#İrmikli patates köftesi tarifi pek bir pratik!

Yumuşacık Mayalı Poğaça Tarifi Puf Puf Kabaran Poğaça Nasıl Yapılır 02:48

Yumuşacık Mayalı Poğaça Tarifi Puf Puf Kabaran Poğaça Nasıl Yapılır

Gelelim Yumuşacık poğaça nasıl yapılır? 1 su bardağı ılık su, 1 su bardağı ılık süt, 1 paket yaş maya ve 4 yemek kaşığı şeker yoğurma kabına alınarak mayanın erimesi sağlanır. 1 su bardağı sıvı yağ, 1 adet yumurta, 2 tat..

Kayısı Kompostosu Tarifi 02:25

Kayısı Kompostosu Tarifi

500 g taze Kayısı, 3/4 su bardağı şeker, 2 lt su, 1 çubuk tarçın, 4 diş karanfil. ************************ Sahurda geleneğimiz önce akşamdan kalan yemeği yemek, ardından da kahvaltılık yiyecekler tüketmektir. O kahval..

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi 03:47

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi

Muhallebili ve kadayıflı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir tatlı videosu hazırladık; kadayıflı paşa sarması tarifi. Yapımı da oldukça kolay olan bu tarifimiz kısa sürede de hazırlanabilmektedir. Kadayıflı paşa sar..

Pankek Tarifi 02:51

Pankek Tarifi

Malzemeler: . 1 yumurta, . 1 su bardağı süt, . 1 çay kaşığı sıvı yağ, . 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, . 1 silme çay kaşığı tuz, . 2 çay kaşığı şeker, .1,5 su bardağı un. Amerikalıların meşhur kahvaltısı Pankek. Her şeyi..

 Portakallı Pekin Ördeği Tarifi 04:24

Portakallı Pekin Ördeği Tarifi

Şefik ve Yaman’dan Lezzeti Pek Tekin Olmayan Portakallı Pekin Ördeği Tarifi..

  • JET TV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Düğün Çorbası Tarifi 01:39

Düğün Çorbası Tarifi

Bugün sizlere düğün çorbası tarifini paylaşıyoruz. Yedikçe yedirten Sağlıklı ve lezzetli bir çorba tarifi hazırladık. Kaşığı gelen et parçacıklarıyla harika bir çorba, yoğurt ve ve un yumurtanın sarısıyla terbiyelenmiş ..

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek 06:15

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek

Sizlere bu videomuzda yufkalı su böreği tarifi hazırladık. Yalancı su böreği nasıl yapılır dendiğinde herkesin aklına farklı tarifler geliyordur. Çünkü bu leziz peynirli böreği kimisi makarna ile yapıyor kimisi yufka ile..

Soğan Halkası Tarifi 05:58

Soğan Halkası Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy beyaz soğan, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı mısır unu, 1 su bardağı sade maden suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı şeker, 1,5 su bardağı galeta unu, Kızartmak için sıvı yağ. Soğan Halkas..

Elmalı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Nasıl Yapılır  Kurabiye Tarifleri 05:33

Elmalı Kurabiye Tarifi Kurabiye Nasıl Yapılır Kurabiye Tarifleri

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır 05:03

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..

Zeytinyağlı Kereviz Tarifi 05:24

Zeytinyağlı Kereviz Tarifi

Malzemeler 2-3 adet kereviz 1-2 adet patates Yarım ayva Taze kereviz sapı 1 adet soğan 1 adet limon Yarım portakalın suyu 1 tatlı kaşığı un İçme suyu 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı İlk olarak kerevizleri doğradıktan sonra ..

Patatesli Kek Tarifi 05:19

Patatesli Kek Tarifi

Malzemeler : 3-4 Tane minik minik doğranmış patates Bir tutam maydanoz (arzuya göre dereotu) 1 Tane yemeklik doğranmış kuru soğan (varsa taze soğanda konabilir) 3 Tane yumurta 1 Su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvıya..

Fırında Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi 07:15

Fırında Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi

Malzemeler Orta boy bir tane karnibahar 200 300 gram kadar dana kıyma 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 1 tane kırmızı biber 2 tane kuru soğan bir tutam maydanoz 2 _3 tane doğranmış domates 2 dis sarmisak yarım su bar..

Fırında Etli Türlü Yemeği Tarifi 06:07

Fırında Etli Türlü Yemeği Tarifi

Malzemeler Yarim kilo dana kusbasi et(ama kuzu etide olur) 1 tane kabak 1 tane patlican 3 tane patates 1 tane büyük kuru sogan(yada arpacik sogan kullanin benim gibi) 2 dis sarimsak 2 tane yesil biber 1 tane kirmizi bibe..

Dızmana Tarifi 11:23

Dızmana Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 bucuk su bardagi ilik su 1 tane yas maya(kuru mayada olur) 1 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz Yaklasik 7 su bardagi un.Unumuzu kontrollü koyalim.yumusak ama ele yapismiyan bir ham..

Zeytinyağlı Enginar Tarifi 06:38

Zeytinyağlı Enginar Tarifi

5 adet enginar 1 adet havuç 1 adet orta boy patates 1 adet kuru soğan 2 avuç bezelye 10 dal dereotu 1/2 su bardağı su 7 çorba kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı karabiber · ..

Kıymalı Patatesli Tava Böreği Tarifi 05:18

Kıymalı Patatesli Tava Böreği Tarifi

Kıymalı Patatesli Tava Böreğim İçin Malzemeler: İç harcı için: 2 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet soğan 150- 200gr. kadar kıyma 1 havuç 2 adet patates tuz, karabiber, kırmızı pul biber börek sosu için: 2 yumur..

Çikolatalı Tart Tarifi 04:21

Çikolatalı Tart Tarifi

Malzemeler:Tabanı için; 20 adet petit beurre bisküvi, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı kakao. Üzeri için; 200 gr Çikolata (damak zevkinize göre bitter veya sütlü olabilir), 100 gr tereyağ, 3 yemek..

Ev Yapımı Dondurma Nasıl Yapılır- (nefis Dondurma Tarifi ) 06:59

Ev Yapımı Dondurma Nasıl Yapılır- (nefis Dondurma Tarifi )

Sıcak yaz günleri geliyor. evde günün her saatinde sizden dondurma isteyen minikleriniz mi var? Güvendiğiniz, kendi seçtiğiniz malzemelerle evde dondurma yapın. Ev Yapımı Gerçek Dondurma Tarifi İçin. Ev yapımı dondurma b..

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri 03:30

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri

Pizza tarifleri sevenler için yapımı kolay, hızlı olan kaşarlı ve sucuklu pizza tarifi videosu hazırladık. Evde pratik ve lezzetli pizza yapmak isteyenler bu tarifimizi mutlaka izlesin. Sucuklu pizza nasıl yapılır ve ta..

Yaprak Salamura Nasıl Yapılır Üzüm Yaprağı Salamurası Tarifi 06:02

Yaprak Salamura Nasıl Yapılır Üzüm Yaprağı Salamurası Tarifi

Yaprak Salamura Nasıl Yapılır Üzüm yaprağı Salamurası Tarifi..

Limonlu Ice Tea Tarifi 02:07

Limonlu Ice Tea Tarifi

2 adet Limon, 1 su bardağı çay demi, 1/2 su bardağı şeker, 2 lt su. ****************** Yaz ayları gelince sıcak içeceklerden soğuklara doğru bir geçiş olur. Benim en çok sevdiğim yazlık içecekler limonata ve limonlu I..

Zeytinli Fugas Tarifi 11:09

Zeytinli Fugas Tarifi

400 gr beyaz un- 1 dolu kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde un 100 gr tam buğday unu- kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik 100 gr ekşi maya- 3 dolu çorba kaşığı 3 gr instant ..

Bisküvili Pasta Tarifi 05:51

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvi ile yapılan kolay yaş pasta tarifi Malzemeler 2 paket kakaolu bisküvi 2 paket sade bisküvi bir paket kakaolu puding 100 gram bitter çikolata 2 paket sade krem şanti süslemek için de bir paket bitter çikolat..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Margarinsiz Yumuşacık Elmalı Kurabiye Tarifi 02:29

Margarinsiz Yumuşacık Elmalı Kurabiye Tarifi

Hanımlar bugün sizler için margarinsiz kolay ve lezzetli bir elmalı kurabiye tarifi hazırladık. Yumuşacık kurabiye hamurunun içinde elmalı tarçınlı ceviz harikasını bilmeyenimiz çok nadirdir. Çay saatlerin, gün masaların..

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi 02:14

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi

Nefis bir kıymalı ve tel şehriyeli çorba tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapımı da oldukça kolaydır. Yemek öncesi lezzetli bir çorba için güzel bir seçim olacaktır. Kıymalı tel şehriye çorbası tarifi nasıl yapılı..

İki Renkli Baton Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:32

İki Renkli Baton Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri listemize nefis bir kek daha ekledik. İki renkli baton kek tarifi videosu ile sizler de kolayca ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Bu tarifimiz hem kakaolu hem de sade kek tadını sevenler içindir. Yumuşac..

Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi  Meze Tarifleri 02:26

Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenler için hafif ve nefis bir meze tarifi videosu hazırladık sizler için. Havuçlu kereviz salatası tarifi videosu ile siz de kolayca ve hızlı bir şekilde lezzetli bir meze - salata yapabilirsiniz...