#İnsanı bir anda sevindiren 15 an

Arızalanan Liftten Düşen İşçi 01:27

Arızalanan Liftten Düşen İşçi

Bir depoda çalışan işçi kamyondan malzeme indirirken kamyonun lifti arıza yapınca kendini bir anda yerde bulmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Eyüpsultan’Da Binanın Çatısı Alev Alev Yandı 00:16

Eyüpsultan’Da Binanın Çatısı Alev Alev Yandı

Eyüpsultan'da 3 katlı bir binanın çatısı bir anda tutuşarak alev alev yandı. Kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın mahallede paniğe neden oldu...

Bu Araba Kaç Vites 00:07

Bu Araba Kaç Vites

Arkadaşının yeni aldığı arabanın kaç vites olduğunu soran eleman hiç beklemediği bir cevap ile karşılaşmış. Arabanın vitesini bir anda elinde bulmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Arnavutköy'de faciadan dönülen kaza kamerada 00:19

Arnavutköy'de faciadan dönülen kaza kamerada

Arnavutköy'de bir oto yıkama dükkanında çalışan işçiler, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi..

Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar 02:26

Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar

Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar Los Angeles'ta sayıca Türklerden oldukça fazla olan Ermeniler her türlü taşkınlığı yaptı. Polis iki grubun arasında güçlükle durabildi. Türk bayraklarını yaktılar, ayaklar a..

Kuzucuk Doğum Günü 04:37

Kuzucuk Doğum Günü

Horoz kendisi için bir pasta yapmıştır, dışarıdaki masaya koyduğu pastasını süslüyordur. Bu sırada Kuzucuk uyanır ve takvimden bir yaprak kopartır. Doğum gününe az kalmış olduğunu fark eder ve biraz şımarıklık yapıp, tak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya- Türkiye'nin Domatesler İçin 2-3 Yıl Beklemesi Gerekecek 02:37

Rusya- Türkiye'nin Domatesler İçin 2-3 Yıl Beklemesi Gerekecek

Rusya- Türkiye'nin Domatesler İçin 2-3 Yıl Beklemesi Gerekecek Rusya Tarım Bakanlığı'nın, Türk domatesinin alımına yönelik yasağın kaldırılmasının 2 ya da 3 yıl ertelenmesini istediği belirtildi. Rusya Türk domatesini..

Hande Yener - Havaalanı ( Official Video ) 03:42

Hande Yener - Havaalanı ( Official Video )

Haha haha haha haha Haha haha haha haha Uçak gemi tren bir araba farketmez Bu yolu hiç dert etmez Kalbim kalbim Küçük ya da büyük Bir bavul hiç farketmez Anıları dert etmez Sildim sildim Tam şu anda çıkmalıyım ..

Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim 03:55

Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim

SANA SÖZ VERDİM (KÜRŞAT BAŞAR feat. FERHAT GÖÇER) Hiç beklenmedik bir anda çıktın karşıma Birden her şeyi unuttum sana bakınca Çocuk gibi hesapsızca peşinden geldim Aşkım sana söz verdim Aşkım seni çok sevdim Sen ağlas..

Ünlü İsimler Kamu Spotunda Göz Yaşlarıyla Oynadı 00:48

Ünlü İsimler Kamu Spotunda Göz Yaşlarıyla Oynadı

Trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla hazırlanan kamu spotunda istatistik okuyacağını sanan 3 ünlü isme 18 yaşındaki Gökhan Demir'in otopsi raporu ve fotoğrafı verildi. Raporu görünce şoke olan sanatçıların yaşadığı d..

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

Iclal Aydin - Ne Olacak Halim 03:58

Iclal Aydin - Ne Olacak Halim

Sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olacağım... Böyle başlardı bütün bildiğimiz mektuplar, Biliyor musun? Bu ikimizin hikayesi, Şu anda nerdesin, ne yapmaktasın; Bildiğim yerlerde misin yoksa hiç görmediğim bi..

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik 01:00

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik

Beyaz Saray’a taşınmaya hazırlanan Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, Amerikan ordusunun nükleer kapasitesini artırması gerektiğini belirtti. Trump sık sık yaptığı gibi yine Twitter hesabından se..

Switched at Birth 5. Sezon Tanıtım Fragmanı 01:00

Switched at Birth 5. Sezon Tanıtım Fragmanı

Switched at Birth 5. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı Switched at Birth Dizi Özeti: Kansas'ta yaşayan Bay, okulda yapılan kan testi sonucunda ailesiyle aynı kan grubunu paylaşmadığını farkeder. Önce bu duruma fazla ta..

  • Cowboy tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Selami Şahin -Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı 06:28

Selami Şahin -Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevda

Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim, hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın hala belalı Ah Hala belalı Çekmeye razıyım kaprislerini İstersen zincire vur ellerimi Ne olur bir tanem anla hali..

Çavuşoğlu_ Aksi Takdirde Burada Gerekli Müdahaleyi Yapacağız 01:51

Çavuşoğlu_ Aksi Takdirde Burada Gerekli Müdahaleyi Yapacağız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, PYD/YPG'li unsurların Münbiç'te olduğunu biliyoruz. Dün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın da (Obama'ya) söylediği gibi. Obama, bu unsurların Fırat'ın doğusuna gitmesi gerektiği konusunda ..

