#İnsanoğlunun gelecekte yaşayacağı 10 muhtemel değişim

Inso - Yaktım 02:55

Inso - Yaktım

Inso - Yaktım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşıyorum, yeni sorunlar da Yakışmamış hiç bunu fark ederim ağa Bir gün devranım döner ve beni bulur para Belki üzerime yakışır Dolce & Gabbana Rahat hislerimin,yarısıysa şu ..

Kanser olmayan kişiye, KANSER TEDAVİSİ Mİ BAŞLATILIYOR⁉️ 30:59

Kanser olmayan kişiye, KANSER TEDAVİSİ Mİ BAŞLATILIYOR⁉️

????Masamda hiç açmadığım çekmecede üzerinde çok gizli “ yazan mektup buldum‼️ ????Şekerle kanser arasında hiçbir ilişki yoktur. Şeker kanseri tetiklemez‼️ ????25 bin lira olan kongreye, hiçbir doktor kendi parasıyla gi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Hollanda Sandık Başında 01:27

Hollanda Sandık Başında

Hollanda, Türkiye ile yaşanan diplomatik gerilimin gölgesinde genel seçimler için sandık başında. Sabah saatlerinde başlayan oy verme işleminde katılımın 2012'deki genel seçimlere göre çok daha yüksek olduğu açıklandı. ..

Kuzey Kore'den ABD'ye 00:57

Kuzey Kore'den ABD'ye "korkmuyoruz" Mesaj

Kuzey Kore, Amerika Birleşik Devletleri'nden (ABD) gelen daha sert yaptırım uygulanması ve muhtemel askeri müdahale açıklamalarının kendilerini korkutmadığını açıkladı. Reuters haber ajansına konuşan bir Kuzey Koreli ye..

Rusya'da Askeri Hareketlilik 01:15

Rusya'da Askeri Hareketlilik

Amerika Birleşik Devletleri ile Kuzey Kore arasındaki gerilim sürerken Rusya, muhtemel savaşa karşı harekete geçti. Rusya'nın sınır bölgelerine binlerce asker sevk ettiği ortaya çıktı....

Baywatch Fragmanı 01:29

Baywatch Fragmanı

İki muhtemel cankurtaran, Kaliforniya'da bir sahile devriye gezen cesetlerin yanında işe kalkışıyor..

Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor Maçı Öncesi İzle 01:41

Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor Maçı Öncesi İzle

Gazetemizin Fenerbahçe muhabiri Yusuf Dursun, sarı-lacivertli takımın Çaykur Rizespor ile oynayacağı maç öncesi takımdaki son durumu ve muhtemel 11'i aktardı...

Mustafa Kandıralı ve Saz Arkadaşları Klarnet Konçertosu 06:07

Mustafa Kandıralı ve Saz Arkadaşları Klarnet Konçertosu

nostaljik değeri bi köşeye dursun klarnet üstadı büyük sanatçı Mustafa Kandıralı üstadın 95 yılında muhtemel sünnet düğününde muhteşem performansı..

  • JET TV tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donald Trump'ın Çocukları Trollemesi 01:19

Donald Trump'ın Çocukları Trollemesi

Muhtemel çocuklara, bu hareketi yaptıkların da nasıl göründüklerini aktarmaya çalışmış ama bilemedim yani koskoca Amerikan Başkanı. Adam komple troll ya...

  • JET TV tarafından
  • 1.365 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartal Stoperi Komşu'da Buldu 01:22

Kartal Stoperi Komşu'da Buldu

Beşiktaş transferde rotayı Brezilyalı stoper Rodrigo Moledo'ya çevirdi. Bir yandan transferlerle kadrosunu güçlendirmek, diğer yandan giden ve gitmesi muhtemel futbolcularının yerlerini doldurmak isteyen siyah beyazlıla..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İyi Planlanmış Ama Kötü Bitmiş Kaçakçılık Hikayesi 02:08

İyi Planlanmış Ama Kötü Bitmiş Kaçakçılık Hikayesi

Bükreş polisinin yakaladığı ilginç kaçakçılık denemesi. İhbar olması muhtemel bence...

  • JET TV tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Soruşturmasında  Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. 01:01

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Pa

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. FETÖ/PDY'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan İhlas Holding eski CEO'su Cahit Pa..

Piton Yılanının Öğlen Yemeğinde Keçi Yemesi 05:23

Piton Yılanının Öğlen Yemeğinde Keçi Yemesi

Doğa her ne kadar acımasız hayvanlarla dolu olsada bu videodaki piton bu acımasızlığa muhtemel bir örnektir. Siz siz olun olurda bir gün doğal hayatta piton görürseniz bu video aklınızın bir köşesinde dursun derim...

