#İpek demir unutuverdim müzik dinle

İki Kişilik Biftek Yemeği(Steak Dinner For Two) 01:39

İki Kişilik Biftek Yemeği(Steak Dinner For Two)

Steak Dinner For Two( İki Kişilik Biftek Yemeği) Here is the recipe! Ingredients 4 small- medium sized tomatoes, chopped 1/2 medium red onion, chopped 1/2 red bell pepper, chopped a handful of parsley, chopped 2 clov..

  • Kadınca tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Meydan Okudu! 01:42

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Meydan Okudu!

Survivor 2017 için geri sayım başladı. Gönüllüler Takımı, Survivor 2017 öncesi verdikleri mesajlarla iddialarını ortaya koydular... Survivor 2017, 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8 ekranlarında sevenleriyle buluşaca..

  • PITIRCIK tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia! 01:55

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia!

Survivor 2017 öncesi Ünlüler Takımı iddialı konuştu. Büyük bir çekişmeye sahne olacak olan Survivor 2017'de Ünlüler Takımı Gönüllüler karşısında çok iddialı... Survivor 2017 heyecanı 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda 00:51

Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda

Brezilya’da bir hapishanede yaşama koşullarını protesto eden bir grup binayı ateşe verdi. İsyan sırasında 60 mahkum kaçtı. Sao Paulo’ya 350 kilometre mesafedeki Bauru’da bulunan hapishanede çıkan yangın sırasında firar ..

Depresyondan Kurtulmanıza Yardım Edecek 5 Yiyecek 04:10

Depresyondan Kurtulmanıza Yardım Edecek 5 Yiyecek

1- Melissa çayı Melissa yatıştırıcı etkisiyle depresyona iyi gelen bir bitkidir ve özellikle sinirsel kaynaklı uykusuzluk problemlerinin giderilmesinde faydalıdır. Melissa'yı çay olarak tüketebilirsiniz. Yaklaşık 1,5 gr..

  • Kadınca tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0 02:31

Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0

FUTBOL BASKETBOL VİDEOLİG GALERİ CANLI SKOR PROGRAMLAR YAYIN AKIŞI DİĞER Ligtv Opta HAFTANIN GOLÜ Spor Haberleri > Gaziantepspor Haberleri > Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0 (ÖZET)..

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Şarkılar 05:47

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Şarkılar

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Eserler CD 1 Hacel Obası Sevcan Orhan Acem Kızı Halil Yalçıner İp Attım Sibel Asaduryan Erzurumda Çevirdiler Yolumu İlyas Ekinci Ben Bu Yıl Yarimden ayrı düşeli Seda Bing..

  • PengoTV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Valerie Doesn't Want To Talk About The Godfather - Season 1 Ep. 8 - MY KITCHEN RULES 00:54

Valerie Doesn't Want To Talk About The Godfather - Season 1 Ep. 8 - MY

Avustralya'da beş yıl çalışan 1 numaralı gösteri FOX'a geliyor. Yazılı olmayan pişirme serisi, Hollywood evlerinde birbirlerinin yemeklerini pişirip eleştirirken ünlü ikilileri birbirlerine karşı çakacak. Takımlar rakip ..

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler 04:28

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler

Cuntacı General Semih Terzi'yi vurarak, FETÖ'nün darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir'i şehit eden darbecilerin yargılandığı davaya bugün devam ediliyor. Davaya getirilen darbecilere eylem için g..

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017 03:49

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017

Beşiktaş'a evinde soğuk duş! Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynadığı hazırlık maçında Romanya ekibi Astra Giurgiu'ya 3-1 mağlup oldu. Milli arayı değerlendirmek isteyen Beşiktaş, hazırlık maçında Rumen ekibi Astra Giurgiu ..

Hindistan Cevizi Topları 01:34

Hindistan Cevizi Topları

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi İçin Malzemeler Çikolata Kaplı Beyaz Rüya için Malzemeler 1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt Alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) İçi için; İsteğe göre biraz..

