#İnsanı rahatlatan

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi 01:17

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi

Rusya öncülüğündeki rejim güçlerinin ağır bombardımanı altındaki Halep’in doğusunda ateşkes sağlandı. Görüşmeler Türk istihbarat yetkilileri ile Rus askeri makamları arasında yapılırken, ilk etapta bölgedeki sivillerin,..

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

BM 00:36

BM "Suçluyu" Bulamadı

Birleşmiş Milletler Suriye’de geçtiğimiz Eylül’de bir insani yardım konvoyuna düzenlenen hava saldırısının failinin tespit edilemediğini açıkladı. 19 Eylül’deki saldırının ardından kurulan BM Komisyonu soruşturmasını ta..

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü 01:52

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü

Halep, Suriye’nin en güzide şehirlerinden. Ancak, yıllardır süren iç savaş nedeniyle büyük bir yıkıma sahne oldu. Evler, sokaklar, iş yerleri harabeye döndü. Şimdi ateşkesle bilikte 2 bin 200 aile Halep’e döndü. Güçler ..

Trump Porto Rikoluları Böyle Aşağıladı 00:37

Trump Porto Rikoluları Böyle Aşağıladı

ABD Başkanı Donald Trump ülkede büyük hasara neden olan kasırgalar sonrası mağdur Porto Rikolulara insani yardım malzemesi dağıttı. Trump'ın yardım malzemelerini dağıtış şekli sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu...

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız 03:39

Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız

Fransız kaldın güzel gel gel aramıza gel Derinlere daldın güzel gel gel aramıza gel Sen buraya aitsin gel gel aramıza gel Ayrı gayrılık bitsin gel gel aramıza gel Aramıza gel gel bul kendini gel gel aramıza gel Kald..

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

_Denial_ Sinemalarda 01:57

_Denial_ Sinemalarda

Amerikalı tarihçi Deborah E. Lipstadt’ın, Holokost inkarcısı ilan ettiği İngiliz yazar David İrving’e karşı yürüttüğü yasal mücadelesini anlatan “Denial/İnkar” filmi gösterime girdi. Film’de tarihçi Deborah Lipstadt’ı R..

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi 12:01

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir mi? Cinlerin insanlara zarar vermeleri mümkündür. ancak bu zarar, filmlerde geçen çarpılma ve benzerleri gibi değildir. Bu güne kadar binlerce insan biyolojik hastalıklarını ci..

  • ZULMA tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babam  Yerli Film Fragmanı (2017) 02:16

Babam Yerli Film Fragmanı (2017)

Yusuf Tunalı (Çetin Tekindor) batmakta olan sardalya konserve fabrikasını kurtarmaya çalışırken, karısının ölümüyle zihinsel engelli oğlu Arif’le (Berker Güven) baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullen..

Güneşim Ol 1. Bölüm Serya  Azeri Seryali 00:41

Güneşim Ol 1. Bölüm Serya Azeri Seryali

Təhsilin önəmindən, erkən nikahların yaratdığı problemlərdən, qadınlara qarşı fiziki və mənəvi zorakılıqlara qarşı mübarizədən, eləcə də gənclərimizin doğma torpaqlara bağlılığından, zəhmətin və elmin birgəliyinin yaratd..

İbrahim Tatlıses - İnsanlar 03:14

İbrahim Tatlıses - İnsanlar

İnsanlar,insanlar Seveni yandırırlar insanı kandırırlar Gülerler gülerler Meleği andırırlar insanı kandırırlar Elele dolaşırdık masallar anlatırdık Acı tatlı her şeyı beraber paylaşırdık şimdi ne oldu bize söyle neden a..

BM Suriye Parçalanma Riskiyle Karşı Karşıya 01:33

BM Suriye Parçalanma Riskiyle Karşı Karşıya

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Suriye'nin parçalanma riskiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Guterres, 54. Uluslararası Münih Güvenlik Konferansı'nda yaptığı konuşmada, artan krizler, çatışm..

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor 06:08

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor

Japonya Başbakanı Şinzo Abe, ekonomik ve diplomatik ilişkileri ilerletmek için onlarca Japon iş adamından oluşan bir heyetle, altı Doğu Avrupa ülkesine tarihi bir geziye çıkarak, 2018 yılına hızlı bir giriş yaptı. Spotli..

Arkadaşını Oyuna Getirdi 10 Çirkin Arkadaş Şakası 03:40

Arkadaşını Oyuna Getirdi 10 Çirkin Arkadaş Şakası

Konu: Zor zamanlarda, mutlu anlarda, renkli hatıralarda arkadaşların yeri ayrıdır. Ancak bazen bu arkadaşlar eşek şakalarının kahramanı da olabiliyor. Bu videoda birbirinden çirkin şakalarla arkadaşlarını deli eden 10 k..

  • JET TV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kahraman Deniz - Böyle Sever 04:07

Kahraman Deniz - Böyle Sever

Kahraman Deniz - Böyle Sever Müzik Dinle Şarkı Sözleri tam da terk etmek üzereydim bu şehri ait olmadığım sokaklara dönmek için aniden sen geldin ve mahvettin beni ben böyle güzel bir hata hiç görmemiştim her şeye hil..

Fahrettin Altun, Erdoğan'ın Macron ile ilgili yaptığı konuşmayı paylaştı 01:32

Fahrettin Altun, Erdoğan'ın Macron ile ilgili yaptığı konuşmayı paylaş

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile ilgili yaptığı konuşmanın videosunu, 'Ne demişti Sayın Cumhurbaşkanımız' ..

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını! 07:15

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını!

Sosyete ve ünlü isimler koronavirüs salgınını aldırış etmeden parti skandallarına devam ediyor. İş insanı Caner Karaloğlu, Yeniköy?deki villasında yine bir parti skandalına imza attı. Maske ve mesafe kurallarının hiçe sa..

Amerika’nın Piramit Sistemi 20:03

Amerika’nın Piramit Sistemi

Biz batılı ülkelerin hepsini son derece rasyonel, son derece ciddi, her işlerini ölçüp biçerek, en liyakatli adamları işin başına koyarak yürüdüğünü düşünüyoruz... Bu belli ölçülerde doğru. Kıyasladığımız zaman başka ülk..

  • STUDIO AS tarafından
  • 3 görüntüleme
  • 9 ay önce
Bayanlar Güldür Ma Çicektir 00:18

Bayanlar Güldür Ma Çicektir

Yurdumun İnsanı o kadar saf ve temizki...

  • PengoTV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karmate-Kara Duman 05:45

Karmate-Kara Duman

geldi bir kara duman dağların arasina kaderim da benziyor dumanın karasina göresledim yarimi hasret yüreği dağlar gözden yaş akmaz ama kalbim oturmuş ağlar İnsanı alıp başka yerlere götürüyor şu tulum sesiii..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.616 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hz.Muhammed(S.A.V.) ile Şeytanın Konuşması 42:35

Hz.Muhammed(S.A.V.) ile Şeytanın Konuşması

Hz.Muhammed (Salat ve Selam O'na Ve Ailesine Ve Ashabına Olsun) ile iblisin yalnızca doğruyu söylediği ve insanı nasıl kandırdığına dair konuşma.. Hilelerini anlatıyor... Muhakkak dinleyiniz,dinlettiriniz rehber edininiz..

  • DiyanetTV tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

İzlemesi Aşırı Keyifli Açık Arttırmayla Balık Satımı 03:34

İzlemesi Aşırı Keyifli Açık Arttırmayla Balık Satımı

Sabaha kadar sürse izlenecek bir açık arttırma anı. İnsanı kitleyen bir potansiyele sahip alışveriş anında balıklar açık artırmayla sahiplerini buluyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bizim kahramanlar geri döndü 01:25

Bizim kahramanlar geri döndü

Hollanda'daki The Rijksmuseum'dan bu videoyu paylaşarak müzeye daha fazla insanı tanıtmak ve getirmek istiyorlardı. Böylece yerel bir alışveriş merkezinde insanlara sanat getirdi ve sonra müzede daha fazlasını göreceğini..

  • Cowboy tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD'de Medya'nın  Karartma Yaptığı Derin Bir Skandal 07:39

ABD'de Medya'nın Karartma Yaptığı Derin Bir Skandal "Pizzagate" Skand

ABD'de Medya'nın Karartma Yaptığı Derin Bir Skandal Pizzagate Skandalı. ABD'de ana akım medyanın görmemek için adeta karartma yaptığı derin bir skandal gündemde. Skandalın ardında öyle isimler varki insanı dehşete dü..

Yerçekimi Gravity Film izle 1:30:58

Yerçekimi Gravity Film izle

Özet ve Detaylar Dr. Ryan Stone zeki bir tıp mühendisidir ve emekliliğinden önce son görevine çıkan yetenekli ve deneyimli astronot Matt Kowalsky'nin yönetimindeki mekikte ilk uzay yolculuğuna çıkar. Herşey yolunda gibi ..

  • Film İzle tarafından
  • 21.686 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow 1:53:29

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow

Özet ve Detaylar : Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve d..

  • Film İzle tarafından
  • 12.572 görüntüleme
  • 8 yıl önce
iPhone 7 Dünyanın En Güçlü Asiti İçerisine Atılırsa Ne Olur? 06:59

iPhone 7 Dünyanın En Güçlü Asiti İçerisine Atılırsa Ne Olur?

Birçok bilim insanı tarafından dünyanın en güçlü asiti olarak bilinen 'floroantimonik asit' iPhone 7 ile etkileşine girerse ne olur? Amansız sağlamlık testleri ile tanıdığımız TechRax kanalı bu sorunun cevabını yeni çalı..

  • Cowboy tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce