#İsmail yk ah benim olsan müzik dinle

Tarkan Çay Simit 04:14

Tarkan Çay Simit

Biz bir küsüp bir barışırız Bir gülüp bir ağlaşırız Eseriz ama yağmayız Ben alırım gönlünü hemen Kıyamazsın bana da sen Öyle kesip atmayız İçinden geliyorsam Kalbinden geçiyorsam Erit buzlarını hadi Sokak kedisi gibi ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Acimasiz 04:17

Tarkan Acimasiz

Her şeyini toplayıp basıp gitmişsin İnsanoğlu nankördür değişir demişsin Acımasızsın çok acımasız Bir de yalancı, bir de insafsız Ne desem yetmez Sen bu şarkıyı dinlerken Bir ihtimal sevişirken Ben burada bir yerlerde K..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceli  Maşallah 03:13

Mustafa Ceceli Maşallah

Ne kadar güzelsin doyamam bakmalara Sen benim her şeyimsin sığdıramam sayfalara Yaz yaz kalemim tükenir Ne kadar narinsin kıyamam dokunmaya Ne güzel gözlerin var güneşte çalar elaya Bak bak nefesim tükenir Hayal değil ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azerbaycan Müziği Maral Maral 04:05

Azerbaycan Müziği Maral Maral

Bir güzel yar seni sevem bahcanıza nar ekem Uzadıkça boyun senin deyiştikçe huyun senin Büyüyüp olasan gelin benim olasan maral maral maral maral eşkine düştüm maral maral maral maral eşkine düştüm maral Bizim bahcaya bi..

  • PengoTV tarafından
  • 3.758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dağ 2 Azeri Türküsü ile Resmen Ağladım , Nazende Sevgilim 03:29

Dağ 2 Azeri Türküsü ile Resmen Ağladım , Nazende Sevgilim

Değdi saçlarıma bahar küleği Nazende sevdiğim yadıma düştün Her enin bahtına bir güzel düşer Sen de tek benim yadıma düştün Nazende sevdiğim yadıma düştün Sensin dağ döşüne çıktım bu seher Öksüz kumru gibi güller..

  • PengoTV tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zerrin Özer Ayrılmalıyız 04:14

Zerrin Özer Ayrılmalıyız

Bu son bulusmamız Bu son görüsmemiz Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Bir gülü..

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana 03:10

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana

Size şimdi, ‘’Kırk yılda bir gibisin…’’ desem, neler gelir aklınıza? Onca kablo arasından zar zor ortaya çıkmış, ses dünyamızı kirleten günümüz gürültülerinden bir şarkı değil, değil mi? Yıllar yıllar önce, sanırım 20..

  • PengoTV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sema Moritz  Hasret 04:02

Sema Moritz Hasret

Sema Moritz Hasret Sözleri O gözler benim ağlar Eskisinden yabancı Gönlümdeki bu sevda Hiç dinmeyen bir acı Ruhumun kederinden Gözlerim yaşla doldu inliyorum derinden Bana bilmem ne oldu En candan arkadaşım Ruhumu sar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.361 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Unutulmaz En Güzel Şarkıları 04:23

Unutulmaz En Güzel Şarkıları

Yesilcamin unutulmaz en güzel sarkilari Sonbahar rüzgarlari Dert ortagim benim Selvi boylum Al yazmalim Iyi seyirler!!! Sonbahar Rüzgarları Şarkı Sözü (Lyrics) Düşen bir yaprak görürsen Beni hatırla demiştin Biliyorsun..

  • PengoTV tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berkay - Ağla Gözüm 05:17

Berkay - Ağla Gözüm

Berkay - Ağla Gözüm dinle şarkı sözleri Lyrics: Söz - Müzik: Metin Işık Şarkı Sözleri: Ağla gözüm ağla ağla gülemem bugün Kana yaram kana kana sızlarsın bugün Dertli sazım dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm ağla a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
LOLO EZHEL 02:50

LOLO EZHEL

LOLO · Ezhel Artz, what's popping my G? B B Bugy Koal koal yine koal çete Bütün dünya mahallem ghettom Everyday jeden tag hergün Kalmalısın her zaman ketum Yapar herkes boş laf (boş) Milletin ağzı değil torba bağır İste..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover) 04:44

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover)

Bırakman Doğru Mu? sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatta nef..

Ben Olmayınca ( Akustik ) - Öykü Gürman 04:23

Ben Olmayınca ( Akustik ) - Öykü Gürman

Ben olmayınca hemen bulmuşsun birini Yol ayrılında unuttun yeminlerini Sen bitirdin hem kendini hemde beni Şimdi git artık dönme geri Kime gidersen git Beni unut artık Birgün aşklar biter hatıralar kalır Kimi seversen ..

Velet & 6iant - Alev 03:24

Velet & 6iant - Alev

Alev şarkı sözleri ile Ben sendende, sen bendende x2 Şemsiyeler alev tutmuş, gökten ateş yağıyor Attığım her adım yanlış, yolum sana çıkıyor Cehennemin ateşi mi dudağın ? Dudağıma değince de yanıyorum Söylesene buras..

Irmak Arıcı - Yağmurum Ol 02:54

Irmak Arıcı - Yağmurum Ol

Yağmurum Ol şarkı sözleri ile Beni bir ben bilir, birde yağmurlar O buz kalbine değse korlar Beni mutlu sanmasınlar Içimden yüreğimi söküp aldılar Başkası dokunmasın aman O gözlere yandım yar Eller sana dokunurken Yap..

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan 03:05

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan

Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan şarkı sözleri ile; Bul beni çıkar bu çukurdan Hadi uyandır bu derin uykudan Titriyor dudaklar korkudan Git diyorsunda sanki yol mu var Hakim bizim işi çevirmedi Şimdi kelepçeler tam kemirmel..

Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın 04:57

Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın

Akşam Olur Karanlığa Kalırsın şarkı sözleri ile Akşam Olur Karanlığa Kalırsın Derin Derin Sevdalara Dalarsın Oy Gelin Gelin Sevdalı Gelin Öldürdün Beni Beni Koyup Yad Ellere Varırsın Sana Zulüm Bana Ölüm Değil Mi Oy Ge..

Ceren Cennet - Evimin Ardındaki Yol ( Erkan KILIÇ Remix ) 04:39

Ceren Cennet - Evimin Ardındaki Yol ( Erkan KILIÇ Remix )

'' Evimin Ardındaki Yol '' Şarkı Sözleri Ellerini tuttuğunda nasıl bakıyor sana Kalbin atıyor mu aşkla? Bu mesele dengemi bozuyor anla Kokluyor musun öperken? Sarılıyor musun bidaha bidaha.. Bozayım dengemi yeni..

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var 02:51

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var

Sollayasım Var şarkı sözleri ile Bunları yapmaya cesaretin yok Üzgünüm ama hiç esaretin yok Kendimi bildim bileli hep anlaşmam Orda bi dur bak bana , ben kaçmam Seni sollayasım var Sana hep gülesim var Çıkıp kaçıp gid..

Halil Nü - Kara Karga 03:02

Halil Nü - Kara Karga

Kara Karga şarkı sözleri ile... Uslu Uslu durmayı denedin mi? Yoksa bana mı garezin var Dağ tepe yollarımda koştun mu Hazıra mı konmaya niyetin var. Olanlarla yetinmek yok Benim zirvemde sesten eser yok Menzilini alm..

YGT - High Libido 02:56

YGT - High Libido

High Libido şarkı sözleri ile Hayatım YediTepe yokuşu Son düzlüğe maratona koşuşu Küçük öpücüğü malafata koyuşun Stilim Maradona koşusu Karı durmaz bıdı bıdı konuşur Boş yere bana tırı vırı mat oluşun Borç vere vere..

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin 02:28

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin

Kimi Sevdiysem Sensin şarkı sözleri ile... Gecenin bi köründe Otur oturduğun yerde gitmek olmaz Gücenip bi sözümde Acılara sevdalanmak olmaz Kimi sevdiysem sensin Bir belaya çattım ecelsiz Korkarım geçer mi? Ürper..

Bayhan - Ah İstanbul ( Canlı Akustik Performans) 05:13

Bayhan - Ah İstanbul ( Canlı Akustik Performans)

Sezen Aksu. Sezen Aksuya dair sayfalarca yazsak yetersiz kalır. son çocukluğumun son süper kahramanıydı kendisi. yıl 1991 de dinlediğim, Gülümse, Gidiyorum, Vazgeçtim Şarkıları unutulmazlarım. 24 yaşlarımda Pop star yarı..

Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..

Kaan Balcı - Hurra 02:24

Kaan Balcı - Hurra

Aranjör : Doğukan Aydemir Mix& Masteringi : U&A Yönetmen : Recep Emin Özaydın D.O.P : Recep Emin Özaydın & Oğuz Gündüz Colorist : Emrah Tekin Color asistan : Berk Kuşku Prodüktör : Teksin Akbal Hurra şarkı sözleri ..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video) 03:50

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video)

Şarkı Sözleri : Dön diyorsan dönebilirim, yanmaz canımda Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yak diyorsan yakabilirim, dudaklarınla Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yaktım kendimi sardım iyice zor durunca ben ölebilirim G..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına 03:51

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına

Kaç Dostun Kaldı Yarına şarkı sözleri ile belki son bir umut var son bir yol önümde kaç yıldır savaştım kaç yıldır ölümle bu son dediğim her adım götürdü dünüme ben kaç kişiyi kaybedip kazandım bir günde sanki aynanın..

Emrah Doğan feat. Cabbar Şallıel Orkestrası - Son Kez 03:04

Emrah Doğan feat. Cabbar Şallıel Orkestrası - Son Kez

Son Kez şarkı sözleri ile Sevgi olmadan hayat anlamsızmış anladım Hele aşk bulabilmek en zoruymuş inandım Gerçek sevgi yaşanmamış her biriyle aldandım Son kez seninle yanıldım, seninle uyandım Acıdan başka bir şey ve..