#İnternetten alışveriş yaptığına pişman olan 35 İnsan

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Mustafa Ceceli - Aşk Adına 04:07

Mustafa Ceceli - Aşk Adına

Dün gibi hatırlarım zorlanmam Hiçbir zaman çıkmadın ki dünyamdan Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Senin h..

Bakan Kaya BM’de Konuştu Hollanda’da Yaşananları Anlattı 04:19

Bakan Kaya BM’de Konuştu Hollanda’da Yaşananları Anlattı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Bu vahşi ve katı bir şekilde gerçekleştirildi. 2017 yılındaki bu tutum şunu gösteriyor ki, halihazırda ka..

Erol Evgin  İşte Öyle Bir Şey 06:10

Erol Evgin İşte Öyle Bir Şey

Seni düşündüm dün akşam yine Sonsuz bir umut doldu içime Birde kendimi düşündüm sonra Bir garip duygu çöktü omzuma Hani ıssız bir yoldan geçerken Hani bir korku duyarda insan Hani bir şarkı söyler içinden İşte öy..

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan 04:27

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan

bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim biz de soluk alıp vermedeyiz yani her insan gibisevmekteyiz, seviecek şeyleri bir kır çiçeğini çimeni toprağı börtü böceği kurban bayramlarında kınalı koçları başları eloyasıiş..

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Rafet El Roman-Yaşamak 03:32

Rafet El Roman-Yaşamak

Rafet El Roman - Yaşamak dinle Yaşamak değil bizi şartlar öldürecek Hayatın yükü değil, telaş ürecek Yaşamak değil bizi bu hırs bitiriyor Bu ne arz, bu ne talep Doyumsuz kılıyor Aaaah Bilmelisin yaşamayı, sevmelisin Hay..

  • Candy tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Prometheus Film İzle 1:58:43

Prometheus Film İzle

Prometheus hd izle, Prometheus” ile yeni bir mitoloji yaratan Scott, insan ırkının dünya üzerindeki köklerini araştıran bir ekibin hikayesini anlatıyor. Bu serüvende evrenin en karanlık köşelerine sürüklenen ekibin kökle..

  • Tv Series tarafından
  • 2.915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Şeyma Subaşı: Acun Her Kadını Etkiler 01:23

Şeyma Subaşı: Acun Her Kadını Etkiler

Acun Ilıcalı ile eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı, Elele dergisine verdiği röportajda Acun aşık olunmayacak insan değil. Acun her kadını etkiler dedi Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın ..

  • ANKA tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakharov Ödülü'ne Venezuela'daki Muhalif Hareket Layık Görüldü 01:37

Sakharov Ödülü'ne Venezuela'daki Muhalif Hareket Layık Görüldü

Sakharov Ödülü'nün sahibi belli oldu. Sakharov Ödülü Venezuela muhalefetinin oldu. Avrupa Parlamentosu’nun (AP) insan hakları ve demokrasi alanında mücadele eden kişi ve kurumlara verdiği Sakharov Ödülü’ne bu yıl Venezu..

İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık 02:43

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık

Yanacağımız Kadar Yandık şarkı sözleri ile Yok bu yolun sonu görünmüyor Arasam da çıkış yolu yok Ölümlü dünya, insan, neden hep kalır bir başına? Geçmişin acıları, dolardı gözlerime İnancım kalmadı hiç bunların düzen..

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

İnsana ve Doğaya Tuzak Kuruyorlar! İklim Plandemisi, Yapay Et, GDO ve DSÖ'nün Tüm Gizli Planları! 1:27:20

İnsana ve Doğaya Tuzak Kuruyorlar! İklim Plandemisi, Yapay Et, GDO ve

03:14 İnsan Ailemizin Dönemi 10:29 YAPAY ET! İnsan eti ve yapay etleri soframıza koymak istiyorlar! 22:30 Bunlara Karşı Durmaktan Korkmayın! 25:28 Dünya Sağlık Örgütü'nün ARKA YÜZÜ!! Siyasiler Bunlara Kanmamalı! 30:39 İ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 1 yıl önce
TÜM PARTİLER SİZİ UYARIYORUZ. BU İŞGALİ DURDURACAKSINIZ! MEYDANDAYIZ. 33:28

TÜM PARTİLER SİZİ UYARIYORUZ. BU İŞGALİ DURDURACAKSINIZ! MEYDANDAYIZ.

• Herkese sesleniyoruz! TÜM MÜCADELE EDEN DEĞERLİ DOSTLARIMIZ VE GÜZEL İNSAN AİLEMİZİN HEPSİ İLE BİRLİK OLDUK. HEP BİRLİKTE VATANIMIZI VE MİLLETİMİZİ BU KÜRESEL DECCALİ SİSTEMİN PLANLARINA KARŞI KORUYALIM.???????? MİLLET..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Dünyanın En Etkileyici Kısa Filmi-Hiçbir İyilik Karşılıksız Kalmaz(İnsanlıga Dair Umutlarınızı Asla Kaybetmeyin) 05:10

Dünyanın En Etkileyici Kısa Filmi-Hiçbir İyilik Karşılıksız Kalmaz(İns

Çok etkileyici ve izlerken asla gözyaşlarınızı tutamayacagınız çok güzel kısa film. İzleyin asla pişman olmayacaksınız.:))..

  • Kadınca tarafından
  • 2.070 görüntüleme
  • 8 yıl önce
102 Ödüllü Anlamlı Kısa Film 06:24

102 Ödüllü Anlamlı Kısa Film

İzlemeyen Pişman Olur!..

Berzan Doğan - Pişmanım 03:37

Berzan Doğan - Pişmanım

Pişmanım şarkı sözleri ile Pişmanım İnsan sevdiğinden pişman olurmu Ben sevdim sevdiğimden pişmanım Her günüm ızdırap ile geçiyor Onu gördüğüm o günden pişmanım Yaralı gönlüme sözüm geçmedi Çok sevdim ama kıymet bilm..

Rafet El Roman - Sen ve Ben 03:51

Rafet El Roman - Sen ve Ben

Rafet El Roman - Sen ve Ben dinle Boyun egme üzülme karsimda Bu senin karakterin yaziklar olsun sana Yine dilerim yolunda umutlar Kedersiz bir sevgin mutlu gönlün olsun Damla damla yaslar Birlesir içinde o anilar Elleri..

  • Candy tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tık, tık, tık  ,  Kim o ? Hazırlan gidiyoruz | Önünde Umut Arkanda Pişmanlık Olmasın 02:12

Tık, tık, tık , Kim o ? Hazırlan gidiyoruz | Önünde Umut Arkanda Piş

Önünde Umut Arkanda Pişmanlık Olmasın... tık, tık, tık... kim o ? -hazırlan gıdıyoruz. -sen kımsın? nereye gıdıyoruz?nnTık, tık, tıkn- Kim o?n- Hazırlan gidiyoruz.n- Sen kimsin? Nereye gidiyoruz?n- Sıran geldi. Gerçek ev..

  • izle tv tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada ! 03:37

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada !

Peki İktidar Olduğu dönemden bu yana Ak Parti Ne Yaptı?, Ak Parti'nin Yaptığı Hizmetler Nelerdir ?, Ak Partiden Öncesi ve Sonrası: - İMF Borcu Tamamen Bitirildi. - h Olan Enflasyon %7 ye geriledi. - 25 Milyar Dolar Olan..

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin   100 DEFA 11:24

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin 100 DEFA

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin Ne demek anlamı türkçe açıklaması fazileti okunuşu nLa ilahe illallahül melikül hakkul mübin arapçasınnلآ ايلاهه ايللاللاهول مليكول حاككول موبينnnManası: (Melik (herşeyin sahib..

  • JENCİ tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Tarifler 03:04

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Ta

Karadeniz mutfağının geleneksel tariflerini özel reçeteleriyle yorumlayan ünlü Karadeniz restoranında, çölyak hastalığı olan veya glutene alerjisi olan kişiler rahatlıkla yemek yiyebilecek. Gluten intoleransı olanlar ve ..

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL 02:33

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL

İftar ve sahur sofralarının vazgeçilmezi hurmalara talep arttı. Eminönü Mısır Çarşısı’nda en pahalı hurma olan “Jumbo Kudüs” hurmasının tanesi 5 TL, kilosu 140 TL’den satışa çıktı. 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiy..

 Adama Para Verip Geçmek Yerine, Hayat Veren Adam 08:02

Adama Para Verip Geçmek Yerine, Hayat Veren Adam

Sokakta karşılaştığı evsize para verip yanından geçmek yerine yerde yatan adamı kaldırıp alışverişe çıkaran güzel kalpli insan. ???? Güzelce yapılan alışveriş ve sonrasında kuaför yolu... Adamın suratında beliren mutlulu..

  • JET TV tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaliforniya Sendromu Nedir 03:27

Kaliforniya Sendromu Nedir

Kapitalizmi buram buram yaşadığımız şu evrende, şehirde yaşayan, yabancılaşmış, mutlu ama mutsuz, anlık yaşayan insan sendromu işte. Anlık mutlulukların peşini kovalarken kalıcı mutluluklar yaratmanın çabasına girmiyorsu..

Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye 01:21

Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye

Türk sinemasının değerli ismi Nebahat Çehre katıldığı bir organizsyonda modayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çehre, “Çok severim defile izlemeyi, hatta yurt dışında, İtalya, Fransa, Amerika gibi ülkeleri de yakın..

  • BETA tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..