#İnsanı bir anda sevindiren 15 an

Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Hazan Gerçekleri Öğrenecek Mi! 02:33

Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Hazan Gerçekleri Öğrenecek Mi!

Fazilet Hanım ve Kızları 13. Bölüm Özet: Sinan gerçeği söylemek için tüm cesaretini toplamışken Nil’in intiharı her şeyi altüst eder. Gerçeği öğrenen ve küplere binen Yağız ve Sinan’ın hesaplaşması sert olur. Yağız, at..

  • ANKA tarafından
  • 1.295 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Serseri Mayın 05:57

Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Serseri Mayın

Sinan gerçeği söylemek için tüm cesaretini toplamışken Nil’in intiharı her şeyi altüst eder. Gerçeği öğrenen ve küplere binen Yağız ve Sinan’ın hesaplaşması sert olur. Yağız, attığı sürpriz adımla dengeleri değiştirir. ..

  • ANKA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon 06:15

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri, Ramazan Ayını fırsat bilip insanların manevi duygularını i istismar etmek isteyen dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlar sırasında sa..

 Algı Eke Eşi İnan Ulaş’tan Şiddet Mi Görüyor? 00:59

Algı Eke Eşi İnan Ulaş’tan Şiddet Mi Görüyor?

Sevgililerine şiddet uyguladığı iddiasıyla birçok kez gündeme gelen İnan Ulaş Torun'un, şimdi de eşi Algı Eke'yi dövdüğü söylendi.. Oyuncu İnan Ulaş Torun hakkında geçtiğimiz mayıs ayında sosyal medyada bir anda çığ gibi..

  • ANKA tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasemin Hadıventin Pozları Yürek Hoplatıyor! 02:43

Yasemin Hadıventin Pozları Yürek Hoplatıyor!

Türk Erkeklerinin Gözdesi Yasemin Hadıvent Güzelliğinden Hiçbir Şey Kaybetmemiş Türkiye'nin Yıldızları'nda şöhret olan Yasemin Hadıvent, Türk erkeklerinin bir dönem gözdesiydi. Uzun süredir görünmeyen Yasemin, Instagram..

  • ANKA tarafından
  • 1.744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem - Oktay Güçlüyü Öldüresiye Dövüyor! 04:12

Meryem - Oktay Güçlüyü Öldüresiye Dövüyor!

Meryem'in, Savaş tarafından kaçırıldığını öğrenen Oktay deliye dönüyor ve Meryem'in yerini bulmak için Güçlü'nün sorgusuna giriyor. Savaş'ın, Meryem'i kaçırmasından sonra suçlu olarak görülen Güçlü, emniyette sorguya çek..

  • ANKA tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haluktan Aşk Mektubu Yazmanın İncelikleri 05:53

Haluktan Aşk Mektubu Yazmanın İncelikleri

Lara ile hiçbir şekilde iletişim kuramayan Orçun, Merve'nin verdiği akıl sayesinde mektup yazmaya karar verir ve Haluk'tan yardım ister. Lara'nın annesinin Gönül'ü araması üzerine telefon ve internet kullanması yasaklana..

  • ANKA tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları- Sinan Hazanın Peşinde! 01:36

Fazilet Hanım ve Kızları- Sinan Hazanın Peşinde!

Fazilet Hanım ve Kızları 4. Bölüm Özet: Sinan’ın Hazan’ı sevgilisi olarak ilan etmesi, hem magazinin, hem de Egemen’lerin gündemine bomba gibi düşer… Egemen ailesi Sinan’ın kararına tepkili Sinan’a en büyük tepkiyi, Haz..

  • ANKA tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi 00:48

Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi

Afganistan'a 3.000'den fazla yeni ABD askeri gönderildi - Pentagon ABD Savunma Bakanı James Mattis, Cumhurbaşkanı Donald Trump'ın yaklaşık 16 yıldır süren savaşı kazanmak için başlattığı yeni stratejinin bir parçası olar..

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü 01:38

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü

İtalya gösteri uçuşu yapan savaş uçağı denize çakıldı .İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde İtalya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı gösteri sırasında düştü, pilot öldü. İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde fa..

Selami Şahin  Ben Sevdalı Sen Belalı 06:28

Selami Şahin Ben Sevdalı Sen Belalı

Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim, hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın hala belalı Ah Hala belalı Çekmeye razıyım kaprislerini İstersen zincire vur ellerimi Ne olur bir tanem anla hali..

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu 01:04

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu

Adada yaşam savaşı veren göçmenler yaklaşan kışla birlikte içinde bulundukları zorlu şartlara dikkat çekti Suriye ve Afrika’dan kaçarak Yunanistan’a sığınan göçmenler alarm çanları çalıyor. Sakız Adası’nda resmi rakaml..

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu 01:04

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu

Suriye ve Afrika’dan kaçarak Yunanistan’a sığınan göçmenler alarm çanları çalıyor. Sakız Adası’nda resmi rakamlara göre sayıları 2 bin beş yüzü aşan sığınmacılar, yaklaşan kışla birlikte çadırlardaki zorlu yaşam şartları..

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor 01:34

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor

Avrupa’da aşırı sağ partilerin yükselişi sürüyor. Çek Cumhuriyeti’de yapılan genel seçimlerin galibi Avrupa Birliği’ne yönelik çıkışları ile tanınan milyarder iş adamı ve eski maliye bakanı Andrej Babiş oldu. Babiş yol..

