#İsmail yk ah benim olsan müzik dinle

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede) 03:33

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede)

Efendum Karadenizin içerli köylerinin birinde Güzel mi güzel bir kız varmış Gel zaman git zaman kızın aklına girmişler Beş dağ ötede zengin bir ocağın bir oğlu var demişler Kızı kandırıp apar topar gelin etmişler Gerdek ..

Barış Manço - Anlıyorsun Değil Mi 02:15

Barış Manço - Anlıyorsun Değil Mi

Hava ayaz mı ayaz ellerim ceplerimde Bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi? Çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim Artık sokaklar benim görüyorsun değil mi? Zaman akmıyor sanki saatler durmuş bugün Sonsuz yal..

Kusura Bakma Türkan Şoray 03:47

Kusura Bakma Türkan Şoray

Bak Deme Bana Bakamam Gözüne Gül Deme Bana Gülemem Yüzüne Bak Deme Bana Bakamam Gözüne Gül Deme Bana Gülemem Yüzüne Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayız Artık Eskisi Gibi Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayız Artık ..

Yudum - Mendilimin Dört Ucu 03:58

Yudum - Mendilimin Dört Ucu

Kara Tren Ak Tren Askerleri Say Tren Benim Yarim Kırkbeşli Postasıyla Say Tren Mendilimin Dört Ucu Dört Ucuda Turuncu Kurban Olayım Yarim Askerlik Vatan Borcu Bostanlarda Haşlama Haşlamayı Taşlama Ben Askere Giderken Ağl..

Gece - Ben Öldüm 03:03

Gece - Ben Öldüm

Benimsim dedim, değişmez ki bu Yüzünde hep büyüttüğün renkler var Akılsızım çok, benim yerle gökle ne işim var Öldüm kollarında cenneti gördüm Senden sonra söndüm yakan yok.. Öldüm kollarında cenneti gördüm Sende..

Kenan Doğulu-Kandırdım 04:04

Kenan Doğulu-Kandırdım

Peşinden az koşmadım ki Hak edeni görür allah Mutluluk yakın,yarından yakın Peşinden az koşmadım ki Ele güne rezil oldum Az çeneler sarfetmedim ki Hak edeni görür allah Mutluluk yakın,yarından yakın Kandırdım ..

Serdar Ortaç - Canıma Minnet 05:36

Serdar Ortaç - Canıma Minnet

Aşk yalanı sever, acıyı sever, yürek kanatır, Sen acıyı bırak, gelen gideni elbet aratır. Güz sana göre mi, o aşkımızın bitiş töreni, Bak için yanıyor, yürek eriyor, gittin gideli. Kalp ömür boyu sevmez, aşka küstür..

Hande Yener - Yalanın Batsın 04:46

Hande Yener - Yalanın Batsın

Sorsam bana benden yakındın Şimdi neden uzaktasın Hayal kurup hep inandırdın Yalanın batsın yalancısın Kapına köleyim desen inanır mıyım Yalvarırken seni görsem inanır mıyım Yeni aşk hayatında mutluluk dilerim Dö..

Aleyna Tilki Ft. Haluk Levent - Deniz Üstü Köpürür 03:04

Aleyna Tilki Ft. Haluk Levent - Deniz Üstü Köpürür

Aleyna Tilki - Haluk Levent Düeti - Deniz Üstü Köpürür Şarkı Sözleri Deniz üstü köpürür hey canım rinnan nay rinna rinna nay Kayığa binsem götürür hey canım hey Benim de şu cihana gelişim hey canım rinna nay rinna rinn..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri  Sevda Sokağı 04:59

İbrahim Sadri Sevda Sokağı

Sevda Sokağı Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum… Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum.. Gecenin efkari iniyor perde perde.. Sevda`nin hayali vuruyor arada bir icime.. Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum..

  • Candy tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Candan Erçetin - Zeytin Yağlı Yiyemem Aman 03:18

Candan Erçetin - Zeytin Yağlı Yiyemem Aman

Zeytinyağlı Yiyemem Bursa-İhsan Kaplayan-Muzaffer Sarısözen Zeytin Yağlı Yiyemem Aman, Basma Da Fistan Giyemem Aman. Senin Gibi Cahile, Ben Efendim Diyemem Aman. Kaldım Domaniç Dağlarında, Sevgili Yarim Nerelerde. ..

  • PengoTV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ütopya Nedir 02:31

Ütopya Nedir

Ütopya Nedir? Ütopya Yunanca olmayan yer demektir. Yani gerçek olamayacak kadar güzel ve ideal olan, hayali yer. Ne? Anca rüyamda mı görürüm? Ben biraz deli yatıyorum. En fazla kıçım açıkta kalır, o da distopya olur...

