#İsmail yk gıcık Şey amman müzik dinle

Can Bonomo - Erkekler De Ağlar 02:48

Can Bonomo - Erkekler De Ağlar

Her şey kanun, her şey kural, her şey garip Bıkmadın mı dik durmaktan, gözyaşlarını silip silip Sırtında bir yük var, gözün dalıyor İçindeki çocuk senin yerine ağlıyor Erkekler de ağlar, sev gözyaşını Küçükken ağla..

Muhabbet - Aklımdan Geçenler 04:58

Muhabbet - Aklımdan Geçenler

Yarama tuz basmana gerek kalmadı Zaten kanamakta İçimdeki harabeyi toplayamadım Her şey yarım kalmış Eziliyorum bu ağırlığın altında Hayat beni bırakmış Buna can nasıl dayanır söyle Buna canım nasıl dayanır söyle Keşke..

Muhabbet - Deine Liebe 04:21

Muhabbet - Deine Liebe

Aşkın Hissediyorum aşkını Hissediyorum her yerde Nereye gittiğinin önemi yok Hissediyorum Hissediyorum her yerde Nerede olduğunun da bir önemi yok Çok şey kaybettim Aradaki ayrımı ise biliyorum İçimdeki sese güvenebil..

Banu Parlak - Aman 03:05

Banu Parlak - Aman

Aman şarkı sözleri ile Tüm dünyanın yükü bende olsa Bugün aşkım beni bıraksa Kalbimi bin defa daha kırsa Yeniden yeniden düşüp kalksam İnancım yıkılsa bildiğim doğrular yalan olsa ah yalan olsa Can, bu can benim can, y..

Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emir Can İğrek - Dargın (Live Session) 04:20

Emir Can İğrek - Dargın (Live Session)

Söz & Müzik: Emir Can İğrek Elektro Gitar: Raşit Pekmezci Bass Gitar: Orhan Akın Klavye: Alperen Gün Klavye: Yiğit Avcı Davul: Emre Kaya Kayıt: Hünkâr M. Çalışkan, Erdal Altun, Ferhat Güneş Mix-Mastering: Emre Kaya Rodi:..

Dj Umut Kılıç Ft. Gökçe Kırgız - Aşk Çiçeğim (Remix) 05:37

Dj Umut Kılıç Ft. Gökçe Kırgız - Aşk Çiçeğim (Remix)

Üzmedim, seni bir gün kırmadım Hiç bir gün günahını almadım Allah’ım bu nasıl şey bende anlamadım Yıkıldım sessiz gidişine Üzmedim, seni bir gün kırmadım Hiç bir gün günahını almadım Allah’ım bu nasıl şey bende anlamadım..

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO] 04:01

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO]

Her eyes, her eyes Gözleri, gözleri make the stars look like they're not shining yıldızları parlamıyormuş gibi gösteriyor Her hair, her hair Saçları, saçları falls perfectly without her trying Uğraşmadığında bile mükemm..

  • PengoTV tarafından
  • 1.701 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) 04:04

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)

Somebody That I Used To Know Now and then I think of when we were together Like when you said you felt so happy you could die Told myself that you were right for me But felt so lonely in your company But that was love a..

  • PengoTV tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..

Selim Işık feat. Mürşide Şimşek - İçimde Bir 03:46

Selim Işık feat. Mürşide Şimşek - İçimde Bir

İçimde Bir şarkı sözleri ile İçimde bir sızı var Söylemem Kimse bilmez, bilemez Diyemem Bir şey oluyor, duruyor, gidiyor Zaman akıyor, geçiyor, bitiyor. Bir şey diyemem Susarım sana ben Sonsuz derine düşerim Yeniden..

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord 04:34

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord Şarkı Sözleri Eko Fresh] Size Max adında bir adamın hikayesini anlatacam Südstadion'da afgan haşhaşı içen heriften bahsediyorum Anlaşılan okulunu mahvetmişti Çocukken kumar oynar şeker alı..

Zeynep Bastık, Emir Can İğrek - Dargın 04:02

Zeynep Bastık, Emir Can İğrek - Dargın

“Dargın“ şarkı sözleriyle; Benlik bir mesele yoksa Çıkıyorum hayatından bu akşam derhal Artık beni kötü hatırla, Ne bileyim hatırlanacak bir şey kaldıysa Güvendiğim şu dağlarda orman yangınları Seni unutmak denen şey,..

Zeynep Bastık, Emir Can İğrek - Dargın Akustik 04:08

Zeynep Bastık, Emir Can İğrek - Dargın Akustik

“Dargın“ şarkı sözleriyle; Benlik bir mesele yoksa Çıkıyorum hayatından bu akşam derhal Artık beni kötü hatırla, Ne bileyim hatırlanacak bir şey kaldıysa Güvendiğim şu dağlarda orman yangınları Seni unutmak denen şey,..

