#İnsanı bir anda sevindiren 15 an

Barış Manço - Dönence 06:46

Barış Manço - Dönence

Dün çoktan döndü buralarda Ve ben simsiyah bir gecenin koynunda yapayalnız bekliyorum Duyuyorum, görüyorum bir gün gelecek dönence biliyorum Simsiyah gecenin koynundayım yapayalnız Uzaklarda bir yerlerde güneşler do..

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Zeytinli Fugas Tarifi 11:09

Zeytinli Fugas Tarifi

400 gr beyaz un- 1 dolu kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde un 100 gr tam buğday unu- kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik 100 gr ekşi maya- 3 dolu çorba kaşığı 3 gr instant ..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun 09:44

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, 15 gündür bulunamadı. Miraç'ın annesi Firdevs Çiçek, gözyaşları içerisinde oğlunun bulunm..

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek' 08:57

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek'

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Ornitolog (kuş bilim uzmanı) Prof. Dr. Tamer Albayrak, Burdur Gölü'nün son dönemde ciddi oranda çekilme gösterdiğini söyle..

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor? 02:32

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor?

Koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünyanın pek çok yerinde aşı karşıtı eylemler düzenlenmişti. Türkiye'de de 11 Eylül'de aşı karşıtları bir miting yapacak. Mitingin organizatörü neye karşı olduklarını anlattı, bilim d..

Köpek Sütü İçmek İnsanları Sinirlendirir mi? 01:33

Köpek Sütü İçmek İnsanları Sinirlendirir mi?

Hayvan hakları koruyucusu PETA, insanlara yeni çıkan bir süt ürününü tanıtmak için tadım testi yapıyor. Başlangıçta herkesin hoşuna giden bu sütün bir köpekten olduğunu öğrenen insanlar bir anda güzel düşüncelerinden vaz..

  • Cowboy tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düğün Hatırası Suya Düştü 00:50

Düğün Hatırası Suya Düştü

Düğün fotoğrafları için ideal bir manzara bulan gelin ve damat, konuklarını da alarak ahşap iskeleye çıkıp, poz verdiler. Ancak tam fotoğraf çekilirken eski iskele ağırlıklarına dayanamayarak bir anda yıkıldı ve herkes ç..

  • Cowboy tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Küçük Gece Kulübü -TeleDisko 01:30

Dünyanın En Küçük Gece Kulübü -TeleDisko

Teledisko dünyanın en küçük gece kulübü olarak karşımıza çıkıyor. Berlin'in gözde Friedrichshain-Kreuzberg semtinde bulunan yeniden tasarlanmış bir telefon kulübesi olan ve Alman telekomünikasyon şirketi Deutsche Telekom..

  • Cowboy tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsyan Edip Çobana Saldıran Koyunlar 00:42

İsyan Edip Çobana Saldıran Koyunlar

Doğada pek karşılaşmadığımız bir olay gerçekleşti. Çoban, sürüsünü yol üzerinde yürütürken bir anda isyan eden koyunlar tarafından saldırıya uğradı. Sanki yıllardır fırsat kolluyorlarmış da şimdi o fırsatı yakalamışlar g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 548 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaleci, İnanılmaz Pozisyonda Topu Kurtarmayı Başardı 01:27

Kaleci, İnanılmaz Pozisyonda Topu Kurtarmayı Başardı

Arjantin'de oynanan River Plate - Belgrano karşılaşmasında kaleci, 4'e 1 pozisyonda topu kurtarmayı başardı. Arjantin'de oynanan River Plate - Belgrano maçı tarihte eşine az rastlanır bir pozisyona sahne oldu. Mücadele..

Kerimcan Durmaz Kimdir? 01:01

Kerimcan Durmaz Kimdir?

Kendine has ve eğlenceli tavırları ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Kerimcan Durmaz, Balıkesir’in Akçay ilçesinde doğdu. Üç kardeşli, geleneksel bir ailede büyüyen sosyal medya fenome..

Krav Maga - İsrail Karatesi Teknikleri 07:39

Krav Maga - İsrail Karatesi Teknikleri

Sitemizde krav maga ile ilgili tek bir video var ve o video da bu dövüş sporu için eksik ve yanıltıcı bilgi içeriyor. 1940'lı yıllarda Macar Yahudisi bir karateci tarafından, doğrudan ordunun ihtiyaçları için geliştirilm..

Kısmetse Olur - Gamze Enesi Reddetti! 04:25

Kısmetse Olur - Gamze Enesi Reddetti!

Kısmetse Olur 21 Nisan 2017'de yayınlanan son bölümde, Gamze'nin soğuk tavırları nedeniyle ilişkilerine isim koyamayan Enes ondan net bir cevap almak isterken beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kalıyor. Gamze, Enes'..

  • ANKA tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İskelet Gölü Battleground İzle 1:28:10

İskelet Gölü Battleground İzle

İskelet Gölü izle, İskelet Gölü full izle, İskelet Gölü türkçe dublaj izle, İskelet Gölü hd izle, 2012 yapımı olan aksiyon korku kategorisinde yer alan Skeleton Lake filmi konusu Vietnam savaşında savaşmı bir gazi savaşı..

Hayat Şarkısı - Nilay'ın Gelinlik Denemeleri 02:02

Hayat Şarkısı - Nilay'ın Gelinlik Denemeleri

Hayat Şarkısı 51. Bölüm Sahneleri; Maddi açıdan zor günler geçiren Cevher ailesi Nilay ile Atıf’ın düğün törenlerinde sıkıntılarından kısa bir süre için uzaklaşma fırsatı bulur. Melek’in sürpriz kararının ardı sıra gelen..

16 Yaşında Nissan Gt-R İle Hatun Tavlamak 05:16

16 Yaşında Nissan Gt-R İle Hatun Tavlamak

Çocuklar kiraladıkları (ingilizcem 'Are you sex?' derecesinde olduğu için tahmin ediyorum) Nissan GT-R ile yine bizlerin ''Vay be taş gibi hatunu aldı'' diye iç geçireceği bir sosyal deneye imza atmışlar.Tamam kız tavlar..

  • JET TV tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz Bitlenirse 00:58

Kerimcan Durmaz Bitlenirse

Kendine has ve eğlenceli tavırları ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Kerimcan Durmaz, Balıkesir’in Akçay ilçesinde doğdu. Üç kardeşli, geleneksel bir ailede büyüyen sosyal medya fenome..

  • JET TV tarafından
  • 1.452 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Everestin Tepesinde Çığ Düşme Anları 01:45

Everestin Tepesinde Çığ Düşme Anları

Dağın zirvesine yakın bir yerde base kuran dağcılar bir anda büyük bir çığın altında kalıyor. Her şeyin karlar altında kaldığı o anlar kameraya böyle yansıyor...

  • JET TV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 11. Bölüm 2. Fragmanı 00:46

Fazilet Hanım ve Kızları 11. Bölüm 2. Fragmanı

Nil’in oyununa gelen Hazan hayatının en zor anlarını yaşarken, Yağız kendini bir anda Hazan’ın başına gelenlerin ortasında bulur. Nil’in anlattıklarına ikna olmayan Sinan, babasının tüm şimşeklerini üzerine çeker. Hazan’..

Küçük Efe Dünyada Fenomen Oldu 00:10

Küçük Efe Dünyada Fenomen Oldu

Ramazan Bayramı'nda ailesi tarafından sosyal medyada paylaşılan küçük bir erkek çocuğun dansı dünya çapında fenomen oldu. Türkiye'den bir kullanıcı tarafından paylaşılan görüntüde yer alan çocuk, sosyal medyada bir anda ..

Tesla'yla Kapışayım Derken Spin Atıp Madara Olan Porsche! 00:20

Tesla'yla Kapışayım Derken Spin Atıp Madara Olan Porsche!

'Dadcz' isimli kanalın paylaştığı videoda, Tesla marka aracın arkasında bekleyen Porsche'li sürücü, Tesla'nın hızlı kalkışının ardından kendi çapında olayı bir mücadeleye dönüştürmeye karar veriyor ve Tesla'nın peşine dü..

  • JET TV tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Akçıl -1001 Gece 04:10

Sinan Akçıl -1001 Gece

Bir yakıyor tadı Bir ne güzel adı Bir iyi ki buradasın Keşke olmasın zorladık Gülüşü ne güzel Bazende çok özel Sevginin ölüşü Mahveder gülüşü Kaybeder son anda yine Bi güneş doğuyor hep üstüne Bitiyor diyemiyorum hep akl..

Toplum İçinde Osuran Kız Şakası 03:27

Toplum İçinde Osuran Kız Şakası

Hindistanlı youtuberlar eğlenceli bir şaka hazırlamış. Sokakta insanların yanına giden kız bir anda salıyor gazı hem de baya sesli bir şekilde...

  • JET TV tarafından
  • 1.457 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çıplak Elle Köpek Balığı Yakalamak 00:56

Çıplak Elle Köpek Balığı Yakalamak

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir adam, gölde bulunan köpekbalığını çıplak elleriyle yakaladı. Bir anda suya dalış yapan adam, elinde bir köpekbalığı ile çıkıyor. Seattle'da çekilen bu görüntü, sosyal medya üzerinde sı..

  • JET TV tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 7 yıl önce