#İrmikli patates köftesi tarifi pek bir pratik!

Tava Tostu Tarifi 00:48

Tava Tostu Tarifi

Malzemeler: Yarım ekmek, Birkaç dilim kaşar peyniri, 2 çay kaşığı tereyağı. Tariflerimden faydalanan çok farklı yaş gruplarından, mesleklerden, şehirlerden kişiler var. Aldığım her yorum beni çok mutlu ediyor. Ancak yaş..

Mikrodalgada Kumpir Tarifi 04:34

Mikrodalgada Kumpir Tarifi

Blogta yayınladığımda çok sevildi mikrodalgada pratik kumpir tarifi. Beni buradan takip edenlerle de paylaşmasam olmazdı. Elbette tarifi denemek isteyip yapamazsam diye endişelenenler için de patatesin kıvamını göstermes..

Tencerede Fincan Kek Tarifi 08:42

Tencerede Fincan Kek Tarifi

Tencerede fincan kek tarifi Bu ölceden tam 6 kahve bardagi cikiyor.Ister benim gibi hamuru ikiye bölün bu sekilde yapin yada sadece kakaolu veya hamuru sade beyaz birakin.Icine ekstra olarak cikolata parcasi ceviz findik..

Portakallı Enginar Yemeği Nasıl Yapılır Yemek Tarifi 01:32

Portakallı Enginar Yemeği Nasıl Yapılır Yemek Tarifi

Karaciğer dostu olan enginar yemeği nasıl yapılır ve özellikle portakallı enginar yemeği tarifi yapımını detaylı gösteren bir video hazırladık. Çok kolay bir yemek tarifi, inanamayacaksınız. 15-20 dakikada hazılanabilen ..

Şekerpare Tarifi 04:47

Şekerpare Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 3/4 su bardağı irmik, 1/2 su bardağı pudra şekeri, 2 yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı sirke, 3,5-4 su bardağı un, 1 çay kaş..

Tas Kebabı Tarifi - En Güzel Yemek Tarifleri 02:16

Tas Kebabı Tarifi - En Güzel Yemek Tarifleri

Nefis bir ev yemeği tas kebabı tarifi nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir, tüm ayrıntıları video da adım adım gösterilecek şekilde sizler için hazırladık. Tas kebabı hem sağlıklı hem de çok sevilen bir sulu yemektir. ..

  • PengoTV tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arnavut Ciğeri Tarifi 03:05

Arnavut Ciğeri Tarifi

Yemek tarifleri kanalımızda, sizler için nefis bir arnavut ciğeri tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık ciğer ve üzerinde nefis baharatları ve yanında patates ve mor soğan ile müthiş bir lezzet. Ayrıca yapımı da oldukça k..

Fırında Sebzeli Kanat Tarifi 01:41

Fırında Sebzeli Kanat Tarifi

Fırında Tavuk Kanat Tarifi Malzemeler - 1/2 kg. tavuk kanat - 2-3 adet patates - 1 adet küçük soğan - 1 tatlı kaşığı salça - 2-3 diş sarımsak - 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ - tuz, karabiber, kırmızı biber, kekik, kimyon - 1..

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Börek 05:23

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Bör

Yine patatesli iç harcı aynı bizler ev yemeği tarifleri olarak her ne kadar sizlere tarifleri bir bütün halinde veriyor olsakta sizler eğer isterseniz farklı iç harçları ve farklı börek tariflerinde deneyebilirsiniz veya..

Tavuk Kalamar Tarifi 02:25

Tavuk Kalamar Tarifi

MALZEMELER 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 çay kaşığı salça, 1 çay kaşığı yoğurt, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, Galeta unu. ********************** En sev..

Patatesli Börek Tarifi  Patatesli Börek Nasıl Yapılır Patatesli Börek Yapımı 06:49

Patatesli Börek Tarifi Patatesli Börek Nasıl Yapılır Patatesli Börek

PATATESLİ BÖREK MALZEMELER 5 Adet orta boy patates 1 adet büyük boy soğan 2 adet yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt Yarım su bardağı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı pul biber Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ..

Misket Köfteli Karnıyarık Tarifi 06:39

Misket Köfteli Karnıyarık Tarifi

Köftesi icin gerekenler Yarim kilo dana kiyma 1 tane kuru sogan 3 dis sarimsak 1 tane yumurta 1 cay bardagi galeta unu Baharat olarak tuz karabiber pulbiber kimyon Isterseniz maydonozda dograyin...

Islak Hamburger Tarifi 08:07

Islak Hamburger Tarifi

MALZEMEKöftesinin Malzemeleri Hamburger Köftesi Malzemeleri Yarım kilo Dana döş kıyma 200 gram Çekilmiş Ekmek 1 Soğan 1 Yumurta 3 Tatlı kaşığı Karabiber 1 Diş Sarımsak 3 Tatlı kaşığı Kimyon 1 Tatlı kaşığı Tuz 1 Çay kaşığ..

Köfteli Patlıcanlı Parmak Kebabı Tarifi 07:59

Köfteli Patlıcanlı Parmak Kebabı Tarifi

Köfteli Patlıcanlı Parmak Kebabı İçin Malzemeler: (4-5 Kişilik) Köftesi için: 300-40 gr. kıyma 1 adet soğan 2 dilim bayat ekmek 1 silme çay kaşığı karbonat 1er çay kaşığı toz kırmızı biber, tuz ve kimyon 2-3 yemek kaşığı..

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli ) 16:30

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli )

Sucuklu Hellimli Pofidik Yumurta 6 yumurta 2 dolu çorba kaşığı labne ½ kalıp hellim 2/3 minik kangal sucuk 5-6 tane kuru domates 2 dal taze soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Fırını 180 derecede altlı üstlü ve..

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi 01:40

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi

1 adet lavaş, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 avuç kıyılmış maydanoz. **************** Böyle pratik tarifler genellikle öğle yemeğinde ne yesem diye düşünürken aklıma geliyor. Dolapt..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Haşhaşlı Çörek Tarifi 05:38

Haşhaşlı Çörek Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı ılık süt, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı toz maya, 1 yemek kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 4 su bardağı un. İçi için; 1,5 su bardağı ezilmiş sarı haşhaş, 1 çay bardağı sıvı..

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi  Nişastalı Ağızda Dağılan Nefis Tat 02:53

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi Nişastalı Ağızda Dağılan Ne

Üzeri ceviz parçlarıyla dolu nefis bir ağızda dağılan tarçınlı kurabiye nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz. Ev yemeği tarifleri sizler için hazırladığı bu kurabiye tarifinde cevizleri kurab..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi 04:31

Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi

Geniş bir tavaya üç yemek kaşığı kadar sıvı yağ katalım ve 600 700 gram kadar Kuşbaşı doğranmış tavuk göğsünün ilave edip suyunu çekene kadar tavuklarımızı kavuralım.1 tane kuru soğanımızı yemeklik doğrayıp tavuga ilave ..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Balkabağı Reçeli Tarifi  Reçel Tarifleri 02:32

Balkabağı Reçeli Tarifi Reçel Tarifleri

Reçel tarifleri sevenler için değişik ama bir o kadar da nefis bir balkabağı reçeli tarifi videosu hazırladık. Bu reçel tarifi diğerlerinden biraz farklı yapılıyor. Kireç suyunda bekletilen bal kabağı reçeli tarifi yapım..

Balkabağı Reçeli Tarifi  Reçel Tarifleri 02:32

Balkabağı Reçeli Tarifi Reçel Tarifleri

Reçel tarifleri sevenler için değişik ama bir o kadar da nefis bir balkabağı reçeli tarifi videosu hazırladık. Bu reçel tarifi diğerlerinden biraz farklı yapılıyor. Kireç suyunda bekletilen bal kabağı reçeli tarifi yapım..

Evde Hamburger Ekmeği ve Hamburger Köftesinin Yapılışının Tarifi 14:00

Evde Hamburger Ekmeği ve Hamburger Köftesinin Yapılışının Tarifi

Hamburger ekmeği tarifi bu tariften 6 yada 8 tane cikiyor. malzemeler 1 çay bardağı iliksu 100ml 1 çay bardağı ılık süt 100ml çeyrek çay bardağı sıvıyağ 2 tane yumurta 1paket kuru maya 3 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı ka..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi 02:20

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi

Bu videomuzda sizlere kayısı reçeli yapımını göstereceğiz. Kayısı kendinden şekerli bir meyve olduğu için reçel tarifleri içinde en az beyaz şeker kullanılarak yapılan reçel tarifi. Bu yüzden en sağlıklı reçel tarifi diy..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Pizza Poğaça Tarifi 08:17

Pizza Poğaça Tarifi

Pizza Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 tane yumurta (birini hamura tüm kırın ikinci yumurtanın sarısı üzerine beyazını hamura koyuy..

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi 07:15

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler 400 gr kusbasi dogranmis tavuk gögsü Bir tas dolusu bezelye(Bezelye orani sizin damak tadiniza göre azaltilip cogaltabilirsiniz) Yarim cay bardagi siviyag 1 tane yemeklil dogranmis kuru sogan 2 3 tane küp dog..