#İsmail yk bu muydu günahım dj erkan kiliÇ remix 2017 dinle

Osmanlı Subayı - Fragman 01:53

Osmanlı Subayı - Fragman

Osmanlı Subayı Filmi 19 Mayıs 2017 de Sinemalarda. Özet ve Detaylar I. Dünya Savaşı yıllarında geçen film, idealist bir Amerikalı hemşire ile bir Türk subayının aşkını konu alıyor. Hemşire Lillie,Van'da tanıştığı Osmanl..

  • ANKA tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

İstanbul'a 725 Adet Otobüs 03:20

İstanbul'a 725 Adet Otobüs

İstanbul'a 725 Adet Otobüs İstanbul'un temel sorunlarından biri olan ulaşımın en önemli ayağı olan İETT'nin 2017 bütçesi açıklandı. İETT'nin 2017 bütçesi 2 milyar 900 milyon. Bütçenin 1 milyar 110 milyon liralık kısmı i..

Uşak'ın Yeni Valisi Salim Demir Göreve Başladı 01:19

Uşak'ın Yeni Valisi Salim Demir Göreve Başladı

Uşak'ın yeni Valisi Salim Demir göreve başladıUŞAK - Bakanlar Kurulunun 13 Haziran 2017 tarih ve 2017/10458 sayılı kararnamesiyle Uşak Valiliğine atanan Vali Salim Demir için vilayet binası önünde karşılama töreni düzenl..

Neden Yılbaşı Kutlarız 03:47

Neden Yılbaşı Kutlarız

Neden yılbaşı kutlarız? Çünkü Kuzey Kore’de değiliz. Adam yenı yılı kutlayıp, isaya tapacağınıza babaneme tapın demiş. Kim mi? Kım. Kim jong un. Pasifik’in çekik gözlü tombik diktatörü.. bi’ dakka. Ben böyle giydiriyoru..

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle 2:43:27

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:18

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Hugh Jackman 1999'da Erskineville Kings için En İyi Erkek Oyuncu dalında Avustralya Film Enstitüsü adayı oldu. 1998'de, romantik bir komedi olan Aussie filmi Paperback Hero'da rol aldı. Ve 2000 yılında Hugh, ilk büyük bü..

Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 1.Fragmanı (11 Şubat Cumartesi) 00:52

Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 1.Fragmanı (11 Şubat Cumartesi)

Yapım: Bi Yapım Yapımcı: Burak Sağyaşar Yönetmen: Müge Uğurlar Senaryo: Makbule Kosif Oyuncular: Burak Deniz (Murat), Hande Erçel (Hayat) ,Merve Çağıran (İpek), Özcan Tekdemir (Aslı), Oğuzhan Karbi (Doruk), Demet Gül (T..

  • PITIRCIK tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 2.Fragman 01:05

Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 2.Fragman

Oyuncular: Burak Deniz (Murat), Hande Erçel (Hayat) ,Merve Çağıran (İpek), Özcan Tekdemir (Aslı), Oğuzhan Karbi (Doruk), Demet Gül (Tuval),Metin Akpınar (Haşmet Dede), Süleyman Felek (Kerem), Betül Çobanoğlu (Derya), Cem..

  • PITIRCIK tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 8 yıl önce
King Arthur Fragmanı 02:24

King Arthur Fragmanı

Yeni King Arthur'u inceleyin: Charlie Hunnam, Annabelle Wallis ve Hermione Corfield'ın oynadığı kılıç fragmanının efsanesi!..

Sümela'nın Şifresi 3- Fragman 01:49

Sümela'nın Şifresi 3- Fragman

Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel 7 Nisan'da sinemalarda! Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” geliyor... Üçüncüsü sinemaseverler ile buluşacak olan Karadeniz efsanesi Sümela'nın Şifresi 3..

Aselsan'dan Geleceğin Silahı - Tufan 07:01

Aselsan'dan Geleceğin Silahı - Tufan

IDEF 2017 Fuarı'nda sergilenen yeni nesil silahlardan biri de ASELSAN tarafından geliştirilen 'railgun' olarak da adlandırılan, elektro manyetik silah TUFAN'dı. Bu silah, gelecekte barutun yerini alacak. TUFAN'ı Kokpit.a..

Kingdom Come Deliverance  Cinematic Trailer  PS4 02:00

Kingdom Come Deliverance Cinematic Trailer PS4

Take up sword and fight to avenge the brutal murder of your parents by a marauding Hungarian army in an historical RPG set in the vanished realm of Bohemia. Coming to PS4 in 2018. ( Bohemia'nın yok olan dünyasındaki t..

  • BETA tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seda Sayan'dan Şok Açıklama 04:39

Seda Sayan'dan Şok Açıklama

6 yıllık hayat arkadaşı Erkan Çelik'ten ayrılan kadırgalıdan şok açıklamalar geldi...

  • ANKA tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Reis Kelimesi Fatih Portakalı Rahatsız Etti! 03:29

Reis Kelimesi Fatih Portakalı Rahatsız Etti!

Fatih Portakalın, Reis kelimesi rahatsızlığına, bakın usta gazeteci Erkan Tan nasıl bir açıklama yapmış...

  • ANKA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seva - Deli Kızım 03:10

Seva - Deli Kızım

Seva - Deli Kızım Dinle Deli Kızım şarkı sözleri ile Kime dedim kime dedim, öyle bakma çok beklersin Emri vaki gelmez bana, o hayatı sevemedim Dedikodu yalan sözler, çok uzak dursunlar benden Boşverdim özüm belli, an..

Yeşim Vatan - Dokunsana 03:11

Yeşim Vatan - Dokunsana

Yeşim Vatan - Dokunsana Dinle Dokunsana şarkı sözleri ile Tövbeler etmiştim Yer oynadı yerinden Karşıdan gelirken Gülümsedi aniden Tatildeyim derken Aklım gitti başımdan Her gün geçer oldum Evlerinin önünden Tanışa..

Volkan Uca feat. Merih Gurluk - Istanbul 03:22

Volkan Uca feat. Merih Gurluk - Istanbul

Volkan Uca feat. Merih Gurluk'un, Istanbul (Consoul Trainin & Jayworks Remix) isimli tekli çalışması, video klibiyle seyredelim de.....

Murat Toy - Zararına Sevdim 03:53

Murat Toy - Zararına Sevdim

Söz: Ahmet Satılmış, Ahmet Kılıç Müzik: Ahmet Satılmış Düzenleme: Ahmet Satılmış Yönetmen: Şahin Yiğit..

Fuat Saka - Hamsiye 03:41

Fuat Saka - Hamsiye

Kaptan dedi uşaklar Cıkayiriz hamsiye Yalandı ki felekler Kaysin takalar suya Toplayın kalamari Gidelum siya siya Yoroz açıklarında Edelum baştan viya Kaptan dedi uşaklar Yavaş salın ağlari Suyun gelinleridur..

DJ Gökhan Küpeli - Like A Boss 03:05

DJ Gökhan Küpeli - Like A Boss

DJ Gökhan Küpeli Like A Boss 2017 Matkaps Special Mix Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
J. Martins - Ring the Bell 03:19

J. Martins - Ring the Bell

International superstar singer & Veteran hit-maker J.Martins starts the new year 2017 with a monstrous hit dance single “Ring The Bell”. The songster with impeccable candor and matchless creativity returns to the studio..

Serkan Çakmak - Ayrılık 05:06

Serkan Çakmak - Ayrılık

Söz & Müzik: Ozan Veysel Çakmak Düzenleme: Mertcan Kılıç Yönetmen: Berk Aytekin..

Rüzgar - Normal 02:37

Rüzgar - Normal

Söz & Müzik : Recep Erdal Prodby : Erdal Toprak Mix & Master : Samet Kıyak Yönetmen : Can Memişoğlu Işık Şefi : Faruk Kılıç Prodüksiyon Amiri : Emirhan Yörükoğlu Prodüktör : Mert Ekşioğlu Yapım : EMC Music..

Barış Manço - Nazar Eyle 03:12

Barış Manço - Nazar Eyle

Nazar eyle nazar eyle nazar eyle gel yanıma pazar eyle Yüce bakan sefere gitmiş Bilge hatun dokuz doğurmuş Dokuz oğlan beş yaşına gelmiş Dokuzu birden kılıç kuşanmış Nazar eyle nazar eyle nazar eyle gel yanıma pazar eyle..

Tuncel Kurtiz   Oysa Herkes Öldürür Sevdiğini 01:59

Tuncel Kurtiz Oysa Herkes Öldürür Sevdiğini

Oysa herkes öldürür sevdiğini, Kulak verin bu dediklerime, Kimi bir bakışı ile yapar bunu, Kimi dalkavukça sözler ile… Kimi bir bakışıyla yapar bunu, Kimi dalkavukça sözlerle. Korkaklar öpücük ile öldürür... Yürekliler k..

  • Candy tarafından
  • 1.663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilal Sonses & Derya Bedavacı - Sende Kaldı Yüreğim (Akustik) 04:08

Bilal Sonses & Derya Bedavacı - Sende Kaldı Yüreğim (Akustik)

Söz: Reşide Murat Müzik: Şahan Çalışır Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Cem Kılıç Gitar: Tolga Özoltu, Cem Şengül Bağlama: Eren Aker Klarnet: Harun Yüksekoğlu Bass: Özgür Burak Karagenç, Sava..

Koray Avcı - İlle De Sen (Official Audio) 03:49

Koray Avcı - İlle De Sen (Official Audio)

Söz: Murat Kılıç Müzik: Dündar Yeşiltoprak Düzenleme: Koray Avcı Mix & Mastering: Cem Büyükuzun Akustik Bağlama: Mete Çakin Trompet, Trombon: Hasan Gözetlik Akustik Gitar: Doğukan Aydın Klavye: Güneş Ünal Bas Gitar: Me..

Tuğkan - Sıcak Ekmek 03:26

Tuğkan - Sıcak Ekmek

Söz – Müzik: Ege (Universal Music Publishing Türkiye) Düzenleme: Selim Bölükbaşı Klasik Gitar: Erdem Sökmen Bas Gitar: Savaş Akbaba Soprano Saksafon : Batu Şallıel Perküsyon : Selim Bölükbaşı Mix & Mastering: Timuçin Ak..