#İnsanı bir anda sevindiren 15 an

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan 04:21

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan

Konu: 1. Masa Temizleme Özellikle kalabalık restoranlarda ya da fast food zincirlerinde boşalan masaların yeni müşteriler için bir an önce temizlenmesi gerekir. Bu eleman da kendisinden bekleneni fazlasıyla hızlı şekil..

  • JET TV tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Poşe Yumurta Nasıl Yapılır 03:30

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır? Bizim kültürümüzde çılbır olarak bilinen poşe yumurtanın birden fazla yapılış yöntemi vardır. Birkaç tane püf noktasını da bildikten sonra poşe yumurta yapmak aslında çok kolay. İlk yöntemimiz..

Sürü 1978 Türk Filmi İzle 1:57:27

Sürü 1978 Türk Filmi İzle

Sürü ( The Herd 1978), Director: Yilmaz Güney, Zeki Ökten Sürü, Ana Tema Film Müziği, Zülfü Livaneli Sürü, yönetmen Zeki Ökten tarafından 1978'de çekilmiş bir filmdir. Filmin senaryosu, o yıllar cezaevinde bulunan Yılma..

  • Tv Series tarafından
  • 30.753 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:35

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

27 Haziran 1940 - 20 Temmuz 1973) Hong Kong Amerikan dövüş sanatçısı, aksiyon filmi oyuncusu, dövüş sanatları eğitmeni, filozof, film yapımcısı, ve Jeet Kune Do'nun kurucusu. Beş uzun metrajlı filmdeki rolleri: Lo Wei'n..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.451 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 6 yıl önce
45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölgeyi Sen Belirliyorsun 41:39

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölg

???? Bunca spiritualite arasında Allah nerede! Ben yarattım tezahür ettirdim, var ettim, yok ettim ! 6:40 ???? Misal alemi neresidir ? ???? Nasıl yaşarsan öyle canlı verirsin ! Ona göre bir melek gelir ! ???? Ölüm anın..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada 02:59

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada Ordu’da birlikte olduğu kadının çocuğunu darp eden şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi 19 Ekim 2016 14:59 2,5 yaşındaki çocuğa şiddet PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweet..

İsmail YK  - Doğum Günün Haram Olsun 05:40

İsmail YK - Doğum Günün Haram Olsun

Şiir Bugün senin doğum günün mü değil mi Tüm sevdiklerin de yanında mutlu musun O sahte dostlarınla yeni sevgilinle el ele göz göze Bir zamanlar benim de gözlerim içine bakarak Seni seviyorum demiştin Bir zamanlar benim..

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor 02:01

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor

Samsun'da bir esnafın Dost ismini verdiği Alman kurdu cinsi köpeği, süpürgeyle yerleri süpürüp sahibine yardımcı oluyor. Samsun'da esnaflık yapan 53 yaşındaki Necati Sezgin, 1,5 yaşındaki köpeğini ismi gibi gerçek bi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy 02:31

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy

Muğla’nın Kıbledere Köyü’ndede yaşananlar gazetelere çıkmış daha sonrada filmlere konu olmuştu. Köy artık bomboş bir harabe halinde. Köyü terkedenler ise hala bu konu üzerine konuşmak istemiyor. Hepsinin belli nedenlerle..

  • ZULMA tarafından
  • 15.368 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ormandan Gelen Kafir Cinler 01:58

Ormandan Gelen Kafir Cinler

Soğuk bir kış gecesi köyümüzdeki evde uyurken kapımız çaldı. Kimse o saatlerde acil bir hasta olmadığı sürece birbirinin kapısını çalmazdı korkarak kapıyı açtım. Kapıda hiç tanımadığım yaşlı bir adam vardı. Bu s havada ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Haklı Şüphe Film İzle 1:31:18

Haklı Şüphe Film İzle

Clinton Davis kızı ve eşini üzücü bir olayda kaybetmiştir. Araba tamir ederek geçimini sürdüren, yanlız başına yaşayan bir adamdır. Mitch sarhoşken kullandığı araba sonucundan suçlu bir insana çarpmıştır. Mitch’in görevi..

  • Tv Series tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kral Arthur Kılıç Efsanesi (King Arthur Legend of the Sword) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:06:13

Kral Arthur Kılıç Efsanesi (King Arthur Legend of the Sword) Yabancı F

Filmde genç Arthur’u Londinium’un arka geçitlerinde ekibi ile henüz kendi kaderini belirleyecek olan efsanevi kılıç Excalibur’u büyük taştan çıkartacağından habersiz bir halde gezinirken görüyoruz. Bir anda kılıcın etkis..

