#İsmail yk ah benim olsan müzik dinle

Bergen - Son Ağlayışım 05:42

Bergen - Son Ağlayışım

Aska inancımı tükettin. Benim bir daha kimseyi sevemez kalbim Bıraktığın ne varsa döksün gözlerim Bu benim aşk için son ağlayışım Ben gönül yakmayı bilmiyor muydum? Bu benim ilk değil son aldanışım Elimde resmini ..

Hüseyin Altın - Yaz Be Kaderim 04:45

Hüseyin Altın - Yaz Be Kaderim

Herkesin derdini yazdığın gibi Benim de derdimi yaz be kaderim Sıra sıra dertleri dizdiğin gibi Benim de derdimi yaz be kaderim Gönlümde kalmasın ne olur ahtım Olmasın istemem sarayım tahtım Yıllardır gülmedi bu kara ba..

Müslüm Gürses - Seven Olmazki 05:09

Müslüm Gürses - Seven Olmazki

ayrıldık işte ne oldu sanki sende mutluluğu bulamadın ki unutma seni benim kadar seven olmaz ki unutma seni benim kadar seven olmaz ki özlemesende özlüyorum hiç gelmesende bekliyorum rüyamda seni hep görüyorum hala seni..

Taner Yonka  - Dans Şarkımız 04:12

Taner Yonka - Dans Şarkımız

Dans Şarkımız şarkı sözleri ile Adını kalbime yazdım sensiz anlamsızdım Hoşgeldin hayatıma kalbimi kapatmıştım Bu bizim aşk şarkımız Bu bizim dans şarkımız Bu bizim aşk şarkımız Bu bizim dans şarkımız Seni seviy..

Tarık Mengüç - Naş Naş 04:21

Tarık Mengüç - Naş Naş

Benim Yarimi Kim Üzdü Kim Kırdı Canını Kim Sıktı Benim Aşkımı Da Kim Üzdü… Kim Kırdı Canını Kim Sıktı Benim Güzelimi Kim Üzdü Kim Kırdı Canını Kim Sıktı… Benim Bebeğimi Da Kim Üzdü Kim Kırdı Canını Kim Sıktı! Hadi Hadi H..

İbrahim Tatlıses - Eyvah Neye Yarar 04:22

İbrahim Tatlıses - Eyvah Neye Yarar

İbrahim Tatlıses - Eyvah Neye Yarar Şarkı Sözleri Beni bu sevdada ne işim vardı Kalbimi eline vermeyecektim Yansam da ölsem de aşkınla senin Seni seviyorum demiyecektim Eyvah yine ayrılık göründü eyvah Kalbim yerin..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Levent Yüksel - Hor Görme 04:21

Levent Yüksel - Hor Görme

Levent Yüksel - Hor Görme Şarkı Sözleri Nerde boynu bükük bir garip görsen Hor görme kim bilir ne derdi vardır O garip halinde ne sırlar gizli Onu bu hallere bir koyan vardır Belki benim gibi sevdiği vardır Ümitsiz..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.326 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki - Belalım (Canlı Performans) 00:51

Aleyna Tilki - Belalım (Canlı Performans)

Şarkı Sözleri: Yoluna çıkmaya cesaretim yok Her halin yolumdan döndürür beni Söyle bir bakmaya cesaretim yok Rüzgarın alevsiz..söndürür beni [Nakarat] Nasıl etsem bir yolunu bulamıyorum Seni bir başkasından soram..

Hakkı Bulut Ft. Yıldız Tilbe - Ben Köylüyüm (2017 Yepyeni) 04:56

Hakkı Bulut Ft. Yıldız Tilbe - Ben Köylüyüm (2017 Yepyeni)

Hakkı Bulut - A Şarkı Sözleri Tertemiz duygularla Seni sevdiğim için Bana küylü diyorsan Ben köylüyüm sevgilim Yalan yeminle aldatıp İhanet etmediğim için Bana köylü diyorsan Ben köylüyüm sevgilim Ben köylüyüm s..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayda - Her Şey Bitecek Bir Gün 03:40

Ayda - Her Şey Bitecek Bir Gün

Ayda Mosharraf - Herşey Bitecek Bir Gün Şarkı Sözleri biliyorsun hersey bitecek bir gun umut ve ozlem hep bosuna biliyorsun hersey bitecek bir gun kalacagim bir basima kimbilir kimler tutacak ellerinden kimlere guleceks..

Bergen - Ayrılığı Anma Sevgilim 04:30

Bergen - Ayrılığı Anma Sevgilim

Sensiz hayatımda mesut olamam, Gönül yarasına çare bulamam, Yıllar geçse inan sana kıyamam, Sakın ayrılığı anma sevgilim..(2X) İnsan ayrılıktan çok çabuk bıkar, Gördüğüm rüyalar hep kötü çıkar, Gözyaşların benim d..

Tora Çolak - Bal Aşkım 04:21

Tora Çolak - Bal Aşkım

Bal Aşkım şarkı sözleri ile Sen benim kalbimde bir mühür gibi Yazıldın o anda ilk emir gibi Yetmez ki bir ömür sevmeye seni Götürsün aşkımız sonsuza bizi Bekledin demek, özledin demek İşte yanındayım bal aşkım Sen beni..

Erdal Yakmaz - Ah Canına Yandığım 03:17

Erdal Yakmaz - Ah Canına Yandığım

Söz: İsmail Acar Müzik: İsmail Acar Düzenleme: Taner Kılıçarslan Yönetmen: Taner Kılıçarslan..

