#İnterkom decoy world vip ft park avenue müzik dinle

El Frenini Çekmeyi Unutan Sürücünün Zor Anları 00:20

El Frenini Çekmeyi Unutan Sürücünün Zor Anları

İşten eve dönen adam, aracını evinin önüne park etmiş. Ancak indikten sonra el frenini çekmeyi unutunca zor anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Alev Alev Yanan Elektrikli Scooter 00:36

Alev Alev Yanan Elektrikli Scooter

Park halindeki elektrikli scooter bilinmeyen bir nedenden dolayı alev almış ve söndürmek için müdahale edilse de küle dönmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Bingöl’De Şiddetli Rüzgar Çatıları Uçurdu Otomobiller Zarar Gördü 01:46

Bingöl’De Şiddetli Rüzgar Çatıları Uçurdu Otomobiller Zarar Gördü

Bingöl'de iftar saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar çatıları uçurdu. Yerinden sökülen çatılar, park halindeki otomobillere zarar verdi...

Motosiklet İle Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı 02:26

Motosiklet İle Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı

Küçükçekmece'de, park halindeyken çıkan otomobil ile karşıdan gelen motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Kazada bir kişi hafif yaralanırken, o anlar kameraya yansıdı...

Tesla'Nın Gelişmiş Çağırma Özelliğinin Uçak İle İmtihanı 00:15

Tesla'Nın Gelişmiş Çağırma Özelliğinin Uçak İle İmtihanı

Tesla'nın gelişmiş çağırma özelliği Smart Summon havaalanında park halinde duran özel jeti fark etmeyerek çarpmış...

  • PengoTV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 2 yıl önce
PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

Rangers 1-5 Celtic - Maç Özeti İzle 09:31

Rangers 1-5 Celtic - Maç Özeti İzle

İskoçya Premiership Şampiyonluk Grubu maçında Celtic, deplasmanda Rangers'ı 5-1 mağlup ederek bir rekora imza attı. Ligde şampiyonluğu daha önceden garantileyen Celtic, Old Firm derbisi tarihinde Rangers'ın evi Ibrox Pa..

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi 01:15

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi

Trump yönetiminin 2018 bütçe tasarısında, çevre koruma, bilim ve araştırma harcamalarını kesmek istemesi, başkent Washington başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında protesto edildi. Dünya Günü'nde gerçekleşen göster..

Değnekçi baltayı taşa vurdu 01:47

Değnekçi baltayı taşa vurdu

İSTANBUL KADIKÖY'Ü MESKEN TUTAN DEĞNEKÇİ... OTOPARK PARASI ADI ALTINDA, HER ARAÇTAN 20 LİRA ALIYORDU, SUÇÜSTÜ YAKALANDI... ÇÜNKÜ, O DEĞNEKÇİ, SİVİL POLİS ARACININ, PARK ETMESİNE YARDIMCI OLDUKTAN SONRA, YİNE 20 LİRA İSTE..

Kadıköy'de şiddetli rüzgara dayanamayan ağaç binanın üstüne devrildi 03:17

Kadıköy'de şiddetli rüzgara dayanamayan ağaç binanın üstüne devrildi

Kadıköy'de etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle ağaç devrildi. Bir binanın üzerine devrilen ağaç, olay yerine gelen Kadıköy Park ve Bahçe Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından kesilerek kaldırıldı...

Lüks Otomobillere Kin Kusan Sarhoş 01:01

Lüks Otomobillere Kin Kusan Sarhoş

Çin'de alkolü fazla kaçıran bir adam park halindeki lüks otomobillere deyim yerindeyse kin kusmuş. Adam lüks otomobillere zarar vermiş..

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kamyondan hırsızlık yapan şüpheliyi yürüyüşü ele verdi 01:29

Kamyondan hırsızlık yapan şüpheliyi yürüyüşü ele verdi

Bursa'da park halindeki kamyondan teyp ve çeşitli eşyalar çalan hırsızı güvenlik kamerasına yansıyan yürüyüşü ele verdi. Kimliği tespit edilen şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor...

Calvin Harris - Slide (Audio Preview) ft. Frank Ocean & Migos 01:30

Calvin Harris - Slide (Audio Preview) ft. Frank Ocean & Migos

Slide (feat. Frank Ocean & Migos) [Frank Ocean:] I might empty my bank account And buy that boy a wooden pipe Buy that boy a wooden pipe I might, I might Empty my bank account And buy that boy a wooden pipe Buy that bo..

West Ham United 1 0 Tottenham Maç Özeti İzle 03:47

West Ham United 1 0 Tottenham Maç Özeti İzle

05/05/2017 ‘de İngiltere Premier Liginin 35. Haftasında Oynanan West Ham United – Tottenham maçında; Ev sahibi West Ham United konuk ettiği Tottenham karşısında ilk yarısını 0-0 beraberlikle kapattıgı maçın ikinci yarısı..

İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu 01:20

İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu

Yalova'da bir kamyonetin motor bölümünde sıkışan kediyi, itfaiye ekipleri kurtardı.Şehit Ömer Faydalı Caddesi'nde park halindeki 35 DGG 64 plakalı kamyonetin motor kısmından kedi sesi geldiğini fark eden vatandaşlar, dur..

Eminem - Without Me 04:59

Eminem - Without Me

Without Me [Intro (Obie Trice)] Obie Trice/Real Name No Gimmicks [2x] two trailer park girls go 'round the outside, 'round the outside, 'round the outside Guess who's back, back again Shady's back, tell a friend Gu..

İskoçya 2 - 2 İngiltere Maçının Özeti 06:42

İskoçya 2 - 2 İngiltere Maçının Özeti

FIFA 2018 Dünya Kupası elemelerinde F Grubu'nda yer alan İngiltere, İskoçya ile karşılaştı. Hampden Park'ta oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. 70. dakikada Alex Oxlade Chamberlein'in attığı gol..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu 03:10

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu

Milli Takım’da yaşanan Arda Turan krizi gündemdeki sıcaklığını koruyor. Konuya son olarak Prof. Dr. İlber Ortaylı yorumlarıyla dahil oldu. CNN TÜRK’te Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk olan İlber Ortaylı, Arda ..

Londra’da Kamyon Camiden Çıkanları Ezdi 03:04

Londra’da Kamyon Camiden Çıkanları Ezdi

Londra'da camiden çıkan Müslümanlara bir kamyonun çarpması sonucu 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. İngiltere'nin başkenti Londra'nın kuzeyinde bir kamyon Finsbury Park yakınlarındaki camide teravih çıkışı cemaati ezdi. ..

Apple Iphone 8 Tanıttı 01:27

Apple Iphone 8 Tanıttı

Apple, yeni iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerini uzun süren bir bekleyişin ardından nihayet tanıttı.Apple’ın yeni merkez üssü Apple Park’ta bulunan Steve Jobs Tiyatro Salonu’nunda düzenlenilen tanıtım etkinliğ..

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı 04:06

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, arife günü evleri yanan 4 kişilik aile, bağışlanan hurda minibüste hayatta kalma mücadelesi veriyor. Yaklaşan kışın korkusunu yaşayan Bali ailesi, devletten ve hayırseverlerden yardım bekliyor..

Polislerin İmtihanı Alkollü Sürücü 01:46

Polislerin İmtihanı Alkollü Sürücü

Aydın'da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında alkolü sürücü polisleri zor anlar yaşattı. Polisler tarafından alkol testinden geçirilen sürücü, polisleri adeta sabır testinden geçirirken sürücü mahalleyi uykusuz bır..

  • JET TV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta 04:00

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta

Bu aynalar güneş ışığına odaklı çalışıyor ancak sıcaklık oldukça yüksek. Görünüşte sonsuz ve kolay işleyen bir enerji kaynağına benziyor. Peki bu teknolojiyi daha da ileri bir noktaya taşımak için ne yapılabilir? Güneş ..

Euro 2024'e Aday Şehirler Belli Oldu 01:11

Euro 2024'e Aday Şehirler Belli Oldu

Türkiye'nin de ev sahipliğine aday olduğu 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) finalleri için hazırlanan dosyada yer alacak şehir ve statlarla ilgili karar verildi. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açı..

Mesut Döndü  Arsenal Coştu 01:52

Mesut Döndü Arsenal Coştu

Premier Lig'de bu sezon deplasmanlarda henüz galibiyet alamayan Arsenal, Everton'ı 5-2 yenerek bu şanssızlığını kırdı. Maça bu sezonun en çok eleştirilen ismi Mesut Özil damga vurdu. Goodison Park'taki mücadelede ilk ..

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı 03:53

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bir lisede görev yapan öğretmen Y.T, Tire Öğretmenevi'nin bahçesine otomobilini park etti. Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Kuru, kan kampanyası yoğunluğu nedeniyle Y.T.'den otomobili ..

Kaldırımdaki Demir Dubaları Çaldı 00:35

Kaldırımdaki Demir Dubaları Çaldı

Mersin Büyükşehir Belediyesince bir caddeye yerleştirilen demir dubaların, 2 kişi tarafından sökülerek çalınması güvenlik kamerasına yansıdı.Alınan bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Atatürk Caddesi'nde, belediy..

2 Otomobili Ezen Minibüs Şaha Kalktı 03:18

2 Otomobili Ezen Minibüs Şaha Kalktı

Kaza, Şehir Miralay Nazım Bey Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, I.İ. (45) yönetimindeki 38 P 1424 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir binanın otoparkına daldı. ..

Serdar Ortaç’i Hangi̇ Ünlü İsi̇m Kadın Zannetti̇ 07:13

Serdar Ortaç’i Hangi̇ Ünlü İsi̇m Kadın Zannetti̇

Serdar Ortaç dün akşam eşi Chloe Loughnan ile İstinye Park’ta görüntülendi. Hakkında çıkan haberlere samimi bir şekilde cevap veren Serdar Ortaç eşi Chloe Loughnan ile ayrılacakları yönünde çıkan haberler hakkında “Biz ..

  • BETA tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadi̇se’den Si̇nan Akçıl Pi̇şmanlığı Keşke Ablamı Di̇nleseydi̇m 04:36

Hadi̇se’den Si̇nan Akçıl Pi̇şmanlığı Keşke Ablamı Di̇nleseydi̇m

Hadise dün akşam İstinye Park’ta ailesiyle birlikte yemek yedi. Mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hadise klibin çalıntı olduğu yönünde çıkan haberlere açıklama yaptı. Hadise “Çalıntı sözlerini çok ön..

  • BETA tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce