#İnsanları İyi ya da kötü alışkanlıklarına göre neden yargılamamalıyız

Biber Gazı Çocukları Nasıl Etkiler 00:56

Biber Gazı Çocukları Nasıl Etkiler

Biber gazı çocuklarda yetişkinlere göre daha ağır zararlara neden olur...

  • NABIZ tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Herkesin İhtiyacı Olan Kılıf Üretildi Bu Kılıf Sayesinde Telefonunuz Dört Bacak Üzerine Düşecek 00:31

Herkesin İhtiyacı Olan Kılıf Üretildi Bu Kılıf Sayesinde Telefonunuz D

Telefon düşürmek oldukça sıkıntılı anlar yaşanmasına neden oluyor. Düşüşün boyutuna göre kalpteki çarpıntının da boyutu değişirken Almanya’daki Aalen Üniversitesi’nde mühendis olan Philip Frenzel, telefonları dört bacak ..

  • JET TV tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Berk Suyabatmaz Burcu Esmersoy'u Aldattı Mı 01:21

Berk Suyabatmaz Burcu Esmersoy'u Aldattı Mı

Sürpriz Bir Şekilde Ayrılık Kararı Alan Burcu Esmersoy Ve Berk Suyabatmaz Magazin Gündemindeki Yerini Koruyor. Geçtiğimiz Günlerde Ortaya Atılan İhanet İddiası Da Çiftin Sevenlerini Şoke Etmişti Konuşulanlara Göre Burcu ..

  • BETA tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çilekte hormon endişesi 01:52

Çilekte hormon endişesi

SERALARDA ÜRETİLEN ÇİLEKLERDEN BAZILARININ İRİ VE ŞEKİLSİZ OLMASI, TÜKETİCİDE ''HORMON MU KULLANILIYOR'' ENDİŞESİNE NEDEN OLUYOR. UZMANLARA GÖRE İSE ÇİLEKTEKİ ŞEKİL BOZUKLUĞUNUN ALTINDA YATAN BAMBAŞKA NEDENLER DE VAR...

Tennessee Eyaletinde Sel Felaketi- 4 Ölü 01:12

Tennessee Eyaletinde Sel Felaketi- 4 Ölü

ABD’nin Tennessee eyaletine bağlı Nashville’de meydana gelen aşırı yağışların neden olduğu selde ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti...

Almanya'da atık yakma tesisinde patlama 00:55

Almanya'da atık yakma tesisinde patlama

Almanya'nın Leverkusen kentinde atık yakma tesisinde patlama oldu. Patlama büyük bir kara bulutun havaya yükselmesine neden oldu. İlk bilgilere göre 5 kişi kayıp, çok sayıda kişi yaralandı...

Haşemayla havuza almadılar! 01:38

Haşemayla havuza almadılar!

İZMİR'DE YAZLIK VİLLANIN HAVUZUNA, HAŞEMA İLE GİRMEK İSTEYEN BİR KADIN, İDDİAYA GÖRE SİTE YÖNETİMİ TARAFINDAN ENGELLENDİ, EŞİ HAŞEMAYLA HAVUZA NEDEN GİRELEMEYECEĞİNİ SORDU, KARŞI GELENLERLE TARTIŞTI, TANSİYON YÜKSELDİ...

HAZIRLIK YAPILDI! KIYAMETİN SON SÜRECİNDEYİZ! O RİTÜELLERİN ŞOK GERÇEĞİ! 1:22:34

HAZIRLIK YAPILDI! KIYAMETİN SON SÜRECİNDEYİZ! O RİTÜELLERİN ŞOK GERÇEĞ

01:05 Bizi zaten dinliyorlar 04:24 Neden böyle bir adada üs kurulmuş? 13:42 Şeytan bunlardan kaçacak 16:54 Kıyametin son süreciyiz 22:22 Bu ritüeller neye göre yapıldı? 39:08 Kendi bilgimizi onlara elimizle veriy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 8 ay önce
İsrail Parlamentosunda Ezan Okuyan Milletvekili 00:48

İsrail Parlamentosunda Ezan Okuyan Milletvekili

Filistin yerel medyasında yer alan habere göre, İsrail Parlamentosundaki (Knesset) genel kurulda konuşma sırası kendisine gelen Arap asıllı İsrailli Milletvekili Ahmed Tiybi, kürsüde ezan okudu. Kur’an-ı Kerim ve Luka İ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Halep'te Noel Kutlamaları Sırasında Yaşanan Patlama 00:59

Halep'te Noel Kutlamaları Sırasında Yaşanan Patlama

Halep’teki Noel kutlamaları sırasında patlama yaşandı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Cihatçılardan kurtarılan Halep’te çatışmaların ardından ilk kez yapılan Noel kutlamalarında patlama yaşandı. Patlamanın kutlamala..

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku 01:14

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku

İsveç‘te genç bir kadına tecavüz eden ve o anları Facebook’ta canlı yayınladıkları şüphesiyle tutuklanan 3 kişinin sorgusu sürüyor. Yaşanan olayın ardından ülkedeki vatandalar ise sosyal medya üzerinden yapılan canlı yay..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

İlluminati'yi Anlatan Film  Yönetmen Filmden Sonra Öldürüldü 10:05

İlluminati'yi Anlatan Film Yönetmen Filmden Sonra Öldürüldü

Bu film belkide sinema tarihinin en gizemli birkaç filminden biridir. Çünkü içeriğinde hayal bile edemeyeceğiniz, bazı sahnelere yerleriştirilmiş öylesien gizli bilgiler ve şifreler varki izlerken sanki birinin birşeyler..

