#İsimsizler soundtrack music by yıldıray gürgen müzik idnle

Bülent Ersoy - Ham Meyvayı Kopardılar Dalından 05:30

Bülent Ersoy - Ham Meyvayı Kopardılar Dalından

Bülent Ersoy Ham Meyvayi Kopardilar Dalindan dinle Albüm Adı : Ablan Kurban Olsun Sana Düzelten : felucia Ham meyvayı kopardılar dalından Beni ayırdılar nazlı yarimden Eğer yarim tutmaz ise dalımdan Onun için açık gid..

İbrahim Tatlıses - Aşıksın 03:37

İbrahim Tatlıses - Aşıksın

İbrahim Tatlises Aşıksın dinle..

Ümit Besen - Tövbekar Ahmet Selçuk İlkan Unutulmayan Şarkılar 04:01

Ümit Besen - Tövbekar Ahmet Selçuk İlkan Unutulmayan Şarkılar

Ümit Besen Tövbekar Ahmet Selçuk İlkan Unutulmayan Şarkılar Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Güldür Yüzümü 03:57

Müslüm Gürses - Güldür Yüzümü

insanı yaşatan ümitler gibi güneşi getiren saatler gibi gerçeğe dönüşen vaatler gibi geliver yanıma güldür yüzümü olmaz hiç kederin olmaz hiç tasan şarırır kalırdın aşkı tanısan beklemez gelirdim yerin de olsam ge..

Müslüm Gürses - Ağır Yaralı 03:54

Müslüm Gürses - Ağır Yaralı

Beni taa kalbimden vurdu gidişin Bütün umutlarım ağır yaralı Aklımdan çıkmıyor veda edişin Bütün duygularım ağır yaralı Dünyamı başıma yıkmışçasına Bağrıma kurşunlar sıkmışçısına Sanki bir savaştan çıkmışçasına B..

Müslüm Gürses - Biz Babadan Böyle Gördük 03:39

Müslüm Gürses - Biz Babadan Böyle Gördük

bilmeyiz hiç yalan dolan, böyle yaşar insan olan, onur olsun bizden kalan, biz babadan böyle gördük başımız dik, alnımız ak, yaşamı hep böyle sürdük, haram yemek gnah yazar, biz babadan böyle gördükx2 böyl..

Cengiz Kurtoğlu - Dualarım Onunla 06:24

Cengiz Kurtoğlu - Dualarım Onunla

Cengiz Kurtoğlu - Dualarım Onunla Albüm Adı : Hayatımı Yaşıyorum BUGÜN SEVDİĞİMDEN AYRILIYORUM UMUTSUZ SEVGİSİZ BİR BAŞIMAYIM KALBİM KAN AĞLIYOR ACIM DİNMİYOR DUALARIM ONUNLA BEN ONUNLAYIM DOSTLAR EFKARINDAN İÇMEYE..

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem 08:51

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem Albüm Adı : Kabul Edemem Bana bir şeyler mi söyle diyorsun Sana sevgilimden başka söz demem Seninle yalnız biz dostuz diyorsan Senin dostluğunu kabul edemem Sulanan çiçekler kurur mu ..

İbrahim Tatlıses - Derdimi Kimlere Desem 03:15

İbrahim Tatlıses - Derdimi Kimlere Desem

Derdimi kimlere desem basim alip nere gitsem bu dert beni öldürecek candan mi yardan mi gecsem bu ask beni öldürecek candan mi yardan mi gecsem ah ah ölüyorum vah vah seviyorum billahi cok seviyorum vallahi ben ö..

İbrahim Tatlıses - Mavi Mavi 03:19

İbrahim Tatlıses - Mavi Mavi

Yıllardır bir özlemdi Yanıp durdu bağrımda Tam ümidi kesmişken Onu gördüm karşımda Mavi mavi masmavi Gözleri boncuk mavi Bir gördüm aşık oldum Şu gelen kimin yarı Hayat denen bu yolda Yürürken adım adım Mutlu..

Müslüm Gürses - İstanbul Sokakları 04:11

Müslüm Gürses - İstanbul Sokakları

Söyleyin sevgilim nerde? İstanbul sokakları Çare bulun bu derdime İstanbul sokakları Onu benden siz aldınız Onu benden siz çaldınız Simdi yalniz bıraktınız İstanbul sokakları Sevdiğimi verin bana İstanbul sokakları Çar..

Cengiz Kurtoğlu - Benim Olsaydın 04:43

Cengiz Kurtoğlu - Benim Olsaydın

BİTERDİ GÖNLÜMDE MAZİMLE SAVAŞ ELLERİN DEĞİL DE BENİM OLSAYDIN ELBETTE DİNERDİ GÖZLERİMDE YAŞ ELLERİN DEĞİL DE BENİM OLSAYDIN KARANLIK KÖŞELER YUVAM OLMAZDI ACILAR KEDERLER BENİ BULMAZDI İÇİMDE SON UMUT BÖYLE SOLM..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 03:44

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız 03:19

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız Albüm Adı : Seviyorum GÖZLERİN PARLIYOR GECEMDE YILDIZ GİBİ ÇOCUKLAR KADAR SAF ÖYLE SEVİMLİ AKLIMA GELİRSİN GÖZÜMÜ AÇAR AÇMAZ KİMSE SENİN GİBİ BENİ YAKAMAZ GÖRÜR GÖRMEZ SENİ DÖNDÜM BAK ŞAŞK..

Ferdi Tayfur - Zalim Sevgilim 04:32

Ferdi Tayfur - Zalim Sevgilim

Canımdan çok sevdiğim zalim sevgilim Seni benim kadar seven oldumu Acıyorum sevgilim emeklerime Aşkının kıymetini bilen oldumu Oldumu bunca zaman arayıpta sormaman Bir söz söyle sonunda gerçek olsada hicran Taş basarım b..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 04:45

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

Müslüm Gürses - İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım 03:32

Müslüm Gürses - İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım

İşte gidiyorum çeşm-i siyahım Önümüze dağlar sıralansa da Sermayem derdimdir servetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni bıraktı ah ile zarda Ötmek istiyorum viran bağlarda ..

Demet Akalın - Bittim (Remix) 04:15

Demet Akalın - Bittim (Remix)

Demet Akalın Bittim Remix 2017 (Lokman K.Germany) Dinle..

Müslüm Gürses - Fark Yaraları 03:08

Müslüm Gürses - Fark Yaraları

Tanrı yazar kullar çeker günahı Bir eziyet bin isyanı getirir Bağrımıza dostlar sıkar silahı Bizi bu dost yaraları öldürür Sevgi ölesiye severiz Gün gelir terk eder neden bilmeyiz Yıllar geçer dağ olur hasretimiz Bizi h..

İngiltere Benim Altyazılı Fragmanı 02:02

İngiltere Benim Altyazılı Fragmanı

Vizyon tarihi: 5 Ocak 2018 (1s 34dk) Yönetmen: Mark Gill Oyuncular: Jack Lowden, Jessica Brown Findlay, Jodie Comer Tür: Biyografik, Dram Ülke: İngiltere Filmde, müzik dünyasının en özgün isimlerinden Morrissey'in, 1970..

Mahsun Kırmızıgül - Dinle 04:03

Mahsun Kırmızıgül - Dinle

Mahsun Kırmızıgül Dinle Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülden Karaböcek - Ağlıyorsam Yaşıyorum 04:00

Gülden Karaböcek - Ağlıyorsam Yaşıyorum

Bakarsan anlarsın gözlerime sen Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Bu benim kaderim doğduğum günden Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Dertliyim inleyen bir keman gibi Mutluluk gönlüme bir düşman gibi Hayatım ağlatan bir ro..

Müslüm Gürses - Neredesin Firuze 00:56

Müslüm Gürses - Neredesin Firuze

Bu sabah yalnız uyandım Sensiz olmaz, sensiz olmaz Tanıdık kokular yok Sensiz olmaz Kahvaltım anlamsızdı Sensiz olmaz, sensiz olmaz İlk sigaram bile tatsızdı Sensiz olmaz Anlaşılan alışmışım Sensiz olmaz, sensiz..

Radyocu Duygu Özkan’ın Düğününde Ünlüler Geçi̇di̇ Yaşandı 13:28

Radyocu Duygu Özkan’ın Düğününde Ünlüler Geçi̇di̇ Yaşandı

Radyocu Duygu Özkan önceki akşam müzik prodüktörü Alper Atakan ile dünya evine girdi. İkilinin düğününe birbirinden ünlü isimler katıldı. Süper FM’in ünlü radyocusu Duygu Özkan, önceki gün müzik prodüktörü Alper Atakan i..

  • BETA tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahsun Kırmızıgül - Sarı Sarı 04:24

Mahsun Kırmızıgül - Sarı Sarı

Mahsun Kırmızıgül Sarı Sarı Dinle..

Bergen - Yalnızım Ben Yalnızım 04:30

Bergen - Yalnızım Ben Yalnızım

Bergen - Yalnızım Ben Şarkı Sözleri Bu sayfada Bergen adlı şarkıcıya/gruba ait Yalnızım Ben şarkısının sözleri bulunmaktadır. Şarkı Sözü Yalnızım ben yalnızım Şu koskoca dünyada Ne anam var nede babam Yetim öksüz ka..

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol 04:00

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol Şarkı Sözleri Dinle Albüm Adı : Sensiz Kutladım KALBİNİN SESİNE KULAK VER DİNLE ÇOK MUTLU OLURUZ İNAN SENİNLE BU EŞSİZ SEVDAYI PAYLAŞ BENİMLE BEN SENİN OLAYIM SEN DE BENİM OL SEN DE SEVİY..

Bergen - Acıların Kadını 03:17

Bergen - Acıların Kadını

bergen - acıların kadını..

Dilek Şimşek & İbrahim Erkal - Avuçlarımda Tutamadım 04:45

Dilek Şimşek & İbrahim Erkal - Avuçlarımda Tutamadım

Dilek Şimşek İbrahim Erkal Avuçlarımda Tutamadım Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tanju Okan - Aşkı Bulacaksın 04:38

Tanju Okan - Aşkı Bulacaksın

Tanju Okan - Aşkı Bulacaksın Dinle..