#İsmail yk ah benim olsan müzik dinle

İpek Demir - Anladım 02:57

İpek Demir - Anladım

Anladım şarkı sözleri ile Ağladım çare olmadı, haykırdım olmadı El açtım dualar ettim kabul olmadı Seni sevip sensiz yaşamakmış benim kaderim Anladım senin bana döneceğin yok Perişan halimi göreceğin yok Anladım senin..

Tugay - Yangın 02:54

Tugay - Yangın

Yangın şarkı sözleri ile Kaçamam hiç Bıraktım gönlümü avucuna Dedim ki bana yar olmaz İçtikce içtim ben yaramıza Sabret.. Umudum yoktu biri girdi bak aramıza Lanet olsunn... Çöker her gecenize fırtına Bir yanımız bo..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Melek Mosso - Ağlarsam 03:35

Melek Mosso - Ağlarsam

Söz: Leyla Beste : ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer Karayazgan Gitarlar: Cihan Tanrıverdi Çello Furkan Demir Piyano, Synths: Zafer Karayazgan Mix& Mastering: Selim Topsakal Stüdyo: Çınar Records Melek Mosso - Ağla..

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio) 03:14

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio)

Şarkı Sözleri: İçinize işlemiş bak Biraz öfke biraz kin Düşmanımı sınar dilim Biraz bozuk biraz pis Hiphop bizde classic Biz varken kimse kral değil Sen kendi evinde misafir Bitch benim villam kira değil Siz karada kapta..

Velet - Dans Et (Official Video) 02:25

Velet - Dans Et (Official Video)

Söz - Velet Beat - Kalifor Mix & Mastering : Kalifor Yönetmen : Sero Films Yapım - VLİNE SÖZLER hadi yolunu yap bebeğim bana bir bak benimle dans edip çekip onu de ki tamam geceyi sabaha kat elini bana bula başımda..

Hande Yener - Kaç - (Official Video) 02:42

Hande Yener - Kaç - (Official Video)

KAÇ Ben defalarca o zamansız çırpınışlara Hep buldum diye benziyordum kuşlara Yüksek uçtum çabuk kaçtım Dayanamıyorum aşkım azalınca olayım bu Bulutların üstünde Olmalıyım bahsinde Benim olayım bu Yaşayamıyorum kola..

Halit Bilgiç - Aklıma Düştün ( 2021 ) YENİ 05:48

Halit Bilgiç - Aklıma Düştün ( 2021 ) YENİ

Dışarda yağmur var aklıma düştün Camlar buğulandı ismini yazdım Sokaklar misali kalbim ıslandı Hasretime düşen acını öptüm Geceye ay düştü yalnızlığıma sen Bahara kır düştü benim gönlüme sen Yollarına umut ektim her g..

Onur Akın - Kalbinden Başka (Official Video) 04:45

Onur Akın - Kalbinden Başka (Official Video)

Söz : Serkan Uçar Beste : Onur Akın Aranjör : Mehmethan Dişbudak Yönetmen : Mehmet Sinan Yıldırım Mix&Mastering : Mehmethan Dişbudak Davul : Bülent Ay Gitar : Selahattin Güzelel Bağlama : Volkan Kaplan Perdesiz Gitar : U..

Halil Özçelik - Bad-ı Saba 04:22

Halil Özçelik - Bad-ı Saba

Bad-ı Saba şarkı sözleri ile Badı sabah selam selam söyle o yâre Badı sabah selam selam söyle o yâre Mübarek hatırı yâr yâr hoş mudur nedir Nideyim yitirdim yâr yâr, bulamam çare Mestane gözleri de yâr yâr yaş mıdır ne..

Asmin Ata - Bunca Yıl 02:51

Asmin Ata - Bunca Yıl

Bunca Yıl (Yaprak Gibi) şarkı sözleri ile Maviler saçına düşer Toprağı kanatır Budanır kanatların Anlaşılmaz bunca yıl nasıl Rüzgara kapıldığın Aşk benim tenimi çalıp Korkağı yaratır Islanır yanaklarım Anlaşılmaz bunc..

Timur D - Bir Milyon 02:00

Timur D - Bir Milyon

Bir Milyon şarkı sözleri ile Hey hey hey kime diyom, kime kime kime Seni düşününce kafam hep bir milyon bir milyon Hey hey hey kime diyom, kime kime kime Seni düşününce kafam hep bir milyon bir milyon Sugababe meine P..

Demet Akalın - Bensiz Olsun 03:32

Demet Akalın - Bensiz Olsun

Bensiz Olsun Şarkı sözleri ile; Gözlerin gözlerimden kaçarken Aklıma bir tebessüm takıldı İstemem her şeyi yak giderken Bendeki kalp demirden yapıldı İstemem ayrılık sende dursun Sen daha doğmamış bir çocuksun Nasılsa ..

Sakiler - Canıma Minnet 03:32

Sakiler - Canıma Minnet

Canıma Minnet şarkı sözleri ile Aşk yalanı sever, acıyı sever, yürek kanatır, Sen acıyı bırak, gelen gideni elbet aratır. Güz sana göre mi, o aşkımızın bitiş töreni, Bak içim yanıyor, yürek eriyor, gittin gideli. Kalp..

