#İnsan her Şekilde eğlenmeli

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

Birinin Adamı Olmayan Yandı! 1.Dünya Savaşı Yarım Kaldı! Osmanlıyı Bitiremediler Şimdi Hedef Türkiye 39:53

Birinin Adamı Olmayan Yandı! 1.Dünya Savaşı Yarım Kaldı! Osmanlıyı Bit

???? Yaşadığımız dönemin adı yeni karanlık Çağ! ???? Bugünün dere beyleri Elon Musk Bill Gates Amazon’dur ! ???? Ekonomi bu kadar kötüyse neden zengin daha zenginleşirken fakir daha da fakirleşiyor ? ???? Bugünün siyase..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 1 ay önce
Danimarka'dan 'Birlik' Vurgusu: Aslında Hepimiz Sadece İnsanız(All That We Share) 03:00

Danimarka'dan 'Birlik' Vurgusu: Aslında Hepimiz Sadece İnsanız(All Tha

Danimarka'nın TV2 kanalı birlik ve beraberlik konulu bir kısa filme imza attı. All That We Share (Paylaştığımız her şey) ismiyle yayınlanan filmde, hepimizin sadece insan olduğu vurgulanırken unutulan yönlerimizi hatır..

  • PengoTV tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı  60. Bölüm - Mawa Kawa 07:56

Maşa ile Koca Ayı 60. Bölüm - Mawa Kawa

İki robot hikayesi - Bir Masha sunulan ve sadece gelişmiş bebek oldu, diğer Ev İşleri Bear götürüldü, ama o evde büyük bir olmaya çalıştı ve sadece araba bebek onun aniden uyanmış duygu onun yerine her şeyi koyar. Maşa..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.064 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Limbik Sistem Nedir 00:48

Limbik Sistem Nedir

Limbik sistem, insan beyninde fonksiyonel alanlar açısından en yoğun olan çekirdek denilen bir bölgedir. Görevi; dışardan gelen her türlü uyarana bedenin vereceği tepkiyle birlikte vücudun vereceği duygusal ve davranışsa..

  • NABIZ tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Konuşanlar 148. Bölüm Tanıtımı 02:34

Konuşanlar 148. Bölüm Tanıtımı

Bu sohbet bildiklerinizden çok farklı. Her insan farklı bir hikaye, her hikaye farklı bir kahkaha. Hasan Can Kaya önce konuşanları seçiyor ardından birbirinden ilginç sorularla eğlence katlanarak artıyor. Kanala abone ol..

Cevdet Bağca - sana olan sevdamdandır bilesin 04:06

Cevdet Bağca - sana olan sevdamdandır bilesin

öpüyorsam ayrılığı gözünden söküyorsam yüreğimi göğsümden geçiyorsam gözlerinin içinden sana olan sevdamdandır bilesin geçiyorsam bir çiçeğin özünden sana olan sevdamdandır bilesin meğer ne yalnızız insan olmuşsak yapra..

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır 02:07

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır

Londra’da bulunan Kraliyet Botanik Bahçesi Kew Gardens Noel dekorasyonuyla göz dolduruyor. Büyülü bir orman görüntüsü verilen süslemeler için 60 bin ışık kullanıldı. 4. kez yeni yılı özel süslemeleriyle karşılayacak olan..

Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba) 01:01

Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba)

Poyraz Karayel Konusu Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı Poyraz Karayel in konusu şöyle; Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM ! 02:11

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM !

Daralıyorum da yok olamıyorum düşünüyorumda ben gülemiyorum yaşattıkların zor gelirken yaşatmadıklarını hesaba katamıyorum kazanmaya çalıştıkça benden çaldıkların yetmedi hep daha fazlasını istedin ben sende sıradan biri..

MINDGAMERS - Official Trailer (2017) 02:21

MINDGAMERS - Official Trailer (2017)

Özet: parlak genç bir grup öğrenci tüm zamanların en büyük bilimsel atılım keşfetmek: Kablosuz sinir bir kuantum bilgisayar üzerinden bağlı ağ, her zihinlerini ve bize her biri bağlayabilen. Onlar kuantum teorisi, insan ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.821 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar 22:49

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar

Afrodit’in doğduğu yer olarak biliniyor…Ada 1974’te kuzeyde Türkler ve güneyde Rumlar olmak üzere etnik sınırlarla bölünmeden önce, Kıbrıs modern tarihine sevgi değil, büyük şiddet olayları damga vurdu. Fakat bütün bunla..

Aşkım Kapışmak Kimdir? 01:23

Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ..

