#İrfan Üzümcü seni görünce müzik dinle

Canım Annem Bana Nar ver , Ne Olursun ! 00:58

Canım Annem Bana Nar ver , Ne Olursun !

Nar, bebekler için pek çok faydasından söz edebileceğimiz sağlıklı bir meyvedir. Bu tatlı bebek bilerek ya da bilmeyerek bu mucizevi lezzetten mahrum kalıyor. bebek narı görünce ağzını kocaman acıyor ama annesi her defas..

  • Cowboy tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Denizde Kanoyla Gezerken  Balina ile  Karşı Karşıya Kalan Adam 00:30

Denizde Kanoyla Gezerken Balina ile Karşı Karşıya Kalan Adam

Denizde Kanosuyla Gezen Zavallı Adam önce yunusları görünce çok sevinir, sonra devasa buyuk balinaları görünce çok korkar...

  • Cowboy tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kenan Doğulu'dan Bomba Açıklamalar!!! 05:38

Kenan Doğulu'dan Bomba Açıklamalar!!!

Onu Görünce Aşıklık Sistemim Çöktü Hatlarım Kilitlendi.Beren Saat'e 6 Kez Evlenme Teklif Ettim.diyen Kenan Doğulu Beren'i görünce aklım gitti dedi.....

  • ANKA tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kırşehir'de Yapılan Akıllara Zarar Öcülü Düğün 01:27

Kırşehir'de Yapılan Akıllara Zarar Öcülü Düğün

Görüntüler Dünyayı Kurtaran Adam filminin kamera arkası değil arkadaşlar.ilk başlardaki yaratıkları görünce ben öyle zannettim ama sik oynatan ku klux klan üyesini görünce bambaşka bişey olduğunu farkettim.Şaman ayini di..

  • JET TV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Sunal  Metin Akpınar'dan Doktor Skeci 01:57

Kemal Sunal Metin Akpınar'dan Doktor Skeci

Ben şahsen daha önce görmemiştim. Böyle şeyleri görünce altın bulmuş gibi seviniyorum valla. Sizlerle de paylaşmak istedim görünce...

  • REPLİKLER tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kar Gören İzmirliler 02:12

Kar Gören İzmirliler

Bu tatlı köpekler kar gördüklerinde yerlerinde durmuyorlar. Hayvanların bu hallerini görünce aklıma kar görünce sokaklara dökülen İzmir'in insanları geliyor. İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü İsimler Kamu Spotunda Göz Yaşlarıyla Oynadı 00:48

Ünlü İsimler Kamu Spotunda Göz Yaşlarıyla Oynadı

Trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla hazırlanan kamu spotunda istatistik okuyacağını sanan 3 ünlü isme 18 yaşındaki Gökhan Demir'in otopsi raporu ve fotoğrafı verildi. Raporu görünce şoke olan sanatçıların yaşadığı d..

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış 01:30

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağı

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış Diyarbakır'da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda kullanılan minibüsü fark eden taksici önünü kesti, kapıyı açtı, 'bomba' diye..

Serdar Ortaç Mikrop 05:38

Serdar Ortaç Mikrop

Kime soruyorum ayrılırken Aramıza girip ağlaşıyorlar Tanıyamıyorum dostlarımı Bizi çöpe atıp anlaşıyorlar Seviyorsun her önüne geleni Arıyorsun değerini bileni Bu zamanda tabiata güvenip işe başlanmaz Gidiyorsun iki ka..

Gökhan Özen - Sitemkar 03:45

Gökhan Özen - Sitemkar

Benle Çıktığın Yolu Benle Bitirmedin Benim Kara ünlerimi Göğüslemedin Ne Benimle Ağır Konuş Nede Beni Buna Mecbur Et Ben Sitemkar Değilim Ben Gül Dalı Değilim Eğileyim Ben Dana Ne Diyeyim Git Gözünü Seveyim Belki Bir Gün..

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu 05:08

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu Almanya'da işlettiği markette ejder meyvesinin çok satıldığını görünce, memleketi Mersin'de deneme ekimi yapan Zeki Çoban, başarılı olunca ortağıyla 2,..

Eroin Operasyonu 03:41

Eroin Operasyonu

Deneyimli ve gözüpek bir polis olan Kemal (Luc Meranda) uyuşturucu kaçakçılarının peşindedir. Bundan rahatsız olan şebekenin başı Şinasi (Tanju Gürsu), Kemal'i öldürtmeye karar verir. Aslında hızlı bir gazeteci olan, ama..

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon 06:15

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri, Ramazan Ayını fırsat bilip insanların manevi duygularını i istismar etmek isteyen dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlar sırasında sa..

Adı Efsane - Sinan ve Kızı Naz Arasındaki İlk Karşılaşma 05:59

Adı Efsane - Sinan ve Kızı Naz Arasındaki İlk Karşılaşma

Gerçek babası Sinan ile karşılaşan Naz, onunla ortak çok yönü olduğunu fark ediyor ve ondan yardım istiyor. Naz'ın hayali endüstriyel tasarım okumaktı. Sinan ise, yurtdışında önemli bir firmada tasarım üzerine çalışmakta..

  • ANKA tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata 03:18

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata

Diyarbakır’da bir iş kadınının, başvuru yapmamasına rağmen adına çipli kimlik kartı düzenlendi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden aranan kadın, kendisine verilen çipli kimlik kartını görünce şok geçirdi. Yeni kim..

Ver Elini Aşk - Lalin ile Oğuzun Asansör Macerası Mesuta Tosladı! 05:24

Ver Elini Aşk - Lalin ile Oğuzun Asansör Macerası Mesuta Tosladı!

Ver Elini Aşk 7. Bölümde; Lalin ve Oğuz, asansörde mahsur kalıyorlar! Oğuz, Lalin'in bir maddesini kafasına takmıştır. Asansörde birisiyle kalmak maddesidir o madde! Aklına türlü türlü şeyler gelir ve Lalin'i çok kıska..

  • ANKA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı 01:15

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi 4 bin 393 sokakta bir evin 2'nci katında meydana geldi. İddiaya göre, Sivas'a giden Zeki Çoban'ın evine giren hırsızlar, televizyon ve evdeki çelik kasay..

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu 04:01

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu

Ankara Üniversitesi(AÜ) Tarih Bölümünden mezun olup öğretmenlik için formasyonunu da alan Ayşegül Başar (25) iki defa girdiği KPSS’den atanamayınca eline satır ve bıçağı alıp kasaplığa başladı.Antalya’nın Aksu ilçesinde ..

Hazal Kaya Ve Burak Deniz İkilisinin Olaylı Gecesi 00:19

Hazal Kaya Ve Burak Deniz İkilisinin Olaylı Gecesi

Ünlü oyuncu Hazal Kaya ve rol arkadaşı Burak Deniz, önceki akşam birlikte görüntülendi. Kameraları görünce sohbeti kesip hemen araçlarına binen ikilinin bu tavırları oldukça dikkat çekti. Hazal Kaya ve Burak Deniz başrol..

  • BETA tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Ali Erbil Mekanda Takıldığı Kadınları Çıkışta Tanımadı 02:04

Mehmet Ali Erbil Mekanda Takıldığı Kadınları Çıkışta Tanımadı

Mehmet Ali Erbil, Arnavutköy’de bir mekanda iki kadın arkadaşıyla birlikte yemek yedi. Mekan çıkışı objektifleri karşısında görünce şaşıran Erbil, kadınları tanımadığını söyledi. Mehmet Ali Erbil, Arnavutköy’de bir mekan..

  • BETA tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ata Demirel Alara Bozbey Sorularından Rahatsız Mı Oldu 00:30

Ata Demirel Alara Bozbey Sorularından Rahatsız Mı Oldu

Alara Bozbey’le yeni bir aşka başlayan Ata Demirer, önceki akşam BKM Mutfak Uniq çıkışında objektiflere yansıdı. Demirer, karşısında gazetecileri görünce, “Yeni bir şey yok bizde, boşuna duruyorsunuz.” diyerek espri yapt..

  • BETA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki Gösterdi 03:22

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki G

Sakarya’da maske takma zorunluluğunu ihlal eden vatandaşlar polislerden kaçamadı. Yüzünde olması gereken maskesini elinde taşıyan ve polisin durdurarak maskesini takması için uyardığı bir vatandaş ise, “Benim sağlığımı s..

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde Kendi Ailesini Kurtardı 07:57

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde K

İzmir’deki itfaiye amiri Mehmet Akbulut (56) depremde ağır hasar alan binanın enkazından eşi ile 2 çocuğunu kurtardı. Başka bir bölgedeki görevi sırasında küçük kızının ‘Baba ablam ve annem ölüyor’ sözüyle binaya geldiği..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

MUĞLA - Marmaris'te orman yangınında evleri yanan Şahin çifti yeni yuvalarına kavuştu 03:57

MUĞLA - Marmaris'te orman yangınında evleri yanan Şahin çifti yeni yuv

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınında evleri yanarak kullanılamaz hale gelen İlyas Şahin ile eşi Günay Şahin, yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Osmaniye Mahallesi'nde yaşayan ve 29 Temmuz'da ba..

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

Fazilet Hülya Avşar Film İzle 1:15:41

Fazilet Hülya Avşar Film İzle

Film, köyden şehre gelmek zorunda kalan Fazilet’in kimlik bunalımını konu edinir. Fazilet, yoksul bir ailenin çocuğudur. Bale eğitmeni Alev Hanım’ın yanına besleme olarak verilir. Alev Hanım’ın yanında ona hizmet ederek ..

  • PengoTV tarafından
  • 8.791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cemo 1972  Türkan Şoray Fikret Hakan Türk Filmi İzle 1:29:25

Cemo 1972 Türkan Şoray Fikret Hakan Türk Filmi İzle

Film, iki gencin aşk hikâyesini konu edinir. Memo, meşhur bir çan ustasıdır. Dere kenarında rastladığı değirmencinin kızı Cemo’ya âşık olur. Değirmenciye gidip kızıyla evlenmek istediğini söyler. Değirmenci, kızı ile evl..

Baraj 1977 Türkan Şoray  Tarık Akan Türk Filmi İzle 1:32:17

Baraj 1977 Türkan Şoray Tarık Akan Türk Filmi İzle

Filmde, bir ustabaşının genelev çalışanıyla olan aşkı anlatılır.Baraj inşaatında ustabaşı olarak çalışan Nazım ile genelev güzeli Aysel gönül postası aracılığıyla mektuplaşmaya başlarlar. Kendini tanıtmaya utanan Nazım, ..

Cevriyem 1978 Türkan Şoray Kadir İnanır Türk Filmi İzle 1:23:58

Cevriyem 1978 Türkan Şoray Kadir İnanır Türk Filmi İzle

Filmde, firar eden bir adam ile onu saklayan bir kadının aşk hikâyesi anlatılır. Cevriye, meyhanede çıkan bir kavga yüzünden polisten kaçmaktadır. Saklanmak için girdiği yerde tanımadığı bir adamla burun buruna gelir. Ka..