#İnsan her Şekilde eğlenmeli

Dilan Açelya - Yol Yok ( Erkan KILIÇ Remix ) 02:58

Dilan Açelya - Yol Yok ( Erkan KILIÇ Remix )

'' Yol Yok '' Şarkı Sözleri Bir kazancın yok dertler aşar boyunu ya bir kazancım yok pes ettim çok yoruldum ya Denedin hep bir yol yok delirmek tek çaren derinden yaralarken zaman bir çıkış yol yok Dört duvara tut..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı 07:59

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı

Çankırı’da tekstil, ambalaj ürünleri üretimi ile metal işleme yapacak ve 104 milyon liralık yatırım bütçesiyle 300 kişinin istihdam edileceği üç fabrikanın temeli atıldı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın danışma..

Cengiz Fırat - Ağlama Değmez Hayat 04:48

Cengiz Fırat - Ağlama Değmez Hayat

Ağlama Değmez Hayat şarkı sözleri ile Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ömür çiçek kadar narin bi..

Cengiz Fırat - Ağlama Değmez Hayat 04:48

Cengiz Fırat - Ağlama Değmez Hayat

Ağlama Değmez Hayat şarkı sözleri ile Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ömür çiçek kadar narin bi..

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda 01:01

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda Malezya, Bangladeş, Tayland ve Endonezya'da binlerce kişi, Myanmar hükümetinin Rohingya Müslümanlarına uyguladığı zulmü protesto etti. Zulümden kaçıp Bangladeş'e sığınan bir..

Ayla Çelik ve Koray Avcı Konser Verdi 03:25

Ayla Çelik ve Koray Avcı Konser Verdi

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali kapsamında Ayla Çelik ile Koray Avcı Örnek Mahallesi’nde konser verdi. Konsere binlerce Ataşehirli katıldı. Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 6..

  • ANKA tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Tavada Rulo Börek Tarifi  Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği 05:16

Tavada Rulo Börek Tarifi Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği

Tavada nefis kıymalı ve patatesli harcın karışımıyla yapılan tava böreği nasıl yapılır öğreneceksiniz. Kol böreği genelde fırında yapılır biz bir değişiklik yapıp fırını olmayan takipçilerimiz için bu leziz çıtır çıtır b..

Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde bin yıllık mezar bulundu 01:04

Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde bin yıllık mezar bulundu

Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde süren kazı çalışmalarında, bin yıllık insan iskeleti ortaya çıkarıldı. Doğu Roma Dönemi'ne ait olduğu düşünülen buluntular inceleme altına alındı. Adıyaman'ın Örenli Mahallesi'nde bul..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Son Kalan Film İzle 2:01:13

Son Kalan Film İzle

Filmin Konusu Sevilen oyuncu ve aynı zamanda gösterdiği oyunculuğu ile bir o kadarda başarılı olan Mark Wahlberg’in yeni filminde 2005 yılının Haziran ayında çok çok önemli bir olay anlatılıyor… “Kırmızı Kanat” isimli op..

  • Tv Series tarafından
  • 5.813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

Tavada Kadayıf Böreği 10:53

Tavada Kadayıf Böreği

300 gr. Taze Kadayıf 2 büyük boğum Dil Peyniri 2 adet Yumurta 1 çorba kaşığı Yoğurt ⅓ bardak Süt ⅓ bardak Zeytinyağı 1 çay kaşığı Tuz Akçaağaç Şurubu Boş bir kavanoza önce 1 çorba kaşığı yoğurdu, 2 adet yumurtayı, 1/3 s..

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi 10:20

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi

Hamuru İçin, 350 gr beyaz un- ağzına kadar dolu 1 kavanoz* 125 gr tereyağı 3 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurta 1 çay kaşığı mahlep 1 paket kabartma tozu- 10 gr 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı toz şeker Kıymalı harcı için..

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi 09:25

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi

1 adet yuvarlak tam buğday ekmeği 2 su bardağı toz şeker 4 su bardağı su 1 çorba kaşığı limon suyu 6 top kaymaklı dondurma Yuvarlak tam buğday ekmeklerin küçüklerinden birinin altını, kenarlardan 1-1,5 parmak boşluk b..

Adanalı Focaccia Tarifi 11:34

Adanalı Focaccia Tarifi

500 gr beyaz un (1,5 kavanoz*) 1 çorba kaşığı irmik 350 gr su (1 kavanozdan 3 parmak eksik) 130 gr zeytinyağı (kavanozda 2 parmak yüksekliğinde) 2 çorba kaşığı pul biber 10 gr instant maya(1 paket) 10 gr tuz(1 tatlı kaşı..

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi  Nişastalı Ağızda Dağılan Nefis Tat 02:53

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi Nişastalı Ağızda Dağılan Ne

Üzeri ceviz parçlarıyla dolu nefis bir ağızda dağılan tarçınlı kurabiye nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz. Ev yemeği tarifleri sizler için hazırladığı bu kurabiye tarifinde cevizleri kurab..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı kırmızı mercimek, 1 adet soğan, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 5 su bardağı oda sıcaklığında su, Tuz, pul biber, kekik. Mercimek Çorbası Tarifi..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury 00:30

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury

SİZİN JÜRİ'NİN SİZE yeni sayılmayan serisi, tarihteki en büyük jüri havuzunu verecek - Amerika - en patlayıcı, gerçek hayattaki, başlıktan kopmuş sivil davaların sonuçlarını karar verme gücü. İlk kez şimdiye kadar . FOX ..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd 1:46:42

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd

Filmin Diğer Adı:xXx: The Return of Xander Cage Filmin IMDB Puanı:5.6 Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Macera Filmin Yönetmeni:D.J. Caruso Filmin Senaristi:F. Scott Frazier, Chad St. John Filmin Oyuncuları:Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 15.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı 03:17

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı

Gaziantep'te Tarihi Bakırcılar Çarşısı esnafı sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olaylarından şikayetçi olan esnaf, zanlıların bir an önce yakalanarak, çarşıdaki güvenl..

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..