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı 02:45

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı

Google, Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonlarını tanıttığı etkinliğinde bir de Apple AirPods rakibinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şirketin Pixel serisiyle uyum içinde çalışacak olan ilk kablosuz kulaklıkları Google Pix..

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica Festivali 04:06

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica F

Avusturya'nın Linz şehrinde gerçekleştirilen Ars Electronica Festivali teknoloji, sanat ve bilimle alakalı çalışmaları bir araya getiriyor. Kore ve İngiltere’den gelen takımlar birlikte çalışarak ışık bariyerleri içer..

Recep İvedik 1 İzle 1:41:40

Recep İvedik 1 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

4 Katlı Binada Korkutan Yangın 01:10

4 Katlı Binada Korkutan Yangın

Bilecik'te 4 katlı bir evin çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi Ali Baba Sokak numara 7'de bulunan 4 katlı bir binanın Bahtiyar Numan'a ait çatı katında henüz sebebi bilinmeye..

Jumanji - Vahşi Orman Türkçe Dublaj İzle 1:59:03

Jumanji - Vahşi Orman Türkçe Dublaj İzle

1995 yılında yapılmı olan jumanji filminin günümüze uyarlaması ile bir arkadaş grubunun karşılaştığı daha önce hiç görmemiş olduğu bir oyun konsolundaki oyunun aslında gerçek olduğunu farketmeleri çok da uzun bir zaman a..

Azraille Dans Teaser 00:28

Azraille Dans Teaser

Niyazi hayatını hırsızlık yaparak sürdürmektedir. Kardeşi Hasan ve annesi Gülizar ile birlikte küçük bir Ege kasabasında yaşayan Niyazi bir yandan da klasik araba ile sünnet düğünlerinde çocuk gezdirmektedir. Kardeşi ise..

Azraille Dans Fragman 02:40

Azraille Dans Fragman

Niyazi hayatını hırsızlık yaparak sürdürmektedir. Kardeşi Hasan ve annesi Gülizar ile birlikte küçük bir Ege kasabasında yaşayan Niyazi bir yandan da klasik araba ile sünnet düğünlerinde çocuk gezdirmektedir. Kardeşi ise..

Tahinli Kurabiye Tarifi 02:22

Tahinli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı Tahin, 3/4 (tatlı sevenler için 1) su bardağı pudra şekeri, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2,5 su bardağı un. *********************** Yeni bir haftaya başlıyoru..

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi 01:58

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 gr oda sıcaklığında tereyağ, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzeri için), 2,5 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 yemek kaşığı şeker, 1 çay kaşığı tuz, 3/4 çay bardağı çöreotu. ****..

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi 10:56

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Bu videomuzda sizlere kolay baklava tarifi hazırladık. Enfes bir tada sahip olan bu el açması baklava nasıl yapılır gelin hep birlikte görelim. Şerbetli tatlı tarifleri arasında önemli bir yere sahip olan cevizli ev bakl..

Marketine Giren Geyiğe Çikolata Verdi Kapıda Gördükleri Karşısında Şok Oldu 02:00

Marketine Giren Geyiğe Çikolata Verdi Kapıda Gördükleri Karşısında Şok

Konu: Amerika'nın iç kesimlerinden bulunan ve en yüksek eyaleti olan Colarado'nun vahşi hayatı oldukça meşhur. Özellikle geyikler, eyaletin adeta simgesi durumunda. Geçtiğimiz günlerde bir geyiğin başrolünde olduğu bu o..

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gelinim Mutfakta 91. Bölüm Reyhan Hanım Ilk Günden Ağırlığını Koydu 01:12

Gelinim Mutfakta 91. Bölüm Reyhan Hanım Ilk Günden Ağırlığını Koydu

Reyhan Hanım titizliğinden, düzenliliğinden bahsettiği sırada gözüne Başak'ın kaynanası Hanife Hanımın sehpa üzerindeki yöresel örtüsü takıldı. Kalkıp onu kaldırmaya başladı. Bu durumu gören Çiğdem Hanım hatırası olduğun..

  • BETA tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Can Sönmez - Kadın 05:23

Can Sönmez - Kadın

Can Sönmez - Kadın Dinle KADIN Şarkı Sözleri Gözlerin sarhoş eder ya Sözlerin içime yolculuk yapar ya Kalbin içinde bir sayfa Anılar satır olur ya Hani demiştin bana O anılarda Bir şarap bir kadeh Dökülüyor ya içime ..