#İrmikli patates köftesi tarifi pek bir pratik!

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi 02:27

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler; Tabanı için; 2 paket burçak bisküvi 50 gram tereyağı Kreması için; 400 gram labne 400 gram çiğ krema 1 su bardağı şeker 2 yumurta 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta(..

El Açması Tadında Ispanaklı Börek Tarifi 02:22

El Açması Tadında Ispanaklı Börek Tarifi

Hanımlar bugün sizlere el açması tadında lezzetli bir börek tarifi paylaşıyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayabileceğiniz sirkeli ıspanaklı börek tarifimizi sizlerde çok beğeneceksiniz. Çıtır çıtır, yufkanın arasındak..

Waffle Tarifi 04:06

Waffle Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 su bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 1 yemek kaşığı şeker, 1/2 çay kaşığı tuz, 1 paket şekerli vanilin, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Kahvaltılık çikolata kreması, Muz, kivi,..

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri 03:01

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri içinde özellikle pasta sevenler için hem hafif hem de enfes tadı olan gelin pastası tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve üzerinde muhallebisi ile müthiş bir tad. Mutlaka denemelisiniz. En üstüne h..

Karamelli Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 04:05

Karamelli Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir karamelli tart kek tarifi videosu hazırladık. Tadı gerçekten denemeye değer. Kakaolu keki, üzerinde karamel sosu ve en üstünde de çikolatası ile tam bir lezzet bombası. Üstelik yapım..

Portakallı Islak Kek Tarifi  Kek Tarifleri 03:30

Portakallı Islak Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, bayılacaksınız bu lezzete. Portakallı ıslak kek tarifi videosu. Yapımı da oldukça kolaydır ve herkes yapabilir. Tadı ise inanılmaz :) herkes mutlaka denemeli, tavsi..

Sulu Köfte Tarifi 04:36

Sulu Köfte Tarifi

Malzemeleri: 250 Gr kıyma 3 Yemek kaşığı pirinç Bir tutam kimyon,tuz ve karabiber Biraz sızma zeytinyağı 1 yemek kaşığı un 2 tane patates 1 tane havuç 1 tane kereviz sapı 1 küçük soğan 3 yemek kaşığı maydonoz 1 tane yum..

Kumpir Tarifi 11:19

Kumpir Tarifi

malzemeler 4-5 Tane orta boy patates 1 Yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi Tuz Üzerine kullanın malzemeler : Not : damak tadınıza göre kullanabilirsiniz. Benim koyduklarım mısır, salatalık turşu,..

Düdüklü Tencerede 10 Dakikada  Kolay Mercimek Çorbası Tarifi 03:44

Düdüklü Tencerede 10 Dakikada Kolay Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler kisi sayisina göre malzemeyi azaltabilirsiniz.bu ölcüden gördügünüz kadar cikiyor.. 2 su bardagi kirmizi mercimek 1 tane kuru sogan 1 tane patates 1 tane havuc 1 yemek kasigi tereyagi Tuz kimyon pulbiber kurun..

Nuggets Tarifi 05:31

Nuggets Tarifi

Malzemeler Yaklasik 700 gr tavuk gögsü 1 cay bardagi galete unu yarim cay bardagi süt 1 tatli kasigi karabiber 1 tatli kasigi tuz 1 tane yumurta Bulamak icin gereken malzemeler 2 yada 3 tane yumurta 1 su bardagi galete u..

Tencerede Sebzeli Tavuk Güveç Tarifi 02:17

Tencerede Sebzeli Tavuk Güveç Tarifi

Sebzeli Tavuk Güveç için malzemeler: Tercihen kişi sayısı kadar tavuk pirzola (4-5 adet) veya baget (ufak ise veya daha iştahlılar için 2şer baget hesaplayın :) 2 adet soğan 3 yemek kaşığı kadar zeytinyağı veya sıvıyağ ..

Beşamel Soslu Fırında Tavuk Tarifi  Kaşarlı ve Patatesli 03:02

Beşamel Soslu Fırında Tavuk Tarifi Kaşarlı ve Patatesli

Tavuklu Harç Malzemeleriz 1 bütün tavuk göğsü 1 adet soğan 1 adet kapya biber 1 adet yeşil biber 4 yemek kaşığı sıvı yağ Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz Beşamel Sos İçin Malzemeleri ..

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi  Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk 05:50

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk

Fırında Beşamel Soslu Tavuk İçin Malzeme Listesi: --Tavuklu Harç İçin: -1 bütün tavuk göğsü -1 adet soğan -1 adet kapya biber -1 adet yeşil biber -4 yemek kaşığı sıvı yağ -Yarım çay kaşığı karabiber -1 tatlı kaşığı pul b..

İzmir Köfte Tarifi 03:32

İzmir Köfte Tarifi

MALZEMELER 400 gr kıyma, 1 adet rendelenmiş soğan, 1 adet yumurta, 3 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç maydanoz (ince kıyılmış), 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı kimyon, 1 çay kaşığı karabiber, 2 yemek kaş..

Kumpir Tarifi 02:41

Kumpir Tarifi

Malzemeler: 4 adet büyük boy patates, 2 yemek kaşığı tereyağı, 200 g kaşar rendesi, Üzeri için damak zevkinize göre salatalık malzemeler (Benim kullandıklarım; kornişon turşu, mor lahana salatası, amerikan salatası, kö..

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi 02:08

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi

Malzemeler 5 adet orta boy enginar 250gr iç bakla 250gr bezelye 15-20 adet arpacık soğanı 1 adet küp doğranmış havuç 3-4 sap dereotu 1 adet küp doğranmış patates Yarım limon Yarım su bardağı zeytinyağı 2 diş sarımsak 1 y..

Gerçek Tiramisu Tarifi 03:03

Gerçek Tiramisu Tarifi

1.Karıştırma kabımızı içinde su kaynayan bir tencereye yerleştirelim. 2.6 adet yumurta sarısını karıştırma kabımıza alalım ve çırpalım. 3.1 su bardağından 2 parmak fazla şekeri ve 2 yemek kaşığı sütü ilave edelim. 4.Şeke..

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi 01:55

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi

Bazen koca bir kase tatlı olsa da yesem diye hepimiz mutlaka düşünüyor ve hayalini kuruyoruzdur. İşte bu tarif tam da hayallerini kurduğumuz tatlı olabilir. Bol meyveli, jöleli, bisküvili, nefis bir puding ve krem şantin..

Evde Hızlı Lahmacun Tarifi 04:31

Evde Hızlı Lahmacun Tarifi

(4 kişi için) 150 gram kıyma (50 gr kuzu – 100 gr dana döş) 1 adet küçük soğan 10 dal maydanoz 1 dolu çay kaşığı tuz ½ çay kaşığı karabiber 70 gr sucuk ( tüm baharat ve sarımsak ihtiyacı buradan gelecek) 1 tepeleme çay k..

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi 06:25

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi

Daha önce verdiğim ıspanaklı peynirli pide tarifinde pidemi öve öve bitirememiştim. Gelen yorumlar da beni doğrular nitelikte olunca hiç vakit kaybetmeden bir de kuşbaşılı kaşarlı Pide operasyonu yaptım. Ispanaklısını ar..

Brokoli Çorbası Tarifi 02:26

Brokoli Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1 küçük baş (500 g kadar) brokoli, 1 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 5 su bardağı kaynar su, 1 su bardağı süt, Tuz. ********************* Brokoli Çorbası ise güzel bir alternatif olur mercimek, tarh..

Brokoli Mücver Tarifi 02:34

Brokoli Mücver Tarifi

MALZEMELER 500 g kalın sapları ayıklanmış brokoli çiçeği, 1 büyük yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı un, 1 tepeleme yemek kaşığı parmesan veya kaşar rendesi (ince rendelenmiş), Tuz, Karabiber, Kızartmak için 4 yemek kaşığ..

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi  Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır 03:12

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır

Sizlere bu tarifimizde fırında kadınbudu köfte nasıl yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Aslında akla kadınbudu köfte dendiğinde yağda kızartılan bir tarif geliyor. Fakat biz bu tarifimizde biraz değişiklik yaparak sizl..

Yumurtalı Ramazan Pidesi Tarifi 03:51

Yumurtalı Ramazan Pidesi Tarifi

Öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar! :) Bu tarifimizde sizlere en az fırından satın alınan ramazan pideleri kadar lezzetli bir yumurtalı pide tarifi vereceğiz. Malzeme listesinde ölçülerini verdiğimiz unları geniş bir ..

Rulo Mantı ve Kasnak Mantı Tarifi 06:30

Rulo Mantı ve Kasnak Mantı Tarifi

4 su bardağı un 2 adet yumurta 2 çay kaşı tuz 1,5 çay bardağı su 1,5 tatlı kaşığı tuz İç harcı için 150 gr kıyma 1 çay kaşıgı tuz bir adet kuru soğan Yarım çay kaşığı kekik bir fiske karabiber bir fiske pulbiber Sosu ..

Cheesecake Kurabiye Tarifi 03:54

Cheesecake Kurabiye Tarifi

Cheesecake Kurabiye Tarifi. Yumuşacık Cheesecake tadında nefis bir kurabiye tarifi. Cheesecake Kurabiye için Malzemeler: 1 kutu Krem Peynir (Beyaz & Tuzsuz) 1/2 bardak Tereyağı 1 + 1/4 bardak Şeker 2 adet Yumurta 1 çay ..

Lokmalık İrmik Tatlısı Tarifi 03:51

Lokmalık İrmik Tatlısı Tarifi

Nefis bir şerbetli tatlı tarifi olan ve özellikle ramazan ayında da çok sevilen lokmalık irmik tatlısı tarifi videosu hazırladık. Tek lokmalık irmik tatlısı için gerekli malzemeler nelerdir ve yapımı aşamalarının tüm ayr..

Patatesli Kıymalı Kadınbudu Köfte Tarifi  Yemek Tarifleri 02:34

Patatesli Kıymalı Kadınbudu Köfte Tarifi Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri listemize yeni bir tarif videosu daha ekledik. Kıymalı ve patatesli kadınbudu köfte tarifi videosu. Normal kadınbudu köfte tarifinden biraz farklıdır. Lezzetine bayılacaksınız. Patatesli kıymalı kadınbudu..