#İnternetten hastalık araştırmak

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar 04:04

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar

Uzak Doğu ülkesi Tayland'ın önemli turistik şehirlerinden Lopburi'de koronavirüs salgını sonrası uygulanan karantinada halk evlerinde kalınca, şehri maymunlar istila etti. Tüm şehri kaplayan maymun dışkısı kokusu dayanı..

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı 02:24

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı

Karabük’te, yaklaşık 500 dekar alanda ekimi yapılan Osmancık çeltiğinin hasadı başladı. Karabük’ün en büyük çeltik yetiştiricisi olan Halit Gömeç tarafından mayıs ayında Cemaller Köyü 106 bölgesinde 300 dekar alanda çelt..

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı 03:58

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınında hasta yaş ortalamasının düştüğünü ifade etti. Ceyhan, pandeminin başından bu yana 15 y..

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor 05:02

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor

Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Bolatlı köyünde şimdiye kadar hiç korona virüs vakası ortaya çıkmazken, Muhtar İdris Yağcı, köye giren her aracı durdurarak Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulamasını titizlikle sürdürdü..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

VAKİT GELDİ! 43:59

VAKİT GELDİ!

İNSANLIK YENİ BİR SIFIRLAMANIN KIYISINDA! 00:00 Giriş 01:48 Göbeklitepe'yi Kim İnşaa Etti? 08:02 Sırlar Ortaya Çıkarsa Ne Olur? 09:51 Göbeklitepe'nin Hırçın Bir Enerjisi Var? 10:15 Derin Kuyu Neden Yapıldı? 14:48 T Taş..

  • STUDIO AS tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Hacamat ve Ruhsal Temizlik  Musallat ve Manevi Şifa 1:06:48

Hacamat ve Ruhsal Temizlik Musallat ve Manevi Şifa

01:02 - 02:17: Dide Ayten Uzunlar'nin Mesleki Geçmişi ve Hacamatla Tanışma *Başlık:* Modern Tıptan Geleneksel Tıbba: Ayten Dide Uzunlar'ın Yolculuğu 02:17 - 04:32: Hacamat Eğitimi ve Deneyimleri *Başlık:* Hacamat Eğiti..

  • STUDIO AS tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 1 ay önce
TBMM'den Genelkurmay İkinci Başkanı, 'Darbe Komisyonu'nda 03:26

TBMM'den Genelkurmay İkinci Başkanı, 'Darbe Komisyonu'nda

TBMM'den Genelkurmay İkinci Başkanı, 'Darbe Komisyonu'nda 18.10.2016 15:39 Genelkurmay İkinci Başkanı, 'Darbe Komisyonu'nda Paylaş Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15..

American Assassin Fragmanı 02:27

American Assassin Fragmanı

AMERICAN ASSASSIN, Soğuk Savaş ustası Stan Hurley (Michael Keaton) 'un talimatnamesi uyarınca bir CIA siyah işe alımcısı Mitch Rapp (Dylan O'Brien)' in yükselişini izliyor. Ardından, ikili, askeri ve sivil hedeflere yöne..

İkili Oyun Film İzle 1:38:20

İkili Oyun Film İzle

Amerikalı bir senatörün ölümünün arkasındaki esrar perdesini araştırmak için emekli bir CIA uzmanı ile genç bir FBI ajanı ortak çalışmaya başlarlar. Görünen nedenlerin altını araştırdıkça, suikastın arkasında Sovyet gizl..

Valerian and the City of a Thousand Planets Fragmanı 00:17

Valerian and the City of a Thousand Planets Fragmanı

Zaman seyyar ajan Kediotu ortağı Laureline ile birlikte bir galaktik imparatorluğu araştırmak için gönderilir...

Ölüm Yolculuğu Apollo 18 Film İzle 1:26:32

Ölüm Yolculuğu Apollo 18 Film İzle

Ölüm Yolculuğu - Apollo 18 Full İzle Türkçe Dublaj Tek Parça HD 1970'li yıllarda aydaki çalışmalardan sonra saklanan görüntülerin gün yüzüne çıkması ile birlikte aydaki yaşam belirtileri ortaya çıkmıştır. Bunun üzerine N..

  • Tv Series tarafından
  • 7.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Klasik film Mamma Mia'nın devam halkasında; karakterlerin dününü ve bugününü araştırmak, geçmişte oluşan ilişkilerin günümüze nasıl etki ettiğini göste..

One Day 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:52:59

One Day 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu: Film, bir sigorta müfettişinin (Kim Nam-Gil) bir davayı araştırmak için gittiği bir hastanede sadece kendisinin görebildiği bir kadının ruhu (Chun Woo-Hee) ile karşılaşmasından sonra gelişen olayları konu almakta..

  • KAPALI SET tarafından
  • 7.849 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda 01:29

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda

15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, darbeci askerlerin işgal ettiği Atatürk Havalimanında incelemelerde bulundu 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kalkışmayı tüm yönleriyle araştırmak ve alınması gereken ö..

Karşılaşma 2002 Türk Filmi İzle 2:03:24

Karşılaşma 2002 Türk Filmi İzle

Konusu : Sinan, aranan kişinin, fotoğrafını gördüğü bir kadın olduğunu sezinler. Kısa bir süre sonra Mahmut’un ölüm haberi gelir. Bir adada meçhul bir cinayete kurban gitmiştir. Sinan, dostunun ölümünü araştırmak için a..

Merve Özkaynak Sivilceleri Yok Eden Lazer Maskesi 12:16

Merve Özkaynak Sivilceleri Yok Eden Lazer Maskesi

Dönem dönem kendini gösteren sivilceler ve hormonal akneler bir çoğumuzun korkulu rüyası. Çözümü tabii ki bir uzman tedavisi ancak ilaç kullanma evresine gelmeden önce sivilce tedavisinin evde uygulayabileceğimiz alterna..

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.234 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hawaii Five 0  7.Sezon 18.Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 43:33

Hawaii Five 0 7.Sezon 18.Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Dizil

Steve McGarrett, deniz subaylığından atrılıp polisliğe geçen bir dedektiftir. Babasının cinayetini araştırmak üzere Oahu'ya döner ve Hawaii valisinin kurulacak yeni ekibin lideri olması için kendisini ikna etmesi üzerine..

  • Tv Series tarafından
  • 2.254 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bellevue 1 .Sezon  3 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle 43:12

Bellevue 1 .Sezon 3 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle

Annie Ryder, Bellevue kasabasında dedektiflik yapmakta olan bir kadındır. Çevresi tarafından garip biri olarak lanse edilmektedir. İşçilerin ağırlıkta yaşadığı bu kasabada, insanların felsefesi “iyilik” kavramı üzerinden..

Bellevue 1 .Sezon 4 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle 43:40

Bellevue 1 .Sezon 4 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle

Annie Ryder, Bellevue kasabasında dedektiflik yapmakta olan bir kadındır. Çevresi tarafından garip biri olarak lanse edilmektedir. İşçilerin ağırlıkta yaşadığı bu kasabada, insanların felsefesi “iyilik” kavramı üzerinden..

 Almanya'da  Yoksul Emekli ve Çalışan  Sayısı Artıyor 07:09

Almanya'da Yoksul Emekli ve Çalışan Sayısı Artıyor

Euro Bölgesi’nin ekonomi motoru Almanya’da büyüme oranı artmaya ve işsizlik rakamları düşmeye devam ederken akıllara şöyle bir soru geliyor: İşsizlik kurumlarının önünde neden uzun kuyruklar oluşuyor? Bu soruyu araştırm..

Resident Evil 7 Biohazard Official Launch Trailer 03:36

Resident Evil 7 Biohazard Official Launch Trailer

Resident Evil 7 offers an atmosphere that is so different and so familiar to us. Do not be fooled by the familiar part because you can not feel yourself in RE atmosphere for the first time. Much like Amnesia, Outlast, th..

  • BETA tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Gen 2006 Türk Filmi İzle 1:38:13

Gen 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Psikolojik gerilim unsurlarının had safhada kullanıldığı bu yerli yapım korku filmi Gen'de, Psikiyatr Doktor Deniz'in yeni görev yeri olan, dağlık ve tenha bir bölgedeki akıl hastanesinde geçen tuhaf olaylar akta..

Ammar 2 Cin İstilası Türk Filmi Hd İzle 1:23:54

Ammar 2 Cin İstilası Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Ammar: Cin Tarikatı'nda 2009 yılında Emniyet tarafından bulunan bir kasetin izlenmesiyle kurgulanmıştı. Ammar 2: Cin İstilası’nda ise bu kaset, gazetecilik bölümü okuyan bir grup gencin eline geçer. Ekip, Feride..

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle 1:49:51

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ellison Oswalt isimli bir suç yazarı, romanına malzeme toplamak için işlenen korkunç cinayetleri araştırmak üzere, eşi Tracy ve iki çocuğuyla birlikte ülkenin bir ucundan diğerine seyahat eder. Kiraladıkları da..

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:15

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı

Her yaşa hitap eden orijinal müziği ve yıldız geçidi oyuncularıyla eğlenceli animasyon-macera filmi ‘’Küçük Ayak’’ ekranlara geliyor. Parlak genç Yeti varolmadığına inandığı bir şey yani ‘bir insan’ bulduğunda ‘‘Küçük A..

Paranormal Olaylar Lanetli Karadul Konağında Bir Gece Geçirdik 36:39

Paranormal Olaylar Lanetli Karadul Konağında Bir Gece Geçirdik

Düzce'de bulunan bu konağın hikayesi oldukça ürpertici cinsten.Çeyrek asır önce yeni evlenen bir çift varmış fakat gelinin kaynanası evliliği onaylamıyormuş.Bu yüzden gelinine sürekli eziyet çektiriyormuş.Bir süre sonra ..

  • JET TV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 6 yıl önce