#İsmail yk doğum günün haram olsun müzik dinle

Cengiz Kurtoğlu - Hain Geceler 04:11

Cengiz Kurtoğlu - Hain Geceler

Geceler düşmandır, bundan sonra bana Yaşamak artık haram sensiz buralarda Hayaller kurardık, günlerce başbaşa Seni alıp götürdüler kaldım bir başıma Kadehlerde mutluluğu aradım günlerce Tek dostum meyler oldu sensi..

İdo Tatlıses - Mutluluk Perisi 03:23

İdo Tatlıses - Mutluluk Perisi

Bir çare bulamıyorum Çözüm üretemiyorum Adını koyamıyorum halimin Yar deli diye diye Şu deli gönlüme Söz geçmiyor artık hükmedemiyorum Sanırım özledim Yolunu gözledim Hep bir ümit bekledim Perişan haldeyim Şimdi sersefil..

Seda Üren - Tuzağındayım 04:03

Seda Üren - Tuzağındayım

Tuzağındayım şarkı sözleri ile Sen benim imkansız sevdiğim Sen haram çiçeğim Dilsiz duvarlar ördüler önüme Nefesine hasretim Sen benim toyluk zamanım Sen son hazanım Aşkını aldım kalbime gömdüm Sönmüyor yangınım Ahhh ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Baturalp – O Kız Beni Sevemez 04:48

Baturalp – O Kız Beni Sevemez

Uzaklarda bir kız bana benden daha yakın Tutunamıyorum ona tadı saklı yasak elma Gözleri safir üstü kırık kiremitli Uyuyamıyorum yanında rüyası bile haram bana O kız beni sevemez, o kız beni sevemez O kız bana günah, be..

Arslan Kaya - Devletini Satanları Ali Kılıcı 02:55

Arslan Kaya - Devletini Satanları Ali Kılıcı

Devletini satanları Helal haram katanları İnsanları yakanları Ali kılıcından geçsin Bayrağını sevmeyenler Atatürk’ü bilmeyenler Muhammedi sevmeyenler Ali kılıcından geçsin Yetim hakkı yiyenlere Bu helaldir diyenlere..

Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7 10:07

Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7

Uyuyan Güzel (Fransızca: La Belle au bois dormant, Almanca: Dornröschen) yüz yıllık uykuya dalan güzel bir prensesin bir öyküsünü anlatan klasik bir Avrupa masalıdır. 1697’de Fransız yazar Charles Perrault’un ve 1812’de..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.248 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özkan Uğur Kimdir? 01:37

Özkan Uğur Kimdir?

Doğum adı:Raif Özkan Uğur Doğum:17 Ekim 1953 (63 yaşında) İstanbul Tarzlar:Pop müzik Meslekler:Müzisyen, oyuncu Etkin yılları:1970-günümüz İlişkili hareketler:Mazhar Alanson Fuat Güner MFÖ..

Petek Dinçöz ft Resul Dindar  Teşekkürler 03:30

Petek Dinçöz ft Resul Dindar Teşekkürler

Petek Dinçöz ft. Resul Dindar - Teşekkürler Şarkı Sözleri : Bugün bizim en mutlu günümüz Bize yazılan bir kader var yeniden başlıyoruz Bugün bizim yeniden doğum günümüz Allahım sana sonsuz teşekkürler ediyoruz Sen beni..

  • Candy tarafından
  • 1.955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki 04:08

Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki

Helal Ettim Hakkımı Şarkı Sözleri İle Ben böyle değildim inan, Yaşadım hayatı kimse sormadan, Sana değil sözlerim inan kırgın değilim, Bu tutarsız hallerim kendime olan kızgınlığımdan, Sen içini rahat tut, Sıkma sakın ..

İbrahim Halil Çiçek - Yalnız Kaldık 04:06

İbrahim Halil Çiçek - Yalnız Kaldık

Yalnız Kaldık şarkı sözleri ile Ben yol olmam korkarum Ben yol olmam korkarum O kayalar ezerse beni ezerse O kayalar ezerse beni ezerse Ben yol olur uzarum Ben yol olur uzarum Nazli Yarum gezerse Beni gezerse Yıl..

Behçet Gülas - Korkarım 05:04

Behçet Gülas - Korkarım

Korkarım şarkı sözleri ile Ben yol olmam korkarum Ben yol olmam korkarum O kayalar ezerse beni ezerse O kayalar ezerse beni ezerse Ben yol olur uzarum Ben yol olur uzarum Nazli Yarum gezerse Beni gezerse Yılda bi..

Gökcan Sanlıman - Aramızda 03:32

Gökcan Sanlıman - Aramızda

Şarkı Sözleri: Aramızda bir durum var Bir romantik haller böyle Dar alanda kısa paslar Şartlar uygun bak jiletim de İki laf arası Çakıyor bakışını Yürümek değil o! Havada süzülüyor Ölünür nasıl güzel! Düşüyorum tutun Eli..

Feride Hilal Akın - Yağmurlar 02:31

Feride Hilal Akın - Yağmurlar

Söz & Müzik: Kubilay Karca Düzenleme: Paix Yönetmen:Hasan Kuyucu Yağmurlar şarkı sözleri ile, Ah kalbim darlanır Bitmez akşamları Ömrüm baharları Görmeden yaşlandım Haram mısın bana? Zarar mısın bana? Solar mı gü..

İpek Demir - Anladım 02:57

İpek Demir - Anladım

Söz & Müzik : Ertuğrul Sağlam Düzenleme : Taner Çalık Mix & Mastering : Serkan Kula Basgitar : Birkan Şener Gitar : Cem Şengül Tarcuş : Baransel Özcan Kemanlar : Turkish feeling strings Production: Ozan Karabağ Produc..

Uygar Doganay - Hergün İsyan 04:55

Uygar Doganay - Hergün İsyan

Olmasaydın zalım bende Ağlamazdım hergün böyle Gideceksen güle güle Kal diyemem canım sana Dur diyemem canım sana Ağlıyorum hergün isyan Sensiz doğmaz güneş haram Gecem günüm kara zindan Gideceksen güle güle git..

Doğuma Dakikalar Kala Dansın Dibine Vuran Kadın 03:34

Doğuma Dakikalar Kala Dansın Dibine Vuran Kadın

Doğuma belkide dakikalar kala kadının yaptığı hareketler fenomen olma yolunda ilerliyor.. Adamın bu kadını nereden bulduğunu merak etme gereği duymuyoruz...

  • Cowboy tarafından
  • 1.329 görüntüleme
  • 8 yıl önce
72.585 Pasta Mumu Yakarak Dünya Rekoru Kırdılar 01:18

72.585 Pasta Mumu Yakarak Dünya Rekoru Kırdılar

2007 yılında ölen ve meditasyon öğreticisi olan Sri Chinmoy anısına 85. doğum günü pastası hazırlandı. Ama bu pastanın özelliği bir rekor için hazırlanmış olmasıydı. Üzerine konulan 72.585 pasta mumu yakıldı ve tam 40 sa..

Down Sendromlu Metin'in Hayali Gerçek Oldu 01:22

Down Sendromlu Metin'in Hayali Gerçek Oldu

Tek hayali polislik olan down sendromlu 12 yaşındaki Metin Işık, doğum günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte polis üniforması giyerek emniyet müdürü koltuğuna oturdu...

Hayat Şarkısı 40. Bölüm Fragmanı - 2 00:33

Hayat Şarkısı 40. Bölüm Fragmanı - 2

Erken doğum yapan Hülya'nın durumu iyi mi?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yılan Yavrusunun Yumurtadan Nasıl Çıktıgı Sizi Şaşırtacak 01:15

Yılan Yavrusunun Yumurtadan Nasıl Çıktıgı Sizi Şaşırtacak

Yılanın yumurtadan ilk çıkış anı! Tavuk yumurtasına çok benzeyen yılan yumurtasınının çatlama anı!..

Salyangozun Yumurtlama Anı 00:56

Salyangozun Yumurtlama Anı

Salyangozun Hiç Bu Kadar Yakından Görmediniz.Seyredelim Ögrenelim :)..

Vajinismus Nedir 00:57

Vajinismus Nedir

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı doç dr sevtap hamdemir kılıç. Disparoninin teşhisi tipik olarak sizdeki belirtilere bağlıdır..

  • SAGLIK tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hamilelikte 38. Hafta 01:01

Hamilelikte 38. Hafta

Doğum yaklaşmak üzere... Bebeğinize kavuşmaya hazır mısınız?..

  • SAGLIK tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı 06:28

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı Sakarya’da 16 yaşındaki bir gencin rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan incelemelerde radyasyon tespit edildi. Gencin evinin bulunduğu sokak karantinaya alınırken, A..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler 02:24

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler

Tokat Devlet Hastanesi'nde çocuğu dünyaya gelenler, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinden birisini koyabilecek. Tokat Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastan..

Hamilelikte 39. Hafta 01:42

Hamilelikte 39. Hafta

Normal doğum mu sezeryan mı?..

  • SAGLIK tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Aycan Ve Onur Karşı Karşıya! 03:55

Kısmetse Olur - Aycan Ve Onur Karşı Karşıya!

Kısmetse Olur 16 Mart Perşembe yeni bölümde, Aycan Onur'un doğum gününde eve gelerek onunla yüzleşiyor. Onur'dan aldığı olumsuz tavır karşısında şok olan Aycan, kendini ifade ederken gözyaşlarına boğuluyor!bu gelişmeler ..

  • ANKA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alkarısı Olayı Gizemli Cin Vakaları 20:01

Alkarısı Olayı Gizemli Cin Vakaları

Alkarısı Yüzlerce yıldır Anadolu’da anlatılır ve özellikle yeni doğum yapmış kadınlara görüldüğü rivayet edilen bir cinnidir.Aslında kendi kabilelerinden dışlanan bir takım dişi cinnilere verilen genel bir isim olduğuda ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.905 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Engin Akyürek Kimdir? 01:35

Engin Akyürek Kimdir?

Adı-soyadı: Engin Akyürek Doğum tarihi: 12 Ekim 1981 Doğum yeri: Ankara Kilosu: 82 kg Boyu: 187 cm Göz rengi: Kahverengi Saç rengi: Siyah Burcu: Terazi İlişki durumu: Bekar..