Soğuk Hava Deposu Alev Alev Yandı 01:03

Soğuk Hava Deposu Alev Alev Yandı

Antalya'nın Elmalı ilçesinde içinde soğuk hava deposunda çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı. Edinilen bilgiye göre, yangın, akşam saat 19.00 sıralarında Finike karayolu üzerinde bulunan özel bir firmaya ait soğu..

Marketin Günlük Hasılatını Böyle Çaldı 01:11

Marketin Günlük Hasılatını Böyle Çaldı

Adana'da girdiği marketten 900 lira çalan zanlı önce güvenlik kamerasına ardından polislere yakalandı. Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay, 18 Ekim Çarşamba günü akşam Seyhan ilçesi, Fatih Mahallesi'nde meydana ..

Yalnız Güzel Aşk Sorularına Ne Yanıt Vedi 02:38

Yalnız Güzel Aşk Sorularına Ne Yanıt Vedi

Önceki gün görüntülenen güzel oyuncu Serenay Aktaş basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sevgilisi olmadığını söyleyen Aktaş, “Ne zaman biriyle el ele çıkarsam, o zaman erkek arkadaşım vardır.” dedi. Bütün erkekler a..

  • BETA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üzerinden Otomobil Geçen Çocuk Sapasağlam Kalkıp Yürümeye Devam Etti 00:36

Üzerinden Otomobil Geçen Çocuk Sapasağlam Kalkıp Yürümeye Devam Etti

Evlerinin bahçe kapısından koşarak dışarı çıkan küçük çocuk, hızla gelen otomobilin altında kaldı. Üzerinden otomobil geçen çocuk, hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalkıp yürümeye devam etti. Hindistan'dan çekilen bir vide..

  • JET TV tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle 1:36:22

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Askerliğini bitiren hababam sınıfı yuvasına geri döner. bir türlü iflah olmayan sınıf, çamlıca lisesi’nin müdür ve öğretmenlerini yeniden çileden çıkarmak üzeredir. okul müdürü deli bedri hababam sınıfı’nı bu kez..

Hayattan Korkma 2008 Türk Filmi İzle 1:42:40

Hayattan Korkma 2008 Türk Filmi İzle

Konusu: Kendi yağıyla kavrulan mütevazı 3 ailenin öyküsünün aktarıldığı Hayattan Korkma naif dostluk filmi. Bir kasabada kendilerine yetecek kadar üreten, ürettiği ile yaşayıp giden bu üç ailenin üyelerinin aralarından..

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz 01:13

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mekdad, Türkiye'nin Afrin'e yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı işgal olarak nitelendirdi. Mekdad, buna karşılık vereceklerini söyledi. Mekdad harekâtla ilgili ola..

Çin'de Askeri Uçak Düştü 02:02

Çin'de Askeri Uçak Düştü

Çin'in Guizhou kentinde eğitim uçuşu sırasında askeri uçak düştü. Ülkenin güneybatısındaki Guizhou kentine bağlı Suiyang ilçesinde bugün öğle saatlerinde bir askeri uçağın eğitim uçuşu esnasında düştüğü bildirildi. Kazad..

Uçuş Fobisi Nasıl Aşılabilir 01:04

Uçuş Fobisi Nasıl Aşılabilir

Uçak fobisinin aşılabilmesi için kişinin uçakla ve yolculuk süreciyle ilgili düşüncelerinin üzerinde çalışılması gerekir. Kişi motordan gelen bir sesi, kaza sebebi olarak yorumlayabilir. Uçak fobisi yaşayan kişilerde ris..

  • NABIZ tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Senden Vazgeçemem 05:04

Müslüm Gürses - Senden Vazgeçemem

Müslüm Gürses - Senden Vazgeçemem Canlı Performans Umrumda değil yaşamak ölmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Olur mu bu aşkı bir anda silmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Dünya tersine dönse vazgeçmem Gökte..

Trabzonspor 0 -  2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti 06:13

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti

Derbide Fenerbahçe'yi deviren Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'u da yenerek şampiyonluk yarışını sürdürdü: 2-0. Negredo'nun oyuna girişiyle maçın kaderi değişirken, Kartal'ı uçuran goller Babel'den geldi. Düşük tempod..

  • OFSAYT tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Emri 1970 Türk Filmi İzle 1:17:55

Ölüm Emri 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği bir suç yüzünden on dört yıl hapis cezası alan Murat’ın değişen hayatını konu edinir. Murat, Ayşe ile evlilik hazırlıkları yaparken bir anda kendisini hapishanede bulur. On dört sene hapishaned..

Kalburabastı Tarifi 07:50

Kalburabastı Tarifi

150 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı yoğurt, 2 yemek kaşığı toz şeker, 3-3,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı karbonat, 1 çay bardağı ince çekilmiş ceviz içi. Şerbeti için; 2 su bardağı s..

İstanbul'da İnatçı Sürücüler Gişelerde Sıkıştı 01:29

İstanbul'da İnatçı Sürücüler Gişelerde Sıkıştı

İstanbul, Kartal Samandıra gişelerinde inatçı iki sürücü, aynı anda geçmek istedikleri gişeye sıkıştı. Edinilen bilgilere göre olay Pazar günü sabah saatlerinde Kartal Samandıra gişelerinde meydana geldi. İki otomobil s..

Yarın Çok Geç Olacak 1970 Türk Filmi İzle 1:19:30

Yarın Çok Geç Olacak 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zengin bir erkek tarafından tuzağa düşürülen bir genç kızın dramı anlatılır. Gülgün, erkek arkadaşı Teoman’la evlilik hazırlıkları yapmaktadır. Oysa delikanlının gerçek niyeti gönül eğlendirmektir. Yeme..