#İnsan beyni kaç kilodur sokak röportajları

Hakan Akkaya Kimdir? 01:41

Hakan Akkaya Kimdir?

23 temmuz 1982 tarihinde Ordu'da doğmuştur. İlk orta ve lise öğrenimini de Ordu'da tamamladıktan sonra Üniversite için Ankara'ya gitmiştir. Babası Ordu'da turizm ve İnşaat işleriyle meşguldü. 21 yaşında babasını kaybetti..

Hande Erçel Kimdir? 01:09

Hande Erçel Kimdir?

1993 Balıkesir Bandırma doğumludur. Güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okumaya devam ediyor...

Canım Kardeşim 16.Bölüm 10:20

Canım Kardeşim 16.Bölüm

Kaç yaş grubuna hitap ediyor Canım Kardeşim? İlkokul çocuklarına, daha çok 7-12 yaş arasına hitap ediyor...

Tuğba Özay Kimdir? 01:44

Tuğba Özay Kimdir?

1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aslen Trabzonludur. Ödüller kazanmış bir ders kitapları yazarı ve aynı zamanda şair olan babası Trabzon, öğretmen olan annesi Antalya kökenlidi..

Semih Öztürk Kimdir 01:07

Semih Öztürk Kimdir

Ütopya yarışmasının ‘’Belalı’’ lakabını alan ve millete yaka silktiren Semih Öztürk; 1991 doğumlu olup Bursalıdır. Marmara Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Semih Öztürk; Ütopya yarışmasında ikinci olması ve ard..

Bengü Kimdir? 01:56

Bengü Kimdir?

Bengü Erden, 23 Nisan 1979 yılında İzmir’de doğdu. Aslen Malatyalıdır Ortaokul ve liseyi Özel İzmir Amerikan Lisesinde okudu. Marmara Üniversitesi İsletme Fakültesi mezunu. Aynı zamanda Akademi İstanbul-San Bölümü´nde ..

Andrey Polyanin Kimdir? 00:57

Andrey Polyanin Kimdir?

Aslen Rus olan Andrey yıllardır Türkiye'de yaşıyor ve Türkiye'yi çok seviyor. Bekar olan yakışıklı sunucu Tekstil Ticareti uğraşıyor hobi olarak ise modellik ve mankenlik yapıyor. Kendini yakışıklı bulmayan yakışıklı sun..

Agatha Christie Kimdir? 01:53

Agatha Christie Kimdir?

Tam adı Agatha Mary Clarissa Miller Christie Mollowan olan Agatha Christie (15 Eylül 1890 – 12 Ocak 1976), İngiliz yazar, polisiye edebiyatın en önemli isimlerinden biri ve dedektif Hercule Poirot karakterinin yaratıcısı..

Adolf Hitler Kimdir? 01:49

Adolf Hitler Kimdir?

Adolf Hitler (1889 - 1945) - Kim Kimdir? - FORSNET. Adolf Hitler, 20 Nisan 1889 yılında Yukarı Avusturya'nın Braunau kasabasında doğdu. Bir gümrük memuru olan Alois Hitler (1837–1903) ve Klara Pölzl (1860-1907) 'ün altı ..

Seçkin - Yokuş 03:41

Seçkin - Yokuş

Kaç Oldu Saate Bakmadım Günlerdir Haber Almadım Arasam Bir Dert Aramasam Kalır Aklım Hep Aynı Hata Aşkından Ölürken Güçlüyü Oynadım Bir Varışına Bir Yokuşuna Yanımdayken Yok Oluşuna Üzülmüyorum Ne Gelişine Ne Gidişine Ka..

İşte Benim Stilim 7. Sezon - 114. Bölüm Tek Parça 3:07:39

İşte Benim Stilim 7. Sezon - 114. Bölüm Tek Parça

İşte Benim Stilim 7. Sezon 09 Nisan 2017 Pazar günü yayınlanan 114. Bölümünde haftanın finalinde neler yaşandı? Hangi yarışmacı dans konseptine nasıl hazırlandı? Hangi yarışmacı kostümü ve sahne şovuyla jüriden kaç puan ..

  • ANKA tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Enis Tuğrul - Ağır Yük 04:53

Enis Tuğrul - Ağır Yük

Geceler alır ağır karanlık yükünü Vagonuna yükler ve uzaklaşır Dumanı tüter uzak diyarlardan Bana selam durur Gündüze karışır bıraktığı acı Keder içten yanar Bu vagonlar nasıl ilerler ateşi acı kömür Bu kalp kaç defa ya..

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle 13:20

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa ekibi Hale ve Sevim ile birlikte mahallenin boş alanında ortaya ip gerip voleybol oynamaktadır. Kamil, Hayri ve Mert bir takım Akın, Hale ve Sevim'de diğer takım olmuştur. Fakat Mertlerin takımı voleybol oy..

Kara - Pandora 03:29

Kara - Pandora

Kara - Pandora Şarkı Sözleri EVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma ha..

Rubato - Beter 04:02

Rubato - Beter

Beter oldum hepten beter oldum ben Zorları seçtim ama ne büyük külfet Taşıyamadım ben Hiç bakma dik durduğuma büküldüm ben Çekildi dayandı görkemli koca dağ Döküldüm ben Belki başkasına bu kadar kesikten Sağlamından..

