#İnsan beyni kaç kilodur sokak röportajları

Tarçınlı Kurabiye Tarifi 05:18

Tarçınlı Kurabiye Tarifi

Tek lokmalık tarçınlı kurabiye tarifi malzemeler su bardagimin ölcüsü 250 ml cay bardagim 100 ml dir.... bu malzemeden ortalama bir bucuk firin tepsisi kurabiye cikiyor. 1 paket 250 gr yumuşak margarinyada tereyagi yar..

98 Yaşında Olduğunu Öğrenen Adamın Verdiği İlginç Tepki  01:11

98 Yaşında Olduğunu Öğrenen Adamın Verdiği İlginç Tepki

Kaç yaşında olduğunu bilemeyen adamın, 98 yaşında olduğunu söyleyen torununa verdiği müthiş tepki...

  • JET TV tarafından
  • 1.383 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milföylü Yufkalı Börek 02:09

Milföylü Yufkalı Börek

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 15dk Pişirme: 40dk Milföylü Yufkalı Börek Yapımı Malzemeler 6 adet büyük kesilmemiş yaprak milföy (resimde görebilirsiniz) 2 adet yufka 1 çay bardağı sıvı yağ 1 şişe maden suyu 2 adet yumurta..

Yeni Doğmuş Kedinin Tatlılığı 00:36

Yeni Doğmuş Kedinin Tatlılığı

Her şey küçükken güzle değil mi .Bu yavru kedi de daha bir kaç haftalık ama tatlılığına söylenecek söz yok ...

  • JET TV tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rulo Pasta Nasıl Yapılır 14:15

Rulo Pasta Nasıl Yapılır

Kek için 1/2 bardak Kek Unu + Kabı unlamak için bir kaç kaşık 5 adet Yumurta 1 çay kaşğı Vanilya Özütü 1/2 bardak + 2 yemek kaşığı Şeker 4 yemek kaşığı Luna Margarin 2 yemek kaşığı Pudra Şekeri Şurup: 1/2 bardak Kahve ..

Annemin Yanında Televizyon Seyrettim 01:09

Annemin Yanında Televizyon Seyrettim

ANNEMİN YANINDA TELEVİZYON SEYRETTİM! İNANILMAZ BİR VİDEO.Bildiğiniz gibi stand-up yapmayı ve komiklikleri bıraktım,kendi hayal dünyamda bir hayat yaşıyorum,bu süreçte buna benzer videolar çekerek fenomen olmuş bir kaç t..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi 03:16

Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 1 saat 45dk Pişirme: 25dk Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi için gereken malzemeler Malzemeler 1, 5 çay bardağı su 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı toz şeker 1/2 çay bardağı sıvı yağ 2 çay kaşığı t..

Hazır Yufkadan Ispanaklı Börek Tarifi 02:05

Hazır Yufkadan Ispanaklı Börek Tarifi

Ispanaklı Börek Tarifi İçin Malzemeler; 5 adet yufka 1 baş soğan 1 kg ıspanak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ Tuz Karabiber Pul biber Hazırlanışı; 1.Uygun bir tavaya sıvıyağ ve 1 adet so..

Patatesli Muhteşem Gün Salatası 01:29

Patatesli Muhteşem Gün Salatası

Patatesli Muhteşem Gün Salatası Tarifi İçin Malzemeler 5 adet haşlanmış patates 1 çay bardağı bezelye 1 çay bardağı mısır 1 su bardağı doğranmış karışık turşu 1,5 su bardağı çırpılmış yoğurt 2-3 yemek kaşığı mayonez Tuz ..

Furkan Andıç Sevgililer Gününde Dilan Çiçek Deniz İçin 02:32

Furkan Andıç Sevgililer Gününde Dilan Çiçek Deniz İçin

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile Furkan Andıç aşkı gümdeme bomba gibi düştü. Dilan Çiçek Deniz haberleri doğruladı. Peki Dilan Çiçek Deni’in Sevgilisi Furkan Ardıç kimdir, kaç yaşında ve nereli? Türkiye'yi 2015 yılında..

  • BETA tarafından
  • 1.313 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elmalı Gül Kurabiye Tarifi 01:57

Elmalı Gül Kurabiye Tarifi

Kaç Kişilik: 8-10 Hazırlama: 1 saat Pişirme: 20dk Elmalı Gül Kurabiyesi Tarifi Malzemeler 125 gram oda sıcaklığında yumuşamış margarin 1 tane yumurta Yarım su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvı yağ 1, 5 çay bardağı pud..

Sandal Köfte Tarifleri 10:28

Sandal Köfte Tarifleri

Yarım kilo orta yağlı dana kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak Bir tutam doğranmış maydanoz 1 tane yumurta 1 çay bardağı galeta unu Tuz karabiber pul biber kimyon Soğan ve sarımsağı rendenin ince yeriyle rendeleyin. B..

 Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi 04:45

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Agizda dagilan kiyir kiyir damlacikolatali Kurabiye tarifi Malzemeler 250 gr yumusak tereyagi yada margarin 1 cay bardagi seker 1 cay bardagi esmer seker(ama isterseniz sekerin hepsini esmer yada beyazda kullabilirsiniz...

Cezerye Tarifi 01:42

Cezerye Tarifi

Ev Yapımı Havuçlu Cezerye (Az Malzeme İle) Tarifi İçin Malzemeler; 3 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı rondodan geçirilmiş bisküvi 1 çay bardağı kırılmış ceviz Hindistan cevizi Hazırlanı..

Çok Kolay Rulo Şeklinde Kedi dilli Pasta Tarifi 04:40

Çok Kolay Rulo Şeklinde Kedi dilli Pasta Tarifi

Kedi dilike cilekli rulo pasta tarifi Malzemeler 24 adet kedidili kedidilini islatmak icin yaklasik 1 su bardagi soguk süt Düz ve genis bir tepsiye strec folyo koyun.Kedidillerini soguk süte batirip yanyana iki sira hal..

Browni Kurabiye Tarifi 05:46

Browni Kurabiye Tarifi

Malzemeler yarım paket 125 gram oda ısısında yumuşak tereyağı yada margarin 1 tane yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı dolusu kakao Yaklaşık 3 su ..

Çıtır Soğan Halkası Nasıl Yapılır 05:38

Çıtır Soğan Halkası Nasıl Yapılır

1 adet büyük Soğan 1 adet Yumurta 1/2 bardak + 3 yemek kaşığı Un 1/2 bardak Süt 1/2 Limon Suyu Bir kaç damla Acısso 1 çay kaşığı Karbonat 1 çay kaşığı Pul Biber Tuz, Karabiber Sıvıyağ..

Hadise'nin Şarkısını Özbek Şarkıcı Nasıl Aşırdı 01:28

Hadise'nin Şarkısını Özbek Şarkıcı Nasıl Aşırdı

Hadise'nin Şarkısını Özbek Şarkıcı Nasıl Aşırdı! Yulduz jumaniyozova, Aşk Kaç Beden Giyer, Onur Büyüktopçu'nun Estetiksiz Yılları..

  • BETA tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenazeden Önce Mezara Giren Cemaat 00:26

Cenazeden Önce Mezara Giren Cemaat

Afrika'da düzenlenen bir cenaze töreninde mezarlığa gelinip defin işlemi gerçekleşmek üzereyken cenazeye katılanlardan bir kaç kişi mezara düşmüş...

  • JET TV tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fantalı Pasta Tarifi 10:02

Fantalı Pasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyası için gerekecekler su bardagimin ölcüsü 250 ml 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı misir nişastasi 1 su bardağı un 1 kahve fincanı 150 ml sıvıyağ 1 kahve fincanı 150 ml ..

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi 12:56

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi

Pastamızın pandispanyası için gerekecek malzemeler 5 tane oda ısısında yumurta (Eğer yumurtalarınız büyükse dört tane de kullanabilirsiniz) bir çimdik tuz 1 paket kabartma tozu 2 yemek kasigi siviyag 1 çay bardağı mi..

Berkay - Ağla Gözüm 05:17

Berkay - Ağla Gözüm

Berkay - Ağla Gözüm dinle şarkı sözleri Lyrics: Söz - Müzik: Metin Işık Şarkı Sözleri: Ağla gözüm ağla ağla gülemem bugün Kana yaram kana kana sızlarsın bugün Dertli sazım dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm ağla a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gençlerin Boş Sigara Paketiyle Yaptığı Domino Çalışması 00:24

Gençlerin Boş Sigara Paketiyle Yaptığı Domino Çalışması

Boş sigara paketi koleksiyonlarını ve bir kaç farklı alet kullanarak öğrenci işi domino kameraya böyle yansımış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüp Bebekte Yaş Sınırı Kaçtır 00:59

Tüp Bebekte Yaş Sınırı Kaçtır

Leyla Ataman ve Aytaç Can'ın sunduğu Check-Up'ta, Uzm.Dr. Hasan Sarp Özcan tüp bebekteki yaş sınırının kaç olması gerektiğinden bahsetti...

  • NABIZ tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - 15.Bölüm  Nihat Doğan'dan İlginç Tesla Çıkışı 01:38

Survivor 2018 - 15.Bölüm Nihat Doğan'dan İlginç Tesla Çıkışı

Bil Bakalım oyununda 'İlk yolcu taşıyan asansör kaç yılında yapılmıştır?' sorusuna Nihat Doğan'dan ilginç bir yaklaşım geldi....

  • BETA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Recep Çetin'e Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 00:32

Şehit Recep Çetin'e Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Zeytindalı Harekatı kapsamında Afrin'in Bilal Köy mevkinde bölücü terör örgütü mensubu teröristler ile girilen çatışmada Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Recep Çetin'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Kahraman Uzman Çavu..

Soğuk Ayran Aşı Çorba Tarifi 04:52

Soğuk Ayran Aşı Çorba Tarifi

malzemeler 1 su bardağı Aşurelik buğday bir su bardağı haşlanmış nohut bir diş sarımsak 3 su bardağı yoğurt bir tutam taze nane Eğer yoksa 1 tatlı kaşığı dolusu Kuru nane ilave edin tuz Yeteri kadar su Hazırlanış..

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:02

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Fonda ile bir grup enerjik arkadaşı kamp kurmak ve biraz eğlenmek amacıyla ormana giderler. Ancak tahmin edersiniz ki ormanda onları bir sürpriz beklemektedir. Bir süre sonra ormanda yalnız olmadıklarını anlayan..

Evde Tavuk Suyu Nasıl Yapılır 04:58

Evde Tavuk Suyu Nasıl Yapılır

Malzemeleri: 1 tane tavuk but 1.5 Litre su Yarım pırasa Yarım soğan Yarım havuç Yarım kereviz Defne yaprağı 1 diş sarımsak 1 dal biberiye Bir kaç dal maydanoz sapı..