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video) 03:12

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video)

Can Bonomo'nun, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Ruhum Bela isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Kayıt: Ali Rıza Şahenk - The FatLab Yönetmen: Can Bonomo G..

  • PengoTV tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..

Ender AYAN - ÖYLESİNE PT.2 01:56

Ender AYAN - ÖYLESİNE PT.2

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; VERSE KEYFİM OLDUK..

  • Ender AYAN tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Sancak - Söz Ver 02:51

Sancak - Söz Ver

Söz & Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Mix: Buğra Kunt Mastering: Emre Kıral Video & Kurgu: Burak Fatsa Sancak - Söz Ver Beni öldürmen lazım, soğumuşken sancım. En başından bile bile sana dönmem lazım. Ellerini çek üz..

Çaba - Baba 04:23

Çaba - Baba

Söz & Müzik: Çaba Düzenleme: Ahmet Özgül Yönetmen: Metin Boyraz Baba şarkı sözleri ile Hayat öyle zor ki baba Düşmeye gör dara Hayat çok zor be baba Düşme de gör dara Gül yeter bana Olmalısın yanımda Her an muht..

Yüksek Sadakat - Kafile 04:20

Yüksek Sadakat - Kafile

Yüksek Sadakat - Kafile dinle Albüm Adı : Yüksek Sadakat Düzelten : felucia Bendeki bu ateş sönmeden Mevsim yazdan hazana dönmeden Gözlerine uykular inmeden Göğsüne yatır beni düşlere götür beni.. Aşk bu cana bede..

  • PengoTV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Taksim Trio - Gel Gör Beni 05:31

Taksim Trio - Gel Gör Beni

Kanun: Aytaç Dogan Klarnet: Hüsnü Şenlendirici Elkt.Bağlama: İsmail Tuncbilek Mix & Mastering: Ümit Yucekaya Studio: MertRecords Prodüktör: Sehmuz Bozo Düzenlemeler: İsmail Tuncbilek Klip Yönetmeni: Emre Soytürk..

Taksim Trio - Naz Barı 04:07

Taksim Trio - Naz Barı

Prodüktör: Sehmuz Bozo Düzenleme: İsmail Tuncbilek Kanun.: Aytaç Dogan Klarnet.: Hüsnü Şenlendirici Elkt.Bağlama: İsmail Tuncbilek Mix & Mastering: Ümit Yucekaya Studio: MertRecords..

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video) 04:29

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video)

1.KISIM Hüznümün en yükseğinden şöyle baksan manzarama gözlerini alamazdın. Gözlerini alırdılar. Mazi bazen mavi,bazen haki,bazen zifir ve mazidekiler bazen şeker bazen zehir. Karanlığa yanaşır aydınlık limana yanaştığı ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 5 yıl önce
John Legend - All of Me 05:07

John Legend - All of Me

All Of Me [Verse 1:] What would I do without your smart mouth? Drawing me in, and you kicking me out You've got my head spinning, no kidding, I can't pin you down What's going on in that beautiful mind I'm on your magi..

  • PengoTV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emre Sertkaya - Ben Böyleyim (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:05

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim Şarkı Sözleri Hayat bu kadar mı? Bence değil Bir kaç sözüm var Biraz senin gibi Yıkılmayan duvarları var Bazen esintili Bazen uzak yakınlarım var Ben ben böyleyim kendi yolumda Bırak..

  • PengoTV tarafından
  • 1.936 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Haluk Levent & Ziliia Shumilina - Kara Toprak 04:13

Haluk Levent & Ziliia Shumilina - Kara Toprak

Kara Toprak şarkı sözleri ile Dost dost diye nicesine sarıldım Benim sadık yarim kara topraktır Beyhude dolandım boşa yoruldum Benim sadık yarim kara topraktır Nice güzellere bağlandım kaldım Ne bir vefa gördüm, ne f..

Sude Özcan - Örümcek 02:15

Sude Özcan - Örümcek

Örümcek şarkı sözleri ile Benim bu uçuşun pilotu Kimsenin değilim piyonu Kurdum kendime kendi filomu Herkesi yendim gel gör egomu Örümcekten adam olur senden adam olmaz Tüm şehri topla yine de senden korkmam Ritmi duyu..

Barış Manço - Bal Böceği 03:45

Barış Manço - Bal Böceği

Seyyah oldum dolaştım şu alemi, ah güzelim Senin gibi bir vefasız görmedim ben Hayırsızı, kitapsızı, zalimi, bal böceğim Senin gibi bir insafsız görmedim ben Şu dağlarda çiçek oldum, aşkından sarardım soldum Bakmadı..

Konyalım Yürü 04:18

Konyalım Yürü

Hani ya da benim elli dirhem pırasam Üç mum yaksam Konyalıyı arasam Konyalım yürü yürü yavrum yürü fistanını sürü Şimdi de geçti de burdan Konyalının biri Hani ya da benim elli dirhem yoğurdum Konyalıdan ben bir roman ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.283 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise - Küçük Bir Yol 04:37

Hadise - Küçük Bir Yol

Küçük Bir Yol şarkı sözleri ile; Buralar yalan, uzak bir de Bir arasan, bu kalp delirir Umutsuz olmaz aşksız yaşanmaz Kuşku duyanlar ve yanmadan sönenler… Küçük bir yoldayım en başındayım Kendi kendimle hep sıfırdayı..