9. Kattan Düşen 3,5 Yaşındaki Çocuktan Geriye Bu Kareler Kaldı 04:21

9. Kattan Düşen 3,5 Yaşındaki Çocuktan Geriye Bu Kareler Kaldı

ANKARA - Başkent'te 13 katlı binanın 9. katındaki balkondan düşen 3 buçuk yaşındaki çocuk feci şekilde hayatını kaybetti. Olay, sabah saatlerinde Mamak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hemşire olan Hürriyet Çev..

Diego Costa Beşiktaş'a Gelirse 02:08

Diego Costa Beşiktaş'a Gelirse

Güneş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, son şampiyon olarak yeni sezona başlayacaklarını hatırlatarak, Yeniden şansımızın olması için çok çalışmaya ihtiyacımız var. Elimizde şahane bir oyu..

  • OFSAYT tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eskişehir'de Feci Kaza,3 Ölü, 7 Yaralı 00:51

Eskişehir'de Feci Kaza,3 Ölü, 7 Yaralı

Alınan bilgilere göre, Eskişehir-Ankara karayolu Kaymaz Mahallesi yakınlarında Serdar D.'nin kullandığı 16 NHY 89 plakalı minibüs, tekerleğin patlaması takla atarak, yol kenarında bulunan bir fabrikanın istinat duvarına ..

Öldürülen Afgan Çocukların Anne ve Babası Gözaltına Alındı 00:25

Öldürülen Afgan Çocukların Anne ve Babası Gözaltına Alındı

Nevşehir'de bugün öğle saatlerinde oturdukları evlerinde biri boğazından diğeri kalbinden bıçaklanarak öldürülen 3 yaşındaki Rustam R. isimli erkek çocuk ve ablası 5 yaşındaki Sahar R. katil veya katil zanlılarının yakal..

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti 04:26

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti

Süper Lig'de sezona fırtına gibi giren Galatasaray'ın hızını Antalyaspor kesti! Fransız yıldızı Gomis'le öne geçen Aslan, Eto'o'yu durduramayınca sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta mücadele..

Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı 04:59

Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı

Başbakan Binali Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el-Mübarek el-Hamad es-Sabah'ı Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşıladı. Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el..

Yağışın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı 05:04

Yağışın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Tekirdağ’da etkili olan şiddetli yağışın ardından meydana gelen selin verdiği hasar gün ağarınca ortaya çıktı. Tekirdağ’da dün akşam saatlerinde bir anda bastıran şiddetli yağışla birlikte merkez ilçe Süleymanpaşa’nın ba..

Örümcek Adam Eve Dönüş  Spider Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:13:26

Örümcek Adam Eve Dönüş Spider Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Alty

Peter, Tony Stark yani Demir Adamın ekibine girmek ve suçla mücadele etmek için beklemektedir. Ancak Tony Stark'ın isteklerine cevap vermemesi yüzünden, Peter yani Örümcek Adam kendi suç takibini başlatmıştır. Ancak bu s..

Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man Homecoming Yabancı Film  Türkçe Dublaj Hd İzle 2:13:26

Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Du

Peter, Tony Stark yani Demir Adamın ekibine girmek ve suçla mücadele etmek için beklemektedir. Ancak Tony Stark'ın isteklerine cevap vermemesi yüzünden, Peter yani Örümcek Adam kendi suç takibini başlatmıştır. Ancak bu s..

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Atilla Taş   Ham Çökelek 03:56

Atilla Taş Ham Çökelek

Ellere nispet, gonlume kismet Olumune benim ol gel Anneni kandir, babani inandir Geceyi uyandir, hadi bana gel Yollari teperek, kus gibi sekerek Cokelegi dokerek, hadi bana gel Gel cokerek tek tek sekerek lo Bog..

Güllü  Kaybolan Aşk 05:43

Güllü Kaybolan Aşk

uğrunda yanmadımmı ağlamadımmı senin mechul bir gemi gibi sonsuza demir aldın esrarlı bir dünyaya gittin dönmedin sen gittin ardından ben nasıl nasılda yandım bir sevdasız limana sığındı bak deli gönlüm yeleke..

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi 01:06

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi

İstanbul'un tarihi yarımadasında bulunan Topkapı Sarayı'nın hasbahçe bölümüne kontrollü imar iddiası Geçtiğimiz aylarda denize doğru kayma tehlikesi altında olduğu ortaya çıkan Topkapı Sarayı bu kez imara açılma teh..