Mekin - Satılık Aşklar Orjinal 04:36

Mekin - Satılık Aşklar Orjinal

Mekin Satılık Aşklar Orjinal dinle Şarkı Sözleri Lyrics: Hani herşeyindim Hani sevdiğindim Tek gerçeğindim ne oldu Bensiz olamazdın Nefes alamazdın Yaşayamazdın ne oldu Seninle yaşanan duygular yalanmıydı Benimde ..

  • PengoTV tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video) 03:19

Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video)

(Produced by Astral) Mix&Mastering : Kupa-A Director : Utku Kundakçı Director of Photography : Can Dolu 2nd Director : Eren Çukurova Art Director : Onur Kundakçı Production : CMZ Costume Designer : Namıdigerkirmizi Gaffe..

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi 01:37

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milli motosikletçi, Çok güzel bir sezon geçirdik. Sezonu şampiyon olarak tamamladık. Daha doğrusu iki hafta ön..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Yer Çekimi Kanununu İplemeyip Düz Kayalıklardan Tırmanan 4x4 00:18

Yer Çekimi Kanununu İplemeyip Düz Kayalıklardan Tırmanan 4x4

Seyreden herkesin keşke benim de olsa diyebileceği türden muazzam bir araç. Arazi yetenekleri ile göz dolduran 4x4 araçlardan birisi. HAydi Seredelim.!..

  • Cowboy tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halil Sezai - İsyan 03:37

Halil Sezai - İsyan

Benim bu derdim Ne yağan yağmurda Ne yalancı sonbaharda Ne bomboş sokaklarda Kırılmış her yanım Kaybolur zaman saçlarında Gözlerim sokaklarda Sebebi isyan aşkım İçim yanar, içim kanar da İsyan! Geriye bir avuç yalan Ben..

Sefa Topsakal - Doktor 04:47

Sefa Topsakal - Doktor

Çaresiz derdimin sebebi belli Dermanı yaramda arama doktor Şifa bulmaz gönlüm senin elinden Boşuna benimle uğraşma doktor Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz Verdiğin teselli beni avutmaz Dermanı yardadır sende bulunmaz Boş..

Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video) 04:00

Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video

Herhalde yalnızım yine uzunca bir süre, Bu halimi sevdiğim söylenemez. Hasret ağır ağır gider alınmaz kötü söze, Sanki sağır olmuş kimseyi dinleyemez. Tutulacak sözüm de yok benim, Unutulacaklar kapıya dayandı. Senin bi..

Anne Ördek Yavrusunu Kaybedince..Beklemesi Çok Dokunaklı..İzlenme Çok Değer Bir Video 01:30

Anne Ördek Yavrusunu Kaybedince..Beklemesi Çok Dokunaklı..İzlenme Çok

Benim internette gördüğüm en dokunaklı şey....

  • Cowboy tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu-Bir Kedim Bile Yok-Gülümse 05:00

Sezen Aksu-Bir Kedim Bile Yok-Gülümse

Hadi gülümse bulutlar gitsin İşçiler iyi çalışsın, gülümse Yoksa ben nasıl yenilenirim Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir, Akdeniz olur, gülümse. Sazlarım vardı, ırmaklarım vardı çok ..

Brenna Maccrimmon - Yıldızların Altında 04:41

Brenna Maccrimmon - Yıldızların Altında

Benim gönlüm sarhoştur Yıldızların altında Sevişmek ah ne hoştur Yıldızların altında Yanmam gönül yansa da Ecel beni alsa da Gözlerim kapansa da Yıldızların altında Mavi nurdan bir ırmak Gölgede bir salıncak Bir de iki..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Küba'da bir ilk daha 01:10

Küba'da bir ilk daha

Küba'da halk artık internete evinden erişim sağlayabilecek. Kapılarını açarak, dış dünya ile bağlantı kurmaya başlayan Küba'da bir ilk daha yaşanıyor. Havana hükümeti, ülke nüfusunun sadece yüzde 5'lik bir kısmının evden..

Selçuk Balcı & Fikret Dedeoğlu - Uzaktan da severdum 03:45

Selçuk Balcı & Fikret Dedeoğlu - Uzaktan da severdum

Sevdaluk çekmeyen da bilur mu sancısını Ancak yaşayan bilir yârinun acısını Gitmeseydu de kalsaydı uzaktanda severdum Yarimum bir gülüşüne bu canimu verirdum Kavuşmak zor midur oy yarium senin içun Her günah benim m..