#İnternetten alışveriş yaptığına pişman olan 35 İnsan

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Captain Underpants Orijinal Fragman 03:11

Captain Underpants Orijinal Fragman

Amerikalı yazar ve illüstratör Dav Pilkey’in aynı adı taşıyan çocuk romanından uyarlama animasyon film. İki afacan çocuk, lise müdürlerini hipnotize eder ve müdürü bir çizgi roman karakteri olan iyi kalpli ve lastik donl..

Serhat Akın Kimdir? 01:44

Serhat Akın Kimdir?

(d. 5 Haziran 1981, Bretten), Türk eski millî futbolcu. En son Almanya 4. Ligi olan Regionalliga takımı Berliner AK 07'de oynamış ve futbolu bırakmıştır...

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

Adana'da Galatasaray İzdihamı 02:40

Adana'da Galatasaray İzdihamı

Adana'da Galatasaray İzdihamı Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maç için Adana'ya gelen Galatasaray'ı karşılayan taraftarlar izdihama neden oldu. Atatürk Havalimanı'ndan ka..

Aleyna Tilki Kimdir? 02:43

Aleyna Tilki Kimdir?

2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki aslen Konyalıdır. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan A..

Derya Uluğ Kimdir? 01:38

Derya Uluğ Kimdir?

Derya Uluğ, Türk şarkıcı. İzmir'de doğdu ve büyüdü. Küçük yaşlardan beri müziğe ilgili olan Derya Uluğ, henüz 8 yaşındayken bir ses yarışmasına katılmıştır. Doğum: 21 Şubat 1986 (31 yaşında), İzmir..

Hillary Clinton Kimdir? 04:25

Hillary Clinton Kimdir?

Hillary Diane Rodham Clinton (d. 26 Ekim 1947), Amerikalı siyasetçi, Amerika Birleşik Devletleri'nin 67. Dışişleri bakanı. ABD'nin 42. devlet başkanı Bill Clinton'la evli olan Hillary Rodham Clinton, 1993-2001 yılları ar..

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

Kerimcan Durmaz Kimdir? 01:01

Kerimcan Durmaz Kimdir?

Kendine has ve eğlenceli tavırları ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Kerimcan Durmaz, Balıkesir’in Akçay ilçesinde doğdu. Üç kardeşli, geleneksel bir ailede büyüyen sosyal medya fenome..

Rüyamda Fare Avlıyordum :) 00:52

Rüyamda Fare Avlıyordum :)

Uyuyan kedinin bi anda olan ani hareketi sanki bir hayvan avlamış gibiydi...

Rasim Öztekin Kimdir? 01:44

Rasim Öztekin Kimdir?

İstanbul'daki Galatasaray Lisesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan mezun olan sanatçı, sahne yaşamında ilk deneyimlerini İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu, ve Kadıköy Halk eğitim ve Nö..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Sonsuz Aşıklar, Sonsuz Aşk Galasında Aşk Tazeledi 07:52

Sonsuz Aşıklar, Sonsuz Aşk Galasında Aşk Tazeledi

Sonsuz Aşk galasına ünlü yağdı sevgili, nişanlı yada evli olan ünlü çiftlerimiz ise mutluluk pozları vererek aşk tazeledi...

  • ANKA tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tatlım Tatlımın Tatlılarına,İzmir Galasında Büyük İlgi 05:38

Tatlım Tatlımın Tatlılarına,İzmir Galasında Büyük İlgi

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve Demet Akbağ ile senelerce kapalı gişe oynadıkları Haybeden Gerçeküstü Aşk'ın film uyarlaması olan filmde aynı partide tanışan 4 ayrı çift üzerinden bir ilişkinin başlangıcından sonuna kadarki..

  • ANKA tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır 02:44

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıd

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Belediye başkanlarımız gerçekten hırsızlık yapıp, suç işlemişse biz kendi içimizde cezalandırırız. ded..

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:14

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle

Ateş Fırtınası filmi 13 Aralık 2013 tarihinde ilk kez Hong Kong sinemalarıyla buluşmuş bir Aksiyon, Gerilim ve Polisiye filmidir. Alan Yuen’in filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı Ateş Fırtınası filmin..

  • Film İzle tarafından
  • 11.666 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Boz Kimdir? 03:44

Murat Boz Kimdir?

7 Mart 1980'de Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu. Boz,Ayşe Nedret ve Cafer Boz çiftinin Ali adındaki ilk çocuğundan sonra ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karaden..

Alp Kırşan Kimdir? 01:09

Alp Kırşan Kimdir?

Alp Kırşan liseyi doğduğu yer olan İzmir'de okumuştur. ... Lise mezunluğundan sonra üniversite mezunu olarak Manisa-Celal Bayar Üniversitesi Spor ve Sanat Akademisi mezunudur. 2000'de Best Model of Turkey yarışmasında bi..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 104.Bölüm 04:45

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 104.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 104. bölümünde gün sonunda jüri tarafından tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlı İmparaorluğunun En Sert Ve Güçlü Padişahı 03:07

Osmanlı İmparaorluğunun En Sert Ve Güçlü Padişahı

Osmanlı padişahları içerisinde en sert ve güçlü padişahı olan IV.Murad'ın bilinmeyenlerini sizlerle paylaşıyoruz.İyi seyirler dilerim.Kanalımız ANKA ya abone olmayı lütfen unutmayın...

  • ANKA tarafından
  • 1.503 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım  Avrupa'yı Uyarıyorum, iç İşimize Karışmayın 01:06

Yıldırım Avrupa'yı Uyarıyorum, iç İşimize Karışmayın

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye'nin iç meselesi olan bu halk oylaması konusunda Avrupa'yı uyarıyorum. İç işimize karışmayın, kendi işinize bakın. Herkes yerini yurdunu bilsin. dedi...

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza 01:28

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza İçişleri Bakanlığı'nca, valiliklere gönderilen genelgeyle ticari taksiler dahil, otomobillerde arka koltuklarda oturanların da emniyet kemeri takma zorunluluğuhatırlat..

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada 01:36

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda yurt dışından kaçak yollarla getirilerek satışa sunulan yaklaşık 13 bin adet implant ve diş tedavisinde kullanılan ilaç el..

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama 01:27

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik operasyonla ilgili Şu anda devam eden b..

Tanju Çolak, Galatasaray'ın FETÖ İmamını Açıkladı 07:26

Tanju Çolak, Galatasaray'ın FETÖ İmamını Açıkladı

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, FETÖ ile olan ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen isimlerden Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün kulüp üyeliğinden ihraç edilmemesiyle ilgili olarak, A Spor'a özel açıklamalarda bulunurke..

İrem Derici'den Şoke Eden Estetik Açıklaması! 09:09

İrem Derici'den Şoke Eden Estetik Açıklaması!

Son günlerde verdiği aşırı kilolarla gündemde olan İrem Derici'den kendisine kilo alması yönünde öneride bulunanlara çok kızıyor...

  • ANKA tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Yazı 2. Bölüm Fragmanı 00:59

Kara Yazı 2. Bölüm Fragmanı

Kara Yazı 2. Bölüm Fragmanı yayında! Halil, kızlarına olan sevgisini gösterebilecek mi?..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..