#İnsan beyni kaç kilodur sokak röportajları

Etli Kuru Fasulye Tarifi 05:50

Etli Kuru Fasulye Tarifi

Malzemeler 2 su bardagi kuru fasulye Yarim kilo kemikli kuzu eti 1 tane kuru sogan 1 tane yesil biber 1 bucuk yemek kasigi domates salcasi Yarim cay bardagi siviyag Tuz karabiber kimyon Pisirmek icinde 1 litre su Hazirl..

Magnolia Tarifi 01:59

Magnolia Tarifi

Malzemeler 5 su bardağı süt 4 yemek kaşığı un 100 ml krema (yarım kutu) 3/4 su bardağı şeker Vanilya 1 yumurta 1 paket bebe bisküvisi (yulaflı diğer bisküviler de tercih edilebilir) 1 su bardağı fındık Hazırlanışı; 1.U..

Bakkalı Emanet Bırakmak 03:52

Bakkalı Emanet Bırakmak

Bakkal abimiz dükkanı bir kaç saatliğine birine emanet ediyor ve olaylar gelişiyor...

  • JET TV tarafından
  • 6.469 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Birbirimize Çekilişle Hediye Aldık 13:14

Birbirimize Çekilişle Hediye Aldık

Yeni bir hediye alma videosu daha çektik. Çekiliş yapıyoruz ve kimin şansına kaç para çıkarsa ona hediye alıyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adana VS İstanbul Künefecileri! 11:48

Adana VS İstanbul Künefecileri!

Bu videoda efsane tatlılar içerisinde yer alan ve bir çok kişinin de severek yediği künefeyi farklı şekillerde yapan restorantlara gittim. Son zamanlarda Türkiye'nin bir çok yerinde künefeciler açıldı. Ben de ilk önce A..

  • JET TV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 6 yıl önce
1 Dakikada En Pahalı Yemeği Kim Sipariş Edecek 14:20

1 Dakikada En Pahalı Yemeği Kim Sipariş Edecek

Bu videoda her arkadaşımızın 1 dakikası var. Bu sürede bulabildikleri en pahalı yemeği sipariş edecekler. Acaba en pahalı yemek kaç para? Videoda görebileceksiniz...

  • JET TV tarafından
  • 178 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şambali Tarifi 06:40

Şambali Tarifi

Malzemeler Su bardagi ölcüm 250 ml 3 su bardagi irmik 1 su bardagi şeker 1 bucuk su bardagi yogurt 1 yemek kasigi silme karbonat Şerbeti icin gerekenler 5 su bardagi su 4 su bardagi seker Bir kac damla limon(benim ..

Çilekli Rulo Pasta Tarifi 09:03

Çilekli Rulo Pasta Tarifi

5 tane Yumurta 1 Su Bardagi Seker 1 Su Bardagi Un 1 Tatli Kasigig dolusu Kabartmatozu 1 tane de Vanillia Ic Kremasi icin 1 tane Krema (Schlagsahne) 1 paket Maskarpone Icine Koymak icin istediginiz bir Meyve ben Cilek ..

Çikolatalı Cheese Cake Tarifi 11:19

Çikolatalı Cheese Cake Tarifi

Alt tabani icin gerekenler 100 gr eritilmis tereyag(1 cay bardagi) 2 paket oreo bisküvi(normal yulaflida kullanabilirsiniz Kremasi icin gerekenler 1 paket labne 300gr(frischkäse) 500 gr Quark(türkiyedekiler icin süzmeyog..

Motosikletini Bateri Olarak Kullanmak 03:29

Motosikletini Bateri Olarak Kullanmak

Yaş yetmiş iş bitmemiş dedirten cinsten bir amca motosikletine eklediği bir kaç aparat ile motosikletini bateriye çevirmiş ve güzel bir resital vermiş...

  • JET TV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hayvanat Bahçesinde Ayının Yanına Giren Manyak 02:26

Hayvanat Bahçesinde Ayının Yanına Giren Manyak

Hayvanat bahçesinde ayının olduğu alana şaşkın bakışlar altında giren adam , ayının yanına kadar gitmiş ayı bir kaç hareket yapınca adam geri vites yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 157 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tek Hamlede Kusursuz Park 00:22

Tek Hamlede Kusursuz Park

Bazen park yeri ararken iki araç arasındaki mesafe tam aracınızın ebatlarında ise ya başka yer bakarsınız yada bir kaç dakikanızı alabilir. Ama bu şoför bu işin ustası..

  • JET TV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bikinilinin Şişme Flamingo ile İmtihanı 00:54

Bikinilinin Şişme Flamingo ile İmtihanı

Havuzdaki şişme flamingoya binmek isteyen bikinili güzel kız bir kaç saniye karasızlıktan sonra kararını vermiş ve binmeyi denemiş ancak başaramamış...

  • JET TV tarafından
  • 164 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hazırlıklı Dilenci - Hindistan 00:38

Hazırlıklı Dilenci - Hindistan

Hindistan'da arabanın camına vurup para dilenen yaşlı dilenciye arabadaki bayan maalesef üzerimde nakit para taşımıyorum deyince, dilenci elindeki torbadan pos aletini çıkarıp uzatmış . Aynı olayın daha önce şaka ve ..

  • JET TV tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gülden - Mendil 03:54

Gülden - Mendil

Mendil şarkı sözleri ile Kör bir sızı vuruyor inceden inceden Merhem getirme yaram içerden Kaç yıl oldu özledim söylemeden ölmem Azına tutkunum çok bi’şey istemem Gözyaşını sildiğin mendilin olayım Koy beni gömleğinin..

Hindistan Cevizli Tatlı Tarifi 06:09

Hindistan Cevizli Tatlı Tarifi

200 gr. Hindistancevizi(2 su bardagi) 200 gr. Un (2 su bardagi) 150 gr yumusak margarin yada tereyagi 1 tane kabartmatozu 3 tane yumurta Serbeti icin 4 su bardagi seker 4 su bardagi su Ince bir dilim limon Serbetimiz ..

Kıymalı Yumurta Tarifi 08:08

Kıymalı Yumurta Tarifi

150 gr çift çekim dana döş kıyma 1 orta boy soğan 6 dal maydanoz 1/5 muskat 4 yumurta 1 silme çay kaşığı tuz 1 silme çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı tereyağı Kıymalı yumurtanın kıyma..

Sivas Katmer Tarifi 10:29

Sivas Katmer Tarifi

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 1 çay bardağı su- 100 ml 2 çay bardağı süt- 200 ml 250 gr tereyağı 1 paket instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1,5 boğum dil peyniri 50 gr beyaz peynir 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı yoğurt *..

Ozan Doğulu feat Aydın Kurtoğlu Deli Fişek 03:05

Ozan Doğulu feat Aydın Kurtoğlu Deli Fişek

Deli Fişek şarkı sözleri ile Sevdalular ağlarken durulur Karadeniz Deli fişek aşklardan sorulur Karadeniz Keskin bıçak ucunda, yüreği avucunda Aşkı ömür boyunca sarilur Karadeniz Ben senun hasretune talim ettum kaç ge..

Kahvaltılık Peynirli Kızarmış Ekmek 01:54

Kahvaltılık Peynirli Kızarmış Ekmek

malzemeler 1 su bardağı ezilmiş rendelenmiş beyaz peynir 1 su bardağı rende kaşar peyniri 1 adet yumurta 1 adet küçük domates( kabuğu ve çekirdeği çıkartılmış küp doğranmış) 2 adet ince doğranmış sivri biber 2-3 dal in..

Adanalı Focaccia Tarifi 11:34

Adanalı Focaccia Tarifi

500 gr beyaz un (1,5 kavanoz*) 1 çorba kaşığı irmik 350 gr su (1 kavanozdan 3 parmak eksik) 130 gr zeytinyağı (kavanozda 2 parmak yüksekliğinde) 2 çorba kaşığı pul biber 10 gr instant maya(1 paket) 10 gr tuz(1 tatlı kaşı..

Kadife - Yerle Yeksan 04:02

Kadife - Yerle Yeksan

Şarkı Sözleri: Büyük hayaller kırılırlar Camları ruhuna batar Acımaz ki uyuşanlar Sanma ki canları yanar Sen yoksan her şey yerle yeksan Uyusam ve hiç uyanmasam Bir gözyaşı senden arta kalan Silsem geçer yanağımdan V..

Oğuzhan Tanrıverdi - Aşk Denizin Ortasında 04:01

Oğuzhan Tanrıverdi - Aşk Denizin Ortasında

sözler Bazen dalıyor gözüm boşluğa, içimdeki çocuk seni arıyor Umut öyle derin kuyularda, kulaç atmayı bilmiyor Nasıl bir elvedayla biter ömür, nasıl huzur bulmaz kollarında bir elvedayla geçip giden gönül Seni sevmey..

32.000 Euro Özel Jet Uçak Bileti - Enes Batur 15:57

32.000 Euro Özel Jet Uçak Bileti - Enes Batur

Ben Enes Batur , Acun ILICALI'nın özel jet uçağı ile maç izlemek için Dominik'ten Boston'a gittik. Acun ILICALI'ya neden özel jet aldığını, özel jet uçağının kaç para olduğunu sordum. Keyifli bir uçuşun ardından Boston'd..

  • JET TV tarafından
  • 173 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi 09:53

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi

Tarifi: 2 dolu çorba kaşığı bal 2 çorba kaşığı tahin 1 çorba kaşığı kakao 1 adet Anamur muz 1 avuç fındık 1 adet lavaş ekmek Üzeri için, Antep fıstığı 2 adet kumkat Bir tavaya 1 adet lavaş ekmek koyup altını açın. Lavaş..

Fırında Kolay Çeşnili Tavuk Baget ve Patlıcanlı Saray Pilavı Tarifi 05:19

Fırında Kolay Çeşnili Tavuk Baget ve Patlıcanlı Saray Pilavı Tarifi

5 yemek kaşığı su 9 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket ülker ducros tavuk terbiye çeşnisi 1 kg tavuk baget Saray Pilavı için: 2 su bardağı pirinç 2 adet patlıcan 2 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet domates..

Tencerede Fincan Kek Tarifi 08:42

Tencerede Fincan Kek Tarifi

Tencerede fincan kek tarifi Bu ölceden tam 6 kahve bardagi cikiyor.Ister benim gibi hamuru ikiye bölün bu sekilde yapin yada sadece kakaolu veya hamuru sade beyaz birakin.Icine ekstra olarak cikolata parcasi ceviz findik..

Winx Club - 4. Sezon 3. Bölüm - Dünya'daki Son Peri 23:14

Winx Club - 4. Sezon 3. Bölüm - Dünya'daki Son Peri

6 genç Enchantix perisinin başına kaç tane bela gelebilir? Pek çok! Altı Winx perisi, Bloom’un büyüdüğü, Gardenia’daki en son Peri Dünyasında, geçici olarak Mike ve Vanessa’nın evine yerleşirler. Vanessa’nın izinin peşin..

  • ÇocukTV tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mozaik Kek Tarifi 02:30

Mozaik Kek Tarifi

Mozaik kek görüntüsü ile klasik kek tariflerine benzese de lezzeti ile her zaman tam puan alan, tadı kıvamı yerinde ve vazgeçilmez keklerinizden olmaya aday bir kek tarifi. Bir kaç sene önce web sitemize eklediğim mozai..

Velibah Patatesli Gözleme 10:33

Velibah Patatesli Gözleme

Malzemeler 1 paket kuru maya 2 su bardagi ilik su 1 tatli kasigi Tuz 1 corba kasigi seker 6 su bardagi un Hazirlanisi yarim bardak suya maya ve sekeri koyup 5 dakika mayamizin aktivlesmesini yani köpürmesini sagliyalim..