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam 03:47

Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam

Böyle büyük bir aşk Filmlerde olur Yoksa nasıl bir kalp Birini görünce Küt diye durur? Kollarında olsam Bizi anlatsam Bir sessizlik olsa Gözünde yaş olsam Aksam yanağından Buz gibi bir ekran Bizi tutuşturan Tek bir sor..

Yasaklanan İstanbul Lgbt Yürüyüşü 2017 01:00

Yasaklanan İstanbul Lgbt Yürüyüşü 2017

Valiliğin “kamu düzeni” ve “toplumun farklı kesimlerinden gelen tepkileri” bahane ederek yasakladığı yürüyüş için komite açıklaması: Umuyoruz ki valilik barışçıl toplanma hakkının yeterli güvenlik önlemleri dahil devle..

  • JET TV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kerem Bürsin: Hayalim Apple’da Çalışmaktı 00:47

Kerem Bürsin: Hayalim Apple’da Çalışmaktı

Kerem Bürsin, Los Angeles’ta pazarlama okurken hayalinin Apple’da çalışmak olduğunu söyledi Los Angeles’ta pazarlama eğitimi alıp ardından oyunculuğa yönelen Kerem Bürsin, GQ dergisine samimi açıklamalarda bulundu. Ünive..

  • ANKA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oscar Adayı Olan Ayla Fi̇lmi̇ Güney Kore’de Vi̇zyona Gi̇recek 05:02

Oscar Adayı Olan Ayla Fi̇lmi̇ Güney Kore’de Vi̇zyona Gi̇recek

Ayla filminin yapımcısı Mustafa Uslu oyuncu eşi Sinem Öztürk’le birlikte önceki akşam Zorlu’da görüntülendi. Öztürk, Ayla filminin başarısından bahsedip, filmin her aşamasında eşinin yanında olduğunu söyledi. Türkiye’nin..

  • BETA tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bipolar Nedir 03:17

Bipolar Nedir

Bipolar Nedir? Kelime anlamı iki kutuplu. Negatif, pozitif. Siyah beyaz, çarşı karşı. Bir zamanlar dünya iki kutupluydu, şimdi drogo gitti rocky kaldı. Vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. İblis ya, tam arama motoru yapcaz...

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli 04:17

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli

M.Ö 700’den beri insan yaşıyor buarda. Daha İsa doğmamış düşün. Adamlar ilk Kadıköy’e yerleşmişler. Tabii o zaman daha Kadıköy Belediyesi yok. Belki oralarda hizmet vardır diye karşıya geçip Sarayburnu'na çıkmışlar. İşte..

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:10

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle

Yakın bir gelecekte insanların gözlerine yerleştirilen bir alet sayesinde artık suç diye bir şey kalmamıştı ve eğer birisi suç işlerse, suç işleyen kişi artık işlediği suçu saklayamıyordu. Fakat bu yeni teknolojik alet s..

Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı 02:04

Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı

Mahir Çağrı, 1999'da açtığı kişisel web sitesi ile dünyanın tanıdığı bir isim haline gelmiş, gerçek bir internet fenomeni. Dönemine göre normal kabul edilebilecek basit bir tasarım, hafif kırık bir İngilizce ile kurulan..

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi 02:26

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi

Konu: Uzun boylu olmak çoğu insanın istediği bir özelliktir. Ancak 2 meter 5 santim boyundaki Amerikalı Haleigh Hampton için uzun boyu, hayatının pek çok alanında dezavantajlar da getirmiş. 25 yaşındaki Haleigh bir kaç..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Kangren Vakasında Bir Gece 45:42

Paranormal Olaylar Kangren Vakasında Bir Gece

Artvin'in dağlarında bulunan bir oba'da zamanında yaşanmış olayları inceliyoruz.Geçmişte yaşamış bir haraminin köyü haraca bağlaması fakat kazandıkları ile yetinmemesi sonucunda, define işine girişmesi... Cinler ile yapt..

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Özgün - O Gece 15 Temmuz Ruhu 03:20

Özgün - O Gece 15 Temmuz Ruhu

Şarkı Sözleri: Yine bir tarih yazdın Dünya bunun şahidi Can verdin vatan için Yoktu bunun ötesi Seninle gurur duydu Boğaziçi köprüsü Yeniden dile geldi Çanakkale türküsü O gece yükseldi aşkla Sela, ezan sesleri Sa..

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana 03:18

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen güneşe tutul ben sana Beni öperek uyandir her sabah Gözum aldanır herkezi sen sanar Herşeyim senin istersen al Icim dışım bi garip halde Yüzüm gözu..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir noktaya” ulaştığını söyledi ... 01:28

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir noktaya” ulaştığını söyledi ve hükümetleri bunu önlemek için “agresif” önlemler almaya çağırdı.“Her ülke ilk vakasına, ilk kümesine, toplumun bulaşma..

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..