#İri yarı kibarın tavan vantilatörünü dağıtması

GECE - Bomonti Sokakları 03:19

GECE - Bomonti Sokakları

Hiç olur mu vazgeçmek? Yarı yoldan geri dönmek Yakışmaz bize Yürekten sevince Bomonti Sokakların da Şerefine güzel dünya dönerken tersine Hatırlatırsın beni bana Aynalarla yüzleştim Derin bir oh çektim Ters yüz..

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi 15:27

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 300 gr ılık su- Dolu kavanozdan 3 parmak eksik 1 tatlı kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz * Kavanoz 660 ml lik. Üzeri için, Yarım su bardağı pekmez Çeyrek su bardağı su 1 tatlı kaşığı u..

Dramatik Arap Makyajı Nasıl Yapılır 06:12

Dramatik Arap Makyajı Nasıl Yapılır

Etkileyici,buğulu bakışlar, iri-büyük gözler için gözalıcı bir Arap makyajı nasıl yapılır.Püf noktaları nelerdir?Videomuzda bulabilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı unutmayın:İyi seyirler diler..

  • Kadınca tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elmalı Cevizli Pasta 02:17

Elmalı Cevizli Pasta

Hamuru İçin: 125 gram eritilmiş ve iyice ılıtılmış tereyağı 1 + 1/4 su bardağı toz şeker 2 adet yumurta 1 su bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 2 çay kaşığı Hindistan cevizi 2 adet ..

Nugget Nasıl Yapılır 09:29

Nugget Nasıl Yapılır

400 gr, 1 büyük parça tavuk göğsü 2 diş sarımsak 1 ceviz içi büyüklüğünde zencefil 1 tatlı kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1/3 su bardağı galeta unu 150 gr kaşar peyn..

Lokanta Usulü Orman Kebabı 02:28

Lokanta Usulü Orman Kebabı

Kaç Kişilik: 2-4 Hazırlama: 20dk Pişirme: 30dk Lokanta Usulü Orman Kebabı ( Detaylı Anlatımıyla ) Malzemeler 150 gr. Kuzu kuşbaşı 1 adet büyük boy soğan 1 adet orta boy havuç 1 adet orta boy patates Yarım tatlı kaşığı sa..

Donuta Meydan Okuyan Pişi Tarifi 08:20

Donuta Meydan Okuyan Pişi Tarifi

2 ekmeklik hamur 1 boğum dil peyniri 80 gr bitter çikolata 80 gr krema- yarım paketten biraz az Ay çiçek yağı Fırından 2 ekmeklik hamur alın. Elinizi yağlayıp hamurdan iri ceviz boyutunda parçalar kopartın. Çok fazla b..

Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi Tarifi 08:04

Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi Tarifi

Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi için Malzemeler: 2 kilo etli, tercihen koyu renkli kırmızı biber 2 - 3 kilo etli, olgun domates 6-7 diş sarımsak 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 silme yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı..

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır Kayseri Nevzine Tatlısı 01:37

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır Kayseri Nevzine Tatlısı

Gelelim Nevzine nasıl yapılır? Hamuru için malzemeler yoğurma kabına alınarak yoğrulur.Hamur ne çok yumuşak ne de sert bir kıvamda olmalıdır. Hamura iri çekilmiş bir su bardağı ceviz eklenerek tekrar yoğrulur. Hamur tep..

 Kalburabastı Tarifi  Cevizli Kalburabastı Tatlısı Nasıl Yapılır 06:22

Kalburabastı Tarifi Cevizli Kalburabastı Tatlısı Nasıl Yapılır

Kalburabastı Tatlısı için malzemeler 125 gr tereyağı 1 Çay bardağı süt 1 Çay barda sıvı yağ 2 Çorba kaşığı irmik 1 Çorba kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığ kabartma tozu 3 su bardağı un İri çekilmiş ceviz Şerbeti için 3 su bard..

Güllaç Tarifi 04:46

Güllaç Tarifi

Malzemeler: 300 g güllaç yaprağı, 2 lt süt, 2 su bardağı şeker, 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, 1/2 su bardağı iri çekilmiş kabuksuz badem, 2 yemek kaşığı gül suyu, 1 çay kaşığı vanilya, Üzerini süslemek için antep fı..

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı 08:16

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı

Tunceli’de yılda bin 250 ton üretim yapılan cevizde hasat başladı. Aileler, hep birlikte çalışarak bahçelerdeki cevizleri toplayıp, bir kısmını eşe dosta gönderiyor, kalan kısmını ise organik pazarlarda tüketiciye sunuyo..

Ahmet'in Günlüğü 24.Bölüm 24:31

Ahmet'in Günlüğü 24.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 24. bölümünde; Ahmet'in arkadaşları ile evde yalnız kalması, ortalığı dağıtması ve ailenin bu duruma tepkisi dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörüko..

Mağazada Bedava Eşya Olursa Ne Olur? 02:59

Mağazada Bedava Eşya Olursa Ne Olur?

Bir mağazanın bedava eşya dağıtması üzerine mağazaya akın eden insanlar seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tekmeli Silahlı Bir Garip Rus Kavgası 01:56

Tekmeli Silahlı Bir Garip Rus Kavgası

sebebini bilmediğim bir neden yüzünden kavga eden ruslardan birinin agresif tavırları ve kendisine gelen deli gücü sayesinde ortalığı dağıtması sonucu diğer rus silah çekti..

  • JET TV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle 13:00

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle

Kahramanlarımız Mert, Hayri ve Kamil oynayacak bir oyun bulamadıkları için mahallede canları sıkkın bir şekilde oturmaktadır. Rüstem ağabey elinde kocaman, ağır bir bavul ile yanlarına gelip, sizin neyiniz var, neden öyl..

Brezilya Polisi Usulü Üst Araması 00:14

Brezilya Polisi Usulü Üst Araması

Brezilya'da şüphelendiği şahsı durdurup üst araması yapmak isteyen iri yarı polis arama sırasında gücünü kullanınca ortaya bu komik görüntüler çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy 02:31

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy

Muğla’nın Kıbledere Köyü’ndede yaşananlar gazetelere çıkmış daha sonrada filmlere konu olmuştu. Köy artık bomboş bir harabe halinde. Köyü terkedenler ise hala bu konu üzerine konuşmak istemiyor. Hepsinin belli nedenlerle..

  • ZULMA tarafından
  • 15.348 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıymalı Makarna Tarifi 12:12

Kıymalı Makarna Tarifi

Yarım paket spagetti 250 gr dana döş çift çekim kıyma 2 adet soğan 15 dal maydanoz Yarım kavanoz domates püresi(200gr) 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 tatlı kaşığı karabiber 1,5 tatlı kaşığı pul biber 1 dolu tatlı kaşığı tereya..

Sütlaç Tarifi 07:02

Sütlaç Tarifi

1 lt + 1 su bardağı süt 1/2 çay bardağı kırık pirinç (kırık yoksa normal pirinci bir miktar rondodan geçirebilir veya havanda dövebilirsiniz) 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı pirinç unu. ******************************..

Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi 04:48

Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt 2,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 silme tatlı kaşığı Tarçın, 2 adet küçük boy veya 1 adet büyük boy Havuç, 1 su bardağı iri..

Bu Tarif Kaçmaz Çikolatalı Yumuşak Kurabiye (Amerikan Kurabiyesi) 05:32

Bu Tarif Kaçmaz Çikolatalı Yumuşak Kurabiye (Amerikan Kurabiyesi)

Malzemeler: 125gr. oda ısısında tereyağı 1 su bardağından 2 yemek kaşığı az tozşeker 2 yemek kaşığı pekmez (veya yarı yarıya esmer ve toz şeker kullanın ) 1 yumurta 1 silme çay kaşığı karbonat +1 tatlı kaşığı kaynar su 1..

Yeşil Yol Türkçe Dublaj Hd İzle 3:00:52

Yeşil Yol Türkçe Dublaj Hd İzle

Edgecomb, hikayesini anlatırken bir huzur evinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Edgecomb' un hapishanedeki görevi, hücrelerinden alınan idam mahkümlarını, elektrikli sandalyenin bulun..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Ali Baran - Yazuktur Günahtur 05:57

Ali Baran - Yazuktur Günahtur

Eğer benden ayrilursan sevduğum Yemin ettum çiçek açmiyacağum Eğer benden ayrilursan sevduğum Toğbe ettum raki içmeyeceğum Yazuktur günahtur sevmiştum dema bari Biraktun gittun beni da oldun ellerun yari Kaderun eline ..

  • BLACKSEA tarafından
  • 3.175 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İki Mevsim Yaşanan Sivasspor - Eskişehirspor Maçı (26 Kasım 2016) 00:42

İki Mevsim Yaşanan Sivasspor - Eskişehirspor Maçı (26 Kasım 2016)

Lig mücadelesinde Sivasspor'un kale ve yarı alanı kırağı kaplı zeminde oynanırken, Eskişehirspor yarı alanı günlük güneşlik...

  • Cowboy tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Shadowhunters 2.Sezon 2.Bölüm Türkçe Altyazılı - A Door into the Dark 42:34

Shadowhunters 2.Sezon 2.Bölüm Türkçe Altyazılı - A Door into the Dark

Clary Fray, Brooklyn?de yaşayan sıradan bir gençtir. Bir gün, ?Gölge Avcıları? adındaki, yarı insan-yarı melek olan özel bir ırkın parçası olduğunu keşfeder. Jace Wayland adında kendinden emin ve öldürme içgüdülerine sah..

  • Tv Series tarafından
  • 2.454 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çılgın Hayvanlar 00:54

Çılgın Hayvanlar

sinirli ve agrasif hayvanlar neler yapıyor izleyin görün..

SHADOWHUNTERS 2.SEZON 6.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE 43:13

SHADOWHUNTERS 2.SEZON 6.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE

YABANCI DİZİLER Clary Fray, Brooklyn?de yaşayan sıradan bir gençtir. Bir gün, ?Gölge Avcıları? adındaki, yarı insan-yarı melek olan özel bir ırkın parçası olduğunu keşfeder. Jace Wayland adında kendinden emin ve öldürme ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 8 yıl önce