önce
CEM KARACA - BU SON OLSUN 02:48

CEM KARACA - BU SON OLSUN

Bugün sen çok gençsin yavrum Hayat ümit neşe dolu Mutlu günler vaad ediyor Sana yıllar ömür boyu Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son..