#İslami vİdeo

Kuru Üzümlü Kek Tarifi Kek Tarifleri 02:53

Kuru Üzümlü Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir kuru üzümlü kek tarifi videosu hazırladık. Yapım aşaması da oldukça kolay olan tarifimizi evinde herkes kolayca yapabilir. Kuru üzümlü kek nasıl yapılır ve malzemeleri neler..

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 03:33

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için cevizli ve kuru üzümlü kurabiye tarifi videosu hazırladık. Kurabiyemiz ağızda dağılan bir kıvama sahiptir ve içindeki ceviz, kuru üzümler ile inanılmaz bir lezzet oldu. Yapımı da oldukça ..

Patates Pizza Tarifi  Yemek Tarifleri 01:28

Patates Pizza Tarifi Yemek Tarifleri

Pizza hamuru olmadan nefis bir lezzet olan patates pizza tarifi videosu hazırladık sizler için. Genelde pizza çok sevilir ancak evde pizza yapımı biraz zahmetlidir. Çünkü hamurunun yapımı biraz tecrübe ister, genelde tut..

Pırasalı Havuçlu Gül Böreği Tarifi  Börek Tarifleri 03:08

Pırasalı Havuçlu Gül Böreği Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri kategorimize bu sefer çok lezzetli bir pırasalı havuçlu gül böreği tarifi videosu hazırladık. Gül böreği içindeki havuç ve pırasa ile nefis bir lezzet bütünlüğü oluşturdular ve mutlaka tavsiye ederim, ben..

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:15

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok pratik ve gerçekten çok lezzetli olan sütsüz mozaik pasta tarifi videosu hazırladık. Tadını tarif etmek gerekirse; yoğun bir kıvamı var ve çok lezzetli. Ancak çok tatlı değil yani şeke..

Tavada Pizza Tarifi  Pizza Tarifleri 04:08

Tavada Pizza Tarifi Pizza Tarifleri

Pizza tarifleri sevenlere özel evde kolayca yapabileceğiniz çok pratik pizza tarifi videosu hazırladık. Tavada pizza tarifi ile hızlı ve kolayca lezzetli bir pizza yapabilirsiniz. Tavada pizza nasıl yapılır ve tam ölçül..

300 Köpeğe Yemek Vermek  Dünya'nın En  Disiplinli Köpekleri 06:51

300 Köpeğe Yemek Vermek Dünya'nın En Disiplinli Köpekleri

DÜNYA'NIN EN DİSİPLİNLİ KÖPEKLERİ .. Bu video da dünyanın en disiplinli köpek ırkları gösterdik. Umarım videoyu beğenirsiniz.İyi Seyirler :))..

  • JET TV tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İlk Gördüğünüz Şey Gerçek Kişiliğinizi Ortaya Çıkarıyor 05:12

İlk Gördüğünüz Şey Gerçek Kişiliğinizi Ortaya Çıkarıyor

İlk Gördüğünüz Şey Gerçek Kişiliğinizi Ortaya Çıkarıyor... Bu video da ilk gördüğünüz şeye göre kişiliğinizi gösteren bazı işaretleri gösterdik.Umarım beğenirsiniz. İYi Seyirler :))..

  • JET TV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kültür Karmaşası ile Dans Şov 00:35

Kültür Karmaşası ile Dans Şov

Kendini bu kadar rezil etmene gerek yoktu be evladım. Popüler olmak istiyorum diyerek video çeksen daha temiz olurdu.....

  • JET TV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 6 yıl önce
100 yıl Önce Kadınlara Yasak Olan 8 Şey 05:33

100 yıl Önce Kadınlara Yasak Olan 8 Şey

100 yıl Önce Kadınlara Yasak Olan 8 konuyu ele alınmış bir video...

  • JET TV tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Biskrem Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:35

Biskrem Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir ev yapımı biskrem kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kurabiyesi ve içinde akışkan çikolatası ile lezzeti nefistir. Satın alınan biskrem kadar çok şekerli değild..

Doyuran Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:21

Doyuran Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri, daha doğrusu pasta tarifi sevenler için hazırladığımız nefis ve pratik doyuran pasta tarifi videosu ile kısa sürede muhteşem lezzetli pasta yapabilirsiniz. Doyuran pasta tarifi hazırlama süresi 10-15 d..

Kadayıflı Muhallebi Tarifi 04:52

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Muhallebi için; . 1 lt süt, . 1 su bardağı un, . 3/4 su bardağı şeker, . 100 ml krema, . 2 parça damla sakızı, . 1 paket şekerli vanilin. Kadayıf için; . 250 g çiğ tel kadayıf, . 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, . 1/..

Elmalı Top Tarifi Tatlı Tarifleri 02:33

Elmalı Top Tarifi Tatlı Tarifleri

Meyveli tatlı tarifleri sevenler bu tarife bayılacak. Elmalı top tarifi yapımı çok kolay ve az malzeme ile hızlı bir şekilde hazırlanabilmektedir. Lezzeti de bir o kadar nefistir. Elmalı top tatlısı nasıl yapılır ve mal..

Hazır Yufkadan Ispanaklı Gözleme Tarifi 02:54

Hazır Yufkadan Ispanaklı Gözleme Tarifi

Kahvaltılık tarifler içinde en çok sevilenlerinden olan gözleme tarifi için evde tapımı çok kolay ve pratik bir video hazırladık. Hazır yufkadan ıspanaklı gözleme tarifi yapımı videosu ile adım adım her aşamasını uygulay..

Bu Köpeğin Sahibine Vedası Herkesi Ağlattı 02:10

Bu Köpeğin Sahibine Vedası Herkesi Ağlattı

Ryan Jessen'a hastane odasında veda eden köpeği Molie, sadece aileyi değil yüzbinleri ağlattı. Sadık dostlarımızdan sadece biri Molie ve bu video onunla sahibinin hikayesi...

  • JET TV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çılgın Okçular ! 02:25

Çılgın Okçular !

Sefa Kındır Mami Yeni Vine Sıfır Bir Adana Çilginlari )Sefa Kındır, Mami ve Emre Gül'ün komedi dünyasına HOŞGELDİNİZ! Bu video oldukça komik, eğlenceli ve güldürücü oldu.İzlerken çok eğleneceksiniz! Facia Üçlü yü takipte..

  • JET TV tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayvanat Bahçesi Hayvan Saldırıları 02:30

Hayvanat Bahçesi Hayvan Saldırıları

Hayvanat bahçesindeki hayvanların gelen ziyaretçileri yem gözünde gördükleri video ...

  • JET TV tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hazır Yufkadan Baklava Tarifi 04:07

Hazır Yufkadan Baklava Tarifi

Bayram tatlıları tarifi bekleyenler için nefis ve kolay bir hazır yufkadan baklava tarifi videosu hazırladık. Geç kalmadan bayram tatlınızı hazırlayın. Hazır yufkadan baklava nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri tüm ..

Hazır Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi Kahvaltılık Tarifler 02:24

Hazır Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi Kahvaltılık Tarifler

Gözleme sevenler için kahvaltılık tarifler den hazır yufkadan peynirli gözleme tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay ve kısa sürede hazırlanabilen gözlememizin lezzeti de yerinde çıtır çıtır dır. Hazır yufka..

Kışlık Turşu Nasıl Yapılır Turşu Tarifleri 03:14

Kışlık Turşu Nasıl Yapılır Turşu Tarifleri

Turşu tarifleri sevenler hemen hazırlıklara başlayın şimdi tam zamanı. Kışlık turşu nasıl yapılır merak ediyorsanız bu video da kızım sizler için nefis bir tarif veriyor :) Kışlık turşu nasıl yapılır ve tam ölçülü malze..

Portakallı Revani Tarifi 03:20

Portakallı Revani Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenler için nefis bir portakallı revani tarifi videosu hazırladık. Portakalın verdiği nefis aroma ile mis gibi bir tatlı. Portakallı revani nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nedir merak e..

Vişneli Kek Nasıl Yapılır Kek Tarifleri 02:35

Vişneli Kek Nasıl Yapılır Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir vişneli kek tarifi videosu hazırladık. Vanilyalı kek içinde vişne tanecikleri ve damla çikolata ile müthiş bi lezzet. Vişneli kek nasıl yapılır tam ölçülü malzeme listesi ile her ayr..

Yumurtalı Mercimek Köftesi Tarifi  Meze Tarifleri 03:42

Yumurtalı Mercimek Köftesi Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenlere nefis bir yumurtalı mercimek köftesi tarifi videosu hazırladık. Evde kısa sürede hazırlayabilirsiniz ve limon ile misafirlerinize servis edebilirsiniz. Gün mezesi için çok güzel bir tarif. Yumur..

Cansu Yegin Zarif Yılbaşı Makyajı 07:52

Cansu Yegin Zarif Yılbaşı Makyajı

Bu video makyajcom tarafından sponsorlu bir videodur.Kanalımda paylaşacağım sponsorlu videolar her zaman için gerçek düşüncelerimi ve gerçekten kullandığım markaları yansıtacak olup;her zaman sizin bilginiz dahilinde ola..

Cansu Yegin Yıpranmış Saçlar İçin Evde Saç Botoksu Hacimli Dalgalı Saç Yapımı 16:31

Cansu Yegin Yıpranmış Saçlar İçin Evde Saç Botoksu Hacimli Dalgalı Saç

Bu video Natura Keratin markasının katkılarıyla hazırlanmıştır.Videoda belirttiklerim kelimesi kelimesine kendi düşüncem olup,hiçbir yanıltıcı söylem bulunmamaktadır.Beğenmediğim,sevmediğim,kendim de kullanmayacağım hiçb..

Cansu Yegin Vlog Kuzenimle Bir Gün  Ev Cilt Bakımı Mini Defile 13:23

Cansu Yegin Vlog Kuzenimle Bir Gün Ev Cilt Bakımı Mini Defile

Bu video Garnier Türkiye tarafından sponsorlu içerik barındırmaktadır.Videoda belirttiklerim kendi düşüncem olup,hiçbir yanıltıcı söylem bulunmamaktadır.Beğenmediğim,sevmediğim,kendim de kullanmayacağım hiçbir ürünü sizl..

Cansu Yegin Tek Marka Makyajı Benefit 16:41

Cansu Yegin Tek Marka Makyajı Benefit

Oley! Sonunda uzun zamandır çekmeyi,içime sinen şekilde tamamlamayı istediğim 'Tek Marka Makyaj' serisinin ilk videosu 'Benefit' videosunu sizinle paylaşabiliyorum.Farklı bir konsept olması için çok uğraştığım,sonucu da ..

Atı ile Motosiklet Yolculuğu Yapan Adam 00:08

Atı ile Motosiklet Yolculuğu Yapan Adam

Aracına hayvanını bağlayan insanlara tam örnek bir video,görüntüde motosikletinin yanına ekleme yaptığı kısımla dünyanın en rahat yolcuğunu yapan ar..

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Özkaynak My Little Pony Maskesini Denedim Pembe Simli Soyulabilen Maske 12:26

Merve Özkaynak My Little Pony Maskesini Denedim Pembe Simli Soyulabile

Görür görmez bayıldığım ve denemek istediğim pembe simli, My Little Pony maskesini denedim ve görüşlerimden bahsettim. Eminim siz de benim gibi merak içindesiniz o yüzden bu ışıl ışıl maskeyi uygulamalı olarak gösterdiği..