#İri yarı kibarın tavan vantilatörünü dağıtması

Tuzlu Su Timsahının Denizden Çıkıp Beslenme Anı 02:23

Tuzlu Su Timsahının Denizden Çıkıp Beslenme Anı

iri timsah türü olan ve okyanuslarda yaşayan Tuzlu Su Timsahı çok nadir görülen bir canlı. Denizden çıkıp beslenme anı ise gizlice kaydedilen bu timsah yaşayan en tehlikeli canlı olarak biliniyor. Bir süper avcı olan tuz..

  • JET TV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğanın Çöl Gemileri: Develer 04:59

Doğanın Çöl Gemileri: Develer

Doğanın çöl gemileri: Develer konulu kısa belgeselimiz. Deve uzun bacaklarıyla uzun ve eğri boynuyla ve sırtında ki kamburuyla nam yapmış, iri cüsseli, geviş getiren, memeli ve evcil bir hayvandır. Develer otçuldurlar ve..

  • JET TV tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Erdoğan O Geleneği Abd'de De Sürdürdü 00:41

Erdoğan O Geleneği Abd'de De Sürdürdü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk Amerikan ve Amerikalı Müslüman toplumuna seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını Türkiye'de yaptığı birçok konuşmada olduğu gibi 'Bir olacağız. İri olacağız. Diri olacağız. Kar..

Erdoğan O Geleneği ABD'de De Sürdürdü 00:41

Erdoğan O Geleneği ABD'de De Sürdürdü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk Amerikan ve Amerikalı Müslüman toplumuna seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını Türkiye'de yaptığı birçok konuşmada olduğu gibi 'Bir olacağız. İri olacağız. Diri olacağız. Kar..

Nurselle Evin Tadı - Şıllık Tatlısı Tarifi 05:44

Nurselle Evin Tadı - Şıllık Tatlısı Tarifi

Nursel, birbirinden lezzetli yemekler yapıyor; çok değerli püf noktaları veriyor. Nursel, konuğu Ümmü Gülsüm Hanım'la birlikte şıllık tatlısı yapıyor! Şıllık Tatlısı Malzemeleri Hamuru için; 3 su bardağı un Bir fiske tuz..

  • ANKA tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ok Gibi Ön Cama Saplandı 00:22

Ok Gibi Ön Cama Saplandı

Çin'de yola düşen iri bir tahta parçası, ok gibi fırlayarak bir başka aracın ön camına girdi...

İnsanları Şaşırtacak Görüntüler 00:10

İnsanları Şaşırtacak Görüntüler

İri Göğüslerin Makineli Tüfek İle İmtihanı..

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşure Tarifi  Şekersiz Aşure Nasıl Yapılır 02:29

Aşure Tarifi Şekersiz Aşure Nasıl Yapılır

Malzemeler 3/4 bardak buğday 4 bardak su 1 bardak badem sütü 3 adet iri boy kuru hurma 10-15 adet kuru üzüm 1 çubuk tarçın 1 küçük havlıcan 1 tutam toz tarçın Üzeri için Bolca Nar Tarçın Ceviz içi..

Şişmanların Dansı 02:54

Şişmanların Dansı

İri cüsseli iki arkadaş şişman olmamız bize engel değil demiş ve böyle bir şey ortaya çıkmış...

  • JET TV tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cevizli Havuç Dilimi Baklava Tarifi 10:34

Cevizli Havuç Dilimi Baklava Tarifi

Havuç Dilimi Baklava Tarifi ve Malzemeler : 1 paket baklavalık yufka (ben BAKTAT markasını türk bakkalından alıyorum içinde 16 yufka var) 200 gr. tereyağı Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı iri çekilmiş ceviz (ister..

Sokak Kavgasında Cüsseli Adamın Nakavt Olması 00:44

Sokak Kavgasında Cüsseli Adamın Nakavt Olması

ABD'de Sokak Ortasında Kavga Eden İki Kişiden İri Cüsseli Adam, Yediği Yumruklarla Kendini Yerde Bulmuş İzliyoruz Efendim..

  • JET TV tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır 04:20

Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır

Bulgur Pilavı için Malzemeler: 1,5 su bardağı iri Bulgur 1,5 su bardağı Tavuk Suyu 1 yemek kaşığı Tereyağ 3 yemek kaşığı Zeytinyağı 1 adet Soğan 10 adet Biber 4 adet Domates Kuru nane Tuz Karabiber..

Yok Böyle Bir Güreş 00:45

Yok Böyle Bir Güreş

Genç eleman kendisinden biraz daha iri gözüken tecrübeli biriyle karşılaşıyor.Oldukça ilginç bir güreş sergileyen ikiliden genç olanı rakibini adeta kilitliyor. Sonunda ise onu fırlatarak mücadeleyi kazanmayı biliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cevizli Kadayıf Tarifi 04:45

Cevizli Kadayıf Tarifi

Malzemeler Yaklasik 300 gr. kadar Kadayif 125 gr. Eritilmis tereyagi Yaklasik 1 bucuk su bardagi iri sekilde kirdigimiz ceviz Serbeti 2 bucuk su bardagi su 2 su bardagi seker Ince bir dilim limon..

