#İranın ahvaz kentine Çok sayıda güvenlik görevlisi sevk edildi haber izle

Ödül - Çok Erken 04:04

Ödül - Çok Erken

Uykusuz bir sabahta,kupkuru bir sıcakta, Ruhum çığlık çığlığa,doğruldum yatakta. Boş yastığına baktım,güzel günleri hatırladım, Bir kez daha “Aşk”la yandım,gittiğini anladım. Camdan dışarı baktım,derin derin nefes aldım..

Sefarad Seni Ne Cok Sevdiğimi 04:14

Sefarad Seni Ne Cok Sevdiğimi

şimdi hangi ruyadasın eredesin kimbilir seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir hiç bir zaman görmesem bile bildiğini bilmesemde seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir bu aşk hiç bir zaman bitmez o ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü   N2O 04:22

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü N2O

Azot protoksit sera etkisi olan çok güçlü bir gaz. Norveç‘te araştırmacılar özellikle tarım alanlarında salınan bu gazın etkileriyle daha iyi mücadele edebilmek için azot protoksiti daha iyi tanımaya çalışıyor. Kahkaha ..

Çok Tatlısın - Ankarlı Hadise [Official Video] 04:20

Çok Tatlısın - Ankarlı Hadise [Official Video]

Çok Tatlısın - Ankarlı Hadise 2014 Aşk Müzik Şarkı Sözleri Sende başka sihir var Büyücü mü baban senin Görür görmez vuruldum Avcımı baban senin Çok tatlısın güzelsin Şekerci mi baban senin Kaşın kara gözün kara Kömürcü ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu 04:00

Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu

Fatih Bulut Çok Sevdim Yalan Oldu Müzik Dinle Umut ışıklarım bir bir söndüler Dost bildiğim kalleşler yoldan döndüler Her topluma girdim onlar ittiler Ezdi tükenmedik bilmez yordu geceler Her topluma girdim amma onlar..

Macron'dan Çok Kollu Terörle Mücadele Planı 01:31

Macron'dan Çok Kollu Terörle Mücadele Planı

Fransa terörizme karşı çok kollu bir mücadeleye hazırlanıyor. Bu sene 13 defa terör saldırılarının hedefi olan ülkede Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron bu mücadelede Avrupa Birliği’ne işbirliği çağrısında bulundu. Başkent Pa..

Bu İddia Çok Konuşulur - Serenay Sarıkaya Hamile Mi 10:14

Bu İddia Çok Konuşulur - Serenay Sarıkaya Hamile Mi

Kerem Bürsin ile olan 3,5 yıllık ilişkisini bitirmesinin ardından Serenay Sarıkaya hakkında çıkan iddialara bir yenisi eklendi. Serenay Sarıkaya'nın evli bir futbol yöneticisiyle birlikte olduğu ve hamile kaldığı iddia e..

  • BETA tarafından
  • 2.298 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan & Kemal Kılıçdaroğlu ft Devlet Bahçeli - Çok Sevdim Yalan Oldu 01:55

Recep Tayyip Erdoğan & Kemal Kılıçdaroğlu ft Devlet Bahçeli - Çok Sevd

R.T.E & Kılıçdaroğlu - Çok Sevdim Yalan Oldu (Ft. Bahçeli) Bugün Fatih Bulut'un şarkısı Çok Sevdim Yalan Oldu ya parodi video yaptım. Siyasi maksat güdülmemiştir. Mizah amaçlıdır...

  • JET TV tarafından
  • 410 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verdi 00:52

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verd

Konya'da iddiaya göre uyuşturucu madde kullandıktan sonra 2 çocukluk arkadaşı arasında 'hangimiz daha çok seviyor' kavgası çıktı. Çıkan kavgada Naim Kaçın (23) arkadaşı Yunus Emre Özsan'ı (23) tüfekle vurarak öldürdü. Ol..

Lokman Kurucu - Anne Ben Çok Hastalandım 03:46

Lokman Kurucu - Anne Ben Çok Hastalandım

Anne Ben Çok Hastalandım şarkı sözleri ile Anne ben çok hastalandım Çok sevmekten hastaları Anne ben çok yara aldım Çok sarmaktan yaraları Üzüldüm, avuçlarımda isa yanıkları..