  • JET TV tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya'da Bulunan 50,000 Yıllık Donmuş Mağara Aslanı Yavrusu 01:13

Rusya'da Bulunan 50,000 Yıllık Donmuş Mağara Aslanı Yavrusu

Aslanlar öldüklerinde yaklaşık bir haftalıkmış. Ölüm sebeplerinin ise mağaranın muhtemel çöküşünden olduğu belirtiliyormuş. Aslanlar Uyandine nehri yakınında bulundukları için Uyan ve Dina isimleri verilmiş. Uyan'ın ölm..

  • JET TV tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sollama Yapanı Sollayınca Burun Buruna Geldiler 00:19

Sollama Yapanı Sollayınca Burun Buruna Geldiler

Sollama yapan otomobili sollayan araç, bir anda karşı yönden gelen otomobille karşı karşıya kaldı. Kaydın yapıldığı aracın sürücüsünün dikkati ve zamanında yaptığı manevrayla kaza yaşanmadı ve muhtemel bir facianın da ön..

İç Kanamalarda Embolizasyon Nasıl Uygulanır 01:41

İç Kanamalarda Embolizasyon Nasıl Uygulanır

İç kanamalarda acil durumlar söz konusu olduğu takdirde anjiyografik yöntemlerle muhtemel kanama odakları tespit edilir. Kanamalar, mevcut sebeplerine göre belirlenen embolizasyon yöntemiyle tedavi edilebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 536 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı 00:51

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı Son dakika gelişmesi... Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlara ABD Başkanlık seçimlerinin ardından başlayan protesto gösterileri nedeniyle seyahat uyarısında bulund..

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor 01:48

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, göçük meydana gelen madendeki arama kurtarma çalışmalarının hassasiyetle sürdüğünü ve yapılan bütün çalışmalarda aileleri..

Yol Böyle Çöktü 00:36

Yol Böyle Çöktü

Çin'in Siçuan eyaletinde yol çöktü, o anlar böyle görüntülendi. Guang'an kentinde istinat duvarıyla desteklenen yol bir anda yerle bir olurken, o anda yoldan geçen yaya ve araç olmaması muhtemel bir faciayı önledi. Çökme..

Lviv'de Vurulan Yakıt Deposu Boşaltılıyor 01:24

Lviv'de Vurulan Yakıt Deposu Boşaltılıyor

Ukrayna'nın Lviv kentinde dün akşam Rusya'nın düzenlediği saldırı sonucu vurulan yakıt deposundaki hasar almayan yakıt tankları, muhtemel bir saldırı ihtimaline karşı boşaltılıyor...

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi 01:27

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi

Almanya’nın başkenti Berlin’de Noel pazarına düzenlenen saldırıyı IŞİD terör örgütü üstlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan Pakistan uyruklu zanlı ise serbest bırakıldı. Eylemin olduğu meydana 2 km mesafede akşam saatl..

Fransa'da  Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu 01:14

Fransa'da Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu

Fransa’da Sosyalistlerin cumhurbaşkanı aday adaylarının ön seçiminde ilk turun galipleri eski Milli Eğitim Bakanı Benoît Hamon ve eski Başbakan Manuel Valls oldu. İlk turu sürpriz bir şekilde lider tamamlayan Hamon, seç..

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku 01:14

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku

İsveç‘te genç bir kadına tecavüz eden ve o anları Facebook’ta canlı yayınladıkları şüphesiyle tutuklanan 3 kişinin sorgusu sürüyor. Yaşanan olayın ardından ülkedeki vatandalar ise sosyal medya üzerinden yapılan canlı yay..

Bellevue 1 .Sezon  3 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle 43:12

Bellevue 1 .Sezon 3 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle

Annie Ryder, Bellevue kasabasında dedektiflik yapmakta olan bir kadındır. Çevresi tarafından garip biri olarak lanse edilmektedir. İşçilerin ağırlıkta yaşadığı bu kasabada, insanların felsefesi “iyilik” kavramı üzerinden..

Bellevue 1 .Sezon 4 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle 43:40

Bellevue 1 .Sezon 4 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle

Annie Ryder, Bellevue kasabasında dedektiflik yapmakta olan bir kadındır. Çevresi tarafından garip biri olarak lanse edilmektedir. İşçilerin ağırlıkta yaşadığı bu kasabada, insanların felsefesi “iyilik” kavramı üzerinden..

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı 06:33

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı

Rus yazılım şirketi Kaspersky Lab ürünleri Moskova güdümündeki siber saldırılara karşı korunmasız olabileceği gerekçesiyle yasaklandı. Kaspersky yöneticileri kararı eleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri çarşamba günü ya..

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor 01:16

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor

Avusturya siyasetinde on yılların geleneği bozulmadı ve seçmen yeniden koalisyon yönünde oy kullandı. Bu kez hükümet kurma görevi eski Dışişleri Bakanı Sebastien Kurz’da olacak. Merkez sağ seçmene seslenen Avusturya Halk..

Üzümleri Dibe Çökmeyen Kuru Üzümlü Kek Tarifi 02:51

Üzümleri Dibe Çökmeyen Kuru Üzümlü Kek Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1,5 su bardağı Kuru Üzüm. *********************** İçinde Kuru m..