#İsmail yk ah benim olsan müzik dinle

Etkin  Heves Mi Sandın 05:41

Etkin Heves Mi Sandın

Yıllarca bekledim seni sevdim aşkıma karşılık verirsin diye Yollara bakıp her gün ümitle belki bir gün bana dönersin diye x 2 [Nakarat] x 2 Bendeki bu aşkı heves mi sandın? Üç beş gün sonra biter mi sandın? Böyle b..

Güçlü Soydemir  Yeminim Var 04:57

Güçlü Soydemir Yeminim Var

Hasretin tutuşup yanar bedende Yanımdan bir adım öte gidende Gülden de güzelsin menekşeden de Senden başka bir çiçeğim yok benim Yeminim var Allah canımı alsa Seviyorum seni herşeyden fazla İki değil inan dört gö..

Etkin  Garip Gönlüm 04:23

Etkin Garip Gönlüm

Nice umutlar varken hayata bombos bakmıs bir mechule es olmus bu garip gonlum. Sevgi sevkat doluyken acılara ugramıs bir zalime es olmus bu garip gonlum. **Nakarat** Severmis sevilmezmis bir anlik bir hevesmis sevgi..

Osman Öztunç  Birader 05:10

Osman Öztunç Birader

Ey güzel insan, benim canım kardeşim, Tek tabancasın bu aralar. Dostların vardı senin,sevdiğin bir kız, Nerdeler şimdi, neredeler. Bir sen ağlarsın birde martılar, Yalnızlığına senin. Fişlenmişsin,seni de bitirir..

Seren Serengil'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf 00:56

Seren Serengil'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf

Seren Serengil’le aşk yaşayıp ve geçen günlerde karşılıklı olarak ilişkiyi bitiren Özay Bakır, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Serengil’in ayrılık sonrası yaptığı açıklamalarla ilgili Bakır, “Benim duygularım şu..

  • BETA tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengin'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf 01:43

Seren Serengin'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf

Seren Serengil’le aşk yaşayıp ve geçen günlerde karşılıklı olarak ilişkiyi bitiren Özay Bakır, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Serengil’in ayrılık sonrası yaptığı açıklamalarla ilgili Bakır, “Benim duygularım şu..

  • BETA tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Hatipoğlu  Artık Çocuk Yapmanın Zamanı Geldi 05:18

Hakan Hatipoğlu Artık Çocuk Yapmanın Zamanı Geldi

Hakan Hatipoğlu'ndan bebek açıklaması Hakan Hatipoğlu, sorular üzerine bebek fikrine uzak olmadıklarını itiraf etti: “Bizim de zamanımız geldi.” 3. defa Survivor'a katılacak olan Hakan Hatipoğlu şunları söylemişti: 2..

  • BETA tarafından
  • 558 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acılı Ezme Tarifi 01:50

Acılı Ezme Tarifi

1 adet soğan, 2 adet olgun domates, 2 adet yeşil Acı biber, 2 diş sarımsak, 1 avuç maydanoz, 1 avuç dereotu, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1/2 çay bardağı çekilmiş ceviz içi, 1/2 çay kaşığ..

Tuğçe Ay Muhteşem Etki Saç Nasıl Böyle Uzar 03:27

Tuğçe Ay Muhteşem Etki Saç Nasıl Böyle Uzar

Merhaba benim ponçik izleyicilerim :) Kadın-erkek farketmeksizin saçlarımıza kullandığımız spreyler, jöleler, kuru şampuanlar vs fazlasıyla mat,cansız,sert olmasına neden oluyor. Bende kendi ölçülerimle kendi eklemel..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

Kavurma Tarifi 03:25

Kavurma Tarifi

Malzemeler 500 gr yağsız kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağ Tuz Karabiber 4 su bardağı sıcak su. Genellikle çok zor olduğu düşünülen ama bence usulüne uygun olarak yapıldığında ..

Cevizli Kolay Baklava Tarifi 06:24

Cevizli Kolay Baklava Tarifi

Malzemeler: . 18 adet hazır baklava yufkası, . 3 su bardağı çekilmiş ceviz, . 200 g tereyağ (eritilmiş halde 1,5 su bardağı), Şerbeti için; . 3 su bardağı şeker, . 3 su bardağı su, . 1 ince dilim limon. Birçoğumuz fa..

Halit'in annesi Hanife Ayar- Adalet yerini buldu 04:00

Halit'in annesi Hanife Ayar- Adalet yerini buldu

İstiklal Caddesi'nde İTÜ mezunu 23 yaşındaki Halit Ayar'ın bıçaklanarak öldürülmesi davasında her iki sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası verildi. Halit Ayar'ın annesi Hanife Ayar, karar sonrası gözyaşlarına hakim olam..

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' Sözü 06:09

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' S

Sinop’ta, 8 yıllık kayıp ziynet eşyalarını, yorgan yapılması için kendisine bırakılan yün çuvalının içinde bulunca sahibini arayarak teslim eden yorgancıya ‘ahilik’ sözü verildi. Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Belediy..

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Aleyna Tilki'den Rekor Üstüne Rekor! 02:36

Aleyna Tilki'den Rekor Üstüne Rekor!

Sen Olsan Bari ile müzik piyasasını sallayan Aleyna Tilki rekora doymuyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hulusi Kentmen'i Aleyna Tilki İle Delirtmek 01:50

Hulusi Kentmen'i Aleyna Tilki İle Delirtmek

1975 filmi Baba Bizi Eversene filminde genç kareketerin müzik çaldığı sahneye Aleyna Tilki'nin Sen Olsan Bari şarkısıyla montelemişler..

  • JET TV tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilan Polat - Enercii 02:50

Dilan Polat - Enercii

Eğlendiriyor beni dedikodularınız Yüzüme gülüp ardımdan konuşmalarınız Ne gözünüz tutar ne de beddualarınız Çekemeyenler parti kursa kazanırsınız Görüyorum her köşe başında taklitimi Utanmadan bir de soruyor benziyoruz ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 10 ay önce
Sinan Akçıl feat Ferah Zeydan - Biri Bana Gelsin 03:36

Sinan Akçıl feat Ferah Zeydan - Biri Bana Gelsin

saçmalama ne olur, çare çok nasıl gidersin? istediğin her şey sanki yok, değer mi dersin. başkaları bilmez, görmez o nasıl bir duygu, al elini kalbime bir koy, işte gerçek bu. her yer soğuk hep karanlık, kendi kendim..

Feto'dan Oscarlık Bayılma Şovu 00:57

Feto'dan Oscarlık Bayılma Şovu

videonun her yeri epik. sözün tıkandığı yer. feto olup devlete sızacağına, aktör olsan oscar alırdık..

Markette Teyzenin Kartıyla Alışveriş Yapmaya Çalışan Düzenbaza Tepkiler 03:50

Markette Teyzenin Kartıyla Alışveriş Yapmaya Çalışan Düzenbaza Tepkile

Sinema ve tiyatro Sanatçısı Altan Erkekli’nin sunuculuğunu yaptığı yeni programı “Sen Olsan Ne Yapardın?” “Ne zaman Kimsenin Sizi İzlemediğini Düşünseniz, Biz oradayız” İhtiyaç halinde birine yardım elini mi uzatır, yoks..

Resul Dindar / Hiç 05:20

Resul Dindar / Hiç

Resul Dindar Şarkı Sözleri: Gecenun bir vaktinde Yıldızlarun altinde Oturup ağladun mi? Ayrılık saatinde Sen sevdaluk etmedun mi? Sen hiç acı çekmedun mi? Resimlere bakup bakup Gözyaşini dökmedun mi yar? Sen bir damla ..

  • Candy tarafından
  • 2.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevgilinize Facebook Şifrenizi Verir Misiniz? 02:54

Sevgilinize Facebook Şifrenizi Verir Misiniz?

Sosyal medya şifrelerini eşine, sevgiline vermek bir güven göstergesi midir yoksa kişinin özel hayatına yapılan bir ihlal mi? Sen olsan verir misin?..

  • JET TV tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce