#İnsan her Şekilde eğlenmeli

Ahiyan - İstemem ( Official Video ) 03:30

Ahiyan - İstemem ( Official Video )

Söz/Müzik/Beat: Ahiyan Mix Mastering & Bass Gitar : Mustafa Kalem Kaval : Harun Eyüp Polat Yönetmen : Müşerref Çakıroğlu Uygulayıcı Yapımcı:Mertcan Koca Görüntü Yönetmeni:Can Dolu Yardımcı Yönetmen:Beyza Hüner Focus Pull..

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

Ahmet Cem Öncel Akçay'da Düşlerim 03:51

Ahmet Cem Öncel Akçay'da Düşlerim

Söz-Müzik: Ahmet Cem Öncel Düzenleme: Ahmet Cem Öncel Yönetmen: Alper Baraner Akçay'da Düşlerim şarkı sözleri ile Ben kendimi bildim bileli Kaçarım yine gelirim Buralara her fırsatta Ve ben burdayken Seni düşlerim b..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması 04:37

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması

Adana Kasaplar Odası tarafından ‘askıda et’ uygulaması başlatıldı. Uygulama kapsamında kasaplar tarafından haftanın 7 günü maddi durumu iyi olmayan 7 farklı aileye 1'er kilo et dağıtılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı ..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım 03:38

HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım

Bütün diller kargaşasından uzakta. Seni anlatmak çıplak iki göz ile. Ah benim ruhum Canımın en canı, Sen bilmezsin.. Ne zaman ki baksam sana Bir çocuk uykusundan irkilir ve vahşetin içine düşerim yabanında. Sen ..

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro 02:59

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro

Söz: Sancak & Taladro Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Mix: Buğra Kunt Mastering: Emre Kıral Video & Kurgu: Burak Fatsa Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro Beni duvarlara yine vurma. Canımı al ama kurtulma. Bir bils..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Furkan Durgun - Yaramaz 02:35

Furkan Durgun - Yaramaz

Yaramaz şarkı sözleri ile Zor geldi bu günü yaşamak Bıraktım herşeyi yine soluma Dediler mi bu cocuk sana yaramaz Bosver gitsin herşeyi kenara Üstüme dusecek mi neydi Terbiyesize sen yine boyun eğdin eğdin Simdile..

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı 03:45

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı

Terk-i Diyar Ormanı şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde pek alışık olmadığım bir durum var Aklımı çeliyor bu aşk küsüyorum bazen zamana ben Yalnızca içimde sevgimle yeşerip büyüyen bir fidan Seni güneşten yağmurdan ko..

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver 03:52

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gidemiyorsun kimsen yok. Dönüşü olmayan kirli bi yol Cesaretin yok çoktandır Gel yüreğime can veren ol Baktığım denize sahilim ol Ya da yaktığım tütüne ahirim ol Yazamıyorum şairim ol Beni öl..

Erdoğan Özsaygılı Feat. Genco Arı - Olabilir Mi 03:35

Erdoğan Özsaygılı Feat. Genco Arı - Olabilir Mi

Olabilir Mi şarkı sözleri ile Bir eylül akşamında döküldü yapraklar Herkesin gönlünü kapladı sonbahar Bir eylül akşamında döküldü yapraklar Herkesin gönlünü kapladı sonbahar Her nefes alışında her bakışında Beni kendi..

Berat - Alev Alev 02:53

Berat - Alev Alev

Alev Alev şarkı sözleri ile Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Al hepsi senin olsun Ben sana sığınman Bu şehire sığmam Taşar gönlüm yak Mis..

Umut Kaya - Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey 02:51

Umut Kaya - Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey

Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey şarkı sözleri ile Mutluyum varsa yanımda çayımla sigaram Çok acıtsa da bitmiyor şu hayatla makaram Derler her şey anlamsız ve buymuş anlamı Görece her şey zaten zamansız, herkes yaşar anı Ya..

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/I8piYkCG Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Yolcuları Coşturan Minibüsçü Abiler 02:31

Yolcuları Coşturan Minibüsçü Abiler

İstanbul anadolu yakasında minibüs hattı işleten abilerimiz, diğer minibüsçü abilerimize örnek olacak derecede sıcak kanlı, günler yüzlü bir şekilde yolcuğu eğlenceli hale getirerek işten okuldan dönen vatandaşlara dans ..

  • Cowboy tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aldatılan İnsanların En Acımasız 10 İntikamı 04:50

Aldatılan İnsanların En Acımasız 10 İntikamı

Çoğu insan dolandırıcılarla tanıştığında sadece ilişkilerini keser ya da başka bir yere taşınır. Ama bazı insanlar bunu tercih etmek yerine, son sözlerini herkesin ortasında, küçük düşürücü ve komik bir şekilde söylerler..

  • Cowboy tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayvan Hakları İçin Çöplükte Açlık Grevi 03:49

Hayvan Hakları İçin Çöplükte Açlık Grevi

3 koca yürekli insan hayvan haklarına saygı için açlık grevine başladı. Yetkililere seslerini duyurmaya çalışan Sevim Arkan, Ayşe Köse ve Uğurcan Saban hayvanlara yapılan saldırıların kabahatler kanunundan çıkarılıp suç ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sanal Gerçekliğin Dibine Vurarak Muazzam Bir Platform Kuran Genç 03:16

Sanal Gerçekliğin Dibine Vurarak Muazzam Bir Platform Kuran Genç

İnsan kıskanmadan edemiyor! Mükemmel bir sanal gerçeklik platformu kuran genç, araba sürmenin en en güzel şekilde keyfine varıyor!..

  • JET TV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çoğu Kişinin Güldüğü Ama Bazılarının İçini Derinden Acıtan Viral Köpek 00:50

Çoğu Kişinin Güldüğü Ama Bazılarının İçini Derinden Acıtan Viral Köpek

İlk başta sanki ufak bir kız çocuğuymuş gibi görünse de o bir köpek. Doğası gereği dört bacağının üzerinde olması gerekiyor, ancak iki bacağı üzerindeyken sırtındaki çantayla minik minik koşan bir çocuğu andırıyor. Hemen..

  • JET TV tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güzellerin Ankara Havasında Vücut Sallaması 05:32

Güzellerin Ankara Havasında Vücut Sallaması

Ankara gecelerinin unutulmaz anlarından bir sahne ile karşı karşıyayız. Demek ki insan dertli bile olsa bir Ankara havasında ağır şekilde oynayabiliyormuş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yetenekli İnsanların Kartondan Kullanabilir Tekne Yapması 18:37

Yetenekli İnsanların Kartondan Kullanabilir Tekne Yapması

Harry Dwyer ve ekibi kartondan muhteşem bir tekne inşa ederek suya indirmiş. Suya inen tekneyi gayet sağlam ve çalışır şekilde görüyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metroda Raylara Tuvaletini Yapan Kadın 00:55

Metroda Raylara Tuvaletini Yapan Kadın

İnsan aşırı sıkıştığı zaman görünmeyek bir yere tuvaletini yapar Görüntüde kadın metroda tuvaletini herkes görecek şekilde yapıyor..

  • JET TV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Probiyotik 02:21

Neden Probiyotik

Hilal Şefkatli'nin çocukluğu nasıldır görmek ister misin? Komik midir? Sevimli midir? Ne karın ağrıları çekmiştir peki hiç düşündün mü? Probiyotik, kolondaki bir veya sınırlı sayıdaki bakterinin gelişmesini veya aktivit..

Kankaların Kankitomotosu 00:50

Kankaların Kankitomotosu

Çok iyi kanka olan iki insan birbirine şarkı yazacaksa ne olur bu şekilde yazmasın arkadaşlar. İzleyin ibret alın..

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarda Görülen Alerjik Rahatsızlıklar Nelerdir 01:15

Çocuklarda Görülen Alerjik Rahatsızlıklar Nelerdir

Çocuklarda görülen alerjik rahatsızlıklar çok çeşitlidir, bunların bazıları net bir şekilde anlaşılabilir, kimisi ise sinsidir. İnsan vücudu tepeden tırnağa alerjiden etkilenir. Gözlerde göz nezlesi, burunda alerjik nezl..

  • NABIZ tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce