#İnsanları İyi ya da kötü alışkanlıklarına göre neden yargılamamalıyız

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Yeni Başlayanlar İçin Karın Egzersizleri 06:14

Yeni Başlayanlar İçin Karın Egzersizleri

Dümdüz bır karın istiyorum derseniz, bu videoda gösterdiğim hareketler tam size göre. Her iki günde bir yaparsanız çok iyi sonuç alacaksınız. Kolay gelsin :) Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı unutmayın...

  • Kadınca tarafından
  • 5.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avicii - Wake Me Up (Official Video) 04:32

Avicii - Wake Me Up (Official Video)

Feeling my way through the darkness Guided by a beating heart I can't tell where the journey will end But I know where it starts They tell me I'm too young to understand They say I'm caught up in a dream Well life..

  • PengoTV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun 01:12

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararl

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun Başbakan, AP Başkanı Schulz ile telefonda görüştü: Teröre destek verenlere bazı siyasi çevrelerce arka çıkılmasından büyük rahatsız..

Avusturya'da cumhurbaşkanlığı seçimini AB yanlısı aday kazandı 01:30

Avusturya'da cumhurbaşkanlığı seçimini AB yanlısı aday kazandı

Avusturya'da, düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimini, resmi olmayan sonuçlara göre çevreci aday Alexander Van der Bellen kazandı. Ekonomi profesörü Van der Bellen, sayılan oyların yüzde 53.6'sını aldı. Aşırı sağcı, göçm..

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli) 2:04:46

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Ah Nerede - Film Müziği (Füsun Önal) [02:50] • Atla Gel Şaban - Şiki Şiki Baba (Durmuş Çiğdem) [08:50] • Banker Bilo - Köçekçe (Osman İşmen Orkestrası) [10:31] • Banker Bilo - Silifke'nin Yoğurd..

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar  Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası 01:27

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası

BOLU'da ilişki yaşadığı kadının 13 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan evli öğretmen İsmail S., 14 yıl 4 ay, 22 yaşındaki Emre G. ise 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öğret..

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum 09:06

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum

Etiler’de bir avm’de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Emre Kaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı hakkında “Şarkım rüzgar daha on beş gün olmasına rağmen ilk 10’dan giriş yaptı ve herşe..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Şikel - Nasıl Zen Smoothie Hazırlıyorum Form Ve Sağlık 06:33

Çağla Şikel - Nasıl Zen Smoothie Hazırlıyorum Form Ve Sağlık

Daha sağlıklı daha iyi hissetmek için bakın neler yapıyorum? Sıcak yaz günlerinde asitli içeceklerle kendimize yazık ediyoruz. Kendimizi daha iyi hissetmek, şımartmak için ferahlatıcı Zen Smoothie’yi yapıyoruz. Sağlıklı..

Kuzu Kol  Bayram Yemekleri 07:49

Kuzu Kol Bayram Yemekleri

Malzeme Listesi: 1 kuzu kol Yarım litre kefir 1 avuç kuru kekik 12 diş sarımsak 2 büyük tutam karabiber 1 büyük tutam tuz yarım tutam pul biber 2 çorba kaşığı tereyağı Yarım litre kefirin içine, 1 avuç kuru kekik, 2 d..

Kavunlu Dondurma Tarifi 06:28

Kavunlu Dondurma Tarifi

Kavunlu Dondurma İçin Malzemeler: 3 dilim olgun kokulu kavun 1 su bardağı tozşeker (şekeri damak tadınıza göre biraz azaltabilrsiniz) 1 su bardağı süt 1 paket süt kreması (daha yoğun, zengin, kremalı bir tat için 2 paket..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Stratejik Düşünce Nedir? 01:35

Stratejik Düşünce Nedir?

“ Planı kur adımları plana göre at sonuca varacağın sırada zafere eriyorsun diye dikkatini dağıtma ciddiyetini bozma en son hamleden sonra sevin” e aynen katılıyorum. ????Burada çıkarılacak bir kaç ders var. Birisi her ş..

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor! 01:38

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 10 günde söndürülen 75 hektar alanın zarar gördüğü orman yangınının ardından tabiat yeniden canlanıyor. Küle dönen ormanlık alanda 7 bitki türü filizlendi, 20 metrekarelik alanda 15 bitki y..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Kaliforniya’da metan gazı ile mücadele 01:03

Kaliforniya’da metan gazı ile mücadele

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde küresel ısınmaya neden olan metan gazının azaltılması için yeni bir yönetmelik yürürlüğe girdi. Buna göre ineklerin salgıladığı metan gazının temizlenerek enerjiye dönüştürülmesi için devle..

Katalan Polisi Bağımsızlık Krizinde Arada Kaldı 03:45

Katalan Polisi Bağımsızlık Krizinde Arada Kaldı

Katalonya'daki siyasi ve sosyal gerginlik, üyelerinin bazılarına göre Katalonya Özerk Polis Teşkilatı (Mossos d'Esquadra) içinde tartışmalara neden oldu...

Esrar Bağımlılığının Olası Belirtileri Nelerdir 03:29

Esrar Bağımlılığının Olası Belirtileri Nelerdir

Esrar diğer psikoaktif maddelere göre bağımlılık potansiyeli daha az olsa da bağımlılık yapan bir maddedir. Esrar kullanımından sonra kişide canlılık ve neşe görülür. İştahı ve seks isteğini artırır. Çok yüksek dozda hal..

  • NABIZ tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esrar Bağımlılığı Nasıl Tedavi Edilir 02:01

Esrar Bağımlılığı Nasıl Tedavi Edilir

Esrar bağımlılığında maddeyi kullanan kişinin isteği ve motivasyonu çok önemli. Başkalarının isteğiyle tedaviye başlanması sonuç vermez. Esrarın neden olduğu semptomlara göre farklı tedavi yöntemleri belirlenebilir. Teda..

  • NABIZ tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Fobinin Nedenleri Nelerdir 01:09

Sosyal Fobinin Nedenleri Nelerdir

Sosyal fobinin nedenleri çeşitli psikolojik kuramlar tarafından farklı farklı açıklanabilir. Davranışçı kurama göre çocukluk tecrübelerinde erken ve geç ergenlik dönemine bağlı olarak karşılaşılan olumsuz tecrübelerin fa..

  • NABIZ tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Motorcunun Hayatını Kaybettiği Feci Kaza Kask Kamerasında 00:48

2 Motorcunun Hayatını Kaybettiği Feci Kaza Kask Kamerasında

Mersin'de meydana gelen ve 2 motosiklet sürücüsünün öldüğü kaza, kask kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülere göre, tali yoldan birden çıkan TIR 2 gencin hayatını kaybetmesine neden oluyor. Hayatını kaybeden gencin..

Göz Kuruluğu Nasıl Tedavi Edilir 02:14

Göz Kuruluğu Nasıl Tedavi Edilir

Göz kuruluğu tedavisinde sorunun neden kaynaklandığı bulunur ve kuruluğun derecesine göre ilaç tedavisi uygulanır...

  • NABIZ tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce