#İnternetten alışveriş yaptığına pişman olan 35 İnsan

Kuzucuk Futbol 04:26

Kuzucuk Futbol

Horlaya horlaya uyumakta olan Kuzucuk, saatinin alarmıyla uyanır. Yatağından çıkıp sütünü içer, ardından tıraş olur ve dışarı çıkar. Yol kenarında bir teneke kutu görür ve heyecanla yanına doğru koşup kutuya ayağıyla bir..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Kaydırak 03:50

Kuzucuk Kaydırak

Kuzucuk bir icat yapmıştır, sabah saatinin çalmasıyla icadı çalışır. Titreyen saat, yanındaki golf topunu, çarparak itekler, sonra top başka bir şeye çarpar, o başka bir düzeneği çalıştırır vs. derken her şey birbirine ç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Yarışmacı Maryam Haeri Ortalığı Salladı! 12:00

Yeni Yarışmacı Maryam Haeri Ortalığı Salladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde elenen Nergiz Nesrullayeva'nın yerine yarışmaya dahil olan Maryam Haeri podyuma çıktı. Peki yarışmacıların Maryam'ı nasıl karşıladı? Marya..

  • ANKA tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neslihan Bahara Alev Aldı Sinirlendi! Çıkışta Görüşelim Bahar! 13:24

Neslihan Bahara Alev Aldı Sinirlendi! Çıkışta Görüşelim Bahar!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Bahar Candan, Neslihan Doğrusöz'ün kendisini kıskandığını, Bahar'ın sponsoru olan bir markayı arayarak Bahar'ın markayı kötülediğini bu yü..

  • ANKA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Belli 02:31

Feride Hilal Akın - Belli

Saçlarım dağılmış yastığa Devrik eşyalar üstbaş talan Zannedersin gece harp çıkmış salonda Etraf toz duman İçilmiş de gelinmiş belli Sabah ayazı nefes rutubetli Olmuş olan belli Ölmüş ölen belli belli Kah kesilmiş kalb..

Sümela'nın Şifresi 3- Fragman 01:49

Sümela'nın Şifresi 3- Fragman

Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel 7 Nisan'da sinemalarda! Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” geliyor... Üçüncüsü sinemaseverler ile buluşacak olan Karadeniz efsanesi Sümela'nın Şifresi 3..

Kuzucuk Scooter 03:52

Kuzucuk Scooter

Kuzucuk scooterle gezerken çıkan rüzgar şapkasını uçurur. Bu sırada yüzüne bir kağıt yapışır ve dengesini kaybedip düşer. Kağıda sinirlendiği anda, kağıdın üzerindeki uçurtmayı görür ve kendisine uçurtma yapar. Uçurtması..

  • ÇocukTV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Tornet Yarışı 03:10

Kuzucuk Tornet Yarışı

Horoz, Kuzucuk ve kaplumbağa kendilerine yaptıkları tornetlerle yarışacaklardır. Yarış başlar, horoz ve kuzucuk düşer. Kaplumbağa en önde başlar. Horoz çeşitli hileler yaparak arkadaşlarını saf dışı bırakmaya çalışır ama..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

Kıvılcım: Bir Uzay Kuyruğu Fragmanı 02:20

Kıvılcım: Bir Uzay Kuyruğu Fragmanı

PARK (Jace Norman), arkadaşları Chunk ve Vix'le birlikte terk edilmiş bir gezegende yaşayan, düşüncesizce yüzen bir genç. Onüç yıl önce, iktidara acayip olan General Zhong, gezegen Beta'nın kontrolünü eline aldı ve Spark..

Rafadan Tayfa 8.Bölüm İzle 13:25

Rafadan Tayfa 8.Bölüm İzle

Çocuklar olan bitenden habersiz oyun alanında toplanmış Rüstem ağabeylerini dinlemektedir. Onca merakın ardından çözmeleri gereken bilmeceler sonrasında define bulacaklarını anlayınca bir hayli sevinirler. İki grup halin..

Rafadan Tayfa 6.Bölüm İzle 14:13

Rafadan Tayfa 6.Bölüm İzle

Mahallede saklambaç oynayan Tayfa, oyunda ebe olan Akın'ın kazan dairesine girmek istemesi ile telaşlanır ve bu sırada Akın herkesi sobeler. Saklambaçtan sıkılan Tayfa Basri amcaların sokakta top oynamaya başlayınca mace..

Rafadan Tayfa 3.Bölüm İzle 13:39

Rafadan Tayfa 3.Bölüm İzle

Bir gazetede Ufo fotoğrafına verilecek olan büyük ödülü duyan Tayfa, ödülü kazanmak için başlar Ufo Nöbetine.....

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı 03:12

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı VAN'ın Başkale İlçesi Eşmepınar Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 3 güvenlik korucusu ve 1 sivil vatandaş mahallede yapılan törenle gözyaşları arasında..

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor 01:02

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor Süper Ay Dünya'nın uydusu Ay'ın gezegenimize en yakın konuma geldiği anda meydana gelecek. Sıra dışı bir görüntüye sahne olacak Süper Ay'ı gözlemlemek içi..

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor 01:08

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor Koyu Arsenal taraftarı olduğu bilinen Donald Trump, mart ayında Wenger maskeli balodaki palyaço. Görevden ayrılsın, yeni menajerin maaşını..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 109.Bölüm 02:04

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 109.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde kot şıklığı konseptinde jüri tarafından tarz seçilen ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1965 Yılı Johnson Mektubuna Verilen Tepkiler izle 01:51

1965 Yılı Johnson Mektubuna Verilen Tepkiler izle

Kıbrıs'lı Rumların Türklere yaptığı katliamları engellemek isteyen Türkiye'nin Kıbrıs'a müdahele etmesini önlemek amacıyla Lyndon Baines Johnson tarafından İsmet İnönü'ye yazılmış olan mektup ve bu mektup krizine verilen..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ada Must Do Something  Season 1 Ep. 9 01:21

Ada Must Do Something Season 1 Ep. 9

Ada, Gideon'la olan ilişkisini mahvedebilecek olanına karşı bir şeyler yapmak zorunda kalmıştır...

En Sağlam Amerikan Futbolu Çarpışmaları 04:13

En Sağlam Amerikan Futbolu Çarpışmaları

Gelmiş geçmiş en sert Hokey vuruşları videosundan sonra gelen istek üzerine Amerikan Futbolu oyuncularinin birbirlerine olan sevgilerini sizlere takdim ediyorum...

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi 00:21

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi Son dakika gelişmesi... İzmir'de Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 100'den fazla hasta, has..

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu 02:16

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Ce

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu Ailesi, Gaziantep'te IŞİD'in düzenlediği saldırıda ölen Ramazan'ın cesedine bir türlü ulaşamıyordu. 3 DNA testine rağmen 25 numaralı ces..

Gol İçin Zekasını Sonuna Kadar Kullanmak 00:25

Gol İçin Zekasını Sonuna Kadar Kullanmak

Bazen yetenekten daha önemli olan zeka diyebilir miyiz? Bu harika ve sinsi golü izliyoruz....

Sivas Kongresi izle 12:06

Sivas Kongresi izle

Türk Kurtuluş Savaşı tarihinde önemli bir yere sahip olan Sivas Kongresi'nin 64. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanmış belgeselde; Sivas Kongresi öncesi işgale uğrayan ülkenin durumu ve yaşanan sıkıntılar, Sivas Kongresi, k..

1993 Başbağlar Katliamı izle 05:02

1993 Başbağlar Katliamı izle

1993 Yılında terör örgütü tarafından Erzincan'ın Kemaliye ilçesine bağlı olan Başbağlar Köyü'ne düzenlenen saldırı. Başbağlar katliamından yaralı kurutulan vatandaşlar ile terör örgütü saldırısı hakkındaki röportaj...

Başbağlar Katliamı Hakkındaki Röportajlar izle 06:51

Başbağlar Katliamı Hakkındaki Röportajlar izle

1993 Yılında terör örgütü tarafından Erzincan'ın Kemaliye ilçesine bağlı olan Başbağlar Köyü'ne düzenlenen saldırı. Başbağlar katliamından yaralı kurutulan vatandaşlar ile terör örgütü saldırısı hakkındaki röportaj...

Çalıkuşu 2.Bölüm 50:51

Çalıkuşu 2.Bölüm

Romanda, İstanbullu köklü bir ailenin kızı olan çocuk ruhlu Feride'nin çok sevdiği nişanlısı tarafından ihanete uğramasıyla kendini öğretmenlik mesleğine adaması ve hayatını kazanabilmek için Anadolu’da şehir şehir dolaş..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 14.937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit Oldu 00:27

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit Oldu Mardin Derik'te dün Kaymakamlık binasına düzenlenen saldırıda yaralanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü...

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın 02:08

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın Adana'da, özel harekat polisinin de katılımıyla uyuşturucudan aranması olan bir zanlı, evine düzenlenen şok baskınla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğ..

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri 01:26

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri Türk mühendislerinin yerli ve milli imkanlarla ürettikleri, sadece enerji kullanarak barutsuz mermi atabilen Sapan , sesin 10 katı hızda hedefe ulaşabilip ve dakikada ..