Semavere Tekme Atan Dayının Bulunması! 05:06

Semavere Tekme Atan Dayının Bulunması!

Gaziantep'te arkadaşıyla kurguladığı 'korku anı videosu ile ailesini güldürmek isteyen Cahit Yılmaz, zamanından önce düşen varil nedeniyle gerçekten korkunca semavere tekme attı. Semaveri tekmeyle deviren fenomen köylü v..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor 02:30

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor

Katalonya-İspanya ilişkilerinde ilerleme sağlanamıyor. İspanya’nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminin başkanı eylül ayında bağımsızlık yanlısı referandum yapılması sözü verdi. Ancak referandumun yapılıp yapılmayacağ..

Romanya'da Hükümet Yolsuzluk Affı Kararnamesini Geri Çekiyor 00:53

Romanya'da Hükümet Yolsuzluk Affı Kararnamesini Geri Çekiyor

Romanya’da hükümet kitlesel protestolara yol açan yolsuzluk affı kararnamesini geri çekiyor. Başbakan Sorin Grindeanu af ve ceza kanununda değişiklik öngören tasarının iptalini görüşmek için Pazartesi günü toplanacakları..

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi 04:22

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in görevine son verdiklerini açıkladı. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama..

Arabalar 3 Dublajlı Fragman Hd İzle 16 Haziran 2017 01:32

Arabalar 3 Dublajlı Fragman Hd İzle 16 Haziran 2017

Pixar'ın sevilen serisi Arabalar'ın 3. devam halkası Arabalar 3'te yönetmen koltuğunda tekrar Brian Fee oturuyor. Şimşek McQueen'in yeni maceralarını göreceğimiz filmde sevimli arabayı kendisinden genç ve hızlı arabalar ..

Mahmut Çınar & Gözde Öney - Satır Satır 02:58

Mahmut Çınar & Gözde Öney - Satır Satır

Satır satır çözülecek inan Senden bana uzuyorken zaman Durma o yerde, bana gel gizlice Göreceksin… Usul usul dokun elime Islak saçım, tarayıver önce O eski şarkıyı anımsarız belki Sezeceksin… Önümüzde maceralar Ardım..

Rana Alagöz  Aşkın Gözü Körmü 03:31

Rana Alagöz Aşkın Gözü Körmü

Haykırsan dünyaya, Anlamazlar derdini, Yaşamak güzel deyip de, Aldatma kendini, Seni hiç arayıp sormasa, Sevginin farkına varmasa, Başkalarının gözüne, Daha tatlı bakıyorsa, Aahh bak bakalım o zaman, Neşeli ge..

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu 07:00

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu

24.07.1999 Siirt'te yaptığı konuşma nedeniyle aldığı 10 aylık hapis cezasının infazı için 120 gün Pınarhisar Kapalı Ceza ve Tevkifevi'nde hükümlü olarak kalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Tayyip Erdo..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

Selami Şahin Ben Hala Deliyim Hala Sevdalı 06:28

Selami Şahin Ben Hala Deliyim Hala Sevdalı

Sen beni, sen, sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Sen, sen beni unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın hala belalı Oof hala belalı... Çekmeye razıyı..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Salatalığı Gören Kedinin Aklını Kaçırması 00:10

Salatalığı Gören Kedinin Aklını Kaçırması

Sahibinin yere koyduğu salatalığı bir anda fark eden kedinin verdiği tepki izleyenleri güldürüyor. Kedilerin salatalıktan korkma huyunu bir çoğumuz bilmiyoruzdur ama aslında durumun salatalıkla alakası yok. Kediler son d..

  • JET TV tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferhat Göçer Ft. Selami Şahin - Ben Sevdalı Sen Belalı (Canlı Performans) 06:11

Ferhat Göçer Ft. Selami Şahin - Ben Sevdalı Sen Belalı (Canlı Performa

Ferhat Göçer - Ben Sevdalı Sen Belalı Şarkı Sözleri Sen beni, sen, sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Sen, sen beni unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 38.Bölüm - Gözdenin intikam oyunu! 04:16

Bodrum Masalı 38.Bölüm - Gözdenin intikam oyunu!

Yaptıklarından sonra Evren'e güvenmemeyi öğrenen Gözde, ağabeyi Bora'yı kurtarmak için öyle bir plan yapıyor ki! Düşük yaptıktan sonra herkesi hamilelik oyununa inandıran Gözde, Yıldız'ın işin gerçeğini öğrenmesi sonrası..

  • ANKA tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Açlık Oyunları Alaycı Kuş Bölüm 2 Film İzle 2:16:57

Açlık Oyunları Alaycı Kuş Bölüm 2 Film İzle

Serinin devamı filminde Katniss Everdeen'in doğup büyüdüğü yer olan 12. mıntıkanın saldırıya uğradığını öğrendiğinde oraya giderek neler olup bittiğini görmek ister 12.mıntıkayı gördüğü anda gözlerine inanamız ve yere dü..

  • Tv Series tarafından
  • 13.823 görüntüleme
  • 7 yıl önce