#İrfan Üzümcü seni görünce müzik dinle

Hakan Girit - Aşk 04:53

Hakan Girit - Aşk

yine sen gül sen seslen bana beni başka aşklara bırakma bu gece gel kollarıma bıraktım sanma seni yollarda aşk sen demek aşk biz demek Düş yollarında gezer oldum Aşk sarhoşu kalbim yorgunum Düş yollarında kaybo..

Yilmaz Güney Umutsuzlar 03:52

Yilmaz Güney Umutsuzlar

Fira : sen gideli cok oldu cigdem sen gideli 467 gün oldu her kursun deligi bir gün icindir niye kursun söküp atmak icin kurtulmak icin belki Lakin seni öldürmek capasi bosmus sen ölmezmisin 467gün seni hergün kursuladim..

Darp Ettiler, Gasp Ettiler, Araçla Üzerinden Geçtiler 01:31

Darp Ettiler, Gasp Ettiler, Araçla Üzerinden Geçtiler

Adana'da yanlarından otomobil ile hızlı geçtiği gerekçesi ile, 3 kardeşten İbrahim O. önce taş atıp yere düşürdüğü şahsı pompalı tüfek ile darp edip otomobilini gasp ettikten sonra şahsın üzerinden otomobil ile geçip yak..

Gönül Akkor  Akşamın Olduğu Yerde 04:05

Gönül Akkor Akşamın Olduğu Yerde

Akşamın olduğu yerde bekle diyorsun, gelmiyorsun Çünkü seni çok sevdiğimi biliyorsun, gelmiyorsun Mevsimler gelip geçiyor, sen gülüyorsun, gelmiyorsun Çünkü seni çok sevdiğimi biliyorsun, gelmiyorsun..

Esengül Zalim 05:03

Esengül Zalim

Ümit veren sen Cefa çeken ben Vefasızsın sen İnsafsızsın sen Taş kalplisin sen zalim x 2 [Nakarat] x 2 Anlamıyorsun gönül derdinden Çıkarıyorsun çabuk kalbinden Böyle giderse seni sevemem zalim Bilmem ki sen..

Güçlü Soydemir   Harabe Gönlüm 05:00

Güçlü Soydemir Harabe Gönlüm

Maksadın öldürmekse Öldür de kurtulayım Maksatın yalvartmak mı Dizine kapanayım Uçurumun kenarına getirdin ömrümü Harabeye döndürdün garip gönlümü Kalbim seni istiyorsa söyle ben ne yapayım Elimden gelmiyor ki seni söküp..

Linet  Yalan 05:13

Linet Yalan

Yalan değil pek kolay Olmayacak unutmak Öyle zor öyle zor ki Seni içimden atmak İstemem o günahkar Ellerini bir daha Ellerime alıpta Ne öpmek ne okşamak Yalan değil pek kolay Olmayacak unutmak Öyle zor öyle zor ki Seni i..

Serkan Kaya  Zor Bela 04:33

Serkan Kaya Zor Bela

Her ihtimali düşündüm bulamadım çaresini Ya seni terk etmeliydim ya vurmalıydım kendimi Körmüşüm, cahilmişim Sen kimmişsin seni sevmişim ben (neyse boş ver) Zor bela unutabildim her şeyi Zor bela avutabildim ken..

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na Çok Sert Cevap 02:35

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na Çok Sert Cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kendisi hakkında Seni asmayacağım; rezil edeceğim diyen Kemal Kılıçdaroğlu çok sert cevap verdi. Partisinin Ortahisar ilçe kongresinde konuşan Soylu: “Demiş ki; seni asmayacağım da rezil..

Audition Nedir 03:07

Audition Nedir

Ses veya sahne sınavı. Kabiliyetini değerlendirmek için yapılan deneme çekimi. Brad pitt bile hollywood filmlerine girerken hala Auditionlara katılıyor. Bu seni korkutmasın. Audition, genel kültürünü görüp seni tanıyab..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Ferdi Tayfur  Sitem 05:26

Ferdi Tayfur Sitem

seninle bir yuvamiz olsun isterdim omrum kollarinda gecsin isterdim senden baskasini nasil severdim sen beni bir turlu anlamiyorsun ben seni sevdim diye sitem mi ediyorsun ben seni sevdim diye benden kaciyorsun so..

Bir Zamanlar Çukurovanın Fekelisi Kerem Alışıktan Annesi Çolpan İlhan İçin Yürek Burkan Sözler 17:20

Bir Zamanlar Çukurovanın Fekelisi Kerem Alışıktan Annesi Çolpan İlhan

Usta sanatçı Çolpan İlhan, vefatının beşinci yılında mezarı başında anıldı. Atv dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'da oynayan Kerem Alışık, annesi için duygusal bir yazı kaleme aldı. Alışık, annesiyle fotoğraflarını paylaşar..

  • BETA tarafından
  • 148 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall) 03:58

Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall)

Set Fire To The Rain I let it fall, my heart, And as it fell, you rose to claim it It was dark and I was over Until you kissed my lips and you saved me My hands, they're strong But my knees were far too weak To st..

  • PengoTV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gemilerde talim var - Receb'im - İSTANBUL TÜRKÜLERİ 03:38

Gemilerde talim var - Receb'im - İSTANBUL TÜRKÜLERİ

Gemilerde Talim Var (Receb'im) İstanbul-Sarı Recep-Muzaffer Sarısözen Gemilerde Talim Var Bahriyeli Yarim Var O Da Gitti Sefere Ne Talihsiz Başım Var Hani Benim Receb'im Receb'im Sarı Lira Vereceğim Alm..

