#İsmail yk ah benim olsan müzik dinle

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim 03:33

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim

Biraz Pop Biraz Sezen - Üfle de Söneyim Durumumuz malum kimileri karun Kimisi yokluktan bir lokmadan mahrum Kimi ağlaşıyor kimi kıs kıs gülüyor Kimi yolunu buluyor, yalan dünya dönüyor Benim de boğazıma diziliyor l..

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

Cansu Yegin Tek Marka Makyajı Benefit 16:41

Cansu Yegin Tek Marka Makyajı Benefit

Oley! Sonunda uzun zamandır çekmeyi,içime sinen şekilde tamamlamayı istediğim 'Tek Marka Makyaj' serisinin ilk videosu 'Benefit' videosunu sizinle paylaşabiliyorum.Farklı bir konsept olması için çok uğraştığım,sonucu da ..

Merve Özkaynak My Little Pony Maskesini Denedim Pembe Simli Soyulabilen Maske 12:26

Merve Özkaynak My Little Pony Maskesini Denedim Pembe Simli Soyulabile

Görür görmez bayıldığım ve denemek istediğim pembe simli, My Little Pony maskesini denedim ve görüşlerimden bahsettim. Eminim siz de benim gibi merak içindesiniz o yüzden bu ışıl ışıl maskeyi uygulamalı olarak gösterdiği..

Merve Özkaynak Dünyanın En Güzel Maskesini Denedim Simli Soyulabilen Maske 11:35

Merve Özkaynak Dünyanın En Güzel Maskesini Denedim Simli Soyulabilen M

Son aylarda peşinden koştuğum simli, soyulabilen maskenin sonunda ülkemize gelmesiyle deneyip merakımı giderdim. Eminim siz de benim gibi merak içindesiniz o yüzden bu ışıl ışıl maskeyi uygulamalı olarak gösterdiğim ve e..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..

Oğuzhan Koç - Yapamam 03:59

Oğuzhan Koç - Yapamam

Canımı al... Seni alma benden Beni de çal... vazgeçtim kendimden Sevabın kalmasın bana, Günahın benim boynuma Al ahını... Vazgeçtim Senden. Al canımı deme bana... Sar beni son bir kez daha... Güler miydin? Bakar mıydı..

Merve Özkaynak Meryem Can ile Yiyeceklerle Makyaj 25:35

Merve Özkaynak Meryem Can ile Yiyeceklerle Makyaj

Bugüne kadar izlediğiniz tüm makyaj videolarını unutun. Çünkü sizin de en az benim kadar sevdiğinizi bildiğim sevgili Meryem Can ile çok ilginç bir o kadar da eğlenceli bir video çektik. Umarım keyifle izlersiniz...

Merve Özkaynak Makyaj Yapan Çocuklar Tepki 14:23

Merve Özkaynak Makyaj Yapan Çocuklar Tepki

Sizlerin de sık sık mesaj yoluyla benimle paylaştığı ama benim izlemekten uzuun süredir kaçındığım makyaj yapan minik ve çocuk Youtuberlara tepki videom yayında. İzlerken inanılmaz şeker hallerine hem güldüm hem de telaş..

Asena Ermis Kıvırcık Saçlı Kızlar Yapamaz 04:20

Asena Ermis Kıvırcık Saçlı Kızlar Yapamaz

Herkese merhaba, bugün kivircik sacli kizlarin karsilastiklari zorluklar hakkinda konusmak istedim. Umarim videoyu begenmissinizdir. Daha cok video icin ★ABONE★ olmayi ve yorumlarda benim ile iletsime gecmeyi unutmayin..

Çağla  Kemerlerimi Nasıl Kullanıyorum Moda Güzellik 05:47

Çağla Kemerlerimi Nasıl Kullanıyorum Moda Güzellik

Kanalıma hoşgeldiniz :) Bugün kıyafetlerimi kemerle nasıl da değiştiriyorum, bambaşka havalara sokuyorum anlatacağım. Gardrobumdaki her parçaya kemerle yakışır mı gözüyle bakıyorum. Bu da benim minik sırrım. Kemerlere ..

Öykü & Berk - Seni Ben Unutmak İstemedim ki 04:26

Öykü & Berk - Seni Ben Unutmak İstemedim ki

Seni ben unutmak istemedim ki Uzayan yollara neden inandın Sevenler verdiği sözden döner mi Şu yalan yıllara neden inandın Seni unutsaydım bekler miydim hiç Bir derdime bin dert ekler miydim hiç Şu sonsuz hasreti ..

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı 03:05

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı

İstanbul’da yaşayan Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü mezunu evli ve 2 çocuk Merve Seven, 6 ay önce Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde başladığı formasyon eğitimlerini hamile olmasına r..

Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin 06:18

Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin

Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar Kayserispor yenilgisinin ardından Fenerbahçe yönetimini ve Volkan Demirel'i ağır bir şekilde eleştirdi. Volkan Demirel'in hafta içi Galatasaray'ın yenildiği maçın ardından 3'lü çektiri..

  • Ömer tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rober Hatemo - Aşksız Prens 05:43

Rober Hatemo - Aşksız Prens

Bitti aşkının son şansı Beni üzmeye hakkın yok Sana koşa koşa gelmedim Senden başka sevgilim yok Aşığım dedin ağladın Telefonlarda yalvardın Ne zaman çıksam kapıdaydın Benim ol diye paramı saydın Nasılda beni in..

