#İnsan her Şekilde eğlenmeli

Jason Derulo - Talk Dirty feat 2 Chainz 03:07

Jason Derulo - Talk Dirty feat 2 Chainz

Jason Jason Derulo Get jazzy on it [Jason Derulo:] I'm that flight that you get on, international First class seat on my lap girl, riding comfortable 'Cause I know what the girl them need, New York to Haiti I got lipst..

Daha Güçlü Bir Türkiye İçin Evet 01:33

Daha Güçlü Bir Türkiye İçin Evet

Ceyhun Çelikten – Tabii Ki Evet Şarkı Sözü Büyük bir millet Güçlü bir devlet Son güne kadar Biz varız elbet Haydi büyük ülkem Haydi tam gayret Gelecek nesiller için Tabii ki evet Tek millet Tek vatan için Toprağında y..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuna Kiremitçi & Gülay - Varsın Bu Dünyada 04:00

Tuna Kiremitçi & Gülay - Varsın Bu Dünyada

Tuna Kiremitçi: Bir gün kederle bir gün neşeyle Bir seslenişle varsın bu dünyada Gördüklerinle görmezden geldiklerinle Baktıklarınla hayata Gülay: Sevdiklerinle yandıklarınla söndüklerinle Varsın bu dünyada De..

Fifth Harmony - Work from Home ft. 03:39

Fifth Harmony - Work from Home ft.

Lyrics: I ain't worried bout nothin I ain't wearin na nada I'm sitting pretty, impatient But I know you gotta Put in those hours Imma make it harder I'm sendin pic after picture Imma get you fired I know you're always on..

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara 05:56

Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara

Söz - Müzik: Sezgin Büyük Düzenleme: Ekin Eti Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerim de bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umrumda değil kim duyarsa duysun..

Can Bonomo Kal Bugün 03:53

Can Bonomo Kal Bugün

Bir kuş uçar pencereden, haber verir ey Ben yanarım, bu dağlar bana dar gelir ey Kal, evim ol, çil çil olsun kaşların El verir yastık yorgan, sarı saçların Kal, gitme; fikrim senle Sen bir başkasını sevsen de Var gitme,..

Rafet El Roman - Yollar 03:51

Rafet El Roman - Yollar

Rafet El Roman - Yollar dinle Her hüsranla biten hikayenin ardından, Sayfayı çevirince başlanmazmış sil baştan! Sandım ki artık herşey geride kaldı Temiz bir sayfa, yeni bir şans artık hep aydınlık Her hüsranla biten h..

  • Candy tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BoB - 4 Lit (feat TI 03:25

BoB - 4 Lit (feat TI

[Chorus: B.o.B] Shit be two lit, shit be four lit Pick me up before six Gutter bitch with another bitch We ain't tripping 'cause we all hit Yeah, we all with the fuck shit Yeah, we all with the fuck shit Two lit, shit be..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne 04:20

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne dinle Bir kader ki gözlerinde yazıp silmişim aşkı Bilmeliydim boşa inat sana teslim hayat Unutursun onu da her şey gibi geçip gider zamanla Kalır yüzü kalır izi anılardan s..

  • Candy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lil Yachty - Peek A Boo ft Migos 04:07

Lil Yachty - Peek A Boo ft Migos

[Intro: Quavo] Ricky Racks Peek-a-boo, woo! Peek-a-boo [Chorus: Lil Yachty] Uh, uh, play with that pussy like peek-a-boo, uh Play with that pussy like peek-a-boo, uh Play with that pussy like peek-a-boo, uh Play with th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hocanın Getirdiği Sistemi Fazla Beceremedik İzle 01:58

Hocanın Getirdiği Sistemi Fazla Beceremedik İzle

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Yasin Öztekin, hocanın getirdiği sistemi fazla beceremediklerini ifade ederek, “Son 2 haftadır her zaman oynadığımız sistemi oynuyoruz. Takım bence buna daha iyi alıştığı için kendimizi d..

İndila  Run Run 2014 03:43

İndila Run Run 2014

Indila - Run Run Şarkı Sözleri Perşembe,bağırıyorsun Allô, allô maman bobo 'Alo, alo anneciğim,acıyor Samedi c'est cuit Cumartesi,yandı mahvoldu Rembobine la vidéo Videoyu başa al Toujours tu run run run, never stop..

Lil Uzi Vert You Was Right 01:00

Lil Uzi Vert You Was Right

Şarkı Sözleri (Lyrics) [Intro] Hit it from the back, watch a nigga bless you (If Young Metro don't trust you I'm gon' shoot you) Cryin' in my arms like a nigga wrecked you (Metro Boomin' want some more, nigga) [Hook] Y..

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı 01:33

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik Hazırlama: 1 saat Pişirme: 10dk Kıymalı Domates Soslu Gnocchi İtalyan mutfağının vazgeçilmez tariflerinden biride Gnocchi. Yapımı mantı açmak kadar zahmetli biraz ama tadı bir o kadarda lezzetli...

Rihanna  Iggy Azalea  - Bad Girl 02:35

Rihanna Iggy Azalea - Bad Girl

I guess you know I'm Bad (bad) [I got a problem] Shopaholic is what they call 'em My addiction, my prescription Gimme shoes and give me bags How much you want I need 'em bad All them girls be checking my bags While they ..

Aydın Kurtoğlu - Spor Aşk 03:51

Aydın Kurtoğlu - Spor Aşk

Özgürsün şimdi tam zamanı Spor sağlıktır kural değişmez hep aynı Her dalında başka bir heyecan var Senin elinde her şey değiştir hayatı Huzurlu olmak için Mutlu uyanmak için Herkes yanında Durma durma koş koş Sağlıklı ..

Sinan Akçıl - Ayıp Yani 04:11

Sinan Akçıl - Ayıp Yani

Ayıp yani, bende bir şey mi eksik ki? Çevremizden utan bari, Herkes her gün beni övüyor, Kayıp yani seninle sildim son aşk tarihi, Çık önümden çekil bari belki kısmetim kapanıyor, Hayır yani, Anlaşılmaz kaçış hali Ama be..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Casalini - Unutsam 03:22

Zeynep Casalini - Unutsam

Bir tüy gibi hafif olsam, dağılsam Yok olsam, kaybolsam, unutsam sevmeyi Tam şu anda söküp atsam bu kalbi Savursam sokağa dökülse kum gibi Tüm şehre kazınmış gibi Tek bir ad okuyor gözlerim sanki Adını görmezsem duyduğum..

Rafet El Roman Seni Seviyorum 04:08

Rafet El Roman Seni Seviyorum

Sen bilemezsin Ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular Uzar geceler O düşünceler, üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler Yaşadık beraber Kalın bir roman, kit..

Sus ve Dinle (Şiir)  05:02

Sus ve Dinle (Şiir)

Sus ve Dinle (şiir) Meral Bilgic Siir'ini Dinle Sen sevgili evet sen, Bir kez olsun dinle beni… İzin ver bir kez olsun içimden geldiği gibi konuşayım. İzin ver dökeyim tüm karanlıklarımı sana… Sonra sen tekrar yollarsın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arif Susam  Ölümsüz Sevdim 05:48

Arif Susam Ölümsüz Sevdim

Sensiz Bir Gün Geçmiyor Gözlerim Dalıp Gidiyor O Bakışın o Gülüşün Hiç Aklımdan Çıkmıyor Canım Deyip Sarılışın Hiç Aklımdan Çıkmıyor Mektupları Okuyorum Resimlere Bakıyorum Hayalinle Başbaşayım Seni Sensiz Yaşıyorum ..

Güllü  Oyuncak Gibi 03:19

Güllü Oyuncak Gibi

Nasılda kendine bağladın beni Elindeyim işte oyuncak gibi Artık yerden yere atsanda beni Elindeyim işte oyuncak gibi Bir bakışın yeter kanarım inan Ateşler içinde yanarım her an Sen sevmesem bile severim her an E..

Metin Şentürk  Gönül 04:00

Metin Şentürk Gönül

Nedir bu çektiğim senden Gönül derdin hiç bitmiyor Yediğin darbelere bak Bu da mı sana yetmiyor gönül Her çiçekten bal alırsın Her gördüğünle kalırsın Sen kendini ne sanırsın Belki bir gün uslanırsın gönül Uslan artık..

Orhan Gencebay - Aşk Pınarı 04:56

Orhan Gencebay - Aşk Pınarı

Eğer aşka bir ceza verebilseydim Benim gibi onun da sevmesini isterdim Meçhulden gelmişim meçhule giderim Ömür denen bu yolda susadım su içtim Yürek kansın diye yoldaki bir pınardan Aşk pınarıymış bu içmesen ararsın..

Sibel Can  Ölürüm 04:05

Sibel Can Ölürüm

Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana.. Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Batan g..

Konohana Kitan 1. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 23:40

Konohana Kitan 1. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Konohana Kitan Bölüm 1 Türkçe Altyazılı izle Konohana Kitan Episode 01 このはな綺譚 01 - Konohana Kitan 01 HD Sakuya Konohana Sakuya Konohana (さくやこのはな) October 4, 2017 A young foxgirl named Yuzu is brought by her guardian..

  • PengoTV tarafından
  • 2.866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Konohana Kitan 2. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 23:40

Konohana Kitan 2. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Konohana Kitan Bölüm 2 Türkçe Altyazılı izle Konohana Kitan Episode 02 このはな綺譚 02 - Konohana Kitan 02 HD Spring Journey Haru no Tabiji (春の旅路) October 11, 2017 Forced to take a day off work, Satsuki invites Yuzu into..

  • PengoTV tarafından
  • 2.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Konohana Kitan 3. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 23:40

Konohana Kitan 3. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Konohana Kitan Bölüm 3 Türkçe Altyazılı izle Konohana Kitan Episode 03 このはな綺譚 03 - Konohana Kitan 03 HD Waiting Lovesick Koi Machikogare (恋待ち焦がれ) October 18, 2017 Ren recalls how she first met Natsume, feeling she ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Konohana Kitan 6. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 23:40

Konohana Kitan 6. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Konohana Kitan Bölüm 6 Türkçe Altyazılı izle Konohana Kitan Episode 06 このはな綺譚 06 - Konohana Kitan 06 HD Konohanatei Horror Stories Konohanatei Kaidan (此花亭怪談) November 8, 2017 While telling ghost stories, the ligh..

  • PengoTV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce