#İsmail yk ah benim olsan müzik dinle

Nar Tanem - Nesrin Kopuz 02:23

Nar Tanem - Nesrin Kopuz

Daldan dala kondun yeter yorulmadınmı Aşka akan nehir gibi durulmadınmı Benim aşkım yanlız sensin anlamadınmı Ey aşk bana geldin yare uğramadınmı Güzel gözlüm nartanem Al canım senin olsun Beni öyle çok sev ki herkesin a..

Kaç Yıl Geçti  Sezen Aksu 1978 03:10

Kaç Yıl Geçti Sezen Aksu 1978

Nolur sormasınlar bana. Nolur söyletmesinler derdimi. Saklarım ben onu kendime. Yerim kendi kendimi. Akıyorsa yaşlar gözümden, Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz, Karardıysa bütün dünya, Vardır elbet bir sebebi... ..

Nesrin Sipahi Yıldızların Altında 03:15

Nesrin Sipahi Yıldızların Altında

Benim gönlüm sarhoştur Yıldızların altında Sevişmek ah ne hoştur Yıldızların altında x2 Mavi nurdan bir ırmak Gölgede bir salıncak Bir de ikimiz kalsak Yıldızların altında Yanmam gönlüm yansada Ecel beni alsa..

Sezen Aksu Tükeneceğiz 1984 04:21

Sezen Aksu Tükeneceğiz 1984

Ne böyle senle ne de sensiz yazık yaşanmıyor çaresiz Ne bir arada ne de ayrı olmak imkansiz hiç sebepsiz Ne hayallerle ümitlerle mutlu olmaktı dileğimiz Suçlu ne sensin ne de benim şimdi sensizim sen de bensiz Bir a..

Mithat Körler Güneşimi Kaybettim 04:40

Mithat Körler Güneşimi Kaybettim

ün akşam yüreğimden çıkarttım anıları Yaşadım bir yangın gibi içimde acıları (x 2) Ben benden geçtim ama bir senden vazgeçemem Dokunulmazımsın benim yüreğime hükmedemem (x 2) Güneşimi kaybettim, gözlerini görmem ..

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem 03:55

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni ağlatırsan doyma yaşına Gez b..

Birol Giray - Ft. Hale Yıldırım - Görev İcabı 03:47

Birol Giray - Ft. Hale Yıldırım - Görev İcabı

Kusura bakma özür dileme Tek istediğim dönme geriye Duvarlar bile döndü deliye Geliyorlar hep üzerime Ne kendini bildi ne değerimi Yaktığı bu aşkı hiç erirmi Elinden geleni en iyisini Ardına koymaz o ardına bakmaz Cayı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Coşkuner Yaralı 02:05

Cengiz Coşkuner Yaralı

Yeter yarab yeter bitsin bu hasret Ümit yollarının hepsi kapalı Kimsesiz yanlızım tükendim ben artık Hep böyle dertliyim hep böyle yaralı Yaralı yaralı şu gönlüm yaralı Benim ki kahrolmak yaşamak değil ki Her fery..

Kerim Tekin Cici Baba 04:08

Kerim Tekin Cici Baba

İstedim ama vermedi ki baban Dengi dengine vurur dedi bana Yıkıldı dünyam kader mi bu ceza Şimdi gelde sen ağlama Ele güne ne derim benim kızımsın Biliyor bunu bütün mahalle Kendini bana sakladın oysa Değmezmiş s..

Oya Bora Seni Bana Yazmışlar 03:25

Oya Bora Seni Bana Yazmışlar

Kalemi kağıdı hazırla Beni anlatacaksın Bir şarkı yeter bana Ya da aşkın ateş dansı En sıcak iklimlerden Estirmiştik bu romansı Kim çözer bu deli kördüğümü Bir tutam küle döndüğümü Ellerin bana dokunmazsa Kim ..

Yarınlar Bizim Ali Rıza Binboğa 1975 03:29

Yarınlar Bizim Ali Rıza Binboğa 1975

Özgürlük ve barış Tüm insanları özlemi olacak yarınlarda Anam bacım kardeşim Eşim dostum yandaşım Daha daha mutluyuz yarınlarda Ağlamak yok gülmek var Düşmanlık yok dostluk var Yarınlarda seni sevmek var Yarınla..