Ebru Gündeş  Çok Mu Gördünüz İbo Show 1995 04:19

Ebru Gündeş Çok Mu Gördünüz İbo Show 1995

Beni sevdiğimden ayıran eller Bana bu sevgiyi çok mu gördünüz Ömrümde bir defa yüzüm gülmüştü Bir kere gülmeyi çok mu gördünüz Ne zararım vardı benim sizlere Suçum neydi benden ne istediniz Gözünüz mü kaldı mutluluğu..

Esengül  Çok Sevdim Suç Sayıldı 05:56

Esengül Çok Sevdim Suç Sayıldı

Çok sevildim suç sayıldı hiç sevmedim kabahat Bir his diyorki bana çek git kendini arat Bu dünyada mutluluk üç beş damla gözyaşı Acı hatıralarım bana gönül yoldaşı Bu dünyada mutluluk üç beş damla gözyaşı Acı hatıra..

Hande Ünsal - Çok Sevmekten 02:44

Hande Ünsal - Çok Sevmekten

Çok Sevmekten şarkı sözleri ile Hayatımda duyduğum En saçma ayrılık konuşması İmkansızdan da imkansız artık İkimizin kavuşması İçimden bi ses diyo ki Çok uzun sürmez belli ki Değmez yine değmez İçimden bi ses di..

İstanbul’da çok acayip bir olay! 01:38

İstanbul’da çok acayip bir olay!

Küçükçekmece'de park halindeki bir otomobil içerisinde kafasına poşet geçirilmiş halde erkek cesedi bulundu. Aracın arka koltuğunda ise açık halde iki piknik tüpü olduğu iddia edildi...

Çayı İftarda Çok, Sahurda Az İçin 00:41

Çayı İftarda Çok, Sahurda Az İçin

Çayı iftarda çok, sahurda az için İzle..

Suriye'ye İnsani Yardımı Çok Gördüler 01:14

Suriye'ye İnsani Yardımı Çok Gördüler

Suriye’ye gidecek insanı yardımları Rusya ve Çin durdurdu. Rusya’nın sadece 6 aylık yardım önerisi ise birleşmiş milletler güvenlik konseyinde reddedildi...

İlk Kez Paten Sürdük Çok Eğlenceli Geçti - YERE DÜŞTÜÜ 07:43

İlk Kez Paten Sürdük Çok Eğlenceli Geçti - YERE DÜŞTÜÜ

İlk kez paten sürdük çok eğlenceli geçti. Ufak bir kaza olsada bayağı eğlenceliydi. Bu tarz videoların gelmesini istiyorsanız takipte kalın. İyi Seyirler..

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na Çok Sert Cevap 02:35

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na Çok Sert Cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kendisi hakkında Seni asmayacağım; rezil edeceğim diyen Kemal Kılıçdaroğlu çok sert cevap verdi. Partisinin Ortahisar ilçe kongresinde konuşan Soylu: “Demiş ki; seni asmayacağım da rezil..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Çok Yakında Terör Örgütü Kıpırdayamaz Hale Getirilecektir 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çok Yakında Terör Örgütü Kıpırdayamaz Hale Geti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki kararlılığını anlamak istemeyenler için Zeytin Dalı Operasyonu açık bir ikaz, fiili bir örnek olmuştur. Çok yakın bir zamanda terör örgütü adeta kıpırdayam..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Hiç Osmanlı Tokadı Yememiş Oldukları Çok Açık' 02:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Hiç Osmanlı Tokadı Yememiş Oldukları Çok Açık'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bizi vururlarsa sert karşılık veririz) diyenlerin ömürlerinde hiç Osmanlı tokadı yememiş oldukları da çok açık dedi...

'Zeytin Dalı Harekatı Çok Uluslu Büyük Bir Oyunu Bozdu' 02:48

'Zeytin Dalı Harekatı Çok Uluslu Büyük Bir Oyunu Bozdu'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, TVNET'te Nedret Ersanel'in sunduğu Büyük Oyun programında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Afrin operasyonunun önemine de değinen Karagül 'Zeytin..