Beyoncé - Halo 03:44

Beyoncé - Halo

Remember those walls I built inşa ettiğim tüm duvarları hatırla Well Baby they are turning down pekala bebeğim, hepsi yıkılıyor şimdi And they didn't even put up a fight hatta kavgaya karşı koymadılar bile They didn't ev..

  • PengoTV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gece Dinlenecek Slow Müzikler 1:32:42

Gece Dinlenecek Slow Müzikler

1998 albümünden ilhan şeşen rüzgar ayna ölünce sevemessem seni özgür akkuş kayıp şehir ferdi özbeğen dilek taşı efkan şeşen vakitsiz efkan şeşen yüreğim yangınlarda gülşen ne kara kaşına ne kara gözüne gökhan türkmen ..

MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI 3:45:18

SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI

00:00:00 1- Adi bende sakli 00:04:07 2- Belalim 00:09:10 3- Beni al onu alma 00:12:44 4- Beni unutma 00:17:32 5- Bu da gelir bu da gecer 00:22:01 6- Daglar 00:25:11 7- Deger mi 00:30:01 8- Eller gunahkar 00:35:36 9- Erke..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım 04:03

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım

Yıldız Tilbe Beste Adı : Yürü Anca Gidersin Şarkı Sözü Çabuk olalım aşkım Herşeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım Mahşere kadar benim aşkım Her alemde senindir canım Nereye istersen sür köle..

Onur Koc - Elini Tutmasam 04:05

Onur Koc - Elini Tutmasam

İçimden söküpte alamazlar ya, Hayalini aklımdan çalamazlar ya, Hayatımdan seni alıp gittiler, Kurduğum dünyayı yıkamazlar ya Elini tutmasam uyuyamam ki, Sesini duymasam dayanamam ki, Hayatım meçhule yol almış sanki,..

Gülben Ergen - Sen 03:58

Gülben Ergen - Sen

Hakkını Vermeli Aşık Olunca Yanmalı Çıra Misali Kolay Kurulmuyor ilişki Dediğin işledim Oya Misali Bendekş Sabrın Yarısını Gösterene Evliya Diyorlar Sende Birazcık Çabalasan Artık Bak Geldi Geliyor Kutu Kutu Düşleri içi ..

Gökhan Türkmen Ft. Aslı Demirer - Korkak 06:04

Gökhan Türkmen Ft. Aslı Demirer - Korkak

Dünden beri.. İçimde bir sıkıntı yokluyor beni Anlıyorum yakmışsın gemileri Seviyordum biliyordun ve gidiyordun Geri alabilmek mümkün olsa herşeyi İnandırmaz mıydım aşka seni Hem seni hem o taş kalbini Gider mi insan ç..

Seksendört - Hayır Olamaz ( Official Video ) 03:23

Seksendört - Hayır Olamaz ( Official Video )

Dün akşam ölemedim, Yine kör kütük sarhoş oldum. Rezalet çıkarmadım, Bir sana bir de kendime sövdüm... Ne içsem olmadı, Kafada başka dert tasa kalmadı. Bir seni atamadım Sek içtim acıları, su katmadım... Yalanl..

Model - Değmesin Ellerimiz 04:24

Model - Değmesin Ellerimiz

Ah ne zormuş bitsin demek, Hala severken seni. Dudaklarını öpmemek, Bir yabancı gibi. Bilirsin ayrılık konusunda, İyi değiliz ikimiz de. Bir kıvılcım yeterdi her zaman, Koşup geri dönmemize. Değmesin ellerimiz,..

Model - Makyaj 04:32

Model - Makyaj

Çok uğraştım inan unutmak için seni, O gün sarıldığımızda söz verdiğim gibi. Son bir öpücüğü çok görmüştün bana, Biliyorum, demiştin ben gideceği yeri. Bu sabah çok erken kalktım, Sevdiğin tatlıdan yaptım. Yer..

Halil Sezai - Sonbahar (Official Video) 04:57

Halil Sezai - Sonbahar (Official Video)

Halil Sezai - Sonbahar Derdi nedir bu sonbaharın , Neden soldurur gülleri , Nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleri .. Derdi nedir bu sonbaharın, Neden soldurur gülleri , Nerden bulur bu insanlar ..

Aydilge - Yangın Var (Official Video) 04:04

Aydilge - Yangın Var (Official Video)

Aydilge - Yangın Var Yeter, yeter hüzün keder Neden, bütün bu sevmeler yanar döner? Geçer, zamanla aşk geçer Seni teğet geçer, beni yakar geçer Güldün geçtin böyle mi sevdin sen? Yanıyorum! Yangın var, yıkılıyor dünya..

Ayşe Özyılmazel - Sabıkalı (Official Video) 04:44

Ayşe Özyılmazel - Sabıkalı (Official Video)

Ayşe Özyılmazel - Sabıkalı İki düşman gibi ölümüne kızgın Bir birimize karşı Nasıl bir mücadele verdiğimi Bir sor yokluğunun telaşı Seni unuturda soğursa kalbim Başkası avutabilir Bir gün gelipte kalmazsa Tek bir ..