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam 03:32

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam

Tekrar Dokunmam şarkı sözleri ile Zaman en büyük israf Varmı zaman satan zarraf Çek üstünden sinsi kara bulutları Dokunamasın kötü hayat şartları Geçen zamanın yaraları Yüreğime tuz bas bu sokaklar benim Önümden gelen..

Utk - Devamke 02:36

Utk - Devamke

Devamke şarkı sözleri ile Şah mat! olacakken geldi son hamle Sofradan eksilmedi,kuru soğan bamye Çabalarken hayatla kalmıştık kan-ter İlahi güçle çıktık yola olamazsınız engel Klas giy,elit takıl,sanacaklar şampiyon K..

Can Jersey - Yıldız 03:57

Can Jersey - Yıldız

Yıldız şarkı sözleri ile Bırakıcam rapine ambargo Olamaz kimse bana denk bro Sanarsın New York city ama değil Bura Esenler chicago Fiyakalı Bentley Alıcam Cupa Del Rey Rakibin bensem Kod adım sensei Bana dersin keko Um..

Fulin - Korkularım Var 02:52

Fulin - Korkularım Var

Korkularım Var şarkı sözleri ile Yanıma yanaştın bir kere savaşıp niye kaçtın İki kulaç attım ölümü sevenler gibi yaptım Dağda çobandım olsun tertemizdir alnım Çok yara aldım hiçbiri koymaz yine yaksın Firari yazgım y..

Ahkam - Uçurum 02:52

Ahkam - Uçurum

Uçurum şarkı sözleri ile Sürüyorum uçurumun ucuna Yavaşlamam asla Gittiğimde buradan huzurla Ne eksik kalırım ne de fazla Niye kaçışıyorlar Sanki farkılı bir son var Niye şaşırıyorlar Her şey apaçık orada Bu ne garip ..

Roe - Yaktım Eski Günlere 03:10

Roe - Yaktım Eski Günlere

Yaktım Eski Günlere şarkı sözleri ile Görmezden geldim, Sen değilmiş gibi derdim. “Olmadı, yaşa.” dedim acını en iyisi. İçtim, kendime geldim. Dağıttım her yeri, her gece. “Bu son!” dedim, söz verdim. Tutamadım, umrum..

Serdar Örnek - Caney 02:43

Serdar Örnek - Caney

Caney şarkı sözleri ile Sen bana gel dediğinde gelmez miyim caney Sen bana öl dedin de ölmez miyim caney Düğünü Mardin’de yapmaz mıyım caney Ellerine kınalar yakmaz mıyım caney Keçe delale çav şinamı caney Cane cane d..

Xg 163 - Geçmişe Dair 02:53

Xg 163 - Geçmişe Dair

Geçmişe Dair şarkı sözleri ile Böyle gitmeye gerek kalmadı Biz içimizdekini öldürdük Herkes yerini bulmuş Bir ben çaldığım kapıdan kovulmuşum Hak ettmediğim halde yaptıklarınıza sessiz kaldım ama anladım ki, Ben her se..

Bosna Hersek'in Devlet Gününe Özel  Dombıra Marşı 02:58

Bosna Hersek'in Devlet Gününe Özel Dombıra Marşı

Bosna Hersek'te 1943'ten bu yana kutlanan 25 Kasım Devlet Günü için Dombra'nın Türkiye yorumu ile Bosna Marşı hazırlandı. Dombra ezgili Bosna Marşı'nın sözleri; Boşnak hürriyetinin şövalyeleri. Yemin ediyoruz köle olma..

Marc Anthony - You Sang To Me 04:13

Marc Anthony - You Sang To Me

Marc Anthony - You Sang To Me Marc Anthony (Bana şarkı söyledin) i just wanted you to comfort me when I called you late last night you see i was fallin' into love oh yes, i was crashin' into love oh of all the words yo..

  • Candy tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim 03:13

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim Dinle Karpuz getir yiyeyim Aç odanı gireyim Uyan uyan sar beni Yar olduğun bileyim Karpuzlar yenmez oldu Sıcaktan benzim soldu Bir yar sevdim o dahi Gitti de gelmez oldu Karpuzun al di..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Berkay - Aşktan Fazla (Official Video) yeni Klip 03:54

Berkay - Aşktan Fazla (Official Video) yeni Klip

Berkay'ın, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Benim Hikayem albümünde yer alan ''Aşktan Fazla isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle...

Brenna MacCrimmon - Sabah Sabah Seyredelim Yalıyı 06:35

Brenna MacCrimmon - Sabah Sabah Seyredelim Yalıyı

Brenna MacCrimmon - Sabah Sabah Seyredelim Yalıyı Sabah sabah seyredelim yalıyı Aşkım çoktur ver içelim doluyu Bulamazsın benim gibi deliyi Mihrabımdır çatma da kaşın arası Meskenimdir gül memelerin arası Sabah sabah ..