Bekir Bozdağ: 'Afrin'de Daha Yapacak Çok İşimiz Var' 03:23

Bekir Bozdağ: 'Afrin'de Daha Yapacak Çok İşimiz Var'

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Bozdağ 'Türkiye'nin Afrin de işi bitmedi. Daha yapacak çok işimiz var' ifadelerini kullandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin'i Kime Geri Vereceğimizi Çok İyi Biliyoruz 00:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin'i Kime Geri Vereceğimizi Çok İyi Biliyoru

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un Afrin açıklamasına ilişkin, Afrin'i kime geri vereceğimizi çok iyi biliyoruz. Yeri geldiği zaman Afrin'i, Afrinlilerin kendisine bizzat teslim ederiz. Ama bunun za..

Başbakan Yıldırım Müttefiklerimizden Daha Çok Empati Bekliyoruz 02:58

Başbakan Yıldırım Müttefiklerimizden Daha Çok Empati Bekliyoruz

Başbakan Yıldırım, Dost ve müttefiklerimizden biz daha çok empati bekliyoruz. Bölgede yaptığımız bu fedakarlığın, bu büyük bedel ödemenin karşılığı bu olmamalıdır. dedi...

İsmail Kahraman'dan HDP Provokasyonuna Çok Sert Tepki 01:41

İsmail Kahraman'dan HDP Provokasyonuna Çok Sert Tepki

TBMM'deki 23 Nisan özel oturumunda provokasyon yapmak isteyen HDP milletvekili Meral Danış Beştaş'a TBMM Başkanı İsmail Kahraman çok sert cevap verdi. HDP'li vekilin konuşmasında 'Kürt illeri' ifadelerini kullanmasına te..

İnternetin En Çok Güldüren 10 Fenomen Videosu 09:53

İnternetin En Çok Güldüren 10 Fenomen Videosu

Diğer etiketler; komik, komik video, komik video izle, enteresan, enteresan video izle, gülme garanti, güldüren videolar, okuyom ben ya, artiz mi artiz ne arar la bazarda, ray ray kasım, çok iyi de oldu çok ta güzel oldu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.612 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sınavlarda En Çok Karşılaşılan 10 Kopyacı Öğrenci Tipi 02:51

Sınavlarda En Çok Karşılaşılan 10 Kopyacı Öğrenci Tipi

Bu Hayat Okulu videosunda en çok karşılaşılan kopyacı öğrenci tipleri var. Aşırı heyecan yapanlar, çok rahatlar, çalışkan öğrencinin yakınına oturanlar, adı çıkanlar, şebeke kuranlar, pişkin öğrenciler... Bu kopyacı öğre..

  • JET TV tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eşek Arısı Şeker Yerken Çok Yakın Çekim 01:35

Eşek Arısı Şeker Yerken Çok Yakın Çekim

Eşek arısı şeker yerken çok yakın çekim (Allah Öyle Güzel Renk Vermiş) Arı türleri içerisinde en çok bilinen arı türüdür. Özellikle normal arılara nazaran büyük olmaları bu arılara eşek arısı denmesindeki en önemli paydı..

  • JET TV tarafından
  • 1.352 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Karabova'nın Sürprizi Seda Sayan'ı Çok Duygulandırdı 05:17

Murat Karabova'nın Sürprizi Seda Sayan'ı Çok Duygulandırdı

56. yaşına Milano’da arkadaşıyla yalnız giren Seda Sayan için sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. Seda Sayan, parti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendisine hazırlanan sürpriz sayesinden çok duy..

  • BETA tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merhum Çok Seviyordu Diye Mezarına Karalahana Ekmek 02:25

Merhum Çok Seviyordu Diye Mezarına Karalahana Ekmek

Ordu’nun Kumru ilçesinde aile kabristanlığındaki bir mezara ekilen ‘karalahana’ görenlere tebessüm ettirdi. Karadenizli karalahanayı o kadar seviyor ki, bazen bu sevgisini akıllara durgunluk verecek örneklerle ortaya koy..

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 6 yıl önce