Şener Şen Ümidim Var 01:28

Şener Şen Ümidim Var

Arabesk 1988 beni unutsun demişsin, olsun hala ümidim var kar kalkınca altı bahar, olsun hala ümidim var yıkıp viran ettin beni, duysun bunu dağlar taşlar oldum ben sevda veremi, olsun hala ümidim var soldu sarardı gül..

Adile Naşit Sen Gidince 01:50

Adile Naşit Sen Gidince

Sen gidince bak neler oldu Kalbimin ucu yandı tutuştu Şu dünyanın düzenine bak Benim sevgilim neden yok oldu [Nakarat] Hop trininay nay, lay lay li lay lom Hop trininay lay, lay lay li lay lom Ah bu dertler canı..

İBS Merve Sevin Tatilde Müziğe Doyamadı 00:50

İBS Merve Sevin Tatilde Müziğe Doyamadı

Sosyal medyasından hep müzik eşliğinde canlı yayın yapan İşte Benim Stilim Merve müziğe bir türlü doyamadı...

  • ANKA tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yamaç Paraşütünde Saz Çalıp Türkü Söylemek 00:48

Yamaç Paraşütünde Saz Çalıp Türkü Söylemek

Kayseri'de, ses sanatçısı Ayfer Zenginsöz, yamaç paraşütü pilotu arkadaşı Özlem Bağ ile gerçekleştirdiği uçuşta, gökyüzünde bağlama çalarak 'Şafak söktü Sunam uyanmaz', 'Haydar Haydar' ve Hangimiz Sevmedik' parçalarını s..

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emre Altuğ İlk Rap Düetini Ben Yaptım 08:06

Emre Altuğ İlk Rap Düetini Ben Yaptım

Oyunculuk kariyerine Güldür Güldür Show'la devam eden Emre Altuğ; 'şarkıcılık ve oyunculuk benim iki bacağım gibi,ikisini de hakkıyla yapıyorum' dedi.Emre Altuğ rap müziğe ilgi duyduğunu Ceza, Ben Fero ve Ezhel'i beğendi..

  • BETA tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Selda Bağcan Sizin Kızıl Saçlı Bacınızım Harbiye’de Selda Bağcan Rüzgarı 08:53

Selda Bağcan Sizin Kızıl Saçlı Bacınızım Harbiye’de Selda Bağcan Rüzga

Selda Bağcan Harbiye konserinde rüzgar estirdi! “Sizler benim kahramanımsınız, ben de sizin kızıl saçlı bacınızım” dedi. Konsere gelen Hakan Akkaya İstanbul ve NewYork’ta projelerine devam ediyor.Yakında İstanbul’da 20.y..

  • BETA tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Soner Sarıkabadayı - Unuttun Mu Beni- _ Akustik (Official Video) 04:03

Soner Sarıkabadayı - Unuttun Mu Beni- _ Akustik (Official Video)

Şarkı Sözleri: Herhalde yalnızım yine uzunca bir süre, Bu halimi sevdiğim söylenemez. Hasret ağır ağır gider alınmaz kötü söze, Sanki sağır olmuş kimseyi dinleyemez. Tutulacak sözüm de yok benim, Unutulacaklar kapıya d..

ADELE - Make You Feel My Love 04:06

ADELE - Make You Feel My Love

When the rain is blowing in your face Rüzgâr yüzüne vururken And the whole world is on your case Ve tüm dünya senin durumundayken I could offer you a warm embrace Sana sıcak bir kucaklaşma teklif edebilirim To make..

  • PengoTV tarafından
  • 1.277 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adele Laurie Blue Adkins - Hello 06:06

Adele Laurie Blue Adkins - Hello

Hello, it's me I was wondering if after all these years You'd like to meet, to go over everything They say that time's supposed to heal ya But I ain't done much healing Hello, can you hear me? I'm in California d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bol Soğanlı Börülce Ninnisi - Mircan Kaya | Bizim Ninniler 01:44

Bol Soğanlı Börülce Ninnisi - Mircan Kaya | Bizim Ninniler

Bol Soğanlı Börülce Ninnisi Sözleri Ninni de ninni ninnice Bol soğanlı börülce Yesin benim oğlum doyunca Mini mini yavrum ninni Dandini dandini dan ister Bey babasından don ister Basmadan beğenmez oğlum Kadifede..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.375 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Röya - Yolun Açık Olsun - ( Official Video ) 04:04

Röya - Yolun Açık Olsun - ( Official Video )

Röya - Yolun Açık Olsun -2016 YOLUN AÇIK OLSUN ÇOKTAN UNUTTUM SENİ ANILAR ÇOKTAN SİLİNDİ SENLE İLGİLİ SON ŞEY YAKTIĞIM RESMİNDİ SUÇLU BEN DEĞİLİM BAKMA YANIMA BİLE BİLE YAKLAŞMA GİDERKEN HATIRLA SON SÖZLER SENİNDİ AMA..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 15 Acemşiran (Full Albüm) 47:23

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 15 Acemşiran (Full Albüm)

BİR ŞARKIDIR YAŞAMAK - 15 ACEMAŞİRAN (BONUS MÜZİK PROD.-1997) Şarkı Listesi: 1. Acemşiran Peşrev 00:00 2. Bir Haber Ver Ey Saba N'oldu Gülistanım Benim 01:41 3. Nideyim Bilmem Elinden Senin 05:04 4. Kanun Taksimi 08:41 ..

Burcu Günes - Sinifta kal 03:38

Burcu Günes - Sinifta kal

Ne işim var benim senle Bilmiyorum ki yeminle Kendimi yedim bitirdim Fazla mı geldim üstüne Çıkmıyorum hep ben öne Ayrıntıya çok takılırım Artık tat alamıyorum Çiğnemeden yutuyorum Ne olacak bilemiyorum Ne al..

Seksendört - Sarhoş Gibiyim 03:30

Seksendört - Sarhoş Gibiyim

BİR SEVDA ÇÖLÜNDE BIRAKTIN BENİ KANADI KIRILMIŞ BİR KUŞ GİBİYİM DÖNÜP DE BAKMADIN BİR GÜN HALİME SOKAĞA ATILMIŞ BİR TAŞ GİBİYİM O ESKİ HAYALİN HER AN KARŞIMDA GÖZYAŞLARIM ÇAĞLAR HER ANIŞIMDA AYRILIK ŞARABI GÖNÜL T..

Kamuran Akkor'un En Damar Sarkilari (Yüksek Ses Kalitesi) 1:09:35

Kamuran Akkor'un En Damar Sarkilari (Yüksek Ses Kalitesi)

00:08 Anlatacak dil kalmadi 04:52 Beni birakip gitme 09:35 Eller Aldi (Sarkiyi söyleyen Bergen'dir - Bahri Demirel'e tesekkürler) 13:13 Gözümde Tütüyorsun 17:06 Sen Olmasaydin 21:43 Bu Sehrin Geceleri 26:34 Biri Va..

Leblebi Koydum Tasa - Çeşitli Sanatçılar 03:50

Leblebi Koydum Tasa - Çeşitli Sanatçılar

Leblebi Koydum Tasa Gız Annem, Doldurdum Basa Basa Gız Annem De. Benim Yarim Çok Güzel Gız Annem , Azıcık Boydan Kısa Gız Annem. Hop Ninnayı Ninnayı Gız Annem Gel Oynayı Oynayı Gız Annem. Elmayı Yüke Gorlar Gız Annem..

Derya Uluğ - Canavar 03:21

Derya Uluğ - Canavar

Şimdi Beni Beğenmez Olmuş Bana Yüz Çevirip Gururlumusun Bırak Bakmasın isterse Sussun Ensem Ona Dönük Oraya Konuşsun Ne iyi Büyüttüm Besledim Güzel Bir Nankör Yetiştirdim Elime Sağlık Ben Ne Halt Ettim Kendime Bir Canava..