#İslam

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

İran- Bir Devrimin Anatomisi - Al Jazeera 42:37

İran- Bir Devrimin Anatomisi - Al Jazeera

Şah rejimini yozlaşmış ve kukla bir yönetim olarak gören milyonlarca İranlı dalga dalga büyüyen isyanlarla günlerce sistemi protesto etti. İran şahının kaçarak ülkeyi terk etmesinden sonra, Humeyni liderliğinde İran İsla..

  • PengoTV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Haşimi Rafsancani hayatını kaybetti 01:05

Haşimi Rafsancani hayatını kaybetti

Eski İran Cumhurbaşkanı ve Düzenin Maslahatını Teşhis Konseyi Başkanı Rafsancani, kalp krizi nedeniyle 82 yaşında hayatını kaybetti. Ali Ekber Haşimi Rafsancani, İranlı din ve devlet adamı. 1989-1997 arasında İran İslam..

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü 00:43

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü Mısır'da canlı yayınlanan bir program esnasında Başörtüsü farz değil, kültürel gelenek diyen imam, konuklar arasında yer alan bir avukat tarafından ayakkabıyla dövüldü! Mı..

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı 05:46

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı Mardin’in Derik ilçesindeki saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün cenaze namazını babası Asım Safitürk kıldırdı. Mardin’in Derik i..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Türban, Yahudi Müzesi′nde Sergi Konusu Oldu 02:22

Türban, Yahudi Müzesi′nde Sergi Konusu Oldu

Başörtüsü ve dini kıyafetler Berlin’de Yahudi Müzesi’nde sergi konusu oldu. Sergi Yahudilik, İslam ve Hristiyanlık’ta kadınların örtünmesi nedeniyle yaşadığı güçlükleri yansıtıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 539 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Napolyon'un Osmanlıya Oyunları 02:58

Napolyon'un Osmanlıya Oyunları

Kaynaklar: Dogustan Günümüze Büyük Islam Tarihi; Cilt: 11, Cag, Sayfa: 271 Dogustan Günümüze Büyük Islam Tarihi; Cilt: 11, Cag, Sayfa: 299, 300 Tarihten Ilginc Gercekler: Remzi Cavus: Misir Tarihi; Sayfa: 14..

  • ANKA tarafından
  • 562 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri 07:18

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri İfrit, kötü ruhlu yaratık demektir. Ölüme, hastalığa, büyüye yol açan yani zarar vermeyi amaçlayan kötü ruhlara verilen isimdir. Daha çok cinlerin çirkin yüzlü ve k..

  • ZULMA tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD’ye Tepkiler Büyüyor 02:25

ABD’ye Tepkiler Büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, akşam saatlerinde ABD Büyükelçiliği önüne toplandı. Grup “Kudüs evimiz, kırmızı çizgimiz”, “Katil İs..

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular 00:41

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular

Taraflar, Suriye'nin Idlib kentindeki son dekatalizasyon bölgesinin sınırları konusunda Rusya, İran ve Türkiye ortak bir bildiride bulundular. Savaş yırtılan ülkedeki dört adet de-tırmanış bölgesi altı aylık bir süre boy..

ABD'de Müslüman Baba  Oğlunun Katilini Affetti 01:35

ABD'de Müslüman Baba Oğlunun Katilini Affetti

ABD'nin Kentucky eyaletinde öldürülen pizza kuryesi Salahuddin Jitmoud'un babası, İslam'ın ruhuna uygun olanı yaptığını söyleyerek, mahkeme salonunda oğlunu öldüren katili affettiğini açıkladı...

Riyad'ın İsrail Fetvası Kur'an'a Aykırı 02:37

Riyad'ın İsrail Fetvası Kur'an'a Aykırı

Suudi Arabistan Müftüsü Abdülaziz Al-i Şeyh'in 'İsrail'e karşı savaşmanın caiz olmadığı' yönündeki fetvası soru işaretlerine yol açarken, Mümtahine Suresi'nde İslam'la savaşanlar için yer alan Kim onları dost edinirse o..

'Kudüs'ü Koruma Nöbeti Artık Bizde' 01:44

'Kudüs'ü Koruma Nöbeti Artık Bizde'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yenikapı'daki Kudüs Mitingi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam dünyasının üzerindeki ölü toprağını Kudüs'e sahip çıkarak atacağını inandığını belirterek 'Peygamberimizin miraca çı..

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi 01:04

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir askeri eğitim akademisine saldırı düzenlendi. Eylemciler dahil en az 9 kişinin öldüğü saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü üstlendi. IŞİD'in haber ajansı Amaq'tan yapılan aç..

Dünyanın En Büyük Türk İslam Mezarlığı Ziyaretçi Akınına Uğruyor 01:53

Dünyanın En Büyük Türk İslam Mezarlığı Ziyaretçi Akınına Uğruyor

Dünyanın en büyük Türk İslam mezarlığı ziyaretçi akınına uğruyor UNESCO Dünya Kültür Mirası geçici listesindeki dünyanın en büyük Türk İslam Mezarlığı olma özelliğine sahip Ahlat Selçuklu Meydan Mezarlığı, yerli ve yaban..

Mavi Vatan Marşı 05:07

Mavi Vatan Marşı

MAVİ VATAN MARŞI Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktırdı sulara Lâ gâlibe..

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı 05:07

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı

Mavi Vatan Marşı şarkı sözleri ile Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktır..

Kitap okurken, dinlenirken dinleyebileceğiniz [Yunus Emre Dizisi] müzikleri 45:43

Kitap okurken, dinlenirken dinleyebileceğiniz [Yunus Emre Dizisi] müzi

TRT de yayınlanan biz döneme damgasını vurmuş Yunus Emre'nin hayatını anlatan bir dizi vardı. Bilmem hatırlar mısınız? Yunus Emre unutmayacağımız kıssalar ve karakterlerle benim de hayatımda önemli bir yere sahip olmuş b..

  • GÜL tarafından
  • 124 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fransa'ya Öfke Dalga Dalga Yayılıyor 01:27

Fransa'ya Öfke Dalga Dalga Yayılıyor

Fransız yetkililerin İslam karşıtı açıklamalarına tepkiler giderek arttı. Birçok Müslüman ülke Fransa’ya karşı birleşti...

Macron'dan Yeni Skandal- Laiklik Şartı 01:43

Macron'dan Yeni Skandal- Laiklik Şartı

İslam düşmanlığının patlak verdiği Fransa'da Cumhurbaşkanı Macron bir kez daha skandal bir hamle yaptı. Macron, ülkesindeki İslam konseyi üyelerinden laiklik şartı hazırlamalarını istedi...

Mustafa Ceceli & Nigar Muharrem- Salıncak 02:48

Mustafa Ceceli & Nigar Muharrem- Salıncak

Prodüktör: Samsun Demir- Tolga Aykut Söz & Müzik: Doğanay Karadeniz & Alaaddin Ergün Düzenleme : Mustafa Ceceli Ney & Kaval : Vedat Aygıran Vokaller : Kurtuluş Kuş , Burak Bulut , Alaaddin Ergün Gitar, Percussion: Mus..

YAPACAKLAR! İnsanı öldürüp sonra da diriltecekler! Tohumu ve nesli koruma görevi insana yüklenmiştir 34:24

YAPACAKLAR! İnsanı öldürüp sonra da diriltecekler! Tohumu ve nesli kor

#emelozugur #fatihçıtlak #allah #kainat #ölüm #anarahmi #hücre #melek #hzadem ???? İnsanı öldürecekler sonra geri diriltecekler‼️ ???? Son insan öldüğünde Allah paydos edecek‼️ Tüm kainat kapanacak‼️ ????Ana rahminde b..

  • STUDIO AS tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergileniyor 02:23

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergileniyor

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergileniyor ABD'nin başkenti Washington'da açılan Kur’an-ı Kerim Sanatı: Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nin Hazineleri sergisinde, her biri yüzlerce yıllık 47 el yazması Ku..