  • ZULMA tarafından
  • 1.390 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İndila  Run Run 2014 03:43

İndila Run Run 2014

Indila - Run Run Şarkı Sözleri Perşembe,bağırıyorsun Allô, allô maman bobo 'Alo, alo anneciğim,acıyor Samedi c'est cuit Cumartesi,yandı mahvoldu Rembobine la vidéo Videoyu başa al Toujours tu run run run, never stop..

İlluminatiyi Anlatan Film - Yönetmen Filmden Sonra Öldürüldü 10:05

İlluminatiyi Anlatan Film - Yönetmen Filmden Sonra Öldürüldü

Bu film belkide sinema tarihinin en gizemli birkaç filminden biridir. Çünkü içeriğinde hayal bile edemeyeceğiniz, bazı sahnelere yerleriştirilmiş öylesien gizli bilgiler ve şifreler varki izlerken sanki birinin birşeyler..

  • ANKA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyumsuz Divergent  Film İzle 2:19:40

Uyumsuz Divergent Film İzle

Değişik bir konuya sahip film gelecekten bahsetmektedir. İnsanlar 16 yaşına geldiklerinde kendi insani özelliklerine göre bir seçim yapmak zorundadırlar. Çünkü insanlar 5 farklı bölüme ayrılmış şekilde yaşamaktadırlar. T..

Pelin Karahanla Nefis Tarifler Eylülde Show TVde! 00:41

Pelin Karahanla Nefis Tarifler Eylülde Show TVde!

Pelin Karahan, hafta içi her gün elinin lezzetini yöresel yemeklerle buluşturan, mutfakta şahane tatlar ortaya çıkaran hanımlarla birlikte, şehir şehir Anadolu Mutfağını evlerinize getirecek. “O yemeği hazırlarken neden ..

  • ANKA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ataşehir'de 7 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı 03:17

Ataşehir'de 7 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı

Olay, Ataşehir İçerenköy Alanaldı Caddesi Ertaş Sokakta saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7 katlı bir binanın çatı katında izolasyon çalışması yapan işçiler çalışmalarını bitirip binadan ayrıld..

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı 01:32

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı

Karayipler'i vuran ve can kayıplarıyla maddi hasara neden olan İrma Kasırgası, ABD'nin güneydoğu ucundaki Florida eyaletine ulaştı. Küba kıyılarından sonra Florida Keys adalar grubunu vuran Irma Kasırgası daha sonra Mia..

Seyir Halindeki Otomobilde Patlama 01:29

Seyir Halindeki Otomobilde Patlama

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, seyir halindeki otomobilin bagajında meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, İskenderun'dan Adana istikametine giden Mehmet Emin Erol (53) iradesindeki 34 VY 0231 plak..

Arılar Balı Peteğe Değil Cam Kavanozlara Yapıyor 01:49

Arılar Balı Peteğe Değil Cam Kavanozlara Yapıyor

Kayserili bal üreticisi Aslan Candan’ın ilk kez ürettiği cam kavanozdaki balın görenleri şaşırttığını belirterek, siparişlere yetişemediğini söyledi. Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde bal üreticiliği yapan Aslan Candan, da..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Şimşek 02:12

Şimşek "Yanlış Anlaşıldı" Dedi Ve Düzeltti: MTV Zammı 2018'de Alınaca

MTV zammıyla ilgili açıklamada bulunan Başbakan Yardımcısı Şimşek, ''Yanlış anlaşıldı, yüzde 40 MTV zammı 2018'de yeni alınacak sıfır arabalar için geçerli. dedi. Başbakan yardımcısı Şimşek Katıldığı programda, gündeme ..

İstanbul Bayrampaşa'da Yangın 00:43

İstanbul Bayrampaşa'da Yangın

Edinilen bilgiye göre, sanayi sitesinin en üst katında ip üretimi yapan iş yerinde bulunan malzemeler henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Yangını fark eden çevredeki esnaflar durumu itfaiye, polis ve sağl..

Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl'ün Gözlerine Ne Oldu 02:15

Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl'ün Gözlerine Ne Oldu

Türk Halk müziğinin sevilen ismi Yavuz Bingöl yeni yılı geçirmek üzere ailesiyle gittiği Kıbrıs Tatili öncesi verdiği röportajda kan çanağı olan gözlerine neler olduğunu anlattı. Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, önceki akşam y..

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vartolu Erkan Kolçak Köstendil Şükran Ovalı İle Hala Arkadaşız 01:03

Vartolu Erkan Kolçak Köstendil Şükran Ovalı İle Hala Arkadaşız

Şükran Ovalı ile Erkan Kolçak Köstendil dostluğu bitti mi? Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen oyuncular Şükran Ovalı ve Erkan Kolçak Köstendil dostluğu bitti. İkilinin samimiyetinden Caner Erkin’in rahatsızlık duyduğu öğr..

  • BETA tarafından
  • 1.255 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye Yönetimi Türkiye'nin Afrin Harekatına Nasıl Bakıyor? 01:01

Suriye Yönetimi Türkiye'nin Afrin Harekatına Nasıl Bakıyor?

Suriye yönetimi, Türkiye'nin Afrin'deki YPG güçlerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı başlar başlamaz resmi olarak kınadı. Bununla birlikte, Şam'dan son dönemde PYD'ye yönelik artan eleştiriler ve Rusya'nın A..

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..