#İrfanın matador eniştesi gabrielin arena faciası

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba 03:39

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba

Türkiye kupası Beşiktaş kupaya Darıca Gençlerbirliği galibiyetle başladı. İki futbolcu dışında sahaya tamamen yedek oyuncularla çıkan siyah-beyazlılara 3 puZiraat Türkiye Kupası D Grubu’nda Beşiktaş, Darıca Gençlerbirliğ..

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama 01:01

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama

Beşiktaş’ta şiddetli patlama. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’daki patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’den bilg..

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..

Vodafone 12. İstanbul Yarı Maratonu Yarın Koşulacak 01:16

Vodafone 12. İstanbul Yarı Maratonu Yarın Koşulacak

Bu yıl altın kategori sınıfında koşulacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından düzenlenen Vodafone 12. İstanbul Yarı Maratonu'na 32 elit atlet katılacak...

Cenk Tosun'a İlginç Benzetme İzle 02:35

Cenk Tosun'a İlginç Benzetme İzle

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, Vodafone Arena'da Fenerbahçe'yi konuk edecek. Maç öncesi NTV Spor'da konuşan yazarımız Mehmet Demirkol, siyah-beyazlı takımın başarılı forveti Cenk Tosun'un performansı hak..

Beşiktaş Derbi Hazırlıklarına Devam Ediyor 04:57

Beşiktaş Derbi Hazırlıklarına Devam Ediyor

Fenerbahçe ile Vodafone Arena'da karşılaşacak olan Beşiktaş, zorlu mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü. Siyah-beyazlılarda sakatlığı bulunan Atiba tedavi olurken, Quaresma ve Gökhan Gönül de salonda çalıştı...

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Patlama Yerine Çelenk Bırakan Konsoloslara Tepki 01:30

Patlama Yerine Çelenk Bırakan Konsoloslara Tepki

Beşiktaş'ta terör saldırısının yaşandığı noktaya çelenk bırakan konsoloslara bir grup vatandaş tepki gösterdi. Hollanda konsolosluğu çelengini alarak yere atan bir vatandaş, Katiler burada çelenk gönderiyorlar dedi. Ar..

Kahin Kaplumbağa Derbi Tahmini 00:43

Kahin Kaplumbağa Derbi Tahmini

Darıca’da bulunan Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkı'nın sevimli üyelerinden olan 97 yaşındaki Türkiye’nin en yaşlı kaplumbağası Tuki, hafta sonunda Vodafone Arena’da oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbi..

4 Transferi Bitirdik Yeni Teknik Direktör 06:16

4 Transferi Bitirdik Yeni Teknik Direktör

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yeni sezon için 4 futbolcuyla anlaşmaya vardıklarını ve teknik direktör konusunda hafta başında karar vereceklerini açıkladı. Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen kulübün yıllı..

  • SPORCU tarafından
  • 522 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üst Düzey Güvenlik Kontrolü 00:12

Üst Düzey Güvenlik Kontrolü

Dayının işini nasıl özveriyle yaptığını hep beraber izleyelim...

  • JET TV tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rodeocun Feci Sonu 00:39

Rodeocun Feci Sonu

Brezilya’da düzenlenen rodeo müsabakasında herkesi yasa boğan bir olay yaşandı. Luciano Lima adlı yarışmacı, boğanın darbesi sonucu hayatını kaybetti. Boğanın üzerinden düştükten sonra öfkeli hayvanın ayak darbesine maru..

  • JET TV tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

Murat Boz, Polisin Kız Arkadaşına Evlenme Teklifine Aracı Oldu 04:32

Murat Boz, Polisin Kız Arkadaşına Evlenme Teklifine Aracı Oldu

'Dönerse Senindir' filminin Antalya galası için kente gelen başrol oyuncusu Murat Boz, gala öncesi Beşiktaş Vodafone Arena'da düzenlenen saldırıda sağ bacağından yaralanan polis memuru Zafer Şentürk adına cep telefonu me..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş 3-0 Darıca Gençlerbirliği (Maç Özeti - 19 Ocak 2017) 05:29

Beşiktaş 3-0 Darıca Gençlerbirliği (Maç Özeti - 19 Ocak 2017)

Beşiktaş'ın rakibi Fenerbahçe oldu Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. haftasında Spor Toto 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği'ni 3-0 yendi. 3-0'lık galibiyetle gruptan lider çıkmayı garantileyen Beşiktaş, bir ..

  • Ömer tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0 02:31

Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0

FUTBOL BASKETBOL VİDEOLİG GALERİ CANLI SKOR PROGRAMLAR YAYIN AKIŞI DİĞER Ligtv Opta HAFTANIN GOLÜ Spor Haberleri > Gaziantepspor Haberleri > Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0 (ÖZET)..

Boğayı Trolleyen Gençler Sosyal Medyayı Salladı 01:46

Boğayı Trolleyen Gençler Sosyal Medyayı Salladı

İspanya'da bir boğa güreşi arenasında boğayı trolleyen bir grup genç izleyenleri kahkahaya boğdu. Gençlerin, boğanın kendilerine yaklaştığı sırada hep birden yere yatmasıyla şaşkına dönen boğa ne yapacağını şaşırıyor...

İngiliz Şarkıcı Sahneden Böyle Düştü! 00:29

İngiliz Şarkıcı Sahneden Böyle Düştü!

İngiliz şarkıcı Gemma Collins, Londra'daki SSE Arena'da 'En iyi televizyon programı ödülü'nün kazananını anons ederken sahnedeki gizli bir kapağın açılması sonucu aşağıya düştü...

Buz Hokeyinde Rusya'ya 42-0 Mağlup Olduk 04:14

Buz Hokeyinde Rusya'ya 42-0 Mağlup Olduk

2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali’nde Türkiye ve Rusya Federasyonu buz hokeyi grup müsabakasında karşı karşıya geldi. Karşılaşma Rusya’nın 42-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Buz Hokeyi Arena'da oynanan karşılaşma..

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi 04:22

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in görevine son verdiklerini açıkladı. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama..

Sinan Engin Derbi Şampiyonu Belirler (Beyaz Futbol - 19 Şubat 2017) 05:57

Sinan Engin Derbi Şampiyonu Belirler (Beyaz Futbol - 19 Şubat 2017)

Süper Lig'de bu hafta oynanan maçların ardından lider Beşiktaş'la diğer takımlar arasındaki puan farkı iyice açıldı. Alınan sonuçların ardından Fenerbahçe ile 10 puan, Galatasaray ile arasında 7 puan fark oluştu. Gelec..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupa Ligi'nde Kaderin Cilvesi İşte Beşiktaş'ın Rakibi 00:33

Avrupa Ligi'nde Kaderin Cilvesi İşte Beşiktaş'ın Rakibi

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi son 16 turundaki rakibi belli oldu. Beşiktaş, Osmanlıspor'u eleyen Olympiakos ile son 16 Turu'nda eşleşti. Siyah beyazlılar ilk maçı 9 Mart'ta TSİ 23.05'te deplasmanda, rövanşı ise 16 Mart'ta TS..

Oley Oley Çeken Koçun İntikamı 01:00

Oley Oley Çeken Koçun İntikamı

Koç ile arena oyunu oynayan adam sonu biraz kötü bitti :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dissidia Final Fantasy NT A Princely Welcome Cutscene PS4 02:29

Dissidia Final Fantasy NT A Princely Welcome Cutscene PS4

DISSIDIA FINAL FANTASY NT enters the arena exclusively on PS4 on January 30, 2018! ( DISSIDIA FINAL FANTASY NT, 30 Ocak 2018'de yalnızca PS4'te arenaya girdi! )..

  • BETA tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Ertürk'ün Yeni Tiguan Allspace Deneyimi 01:00

Nil Ertürk'ün Yeni Tiguan Allspace Deneyimi

Hafta sonu planlarınızın hepsini birden gerçekleştirebilmek için yeterli alan ve konfor, Yeni Tiguan Allspace'te var! Yeni Tiguan Allspace'i ilk deneyenlerden biri olan Nil Ertürk ve ailesi, Volkswagen Arena’da gerçekleş..

  • BETA tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GQ Türkiye Men Of The Year 2017 Kazananları 07:52

GQ Türkiye Men Of The Year 2017 Kazananları

GQ Türkiye, 2017’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. GQ tarafından dünya çapında 22 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de CLEAR ana sponsorluğunda, bu yıl altıncı kez düzenlenen “GQ Türkiy..

  • BETA tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Dance With Rumi 2 - Absent Band (Teaser) 01:28

Dance With Rumi 2 - Absent Band (Teaser)

Absent Band is one of the rarest music groups who had succeed to take the global music arena’s attention to themselves with their very first album “ Dance With Rumi ”. Now a days they are getting ready to take over their..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ozan Güven GQ Men of the Year 2017  En iyi Aktör 04:57

Ozan Güven GQ Men of the Year 2017 En iyi Aktör

GQ Türkiye, 2017’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. GQ tarafından dünya çapında 22 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de CLEAR ana sponsorluğunda, bu yıl altıncı kez düzenlenen “GQ Türkiy..

  • BETA tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zidanedan Altay Bayındır Ve Ferdi Kadıoğlu Sözleri 05:44

Zidanedan Altay Bayındır Ve Ferdi Kadıoğlu Sözleri

Almanya'nın köklü takımlarından Bayern Münih'in stadı Allianz Arena'da düzenlenen organizasyondaki ilk maçında ev sahibi ekibe 6-1 kaybeden sarı-lacivertli takım, İspanya'nın Real Madrid takımıyla üçüncülük maçına çıktı...

  • BETA tarafından
  • 272 görüntüleme
  • 5 yıl önce