#İnternetten alışveriş yaptığına pişman olan 35 İnsan

Müslüm Gürses - Tanri istemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanri istemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak 03:55

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak

İkinci Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu FETÖ ve benzeri örgütlerin eğitim yuvalarına karşın Başkanlık Okulları açarak geleceğin devlet adamlarını yetiştireceklerini açıkladı. Osmanoğlu, Türkiye genelinde uygulamayı ..

Rıza Babanın Büyük Düşmanı Cezaevinden Çıkıyor - Arka Sokaklar 6. Bölüm 05:25

Rıza Babanın Büyük Düşmanı Cezaevinden Çıkıyor - Arka Sokaklar 6. Bölü

Arka Sokaklar yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği Kanal D'de yayınlanan efsane Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. Dizide İstanbul sokaklarında suçluların peşinde k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Putin: 01:27

Putin: "Bu Uydurma Haberleri Ortaya Atanlar Fahişelerden Daha Kötü"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı seçilen Donald Trump hakkında “uygunsuz belgeler“in Kremlin’in elinde bulunduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Putin, bu tür uydur..

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba) 01:01

Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba)

Poyraz Karayel Konusu Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı Poyraz Karayel in konusu şöyle; Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM ! 02:11

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM !

Daralıyorum da yok olamıyorum düşünüyorumda ben gülemiyorum yaşattıkların zor gelirken yaşatmadıklarını hesaba katamıyorum kazanmaya çalıştıkça benden çaldıkların yetmedi hep daha fazlasını istedin ben sende sıradan biri..

Hayko Cepkin - Yuh Yuh 02:50

Hayko Cepkin - Yuh Yuh

Yuh ancak memleketine, Ailesine, kendine olana aittir. Yuh memleket çocuğuna değil. Memleket düşmanına aittir. Uzaktan yakından yuh çekme bana Sana senin gibi baktım ise yuh Efendi görünüp bütün insana Hak'kın k..

 Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi!(Asyalı Kadınların Güzellik Sırrı) 04:08

Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi!(Asyalı Kadınların Güzellik Sır

YÜZDEKİ LEKELER NASIL GEÇER? CİLT NASIL BEYAZLATILIR? Ciltte çeşitli nedenlerden dolayı lekeler oluşabilir. Güneş lekeleri, doğum sonrası oluşan #lekeler, #sivilce lekeleri ve #kahverengi lekeler bundan bazılarıdır. Leke..

  • Kadınca tarafından
  • 1.496 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Kördüğüm 04:37

Sezen Aksu - Kördüğüm

Bu kördüğüm eski bir yara Ta çocukken kestiler beni Bir gün bile iyileşmedi ki Ben kopardım hep kabuğundan Aynı yerden vurulmuşuz biz Aynı sele kapılmışız Usanmadan hep ummuşuz biz Defalarca unutulmuşuz Lakin hayat fış..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes' 03:10

Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes'

Mikrofondo Zeo, merak edenler bulur CV’mi. Henüz çok küçüktüm, teyzem alırdı rap CD’lerimi. Peşine kanıma karışır oldu ben de yaptım ilk CD’mi… Bir çok geri kafalı insan kırıyorken CD’lerimi Sonra netten ara ve bul bizi ..

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor 01:01

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın yasakladığı 7 ülke arasında bulunan İran, Beyaz Saray’a en sert tepkiyi gösteren ülke oldu. Trump’ın imzası sonrası söz konusu ülke vatandaşları Amerika genelinde birçok hava alanında gözaltı..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

Yağ Yakan En İyi 20 Yiyecek ! 05:00

Yağ Yakan En İyi 20 Yiyecek !

Kuşkusuz her insan güzel görünmek ister. Güzel görünmenin önemli bir parçası da fit ve fazlalık kiloları olmayan bir vücuda sahip olmak. Günümüzde hazır gıdalardaki tüketimin artışı ve insanların edindiği düzensiz beslen..

  • Kadınca tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu 01:20

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu

Amerikan Başkanı Donald Trump, Fox News haber kanalına verdiği röportajda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i savundu. Gazeteci Bill O’Reilly: “Putin’e saygı duyuyor musunuz?” Trump: “Elbette saygı duyuyorum.” Bill ..

Hakan Tosun - Kendine Müslüman 04:28

Hakan Tosun - Kendine Müslüman

Sen gittin gideli güneş doğmadı Alıştım yokluğuna çıkıp ta gelme Benden alacağın bir şey kalmadı Gözümde değerini yerle bir etme Kırdığın ne varsa tamir ederim Durmadı ya kalbim yine severim Düşmedim ayaktayım ölmedim ..

MINDGAMERS - Official Trailer (2017) 02:21

MINDGAMERS - Official Trailer (2017)

Özet: parlak genç bir grup öğrenci tüm zamanların en büyük bilimsel atılım keşfetmek: Kablosuz sinir bir kuantum bilgisayar üzerinden bağlı ağ, her zihinlerini ve bize her biri bağlayabilen. Onlar kuantum teorisi, insan ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.821 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi 01:16

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi

Güney Sudan hükümeti ülkenin Unity eyaletine bağlı birçok bölgesinde kıtlık ilan etti. Hükümetin yaptığı açıklamada yaklaşık 100 bin kişinin kıtlıkla karşı karşıya olduğu ve bunun yayılma tehlikesinin bulunduğu belirtil..

Nazan Öncel - Madalyon 03:21

Nazan Öncel - Madalyon

Konuştumsa kahrımdan konuşmuşumdur Ağladım sa dolduğum dan ağlamışımdır Nasıl eğlendin mi bari, hoş musun peki Çekip gitseydim keşke, daha iyiydi Yüreksiz seni Bir şey olduysa anlat o zaman Delikanlıymış derim arkandan ..

Hande Yener - Seviyorsun 04:00

Hande Yener - Seviyorsun

İnsan bir kez kaybolunca Herşey karmaşık gelir ya Gözünün önünde dursa Onu bile zor görür ya Bir an önce vazgeçelim Küs kalan huzur bulamaz Yol yakınken dönmeyenler İflah olmaz Aşk asla yenilmez Böyle gelmez dize Artık..

Duaa Arnav Khushi Türkçe   Altyazılı 03:28

Duaa Arnav Khushi Türkçe Altyazılı

Dua Kime sorayım ki neden böyle Dilsiz bu Dünya sanki O mutlu anıları nerelerden bulsam İzi olmayan bir zaman var sanki Kim bilir kaç tane insan feryat figan Hayatın birçok felsefesi var Gözlerde düşler niye? Nasipt..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video) 04:45

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video)

NEZAKET Orta Yaşlar Yakın Artık Belirdi Tek Tük Beyazlar Ne Çok Zaman Harcamışız Meğer Şimdi Ne Koparırsam Kâr Dünya İşleri Beklesin Dinlensin Biraz Telaşlar Kaçırmadan Trenleri Küsüp Bizi Terk Etmeden Aşklar Dost G..

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury 00:30

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury

SİZİN JÜRİ'NİN SİZE yeni sayılmayan serisi, tarihteki en büyük jüri havuzunu verecek - Amerika - en patlayıcı, gerçek hayattaki, başlıktan kopmuş sivil davaların sonuçlarını karar verme gücü. İlk kez şimdiye kadar . FOX ..

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video) 03:50

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video)

İstersen kaç uzaklara kancık Onca çocuğun eli yakanda senin artık Bi gözleri kaldı masum bakan Boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan Sustukça sıra sana gelecek bilesin Yeterince ıslandı bu toprak Sel aldı Kanla karı..

Seni Anan Benim İçin Doğurmuş Ebru Yaşar 04:03

Seni Anan Benim İçin Doğurmuş Ebru Yaşar

Aşkın ateşine dağlar dayanmaz Aşkı bilmeyenler gönülden yanmaz Aşk bir hastalıktır tabip anlamaz Aşka yardan başka Bana senden başka çare bulunmaz Seni anan benim için doğurmuş canım Hamurunu benim için yoğurmuş c..

Model Yalnızlık Senfonisi 05:08

Model Yalnızlık Senfonisi

Anladım, sonu yok yalnızlığın. Her gün çoğalacak. Her zaman böyle miydi? Bilmiyorum... Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak. Alışır her insan alışır zamanla, Kırılıp incinmeye. Çünkü olağan yıkılıp yıkılıp, Yenide..

Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu 05:16

Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu

Ağlayalım Atatürk'e Bütün dünya kan ağladı Başbuğa olmuştu ülke Geldi acem can ağladı Şüphesiz bu dünya fani Tanrının aslanı hani İnsi cinsi cem'i mahluk Hepisi birden ağladı Doğu batı cenup şimal Aman Tanrı bu nasıl h..