#İsmail görkem kara

Beşiktaş 2 - 1 Akhisarspor Maç Özeti 04:18

Beşiktaş 2 - 1 Akhisarspor Maç Özeti

Beşiktaş, Süper Lig'de yeni sezona 3 puanla başladı. Vodafone Park'ta Akhisarspor'u konuk eden Kara Kartal, Pepe ve Babel'in golleriyle 2-1 kazandı, taraftarını galibiyetle uğurladı. Maça çok hızlı başlayan siyah beyaz..

  • OFSAYT tarafından
  • 4.323 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 03:31

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Partizan takımına karşı oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşındaki maça ..

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere 08:33

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere Dinle İki Keklik: İki keklik bir kayada ötüyor Ötme de keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor Ötme de keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor Annesine kara d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.398 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hüseyin Çetinkaya - Süslü Hatun 03:35

Hüseyin Çetinkaya - Süslü Hatun

Hüseyin Çetinkaya - Süslü Hatun Dinle Süslü Hatun şarkı sözleri ile; Saçlarını boyar makyajını yapar Bi kaşı da havada kızgın biraz Gözleri kara kara yanağı da al al Buğday tenli dudağı kiraz Cilvesi deli ediyor ne..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 6.659 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak 03:21

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak Dinle GÖKYÜZÜNE BAK Yeni bir hayat vodka bira bir lira Neden olmasın alkol mahallemdeki bakkalda Hayallerimi söndürdün bak son sigaranda Sözlerin kalbime ağır bir yara Üzgünüm bitti r..

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid) 02:43

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid)

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid) Sözler: Çıkarmıştık beraber üçüncü dünya savaşını Oldu dört sene velakin alıyosundur mesajımı Hala olsaydın eminim hiç sevmezdin sakalımı Hayat boyunca ..

  • Kaan Boğa tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar

Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüyalarıma gir hiç ayrı kalmayalım Ooo al beden..

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar

Alişan & Furkan Özsan Yağmurlar Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüya..

3 Hisar - İstanbul 04:54

3 Hisar - İstanbul

3 Hisar - İstanbul Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana gülen bu şehir onu saklıyor Boğaziçi avuturken acı başlıyor İki kıta arasında kız kulesinde Yeni bi'gün doğuyor martı sesiyle Uyanarak kuytu bir yerde Aynı şeyler hep..

R.T.E & Devlet Bahçeli - Dolunay (Ft. Enes Batur ) 01:23

R.T.E & Devlet Bahçeli - Dolunay (Ft. Enes Batur )

Herkese Merhaba ben Edit Reyiz, Bugün size Enes Batur'un şarkısı Dolunay'a parodi bir montaj videosu yaptım. Video'da Cumhurbaşkanımıza ve diğer siyasi liderlerimize hakaret amacı güdülmemiştir. Gülmenize, eğlenmenize ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Tuğçe Kandemir - Hangimiz Sevmedik 03:54

Tuğçe Kandemir - Hangimiz Sevmedik

Hangimiz Sevmedik şarkı sözleri ile; Hangimiz düşmedik, kara sevdaya Hangimiz sevmedik, çılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu, köşe başında Bir vefasız için, yol gözlemedik mi Hangimiz düşmedik, kara sevdaya Hangimiz sevmed..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Simge - Sevmek Yüzünden 03:38

Simge - Sevmek Yüzünden

Sevmek Yüzünden şarkı sözleri ile Kalk haydi gidiyoruz artık bu şehirlerden Geride bırakıp ne varsa Elimizde avcumuzda firardayız Hani kaç sene verirler ki, en çok kara sevdadan Ya da vursalar yani yakışmaz mı sevmek ..

HiraiZerdüş - Kır gülleri 03:11

HiraiZerdüş - Kır gülleri

Kulağına karşı oturup günlerce konuşasım var çocuk. Yüreğine avucumda birikmiş şeyleri bırakmam gerek. Yoksun ya Yokluğunun ömrümün metrekaresine ne aralıklar ile düştüğünü Düştüğü yerleri nasıl harab ettiğini bir k..

Bartın'da yaşanan sel felaketinin ardından korkunç görüntüler! 03:40

Bartın'da yaşanan sel felaketinin ardından korkunç görüntüler!

Bartın'da şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanın yol açtığı hasar drone ile görüntülendi. Bartın Karabük yolu Bahçecik mevkisinde bir köprü sel nedeniyle çöktü. Yağış nedeniyle Bartın-Karabük kara yolu Yenihan m..

Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo) 04:18

Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo)

Söz&Müzik: Hakan Altun Düzenleme: Aydın Kara —————————————————————————— Son Buse (Şarkı Sözleri) Son vedalardır En zor olan iz bırakan Kapanmayan bir yaradır Ömür boyu içimde yanar Senle doğmuştu senle soldu bu yüre..

İlkay Karakılıç - Kar 03:20

İlkay Karakılıç - Kar

Kar şarkı sözleri ile Seni yakalayamamak akla zarar ,keserim yollarını Göremedim , çözemedim dillerini , öpemedim ellerini Üşüdüm üşüdüm çok üşüdüm , sar bana kollarını Soramam soramam hiç soramam , soramam hallerini ..

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca 04:14

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur, unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri, mektupları istemişsin Üzülme sen sevdiceğim, bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum, hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani, veren Allah ..

Ferdinand - Madafakir 03:00

Ferdinand - Madafakir

Madafakir şarkı sözleri ile Bana yaramadı alamam ben daha fazla Hayat hepimize zorba Tadı kaçT bu aaşkın duman oldu ve balk Gömdüler eski bizi bulamıyorum dibe vurduk dede naaapTk Anadan fakiriz körkütük aklım uçar ban..

TARLADA 2 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU! 01:02

TARLADA 2 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU!

IĞDIR HALFELİ SON DAKİKA Iğdır'ın Halfeti beldesi kırsalında Kemal Kara ile Yaşar Karadağ'ın silahla vurulmuş cansız bedenleri bir vatandaş tarafından bulundu. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Iğdır'ın Halfeli..

İmkansız Olasılık  Yoklama 01:01

İmkansız Olasılık Yoklama

Yönetmenliğini Murat Şenöy'ün, senaristliğini Türkan Saydemer'in üstlendiği filmin başrollerini Serkan Ercan, Yağız Atakan Savaş, Görkem Kasal ve Müge Bayramoğlu paylaşmaktadır. Okuduğu liseye geri dönen Tarık, öğrencile..

  • ANKA tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ümit Ateş - Seviyorum Kal 04:06

Ümit Ateş - Seviyorum Kal

Ümit Ateş - Seviyorum Kal Dinle Seviyorum Kal şarkı sözleri ile Ellerim yorgun Dillerim suskun Gözlerim dalgın yar Gül-i terimsin Kalbimin atışı Sıcağınla yar Seviyorum kal Uğruna yavrum Üzgünüm artık Sözleri..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Savcının Oğlu Çevreye Ateş açtı 01:24

Savcının Oğlu Çevreye Ateş açtı

Annesi eski hakim, babası savcı olan, 32 yılla yargılanan suç makinesi Sertaç Gökmen serbest 2018 yılında İstanbul'da kız arkadaşını aracında darp eden ve olaya tepki gösteren vatandaşlara öfkelenip aracını üstlerine sü..

Cem Belevi - Leyla & Mecnun 03:01

Cem Belevi - Leyla & Mecnun

Söz: Cem Belevi Müzik: Cem Belevi, Asil Gök Aranje: Asil Gök, Görkem Oker Yönetmen: Murad Küçük Hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak bazı şeyler Hiçbir zaman eskisi gibi durmayacak Aynı kıyafetler Makbulmüş bin yıldan ber..

Komik Düğün Terörleri 07:22

Komik Düğün Terörleri

Ben Görkem Karaaslan , Global'de yayınlanmış düğün terörü videolarını izleyip tepki videosu hazırladım. Bu düğün videoları izlemek komik açıkçası. Güzel, eğlenceli ve komik bir video oldu iyi seyirler...

  • PengoTV tarafından
  • 199 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Eypio & Burak King - Günah Benim 03:28

Eypio & Burak King - Günah Benim

Eypio Burak King - Günah Benim Şarkı Sözleri Lyrics: Söz : Eypio & BurakKing Müzik : Eypio & BurakKing Düzenleme : Pnzr Beats Kayıt : Melihcan Çetinkaya Klip Yönetmeni : Görkem Tekdal Mix : Studio Bee Mastering : Gainsta..

Seni Seviyorum Adamım Turk Filmi İzle 1:35:55

Seni Seviyorum Adamım Turk Filmi İzle

Berk Ataman, müzik yapımcısı olarak parlak yıllarını geride bırakmıştır. Mesleğinde soğuyan Berk, krizin etkilerini silmek için Kıbrıs'ta bir sahil kasabasında hayatını sürdürmeye karar vermiştir. Gönül işleriyle de aras..

  • Tv Series tarafından
  • 15.947 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gölge 2008 Türk Filmi İzle 1:48:14

Gölge 2008 Türk Filmi İzle

Konusu : Gölge'de yakın arkadaş olan heteroseksüel iki erkeğin aşkın gizemi karşısında ne kadar tuhaf hallere düşebileceklerinin hikayesi işleniyor. Çekimler klostrofobik bir fonda, sisli, gizemli bir atmosfer içinde b..