Elmalı Kurabiye Tarifi 08:59

Elmalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler 250 gr.eritilmis tereyagi yada margarin 1 cay bardagi yoğurt Yarim cay bardağı siviyağ 1 paket kabartmatozu Minnacik tuz 2 tatli kasigi dolusu pudra sekeri yada 1 yemek kasigi toz seker yada hic koymayin ben ..

Doğru Sebze Seçimi ve Gökkuşağı Renkleriyle Sebzeli Mücver Tarifi 12:13

Doğru Sebze Seçimi ve Gökkuşağı Renkleriyle Sebzeli Mücver Tarifi

Tarif Metni: 2 patates 3-4 dal taze sarımsak 1/3 brokoli 2 havuç 1 büyük dilim balkabağı 1 siyah havuç 2 iri pancar 10-15 dal kişniş 5 yumurta 7,5 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 2 boğum dil peyniri 1 çorba kaş..

Göğüslerine Ayrı Düğün Yapılası Gelin 01:16

Göğüslerine Ayrı Düğün Yapılası Gelin

Bulgaristan'da düzenlenen bir düğünde şişman gelinin giydiği fazla dekolteli gelinlik iri göğüsleri yüzünden daha da dikkat çekmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.384 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meze Sofrası ve Temel Mezeler  Köz Patlıcan Ezme 08:18

Meze Sofrası ve Temel Mezeler Köz Patlıcan Ezme

4 adet kemer patlıcan 1 diş sarımsak 2 çorba kaşığı zeytinyağı 4 adet patlıcanı, patlamadan, rahatça pişebilmeleri için bıçağın ucuyla ufak ufak delin ve ocağın üzerine bir tel koyarak közleyin. Ardından bir kâseye alı..

(Çikolata Kaplı) Bisküvili Balkabaklı Toplar Tarifi 04:15

(Çikolata Kaplı) Bisküvili Balkabaklı Toplar Tarifi

Balkabaklı Bisküvili Top İçin Malzemeler: 7-8 adet balkabağı tatlısı yaklaşık 1 paket petitbör bisküvisi 2 avuç iri kıyılmış kavrulmuş fındık 1 paket bitter çikolata..

(Sebzeli) Tavada Hamsi Buğulama Tarifi 04:40

(Sebzeli) Tavada Hamsi Buğulama Tarifi

Tavada Sebzeli Hamsi Buğulama İçin Malzemeler: 1 kilo ayıklanmış, tercihen ama şart değil kılçığı çıkarılmış hamsi 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet orta boy soğan 3-4 adet ufak boy patates 1 iri tutam maydanoz tercihe..

20 Dakikada Nefis İrmik Helvası Tarifi 04:15

20 Dakikada Nefis İrmik Helvası Tarifi

İrmik Helvası İçin Malzemeler: 1 çay bardağı sıvıyağ (100ml) 1 su bardağından 1 parmak eksik (200ml) irmik 2 yemek kaşığı un (çok tepeleme olmasın) 1 su bardağı tozşeker 1 buçuk su bardağı su 1 su bardağı süt yarım su ba..

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. 01:33

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü.

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. Ordu’da geçtiğimiz günlerde 15 TL’ye çıkan hamsi bol avlanınca fiyatı 2 TL’ye kadar düştü. 1 Eylül’de başlayan balık av sezonu ile birlikte balıkçılar yaklaşık 3 aydır ..

Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu 00:12

Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu

Kartallar, atmacagiller (Accipitridae) familyasına üyedir. Kartal türleri çok geniş bir yelpazede dağılan yırtıcı kuşları kapsar. Türkiye'de genellikle dağlık bölgelerde yaşarlar. Kartallar genel olarak diğer uçan yırtıc..

  • Cowboy tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Harika Ölü Takli Yapan Papağan 00:57

Harika Ölü Takli Yapan Papağan

Papağan, papağansılar (Psittaciformes) takımını oluşturan kıvrık gagalı, etli ve kalın dilli, parlak tüylü, sıcak yerlerde yaşayan kuş türlerine verilen ad. Ayrıca bu kuşların bazı türleri söylediğiniz bazı şeyleri tekra..

  • Cowboy tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baklava Yufkasından Şöbiyet Tarifi 06:55

Baklava Yufkasından Şöbiyet Tarifi

En kolay Şöbiyet Baklavası Tarifi için Malzemeler: İrmik Kaymağı için 2 su bardağı süt 3 yemek kaşığı dolusu irmik 1 paket baklava yufkası yaklaşık 125gr. tereyağı 1 ufak çay bardağı sıvıyağ 1 büyük kase hafifi iri çeki..

Portakallı Kurabiye Tarifi 03:51

Portakallı Kurabiye Tarifi

Portakallı, Damla Çikolatalı Fındıklı Kurabiye için malzemeler: 125gr. oda ısısında tereyağı 1 su bardağı pudra şekeri 2 umurta sarısı yarım su bardağı nişasta yaklaşık 2 su bardağı veya biraz daha fazla un 1 çay kaşığı ..

Elmalı Rulo Pasta Tarifi 03:21

Elmalı Rulo Pasta Tarifi

Elmalı Rulo Pasta / Kek için malzemeler: 4 yumurta 1 su bardağından biraz az tozşeker 1 ufak çay bardağı süt 1buçuk su bardağı + 1 yemek kaşığı un 1er paket vanilya ve kabartma tozu elmalı harç için: 4-5 adet elma yarım ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..