Sera Savaş - Böyle Kalma 03:41

Sera Savaş - Böyle Kalma

Böyle Kalma şarkı sözleri ile Dürüst olacağım kaldıramadım Seni soracağım dayanamadım Bir yere kaçacağım hatırlayamadım Birkaç şey yazacağım anlayamadın Biraz uyusam belki şimdi Seni görürüm belki bir yerde Bir şey ol..

İhtiyar - Bıg 03:18

İhtiyar - Bıg

BIG şarkı sözleri ile Her şey BIG BIG paralar BIG çantada birikti BIG arabam BIG garaja girdi Hiç ağlama bunu kendim hak ettim BIG dream Oyun BIG para BIG Soluduğumuz hava BIG Fanatik çok fanatik Sorun değil hiç bana ..

Xg 163 - Geçmişe Dair 02:53

Xg 163 - Geçmişe Dair

Geçmişe Dair şarkı sözleri ile Böyle gitmeye gerek kalmadı Biz içimizdekini öldürdük Herkes yerini bulmuş Bir ben çaldığım kapıdan kovulmuşum Hak ettmediğim halde yaptıklarınıza sessiz kaldım ama anladım ki, Ben her se..

OneRepublic - Counting Stars 04:43

OneRepublic - Counting Stars

Counting Stars Lately, I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby, I've been, I've been praying hard, Said, no more counting dollars We'll be counting stars, yeah we'll be count..

  • PengoTV tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ADELE - Make You Feel My Love 04:06

ADELE - Make You Feel My Love

When the rain is blowing in your face Rüzgâr yüzüne vururken And the whole world is on your case Ve tüm dünya senin durumundayken I could offer you a warm embrace Sana sıcak bir kucaklaşma teklif edebilirim To make..

  • PengoTV tarafından
  • 1.277 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fifth Harmony - Work from Home 03:39

Fifth Harmony - Work from Home

Work From Home [Verse 1: Camila] I ain't worried 'bout nothin' I ain't wearin' na-nada I'm sittin' pretty, impatient, but I know you gotta Put in them hours, I'mma make it hotter I'm sending pic after picture, I'mma get..

  • PengoTV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Evgin & Şevval Sam - Neydi O Yıllar 03:36

Erol Evgin & Şevval Sam - Neydi O Yıllar

Yavas yavas geçiyor Gözlerimin önünden Ilk okula gidisim Ilk kitabim kalemim O sevincim Her sey daha dün gibi Benligimle iç içe Annemin güzel yüzü Bahçemdeki çiçekler O günler Baskaydi bir baskaydi o heyecanl..

Delibal Film İzle 1:52:30

Delibal Film İzle

DELİBAL – (2015) 720P FULL HD İZLE Filmin Konusu Başrol oyuncuları arasında Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin yer aldığı Aşk ve Dram türdeki 25 Aralık 2015 gösterim tarihli Delibal..

  • Tv Series tarafından
  • 80.352 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turkcell Lifecell Athena Reklamı 01:13

Turkcell Lifecell Athena Reklamı

Lifecell: Sadece internet var! Lifecell, alışkanlıklarınızı değiştirmek için geldi. Lifecell'de her şey internetten! Gerçekten! Lifecell ile 1 GB interneti bir liranın altında fiyatla sunan Turkcell abonelerine internet ..

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor! 03:35

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor!

Balıkesir'de yaşayan Ümran Dut'u sosyal medyada gören kimse inanmıyor... Genç kızın gözleri yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle çocukluğundan beri yüzde 5 görüyor. Ümran Dut, yetkililerden yardım bekliyor. Sosyal medyada p..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Türkiye Eurovision'a Katılacak Mı? 00:29

Türkiye Eurovision'a Katılacak Mı?

5 yıldır Eurovision'a katılmayan Türkiye'nin bu sene yarışmaya katılacağı iddia edilmişti. Konuya açıklık getiren Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Şuan öyle bir şey yok. diyerek yalanladı. Başbakan Yardımcısı Bekir Bo..

  • ANKA tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceli - Aşk Adına 04:07

Mustafa Ceceli - Aşk Adına

Dün gibi hatırlarım zorlanmam Hiçbir zaman çıkmadın ki dünyamdan Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Senin h..

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK 01:18

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK

THE MICK, işlevsiz aile ifadesine yeni bir anlam veren, tek kameralı bir komedidir. MACKENZIE aka MICKEY (Kaitlin Olson, Philadelphia'da Her Zaman Güneşli ), küstah, iki bitlik bir dolandırıcılıktır Tüm hayatını sor..