#İslami vİdeo

Cansu Yegin Pratik Kaş Bıyık Alma Aletleri 13:43

Cansu Yegin Pratik Kaş Bıyık Alma Aletleri

Yeniden merhabaa! :) Kaş-bıyık biz kızların genel problemi.Artık tüylerden kurtulmanın bir çok yolu var ama en iyi yöntem hangisi? Sizin için test ettim.Bu serinin devamı gelsin isterseniz yorumlarda benimle paylaşmanız ..

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi 03:45

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenlere özel evde kolayca yapılabilen cevizli kadayıf tatlısı tarifi videosu hazırladık. Çok az malzeme ile yapılabilen tavada cevizli kadayıf tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri ne..

Fatmanur Öztekin Benimle Düğüne Hazırlanın Makyaj Ve Kıyafet 15:49

Fatmanur Öztekin Benimle Düğüne Hazırlanın Makyaj Ve Kıyafet

Herkese merhaba bugün sizlerle Benimle Düğüne Hazırlanın adlı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Tamamen Bronze Makyaj 23:19

Fatmanur Öztekin Tamamen Bronze Makyaj

Herkese merhaba bugün sizlerle Tamamen Bronze Makyaj adlı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Bahar Makyajı 15:23

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Bahar Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle yeni ürünlerle bahar makyajı adlı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Tüm Fondötenlerimi Karıştırdım 10:41

Fatmanur Öztekin Tüm Fondötenlerimi Karıştırdım

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte tüm fondötenlerimi karıştırdım adı altında bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Nasıl Eyelıner Çekiyorum Jilet Gibi 08:09

Fatmanur Öztekin Nasıl Eyelıner Çekiyorum Jilet Gibi

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte nasıl eyeliner çekiyorum adı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Sevgililer Gününe Benimle Hazırlanın 17:53

Fatmanur Öztekin Sevgililer Gününe Benimle Hazırlanın

Herkese merhaba bugün sizlerle sevgililer gününe benimle hazırlanın adı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Hayatımın En Kötü Makyajı 11:55

Fatmanur Öztekin Hayatımın En Kötü Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle kuzenimle bir video paylaşmak istedim beni maymuna çevirse de editlerken de paylaşırken de çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Ev Partisine Benimle Hazırlanın 20:47

Fatmanur Öztekin Ev Partisine Benimle Hazırlanın

Herkese merhaba bugün sizlerle yılbaşı makyajları serisinin 4. videosunu çekiyorum, yılbaşını evde partileyerek kutlicaklar için şaç makyaj ve kombin önerisinde bulunduğum bir video çektim ben videoyu çekerkende editler..

Fatmanur Öztekin Kız Kıza Yılbaşı Partisine Benimle Hazırlanın 12:42

Fatmanur Öztekin Kız Kıza Yılbaşı Partisine Benimle Hazırlanın

Herkese merhaba bugün sizlerle kız kıza yılbaşı partisine gidicekler için makyaj ve kombin önerisinde bulunduğum bir video çektim tabi siz bu makyajı istediğiniz yılbaşı planınıza uygulayabilirsiniz:)..

Fatmanur Öztekin En Hızlı Uçuk Geçirme Yöntemleri 08:57

Fatmanur Öztekin En Hızlı Uçuk Geçirme Yöntemleri

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte uçuklar nasıl tedavi edilir evde nasıl kolay bir şekilde uçuklarımızı söndürürüz bunlardan bahsettiğim bir video çektim, umarım beğenerek ve severek izlersiniz :)..

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Çok İstenilen Makyaj 17:35

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Çok İstenilen Makyaj

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte hem yeni ürünleri yorumladım hemde benden bir önceki videodaki yapmış olduğum makyajı istediğiniz için bugün her iki başlığıda toparlayarak bir video çektim, umarım sizde izlerken..

Fatmanur Öztekin Renkli Göz Makyajı 09:04

Fatmanur Öztekin Renkli Göz Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte eğer gözlerim renkli olsaydı nasıl bir tarz makyaj yapardım yada renkli gözlü insanlar nasıl gözlerini daha ön plana çıkarabilirler ondan bahsettiğim bir video oldu , umarım sizde..

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Gece Makyajı 14:46

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Gece Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte elime yeni geçen makyaj malzemelerimi denedik, yorumladık, uyguladık ve ortaya böyle özel gün makyajı, umarım işinize yarayan bir video olur :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Fondötensiz Yaz Makyajı 15:37

Fatmanur Öztekin Fondötensiz Yaz Makyajı

Herkese merhaba bugün benimde son zamanlarda severek kullandığım çok basit ve pratik bir yaz makyaj paylaşmak istedim, umarım işinize yarayan bir video olur :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Tek Makyajla 3 Farklı Konbin 07:45

Fatmanur Öztekin Tek Makyajla 3 Farklı Konbin

Herkese merhaba bugün benimde son zamanlarda severek kullandığım çok basit 5 dk yapabiliceğiniz her kıyafetle uyabilicek bir makyaj paylaşmak istedim artı olarakta üç farklı kombin önerdim, umarım işinize yarayan bir vi..

Fatmanur Öztekin Çıkacak Sivilceleri Kurutmak 10:57

Fatmanur Öztekin Çıkacak Sivilceleri Kurutmak

Herkese merhaba bugün benimde çokça yaşadığım ve soru aldığım bir konuyu sizinle paylaşıyorum, umarım işinize yarayan bir video olur :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Saç Düzleştirme Tarağı 07:34

Fatmanur Öztekin Saç Düzleştirme Tarağı

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte ilk defa bir ürün deniyoruz, biliyosunuz ki bu tarz ürünler popiler olmaya başladı bende sizler kendi düşüncelerimi paylaştığım bir video çektim umarım begenirsin..

Çocuğun Altını Değiştirirken Dikkatini de Dağıtmanın Muhteşem Bir Yolunu Bulan Yaratıcı Baba 00:32

Çocuğun Altını Değiştirirken Dikkatini de Dağıtmanın Muhteşem Bir Yolu

Çocuğunun altını değiştirirken ağlamasının önüne geçmek isteyen bir baba oldukça yaratıcı ve basit bir yol bulmuş. Cep telefonunu kafasına bağlayan baba ekranda oynayan video ile çocuğunun dikkatini dağıtırken bir yandan..

  • JET TV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğçe Ay Bebek Gibi Oldu - Beyazlatıcı Pirinç Maskesi 10:09

Tuğçe Ay Bebek Gibi Oldu - Beyazlatıcı Pirinç Maskesi

Herkese Meraba ???????? Video İçeriği ; * Pirinç, çok büyük bir güneş kremi olan çok zengin bir PABA, para aminobenzoik asit kaynağıdır. Dahili olarak alındığında, bu PABA vücuttaki C vitamini seviyesini artırır. *..

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:40

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Tatlı poğaça tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, çikolatalı poğaça tarifi videosu. Yapımı kolay, doyurucu ve gerçek çikolata lezzeti ile güzel bir tercih olabilir. Özellikle sahur tarifleri için ne yapaca..

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 03:44

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere özellikle nefis pasta tarifleri yapın diye yazan takipçilerimiz için fantalı pasta tarifi videosu hazırladık. Sünger gibi pandispanyası ve nefis kreması ile çok lezzetli oldu mutlaka tavsiye ede..

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri 03:30

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri

Makarna tarifleri sevenler için nefis bir patatesli makarna tarifi videosu hazırladık. Çok besleyici ve bir o kadar da lezzetli olan patatesli makarna nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm ayrıntılarıyla ..

Patlıcan Oturtma Tarifi - Yemek Tarifleri 04:07

Patlıcan Oturtma Tarifi - Yemek Tarifleri

Patlıcanlı yemek tarifleri sevenler için nefis bir patlıcan oturtma tarifi videosu hazırladık. Yapımı biraz zahmetli olmasına rağmen lezzeti tarif edilemez. Patlıcan oturtma nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi n..

Tahinli Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:12

Tahinli Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kahve yanında veya çay saatinde hayır diyemeyeceğimiz lezzetlerdir. Tahinli kurabiye tarifi yapımı kolay ve az malzeme ile yapılmasına rağmen çok lezzetli bir tatlı kurabiye dir. Tahinli kurabiye nası..

Tuğçe Ay Genital Bölge Hakkında Bilinmesi Gerekenler 10:09

Tuğçe Ay Genital Bölge Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Merabaaaaaa Bugün ki konumuz Genital bölge ve dikkat edilmesi gerekenler. Aslında biçoğumuz dikkatsiz bi şekilde iç çamaşırı seçimi, temizlik, traş yapıyoruz. Aslında en dikkat edilmesi gereken bölgelerden biri olduğ..

Tuğçe Ay Anında Cildini Beyazlat 06:31

Tuğçe Ay Anında Cildini Beyazlat

Bu video da cilt tonunu beyazlatmak isteyen, daha açık bir renge sahip olmak isteyen, cildinde ki kırışıklıklar dan yada ilerde oluşabilecek kırışıklıklardan kurtulmak isteyenler için çok güzel bir tarif verdim...

Tuğçe Ay Çok Eğlendik İkiz Makyajı 15:48

Tuğçe Ay Çok Eğlendik İkiz Makyajı

Nadireyle size elimizden geldiği kadar bi makyaj uygulaması yaptık :) Video da anılarımızdan, bilmediğimiz makyaj teknikleriden falan bahsettik :)..

Tuğçe Ay Yüzünde Leke Mi Var 07:38

Tuğçe Ay Yüzünde Leke Mi Var

Kendi ölçülerim ; 1 çorba kaşığı kırmızı pancar suyu 1 çorba kaşığı yoğurt Video da bir detayı atlamışım; pancarı rendeledikten sonra elimle sıktım 1 çorba kaşığı kadar su çıktı onu yoğurtla karıştırdım. Miss gibi ..