#İntikam türkçe dublaj hd İzle

Eba, 5. Sınıf Türkçe 1.Bölüm İzle (MEB Ziya Selçuk) 26:41

Eba, 5. Sınıf Türkçe 1.Bölüm İzle (MEB Ziya Selçuk)

Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ses-olaylari..

  • EBA tarafından
  • 166 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eba, 7. Sınıf Türkçe 1.Bölüm İzle 17:57

Eba, 7. Sınıf Türkçe 1.Bölüm İzle

Eba Eğitim 7.sınıf ek-fiil..

  • EBA tarafından
  • 135 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eba, 8. Sınıf Türkçe 1.Bölüm İzle 12:02

Eba, 8. Sınıf Türkçe 1.Bölüm İzle

cumle-turleri..

  • EBA tarafından
  • 133 görüntüleme
  • 5 yıl önce
The Walking Dead 7. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:25

The Walking Dead 7. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Walkıng Dead 7 Sezon 5 Bölüm İntikam Fragmanı Türkçe altyazı , yabancı diziler izle..

10x10 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 00:43

10x10 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Dışarıdan sıradan bir adam olarak gözüken Lewis, aslında pek de öyle değildir. Onun Cathy’ye karşı gizli bir takıntısı vardır. Genç kadından intikam almayı düşünen Lewis, en ince ayrıntısına kadar her şeyi hesapladığı bi..

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman 02:39

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman

Terminal, büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçiyor. Film, şeytani bir görevi yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hay..

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman #2 01:02

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman #2

Terminal, büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçiyor. Film, şeytani bir görevi yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hay..

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:46

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Eski Ahit'in akıllara kazınan kahramanı Samson, insanüstü güçlere sahip olan bir adamdır. Silah olarak kullandığı oyma bir kemik sayesinde düşmanlarını darmaduman etmektedir..

Çatışma Türkçe Altyazılı Fragman 02:42

Çatışma Türkçe Altyazılı Fragman

Jacob travmatize olmuş bir banka müdürüdür. Çalıştığı banka soyguna uğramış ve bu soygun bir iş arkadaşıın öldürülmesi ile sonuçlanmıştır. Yaşadığı olayın travmasını atlatamayan Jacob, soygundan sorumlu olan kişiyi bulup..

10x10 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:40

10x10 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dışarıdan sıradan bir adam olarak gözüken Lewis, aslında pek de öyle değildir. Onun Cathy’ye karşı gizli bir takıntısı vardır. Genç kadından intikam almayı düşünen Lewis, en ince ayrıntısına kadar her şeyi hesapladığı bi..

Kocaayak ve Oğlu - Türkçe Dublajlı Fragman 01:33

Kocaayak ve Oğlu - Türkçe Dublajlı Fragman

Kocaayak ve Oğlu - Türkçe Dublajlı Fragman Yönetmen: Jeremy Degruson, Ben Stassen - Oyuncular: Christopher L. Parson, Lukas Rieger 15 Eylül 2017'de Sinemalarda..

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı 02:23

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Konu: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi Jurassic World:Yıkılmış Krallık ta favori karakterle..

Descendants Of The Sun 2.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle_2 35:45

Descendants Of The Sun 2.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle_2

Descendants Of The Sun 2.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Küçük Cadı Türkçe Dublajlı Fragman 02:14

Küçük Cadı Türkçe Dublajlı Fragman

Die kleine Hexe, küçük bir cadıdır. Onun yeteneklerini iyi kullanabilen müthiş bir cadı olması için fedakarlık yapması gerekir. Küçük cadının en büyük isteği büyük festivalde dans edebilmektir. Ancak gelecek sene gerçekl..

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı Son Fragmanı 02:31

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı Son Fragmanı

Deadpool 2, Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleriyle 18 Mayıs'ta vizyona giriyor! Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki..

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublajlı Fragmanı #2 02:18

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublajlı Fragmanı #2

Captain America: Civil War’dan sonra, Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olarak yaptığı seçimlerin sonuçlarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de..

Yenilmezler 4 - Son Oyun Türkçe Dublajl Fragman 02:27

Yenilmezler 4 - Son Oyun Türkçe Dublajl Fragman

Avengers: Infinity War Part I filminin bir yıl sonrasında, 2019 yılında izleyiciyle buluşacak olan devam filmi. Vizyon tarihi: 26 Nisan 2019 Yönetmen :Joe Russo, Anthony Russo Oyuncular: Robert Downey Jr., Mark Ruffalo,..

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

John Wick 2 (2017) Türkçe Dublajlı Fragman 01:36

John Wick 2 (2017) Türkçe Dublajlı Fragman

Adalet peşindeki karizmatik tetikçi John Wick geri dönüyor! John Wick 2 Türkçe Dublaj ve Altyazı Seçenekleri ile 10 Şubat'ta Sinemalarda. Oyuncular: Keanu Reeves, Ruby Rose, Common, Ian McShane, Laurence Fishburne, Ricca..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.709 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublajlı Fragman 02:18

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublajlı Fragman

Büyüğünde büyüğü var. Rampage: Büyük Yıkım 13 Nisan'da sinemalarda...

Grinç Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı 02:12

Grinç Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı

Noel coşkusu, Whoville kasabasının her sokağında müthiş bir şekilde yaşanmaktadır. Noel heyecanı artık çok yakındır. Kasaba halkının tek derdi, diğer insanlara çok güzel hediyler almaktır. Bu kasabaya Crumpit Dağı'nın te..

Han Solo - Bir Star Wars Hikayesi Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:13

Han Solo - Bir Star Wars Hikayesi Türkçe Dublajlı Fragmanı

Orijinal üçlemeyle tanıştığımız Han Solo ve Chewbacca’nın maceralarını anlatacak Solo: A Star Wars Story filminin yönetmenliğini, Phil Lord ve Christopher Miller’dan devralan 2 Oscar’lı Ron Howard üstleniyor. Alden Ehre..

Jurassic World - Yıkılmış Krallık Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:29

Jurassic World - Yıkılmış Krallık Türkçe Dublajlı Fragmanı

İlk film “Jurassic World”ün birkaç yıl sonrasında geçen devam filmi, artık parkı istila etmiş olan dinozorları tehdit eden Isla Nublar adasındaki yanardağı konu alıyor. Dinozor eğitmeni Owen Grady (Chris Pratt) ve parkın..

Yakışıklı Prens Türkçe Dublajlı Fragman 02:32

Yakışıklı Prens Türkçe Dublajlı Fragman

Yakışıklı bir prens olan Philippe’in başı derttedir. Prense kara bir büyü yapılmıştır. Uyuyan Güzel, Pamuk Prenses ve Külkedisi büyünün etkisi ile prense aşık olur. Prens Philippe’in bu büyüyü bozması gerekmektedir. Üste..

Cüce Dedektif Şerlok Türkçe Dublajlı Teaser 00:30

Cüce Dedektif Şerlok Türkçe Dublajlı Teaser

Sevimli cüceler Cino ve Jülyet aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte şehre ilk geldiklerinde en büyük istekleri yeni bahçelerini ilkbahar için hazır etmektir. Fakat, kısa bir süre içinde birinin Londra’nın dört bir yanında..

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı

Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük olan kas..

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin Gizli Dünya Türkçe Dublajlı Fragman 02:21

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin Gizli Dünya Türkçe Dublajlı Fragman

Hicks, Vikinglerin ilk ejderha eğitmeni olmuş ve ejderhalar ile insanlar arasındaki barışı sağlama görevini başarıyla yerine getirmiştir. Ejderhası Dişsiz ile kazandıkları bu barış, Dişsiz'in yeni keşfi ile önemini kaybe..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..