#İsmail yk doğum günün haram olsun müzik dinle

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitmekkapıda #kemalsunal Tribute 04:36

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitm

Kemal Sunal Tribute Rap Versiyon Yeni Şarkı Yayında Hayalperest 2021 Göçüp Gitmek Kapıda İyi Dinlemeler Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En gü..

Tuna Kiremitçi & Gülay - Varsın Bu Dünyada 04:00

Tuna Kiremitçi & Gülay - Varsın Bu Dünyada

Tuna Kiremitçi: Bir gün kederle bir gün neşeyle Bir seslenişle varsın bu dünyada Gördüklerinle görmezden geldiklerinle Baktıklarınla hayata Gülay: Sevdiklerinle yandıklarınla söndüklerinle Varsın bu dünyada De..

Funda Arar - Doldur Yüreğimi 03:44

Funda Arar - Doldur Yüreğimi

Doldur Yüreğimi şarkı sözleri ile Bazen bir söz bir tek kelime Bir ömrü değiştirir 2 ayrı yaralı yürek tekrar Bir anda birleşir Ben her zaman aynı renkken Ya siyahsın sen ya da beyaz Sende bence anladın biraz Ne olurs..

Ajda Pekkan - AJDA - Hoşgör Sen (1975) 03:05

Ajda Pekkan - AJDA - Hoşgör Sen (1975)

Albüm Adı / Album Name: AJDA Yıl / Year:1975 Label / Plak Şirketi: İstanbul Plak 1. Sana Neler Edeceğim 2. İnanmam 3. Tanrı Misafiri 4. Haram Olsun Bu Aşk Sana 5. Sana Ne Kime Ne 6. Palavra Palavra 7. Nasılsın İyi Mis..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Annelerin Kızınca Söylediği 10 Klasik Laf 03:05

Annelerin Kızınca Söylediği 10 Klasik Laf

annelerin sinirlendiği zaman söylediği klişe sözler var. Anne deme bana, başınıza anne kadar taş düşsün, zıkkımın kökünü ye, sütüm haram olsun... Annelerimizi kızdırdığımızda illa bu lafları söylüyorlar efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

HY - Lütfen Dön Gel 04:22

HY - Lütfen Dön Gel

Ayrı gayrı kaç yıl geçti sen orda ben burda yüzümüz eskimiş aşka kalbimiz kırık dökük Kim Bilir Şimdi Ellerin Kimin Ellerinde Ettiğin Kavgalar Bile Başka Biriyle O Zaman Dön Gel Gururun Mu Engel Çıksın Aradan Bu Dargınlı..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Her daim 01:35

Her daim "Önce Vatan" diyoruz

Her daim Önce Vatan diyoruz. Allah Türk'e yar olsun. Türk devleti ve milleti var olsun.. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun, kaygınız vatan olsun....

  • PengoTV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hakki Bulut  Kul Hatasız Olmaz 04:52

Hakki Bulut Kul Hatasız Olmaz

Allah'ım sevdiğime çile dert verme İstersen her gün bana bin azap versin Ne olur ümitsiz günler verme İstersen derdime bin dert eklesin Kul hatasız olmaz, o da öyledir Belki de suç bende, günah bendedir Bence yaşa..

Recep İvedik 2 İzle 1:49:34

Recep İvedik 2 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Eylül Öztürk  Her Kadının Duası 01:00

Eylül Öztürk Her Kadının Duası

Allahım nolur yarabbim yiyeyim yiyeyim doymayayım Gömeyim baklava böreği de kati suretle kilo almayayım Yağlarım erisin yok olsun amiin Baklava verenim çok olsun amiin Fil gibi şişsin elalem ben tığ gibi kalayım oh olsun..

  • JET TV tarafından
  • 2.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patatesli Çörek Tarifi 02:50

Patatesli Çörek Tarifi

MALZEMELER 2 adet Patates, 2 yumurta, 2 su bardağı un, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1/2 su bardağı lor peyniri veya beyaz peynir, 1 tepeleme çay kaşığı karbonat, 1 avuç ince kıyılmış dereotu, 2 çay kaşığı ..

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı 07:59

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı

Çankırı’da tekstil, ambalaj ürünleri üretimi ile metal işleme yapacak ve 104 milyon liralık yatırım bütçesiyle 300 kişinin istihdam edileceği üç fabrikanın temeli atıldı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın danışma..

Petek Dinçöz Ft. Resul Dindar - Teşekkürler 03:30

Petek Dinçöz Ft. Resul Dindar - Teşekkürler

Petek Dinçöz Ft. Resul Dindar - Teşekkürler Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün bizim en mutlu günümüz Bize yazılan bir kader var yeniden başlıyoruz Bugün bizim yeniden doğum günümüz Allahım sana sonsuz teşekkürler ediyor..

Adile Naşit Parmak Çocuk Masalı 06:12

Adile Naşit Parmak Çocuk Masalı

11 Aralık 1987 Yılında hayata gözlerini yuman Masal Teyze Adile Naşit 1930 yılında bundan tam 86 yıl önce bu gün gözlerini dünyaya açmıştı. Türk sinemasına , Tiyatrosuna yıllarca emek veren başarılı sanatçımızın tüm sebe..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Erdal Yakmaz - Ah Canına Yandığım 03:17

Erdal Yakmaz - Ah Canına Yandığım

Söz: İsmail Acar Müzik: İsmail Acar Düzenleme: Taner Kılıçarslan Yönetmen: Taner Kılıçarslan..

Taksim Trio - Gel Gör Beni 05:31

Taksim Trio - Gel Gör Beni

Kanun: Aytaç Dogan Klarnet: Hüsnü Şenlendirici Elkt.Bağlama: İsmail Tuncbilek Mix & Mastering: Ümit Yucekaya Studio: MertRecords Prodüktör: Sehmuz Bozo Düzenlemeler: İsmail Tuncbilek Klip Yönetmeni: Emre Soytürk..

Taksim Trio - Naz Barı 04:07

Taksim Trio - Naz Barı

Prodüktör: Sehmuz Bozo Düzenleme: İsmail Tuncbilek Kanun.: Aytaç Dogan Klarnet.: Hüsnü Şenlendirici Elkt.Bağlama: İsmail Tuncbilek Mix & Mastering: Ümit Yucekaya Studio: MertRecords..

Emrah'ın Oğlu Tayfun Babasına Tek Tek Cevap Verdi 12:09

Emrah'ın Oğlu Tayfun Babasına Tek Tek Cevap Verdi

Tayfun Erdoğan, geçen günlerde sosyal medya hesabı üzerinden babası Emrah’a sitem dolu şu sözleri sarf etti: “Evet 26 yıl önce istenmeyen bir çocuk geldi dünyaya Bir hayatı daha doldurduk bir yaş daha attık olgunlaştık,..

  • ANKA tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği 04:00

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği

Lyon kentinde dokuzuncusu düzenlenen sinema şenliği ‘Festival Lumiere’de’ efsanevi Çinli yönetmen Wong Kar-Wai’ın tüm kariyerini onurlandırmak için bir ödül takdim edildi. Ünlü yönetmen bu ödülü hayat arkadaşına adadı. ..

Yaşar Demir - Ağla Yüreğim 05:00

Yaşar Demir - Ağla Yüreğim

Yaşar Demir - Ağla Yüreğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne bugünden ne yarından Bir umut bekle Ne gelenden ne gidenden Hiçbir fayda yok Ne bu aşktan ne sevdadan Bi hayır bekle Yan yüreğim yan derdine ne gelir elden ..

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP 04:26

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.650 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Herem - Sevdali 04:26

Herem - Sevdali

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..