Özüm Sabay Şekersiz Yaşam Sağlıklı Kilo Verme Tüyoları Soru Cevap 34:45

Özüm Sabay Şekersiz Yaşam Sağlıklı Kilo Verme Tüyoları Soru Cevap

Aklınıza takılan benim sağlıklı yaşamıma dair sorularınıza olabildiğince cevap vermeye çalıştım. Çok konuştum, hiç sizinle daha önce bu kadar uzun sohbet etmemiştik. Umarım sıkılmadan izlersiniz. Sizleri çok seviyorum ..

Hindistan'da Bayram 05:45

Hindistan'da Bayram

Merhabalar; Bayramınız Mübarek olsun gönlünüze göre bir bayram geçirirsiniz inşallah. hindistan'da bugün bayramın birinci günüydü. bayram namazına gittik onuda kısa bir video çekerek size hazırladım. bayram benim neyime ..

Duygu Özaslan Arap Tarzı Makyaj 15:46

Duygu Özaslan Arap Tarzı Makyaj

Kore makyajı videosundan sonra Arap tarzı makyaj yapmamı çok isteyen olmuştu. Özellikle Katar'da gördüğüm inanılmaz göz makyajlı kadınlardan sonra bu videoyu daha da fazla yapmak istedim. Bu tarz farklı ve ağır makyajlar..

Cansu Yegin Benimle Hazırlanın Ödül Töreni 17:26

Cansu Yegin Benimle Hazırlanın Ödül Töreni

Herkese yeniden merhaba! Yepyeni bir 'Benimle Hazırlanın' videosuyla karşınızdayım! Bu sefer ödül törenine hazırlandım,umarım videoyu beğenmişsinizdir.Benim için biryere giderken sizinle hazırlanmak çok keyifli oluyor!..

Tabuta Sığmayanlar: Şehit Doğukan Tazegül (11. Bölüm) 07:48

Tabuta Sığmayanlar: Şehit Doğukan Tazegül (11. Bölüm)

Benim burada neden olduğumu unutmayın. Allah yolunda cihad, vatan ve Türk milleti bütünlüğü içindir. 'Tabuta Sığmayanlar' programının bu haftaki bölümünde cep telefonundan çıkan vasiyetiyle tüm Türkiye'yi gözyaşlarına b..

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten Korkuyorum 03:40

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten K

ABD Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının Amerika’ya girmesini yasaklayan karar, binlerce kişinin yaşamını olumsuz etkiledi. İşte o yasakla birlikte hayatı kabusa dönenlerden biri de İran’ın divası G..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Romanya'da Hükümet Yolsuzluk Affı Kararnamesini Geri Çekiyor 00:53

Romanya'da Hükümet Yolsuzluk Affı Kararnamesini Geri Çekiyor

Romanya’da hükümet kitlesel protestolara yol açan yolsuzluk affı kararnamesini geri çekiyor. Başbakan Sorin Grindeanu af ve ceza kanununda değişiklik öngören tasarının iptalini görüşmek için Pazartesi günü toplanacakları..

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası' 04:07

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası'

Güney İsrail’de yaşayan iki Bedevi kadının hikayesini anlatan Kum Fırtınası’nda başrolleri Lamis Ammar, Ruba Blal ve Hitham Omari üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise senaryoyu da kaleme alan Elite Zexer oturuyor. ..

Artur Mas Anayasaya Aykırı Hareket Suçlamasıyla Hakim Önünde 01:04

Artur Mas Anayasaya Aykırı Hareket Suçlamasıyla Hakim Önünde

İspanya’da Katalonya özerk bölgesinin eski başkanı Artur Mas hakim önüne çıktı. Mas döneminde Katalunya’nın bağımsızlığı için referandum düzenlenmişti. Oylama öncesinde Madrid hükümeti referanduma karşı olduğunu duyurur..

Aslı Afşaroğlu İç Topuzumu Nasıl Yapıyorum Ve Farklı Bone Çeşitleri 07:00

Aslı Afşaroğlu İç Topuzumu Nasıl Yapıyorum Ve Farklı Bone Çeşitleri

Amacım hiçbir şekilde yanlış yönlendirmek değil. Sadece benim nasıl yaptığımı soranlar oldu onları cevaplamak istedim. Topuzunuzun göze batmayacak şekilde kabarık ve yüksek olmadan (yandan ve önden) yapılması en doğrusu...

Aslı Afşaroğlu Pantolon Etek Nasıl Dikilir 07:44

Aslı Afşaroğlu Pantolon Etek Nasıl Dikilir

Bugün sizlerle hem benim için çok sevndirici bir haber hem de benimle hazırlanın videomda beğendiğiniz pantolon eteğimin dikimini paylaştım...

Sebile Ölmez Saç Tüyü Nasıl Takılır ve Yaz Ojeleri 12:21

Sebile Ölmez Saç Tüyü Nasıl Takılır ve Yaz Ojeleri

Oje alışverişi 2 çocuk ve bir yetişkinin oje zevkleri neler? Bu yazın modası saç tüyü yani boncuk kaynak nasıl yapılır ve nasıl sökülür. Benim sahnelerimde malesef netliği kaçırmışız...

Rimel Askına Başörtüsü Kullananların Bilmesi Gereken 10 İpucu 08:52

Rimel Askına Başörtüsü Kullananların Bilmesi Gereken 10 İpucu

Herkese merhabalar bu videomda başörtüsü kullananların hayatını kolaylaştıracağını düşündüğüm 10 maddeden oluşan bu videoyu hazırladım.Hepsi benim çok işime yarayan ve sıklıkla kullandığım yöntemler, eminim içlerinde siz..