  • PITIRCIK tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ŞOK! Bahar Candanın Foyası Ortaya Çıktı! 09:42

ŞOK! Bahar Candanın Foyası Ortaya Çıktı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde dha önce kaybolan tek marka ayakkabıları için defalarca gözyaşı döken Bahar Candan'ın ayağındaki marka ayakkabılar Öykü Serter'in gözünden ..

  • ANKA tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2017 de Akrep Sorusu Yarışmacıları Şoke Etti 01:22

Survivor 2017 de Akrep Sorusu Yarışmacıları Şoke Etti

Bil Bakalım ödül oyununda yarışmacılarıa yöneltilen, 'en uzun süre akreplerle birlikte yaşama rekoru kaç akrep ile rekor kırılmıştır?' sorusu şoke etti...

  • ANKA tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Arkadaşım Eşşek 02:49

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek

Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni Dün yine seni andım gözlerim doldu O tatlı günlerimiz bir anı oldu Ayr..

Barış manço - Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi 04:51

Barış manço - Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi

Usta terzi dar kumaştan bol gömlek diker Doğru tartan esnaf rahat huzurlu gezer Eğrinin ve doğrunun hesabı mahşerde Dünyada biraz huzur her şeye bedel Sağlığın nasıl gülüm sen ondan haber ver İlaç neye yarar vade ge..

Unutuverdim - İpek & Mert 03:35

Unutuverdim - İpek & Mert

Unutuverdim Şarkı Sözleri: Sana söyleyecek sözlerim vardı İnan biraz önce tam aklımdaydı Seni görünce bir heyecan sardı Yanına gelince unutuverdim Sana neler neler anlatacaktım Önce gözlerini kapayacaktım Seni görür gö..

  • Candy tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ALEXONE - CİCİ KIZ - Teaser 00:26

ALEXONE - CİCİ KIZ - Teaser

Cici kiz Ah cici kız,cicili bicili giyinince Sen kendini bir şey mi sandın Tutmadım hesabını saçma soruları,kaç oldu Tutmadım ki,bir düşündüm de şöyle Öpmeyeli gönlünden birini inan ki çok oldu Ah cici kız,cicili bicili..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güler Duman - Ayaz Yarim Türkü 04:37

Güler Duman - Ayaz Yarim Türkü

Dünyayı yakarım senin uğruna Yeterki sen benden yüzün çevirme Eller ne derse gitmez zoruma Sen benim yönümü terse çevirme Yar benim yönümü terse çevirme Ayaz yarim boran yarim kar yarim Üşütür yokluğun gelde sar yarim S..

Çelik - Hercai 04:15

Çelik - Hercai

Yine gözüm yollarda neredesin Gündüzüm gece oldu kederdeyim Bilemezsin kaç gece gelir diye bekledim Gelmeyince derdime yenileri ekledim Gel yarim ol,sevdalım ol Sultanım ol,fermanım ol Dertlerimin dermanı ol Herc..

Çelik - Cici Kız 04:34

Çelik - Cici Kız

Ah cici kız, cicili bicili giyinince Sen kendini bir şey mi sandın Tutmadım hesabını saçma soruları, kaç oldu Tutmadım ki, bir düşündüm de şöyle Öpmeyeli gönlünden birini inan ki çok oldu Ah cici kız, cicili bicili ..

Bil Bakalım Sorusuna Serhat Akın yorumu! 01:00

Bil Bakalım Sorusuna Serhat Akın yorumu!

Alp Kırşan'ın 'Gözyaşının gözden çıktığı ilk andaki sıcaklığı kaç derecedir?' sorusuna Serhat, 'Mutluluk gözyaşı mı, acı gözyaşı mı?' diyerek yeni bir bakış açısı getirdi..

  • ANKA tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Gürsel Ft. Dj Sözden  Boş Duvarlar Teaser 00:44

Ece Gürsel Ft. Dj Sözden Boş Duvarlar Teaser

Bizde sevdik bir zamanlar Kaç kere düştük aynı hatalara Yüreği olmayanı unut gitsin Adını yazsın boş duvarlara..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TNK - Aşkı Harcamanın 80 Yolu 03:50

TNK - Aşkı Harcamanın 80 Yolu

Ah bu şehrin her köşesinde bir ayrılık var Ağaçlara asılmış dilekler gibi aşklar Ne gel, ne git, ne gerçek, ne mit Ne var, ne yok, onda varsa bende yok Bir yakınlaş, bir uzaklaş, kovala sonra da kaç Gitgide aptallaş..

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay 03:17

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay

Kaç kurtul bakalım aşkımdan istediğin yere git Kimle konuşsan kime dokunsan beni bulacaksın Yatagına yattıgın an düşüncelerin beni çagırıcak Uykuya daldıgında rüyaların bana uyanacak Aşk bir yarış aramızda ödül mutl..

Yusuf Guney - Unut Beni 04:10

Yusuf Guney - Unut Beni

Yusuf Guney - Unut Beni dinle Cesaretin varsa bi sor Hala seviyor muyum? Gor bakalim hayatindan cikinca Geriye donuyor muyum? Matemi kac gundur ashkin Sayinca ogrenirsin Terk edilmeyi sakin takma kafana Fena mi dinlenirs..

  • Candy tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Ki Sen 04:03

Yalın - Ki Sen

Hazırlanmış bir yere gidiyor gibisin... Benim heryerde elim kolum var! Bilmez misin yüzüm düşmüş kaç gündür düşünüyorum, Tenhalaştı kahvaltılarımız...!! Bomboş bakıyoruz artık, Bir bildiğin var da susuyor gibisin! ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.397 görüntüleme
  • 7 yıl önce